Şimdi Ara

LG OPTIMUS 2X TEGRA 2 | 8 GB | HDMI OUT | 8 MP-AF | 1080p (ICS ÇIKTI!) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.473
Cevap
9
Favori
175.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

bi HTC dersire HD birde bunun arasında kaldım ikiside TR de yok çıldıracam ya. Telefon beğenemiyorum. Adam 1080p video açtı çatır çatır oynattı. HTC desire ve HD sinde de oynatır mı acaba

hayir
  • LG yi belicez ozaman
  • quote:

LG yi belicez ozaman
    />

MWC de diğer çift çekirdekliler çıkacak Samsung felan onlarada bakılabilir aslında. Büyük olasılıkla saçma bir özelliği eksik olacak ama SAmoled den vazgeçmezse tercih edilebilir.
  • quote:

bi HTC dersire HD birde bunun arasında kaldım ikiside TR de yok çıldıracam ya. Telefon beğenemiyorum. Adam 1080p video açtı çatır çatır oynattı. HTC desire ve HD sinde de oynatır mı acaba

Aynen. Ben de beğenemiyorum. Tam ARC alacağım diyordum şimdi de Galaxy S 2 ve N9 çıkacak. Ne yapacağımı bilemiyorum.
  • arc tek çekirdekli cortex a8 degilmi otimus 2x arm cortex a9 daha yenı ıslemcı bence optimus 2x alınmaya deger bir telefon
  • Cortex A8 deği Snapdragon 8255
  • Hand-On video

• şu telefon hem kuvvetli hem hızlı hem ekran müthiş bir gelsede alsam yaaaa :D
  • Hayırlısı.
  • Vodafone böyle telefonları da getirtse keşke
  • quote:

Vodafone böyle telefonları da getirtse keşke

Keşke. Ama sadece HTC ve Iphone getiriyor.
  • şu tel gelsede bı gorsek
  • Valla yakında geleceğini sanmam ama bir umut gelebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazloo

Hayırlısı.

inşallah abi
  • Vallaha HTC desire HD 'ye çok ısınmıştım ama ekran konusunda yapılan olumsuz yorumlar benim çok cnaımı sıkıyor. HTC kullananlar olur mu öyle şey diyor, başka marka kullananlar benim telefonum en iyisi dercesine başka markayı karalıyor. Yahu niye bizim milletimiz kendi ürününü övmekte birinci. Yurt dışında yaşayanlar hiç öyle değil mesela kötüyse kötü diyorlar okadar para vermiş olsa bile.
  • quote:

Vallaha HTC desire HD 'ye çok ısınmıştım ama ekran konusunda yapılan olumsuz yorumlar benim çok cnaımı sıkıyor. HTC kullananlar olur mu öyle şey diyor, başka marka kullananlar benim telefonum en iyisi dercesine başka markayı karalıyor. Yahu niye bizim milletimiz kendi ürününü övmekte birinci. Yurt dışında yaşayanlar hiç öyle değil mesela kötüyse kötü diyorlar okadar para vermiş olsa bile.

Milli gelir ile ilgili birşey olsa gerek.

Bu arada ilk mesaja Iphone 4 ve Optimus 2X in resim ve video çekimi karşılaştırmalarının linkini ekleyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazloo -- 29 Ocak 2011; 9:23:22 >

• Sayfa güncellenmiştir. Keşke ingilizcem olsaydı http://www.phonearena.com/news/LG-Optimus-2X-Unboxing-and-Hands-on_id16295 IPS LDC felan diyor ekran için sanki. İlk mesaja eklediğim linklerden birinde ekran Galaxy S den daha iyi görünüyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazloo -- 29 Ocak 2011; 9:43:28 >

• yeni bir karşılaştırma videosu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak2011 -- 30 Ocak 2011; 14:05:19 >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak2011 -- 30 Ocak 2011; 14:06:29 >
  • Birşey sorabilir miyim? Bu telefonun ram ının ne kadar olduğunu bileniniz var mı acaba? Bu cihaz sırlarla dolu valla.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.