Şimdi Ara

LG OPTIMUS 2X TEGRA 2 | 8 GB | HDMI OUT | 8 MP-AF | 1080p (ICS ÇIKTI!) (359. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.473
Cevap
9
Favori
175.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 357358359360361
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alibotan

Arkadaslar ben 2. Lg 2x macerasina son verdim. Yani cihaz Nexus 4.

Edit: Yanlislika alinti yapmisim

hayirli olsun en dogru secimi yapmıssın.. gule gule kullan..
  • anlasilan 2x yavas yavas ömrünü doldurmaya basladi görünen o
  • quote:

Orijinalden alıntı: aezeg187

anlasilan 2x yavas yavas ömrünü doldurmaya basladi görünen o

Henuz terketmedim hocam ben. Bozulana kadar benimle.

bu arada carburanonun dm ve dmx konulari komple silinmis. xda ayip etti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pasolvon -- 28 Mart 2013; 10:36:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yeni bir p990 sahibi oldum üzerinde stok ics var acaba aşağıdaki romu kursam nasıl olur, fikir verebilir misiniz?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2148394
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pasolvon

quote:

OHA olamaz, ben bu xda nın...
  • quote:

quote:

harbimi !!! neden boyle bisey yaptilarki ??? yani ne alaka silmeleri ile ne güzel duruyordu ki yani islevsel ve aktif bir konuydu neden sildilerki acaba ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: daol

Arkadaşlar yeni bir p990 sahibi oldum üzerinde stok ics var acaba aşağıdaki romu kursam nasıl olur, fikir verebilir misiniz?

valla hocam ben dmx i onerecektim ama o konuda silinmis :S baska rom olarak fazla bi secenek yok malesef Pasolvon hocam isimlerini daha iyi biliyor romlarin
  • 2x alternatifi hangi telefonu tavsiye edersiniz
  • quote:

quote:

Arkadaşlar yeni bir p990 sahibi oldum üzerinde stok ics var acaba aşağıdaki romu kursam nasıl olur, fikir verebilir misiniz?

valla hocam ben dmx i onerecektim ama o konuda silinmis :S baska rom olarak fazla bi secenek yok malesef Pasolvon hocam isimlerini daha iyi biliyor romlarin

Peki şuan için kullanılabilecek en düzgün rom hangisi?

• quote:

quote:

quote:

Peki şuan için kullanılabilecek en düzgün rom hangisi?

Öncelikle hayırlı olsun. Aramıza hoşgeldiniz. Bu fiyata bundan daha iyi bir telefon alamazsınız emin olun.

Stabilite ihtiyacınız varsa ki olduğunu tahmin ediyorum hiç bulaşmayın CM türevlerine.

Stok custom romlardan devam etmenizi öneririm. P.A.C-Man CM 10.1 tabanlıdır. Çözülmemiş bir dünya bug var.

Şu an size önerebileceğim en iyi ICS romu CivZ Flex-ICER olacaktır.
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2038868

Şu adreste en iyi 3 rom için yaptığım karşılaştırmalı yorumlarımı görebilirsiniz.
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=72833448

Bu listede gördüğünüz DMX'i Flex-ICER olarak değerlendirebilirsiniz. Aşağı yukarı aynı romlar.

Kişisel tavsiyem ise bu telefon için kesinlikle DjangoManouche 1.5RC4Q + V20Q Baseband + Gueste Kernel 2.2.1 olacaktır. Ancak bunu doğrudan yükleyemezsiniz ICS partition'da olduğunuz için. Stabilite + Hız + Pil ekonomisi. Hepsi bu kombinasyonda. Bu kombinasyon olmasaydı muhtemelen çok zaman önce satmıştım bu telefonu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pasolvon -- 28 Mart 2013; 17:47:59 >

• Pasolvon cevabın için teşekkürler, PACMan Jellybean olduğu için dikkatimi çekmişti, Flex-ICER ise ics 4.04, bu yüzden kararsız kaldım. Evet fiyat olarak uygun bir telefon
  • quote:

Pasolvon cevabın için teşekkürler, PACMan Jellybean olduğu için dikkatimi çekmişti, Flex-ICER ise ics 4.04, bu yüzden kararsız kaldım. Evet fiyat olarak uygun bir telefon

pasolvon hocamın da dedigi gibi bu telefonda benim gordugum en iyi calisan romlar gb tanbanlı cm7 ler.ben bir zamanlar stefan ustanın hibrit rev. serisi cm7 lerini kullanıyordum.mukemmeldi. sonra ics lere gectim dmx lerden sonra 3 gundur flex icer kullanıyorum. gayet iyi. hic restart atmadı hic kapatmadım. devamli 2g acık arasıra gerektiginde 3g ye geciyorum. pili gayet iyi 1-1.5 gun gidiyor. set cpu ayarim da Lionheart-row seklinde. aslinda cm7 dm ye gecmek istiyorum ama ics partitionda oldugum icin nasıl yapacagimi bilmedigim icin gecemiyorum. bence ram i dusuk oldugu icin ics ler biraz kasıyor bu telefonda. soyle 1gb ram olsa tadından yenmez aslinda.

• Selamlar bir sorum olacak. Telefonun ses kalitesini belirleyen unsur romla mi yoksa kernelle mi alakalidir? Ayrica, ics sorunsuz calismasina ragmen, sanirim rami pek yetmiyor bu telefonun, bu yuzden kasilmalar oluyor arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Escape595

Selamlar bir sorum olacak. Telefonun ses kalitesini belirleyen unsur romla mi yoksa kernelle mi alakalidir? Ayrica, ics sorunsuz calismasina ragmen, sanirim rami pek yetmiyor bu telefonun, bu yuzden kasilmalar oluyor arada.

Hepsinden öte baseband ile alakalıdır. Ondan sonra kernel en son rom gelir.

Şebekeye uygun baseband kullanmıyorsanız sinyaliniz dolayısıyla ses kaliteniz bozulacaktır.

Daha sonraki yazılım ile donanımın konuştuğu ilk katman olan kernel üzerinde ses çipinize uygun sürücü eski ya da hatalıysa bu da ses kalitenize doğrudan etki eder. Ayrıca vodoo sound gibi eklentilerin desteği de kernellar ile tamamen ilişkilidir.

Son olarak rom üzerine yükleyeceğiniz sound improvement tool'ları devreye girer. Mesela AC!D Audio bunlardan biridir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pasolvon -- 29 Mart 2013; 10:36:12 >

• quote:

Pasolvon cevabın için teşekkürler, PACMan Jellybean olduğu için dikkatimi çekmişti, Flex-ICER ise ics 4.04, bu yüzden kararsız kaldım. Evet fiyat olarak uygun bir telefon

Şurada stable 10.1 görmeden Jellybean romları önermem.

http://get.cm/?device=p990

Hala beta durumundalar.
  • quote:

quote:

Şurada stable 10.1 görmeden Jellybean romları önermem.

http://get.cm/?device=p990

Hala beta durumundalar.

2x cm de hep beta kaldı bi gidişle de hep beta kalacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Escape595

Selamlar bir sorum olacak. Telefonun ses kalitesini belirleyen unsur romla mi yoksa kernelle mi alakalidir? Ayrica, ics sorunsuz calismasina ragmen, sanirim rami pek yetmiyor bu telefonun, bu yuzden kasilmalar oluyor arada.

Hepsinden öte baseband ile alakalıdır. Ondan sonra kernel en son rom gelir.

Şebekeye uygun baseband kullanmıyorsanız sinyaliniz dolayısıyla ses kaliteniz bozulacaktır.

Daha sonraki yazılım ile donanımın konuştuğu ilk katman olan kernel üzerinde ses çipinize uygun sürücü eski ya da hatalıysa bu da ses kalitenize doğrudan etki eder. Ayrıca vodoo sound gibi eklentilerin desteği de kernellar ile tamamen ilişkilidir.

Son olarak rom üzerine yükleyeceğiniz sound improvement tool'ları devreye girer. Mesela AC!D Audio bunlardan biridir.

Suanda ses kalitesi cok iyi ama sadece hangisini degistirirsem seste degisme olmaz onun icin sordum.

Ayrica suan sadece tek derdim var. O da browserdayken bazen telefon bir surelik donuyor sonra anca cozuluyor yani rami falan yetmiyor gibi. Acaba arkadaki acik birseyler rami mi yiyor, herhangi bir sync gibi vs? Cunku rami clean masterla bosaltip, tekrar denedigimde, cok akici bir sekilde kullanabiliyordum?

• quote:

Orijinalden alıntı: huse55

quote:

Orijinalden alıntı: alibotan

Arkadaslar ben 2. Lg 2x macerasina son verdim. Yani cihaz Nexus 4.

Edit: Yanlislika alinti yapmisim

hayirli olsun en dogru secimi yapmıssın.. gule gule kullan..

sagol hocam tesekkuler
  • yeni dmx rom [ROM][ICS] DjangoManouche X 1.6 - 30A/B - KingOfBirds Kernel 0.7 deneyelim bakalım nasılmış yorumları paylaşırım inşalllah
  • quote:

Orijinalden alıntı: bodyman

yeni dmx rom [ROM][ICS] DjangoManouche X 1.6 - 30A/B - KingOfBirds Kernel 0.7 deneyelim bakalım nasılmış yorumları paylaşırım inşalllah

yorumlari bekliyoruz
  • 
Sayfa: önceki 357358359360361
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.