Şimdi Ara

LG OPTIMUS 2X TEGRA 2 | 8 GB | HDMI OUT | 8 MP-AF | 1080p (ICS ÇIKTI!) (358. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.473
Cevap
9
Favori
175.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 356357358359360
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: drfettah

quote:

Orijinalden alıntı: aezeg187

bu arada bu kernelden sonra dikkatimi ceken bi hata yakaladim yada bug mu desem bilmiyorum ama ekran parlakligi ayarlanmiyor oto ya alinca zayifliyor kapatmaya calisinca ise full oluyor yani ayari tutmuyor dikkatimi ceken suana kadar sadece bu idi bu kowalski kernelde

ben kowalskideyken bunu duzeltecegini belirtmisti ben de 105 kuruluydu onda ssadece oto parlaklik calisiyordu gelisme var yani . ya hoca tabi gb ye donmek zor ama en uygun rom su an bu gibi cunku 3gyi cok kullanoyprum vs gercekten hep acik ken sarji kokluyor hele ki kernelden volt mhz ayari yok mu tele hakim oldugumu hissetiriyor ics de fgordum uzun bi sure gbde kalirim gibi

bakalim birazdaha ugrasirsa kernek uzerinde 3g sarj sorununu halleder diye umut ediyorum insallah hasret kalacam heralde 3g acik sarj koklayan telefonlara :( ama sanki icimden bi ses yavas yavas bu telefonda zamanini dolduruyor gibime geldi yeni biseylere gecis yapmak lazim diye dusunuyorum :D

nexus 5 geliyor heralde onu alacam ne s4 ne xperia z nede one o telefon cok saglam olacak inanin :D

• opti-thrust 1.4b yeni versiyon yayınlandı bu gün deneyip nasıl olduğuna bakacağım baya iyi gibi görünüyor bir önceki versiyonu denemiştim bazı eksikleri olsada kullanışlı idi bunda o eksiklerin giderildiği belirtilmiş deneyelim bakalım şu an download bitmek üzere
  • Telefon restartsiz 100 saati devirdi. demekki problem kesinlikle aosp lockscreendeymis. Daha da degistirmiyorum. rom bile denemem telefonu degistirene kadar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yolda veya evde kitap okumak arada haber için internette gezinmek amacıyla bir tablet almayı düşünüyorum dizüstünde kolay olmuyor.

Sizce lg 2x in miladı doldu deyip samsung note 2 alıp her işi ondan mı görmeli ? yoksa optimusla devam edip 500 tl ye bir nexus 7 mi almalı ?

3 kat fiyat farkı var ve Note 2 yi telefon olarak kullanmak pek cazip ve kullanışlı gelmiyor açıkçası ama Optimus'a da güvenemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nandonundegaji -- 23 Mart 2013; 13:43:23 >
  • nexus 7 kabiliyetinde bir cihaz istiyorsan bence çin mallarına bakmalısın her türlü tableti kullandım. mesela bu samsung işlemcili (exynos 4 çekirdek) LINK

bu da ainol 7 venus bir ara hepsiburada ainol satıyordu nexus 7 için 500 tl az degil bunları görünce.

LINK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drfettah -- 23 Mart 2013; 19:50:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: drfettah

nexus 7 kabiliyetinde bir cihaz istiyorsan bence çin mallarına bakmalısın her türlü tableti kullandım. mesela bu samsung işlemcili (exynos 4 çekirdek) LINK

bu da ainol 7 venus bir ara hepsiburada ainol satıyordu nexus 7 için 500 tl az degil bunları görünce.

LINK

Cevap için teşekkürler, çin markalarına güvenemiyorum pek. Asusdan şikayetçi olan fazla duymadım bugüne dek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nandonundegaji -- 23 Mart 2013; 20:10:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Pasolvon

Telefon restartsiz 100 saati devirdi. demekki problem kesinlikle aosp lockscreendeymis. Daha da degistirmiyorum. rom bile denemem telefonu degistirene kadar.

al benden de o kadar. mucize olması lazım rom değiştirmem için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bodyman

opti-thrust 1.4b yeni versiyon yayınlandı bu gün deneyip nasıl olduğuna bakacağım baya iyi gibi görünüyor bir önceki versiyonu denemiştim bazı eksikleri olsada kullanışlı idi bunda o eksiklerin giderildiği belirtilmiş deneyelim bakalım şu an download bitmek üzere

yorumlarini bekliyoruz hocam :)
  • beyler dmx kullanan yada kullanmis olan arkadaslara soruyorum benim telefonum bu aralar sacmalaya basladi su yonden tus kilid tusu bi anda fonksiyonunu yitirip calismaz hale geliyor ardindan screen shot cekiyor eger kullanmaya calisirsam varmi boyle bir olay yasayan ????

Not: Pasolvon hocam verdigin kernel harika isliyor 17 saat oldu hala %80 var eger 3g yi acmassaydim hala %100 idi valla
  • quote:

quote:

opti-thrust 1.4b yeni versiyon yayınlandı bu gün deneyip nasıl olduğuna bakacağım baya iyi gibi görünüyor bir önceki versiyonu denemiştim bazı eksikleri olsada kullanışlı idi bunda o eksiklerin giderildiği belirtilmiş deneyelim bakalım şu an download bitmek üzere

yorumlarini bekliyoruz hocam :)

Akşam kurabildim romu ancak fırsatım oldu şu an için bir yorum yapmak erken ama ben pek beğenmedim açıkcası ama 1-2 gün kullanıp yorum yapmaya çalışırım
  • yok arkadaş bende sıkıldım artık rom değiştirmekten şu an bende dm 1.5 ve queste kerneldeyim şöyle adamakıllı bir rom çıkana kadar böyle devam galiba ...
  • quote:

yok arkadaş bende sıkıldım artık rom değiştirmekten şu an bende dm 1.5 ve queste kerneldeyim şöyle adamakıllı bir rom çıkana kadar böyle devam galiba ...

Herkes yavas yavas dogru yola donuyor

• Dün deli etti beni telefon az daha kıracaktım telefon donup kaldı birisini aramam gerekiyordu acil dondu kaldı bilemiyorum bende dönüş yaptım gb ye ama şimdi paranoid in 2.6 sını deneyip bakayım vaktim var bu gün uğraşayım biraz.
  • arkadaşlar telefonumun kulaklık girişi bozuk. ben de bluetooth kulaklık düşünüyorum stereo olanlardan. ne önerirsiniz. bi de stereo kulaklıkla müzik dinlenir film izlenir değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cannavaro1903

arkadaşlar telefonumun kulaklık girişi bozuk. ben de bluetooth kulaklık düşünüyorum stereo olanlardan. ne önerirsiniz. bi de stereo kulaklıkla müzik dinlenir film izlenir değil mi?

hocam imkanin varsa sennheiser tavsiye ederim cok saglam kulakliklari var
  • Sony mw600.

• quote:

Orijinalden alıntı: şazenuş

Sony mw600.
    Arkadaslar ben 2. Lg 2x macerasina son verdim. Yani cihaz Nexus 4.

Edit: Yanlislika alinti yapmisim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alibotan -- 26 Mart 2013; 22:27:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alibotan

quote:

Orijinalden alıntı: şazenuş

Sony mw600.

İsabetli bir secim olmus hocam. Hayirli olsun. Uzun zamandur yurt disina cikmiyorum. Bir ciksam kapacagim ben de bir tane.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pasolvon

quote:

Orijinalden alıntı: alibotan

İsabetli bir secim olmus hocam. Hayirli olsun. Uzun zamandur yurt disina cikmiyorum. Bir ciksam kapacagim ben de bir tane.

Sagol hocam valla 2x te ram ve sarj problemi yasiyordum suan ikisinden de eser yok sarj suan %49 13s 42dk kullanim ve 3s 19 dk ekran acik kalmis 3g ve mobil internet hep acik. Kullanimin son 4 saati wifi de ama wifide iken cihazi 10 dk felan ancak kullandim. CyanogenMod 10.1 23 mart derlemesi + Matr1x v8.0 kernel kullaniyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cannavaro1903

arkadaşlar telefonumun kulaklık girişi bozuk. ben de bluetooth kulaklık düşünüyorum stereo olanlardan. ne önerirsiniz. bi de stereo kulaklıkla müzik dinlenir film izlenir değil mi?

hocam imkanin varsa sennheiser tavsiye ederim cok saglam kulakliklari var

o beni aşar ya şöyle maks 80 100 tl civarı :)
  • 
Sayfa: önceki 356357358359360
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.