Şimdi Ara

LG OPTIMUS 2X TEGRA 2 | 8 GB | HDMI OUT | 8 MP-AF | 1080p (ICS ÇIKTI!) (356. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.473
Cevap
9
Favori
175.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 354355356357358
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: huse55

quote:

Orijinalden alıntı: Lojistikçi

1 yılı aşkın lg 2x maceramı bugün Xperia z alarak noktaladım.
    Bir çok arkadaş birbirimize yardım ettik bende dilim döndüğünce bir şeyler söyleyip, paylaşmaya çalıştım. Eğer olurda farkında olmadan yanlış konuştuğum bir şey olduysa affola.
    başta @Pasolvon hocam olmak üzere yardımı dokunan paylaşımda bulunan herkese çok teşekkürler.
    iyi akşamlar.

emre hocam Xperia z yorumlarını merakla bekliyorum

Forumdaki xperia z konusunda alan arkadaşlar soruları cevaplamaya çalışıyorlar.oradan da takip edebilirsiniz.
    Kulaklık ses kalitelisi çok çok iyi.
    kamerada bir sürü farklı çekim moduna sahip, ayarlamak istemeseniz bile kendi ortamı süzüyor ve en doğru modu kullanıyor. Gülücük modu var mesela resim çekerken karşıdaki ayarladığınız düzeyde gülene kadar çekmiyor resmi.
    Şarz ortalama bir kullanımda bir günü rahat çıkaracak gibi. Şimdilik doldur boşalt yapıyorum batarya kendini bir kaç haftaya bulur diye tahmin ediyorum.
    tasarım olarak da gayet ergonomik full hd video izlemekde ayrı bir güzel.
    Daha bir gün oldu şimdilik söylebileceğim bu kadar.
    Iphone 5'in 2bin liraya satıldığı bu piyasada tahmini 1800-2000 arası çıkması beklenen bu telefonu alan asla pişman olmayacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• xperia z nin turkiye ye gelen surumunde japon ekran kullanılmıs , ileride sharp ekranlı olanları da gelecekmis diyorlar. japon ekranlarda yandan bakınca grilesme oluyormus.
    senin aldıgında acaba grilesme varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: huse55

xperia z nin turkiye ye gelen surumunde japon ekran kullanılmıs , ileride sharp ekranlı olanları da gelecekmis diyorlar. japon ekranlarda yandan bakınca grilesme oluyormus.
    senin aldıgında acaba grilesme varmı?

şuan sony türkiye daha piyasaya sürmedi telefonu. ben farklı bir ithalatçının getirdiğini aldım.
    forumda da konuşulmuştu bu konu alır almaz siyah hd bir duvar kağıdı açtım farklı açılardan baktım ve öyle bir durumla karşılaşmadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: drfettah

quote:

Orijinalden alıntı: Pasolvon

quote:

oh beee 3g açık gezmeyi özlemişim. şükür ya böyle olsa her gün şarj olur ne olacak.yaptığım test sonucu gece boyunca stanby ekonomik moddda % 5 şarj yiyor (7saat) daha bir de tabletimle gezeceğim internet için hiç 3g kullanmadaın bakalım hiç kapatmadan be ort günce 15 dk konuşunca kaç şarj gidecek . dehşet.

Her rom değişiminden sonra ne zaman bu roma geçsem acayip iyi geliyor bana. gb biraz ilkel kalıyor ics ve gb ye göre ama bu telefon bunun için yapılmış gibi sanki.

ya üstat kesinlikle öyle şimdi ben amatör biriyim bilgisayar kullanmayı da seviyorum ilgim var. şu aio çıktıktan sonra herşeyi deneyebilmenin tadına da vardım. yeter. güncel kullanım olarak dedigin gibi 1.5rc4 en iyisii gibi. mesela dün gece %3 teydi şarj bi yatayım bakalım sabah kaç olacak dedim inanırmısın alarm eko mod falan yok sabah kalktım allah şahit %3 teydi. inanmaz kimse. bir de icsten sonra batarya sıkınıtlı heralde deyip iki tane batarya aldım sorma meğer DM 2.3 e geçmek gerekiyor muş. ama sen de katılılrmısın bilmem, bu telefon için özel bir ics çıksaydı bunda daha mi iyi olurdu bana oyle geliyor

Drfettah hocam. Bu telefonun rami en az 1gb olsaydi o zaman ics cilgin atardi ustunde. ram yetersiz kaliyor maalesef. tabi birde gelisime bakmak lazim. v20se kadar geldi gb. ics daha v30b. aslinda lg kotu diyoruz ama bu telefona hem 2.2 hem 2.3 hem 4.0 guncellemesi vermis genele bakinca gec bile olsa.

• quote:

Ya afedersiniz de daha gecenlerde stabil bir rom arayisi sormustum yani telefon internet ve genel uygulamalarin sorunsuz tamamen akici calistigi, ve stocka mi donsem vs demistim. Siz de basliktaki django yu kur tum stabilite ihtiyacini herseyini karsilar dediniz. Simdi goruyorum ki romun eksilerinde benim dedigim her problemi yazmissiniz. Yani o zaman niye tavsiye ediyorsunuz bana bu romu? Ben ozel birsey istemedigimi sadece stabil ve kasmadan calisan en basit haliyle sordum. Ben telefonla deney yapmak istemiyorum. Hizi mizi zaten gayet yerinde normal calistiginda.

Afedersiniz de keyfek eder romlar yazip tavsiye ediyorsunuz, biz donuyor kasiyor diyince yok yok rom super rom muthis problemi yok, sonra kendiniz yaziyorsunuz bu problemleri. Acikasi bunca yakarmaya, yardim ricasina ragmen bunlari gormek, kendimle dalga gecilmis gibi hissettiriyor. Zaten bu forumdan kalkip cm7 kurduk, telefon kafasina gore donuyo kapaniyo defalarca ust uste. Yeter artik istemiyorum iste, siz bana madem yardim etmek istiyorsunuz, buu eksikliklerin hicbiri stock romda var mi? Yoksa bir iphone misali kasintisiz calisacak mi? Lutfen telefondan ps2 grafigi alicam diye yapilmis gereksiz overclock romu soylemeyin.

• Neyse ben suan zar zor stocka dondum herhalde, cm7 den yaptiklarim sunlardi, smartflash yukledim,sonra firmware i yukledim ve flashladim, telefon tamamen stock oldu. Mevcut halde, herhangi bir yanlis yapmis miyim? Baseband, kernel falan kendi degisti sanirim otomatikman?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Escape595

quote:

Ya afedersiniz de daha gecenlerde stabil bir rom arayisi sormustum yani telefon internet ve genel uygulamalarin sorunsuz tamamen akici calistigi, ve stocka mi donsem vs demistim. Siz de basliktaki django yu kur tum stabilite ihtiyacini herseyini karsilar dediniz. Simdi goruyorum ki romun eksilerinde benim dedigim her problemi yazmissiniz. Yani o zaman niye tavsiye ediyorsunuz bana bu romu? Ben ozel birsey istemedigimi sadece stabil ve kasmadan calisan en basit haliyle sordum. Ben telefonla deney yapmak istemiyorum. Hizi mizi zaten gayet yerinde normal calistiginda.

Afedersiniz de keyfek eder romlar yazip tavsiye ediyorsunuz, biz donuyor kasiyor diyince yok yok rom super rom muthis problemi yok, sonra kendiniz yaziyorsunuz bu problemleri. Acikasi bunca yakarmaya, yardim ricasina ragmen bunlari gormek, kendimle dalga gecilmis gibi hissettiriyor. Zaten bu forumdan kalkip cm7 kurduk, telefon kafasina gore donuyo kapaniyo defalarca ust uste. Yeter artik istemiyorum iste, siz bana madem yardim etmek istiyorsunuz, buu eksikliklerin hicbiri stock romda var mi? Yoksa bir iphone misali kasintisiz calisacak mi? Lutfen telefondan ps2 grafigi alicam diye yapilmis gereksiz overclock romu soylemeyin.

Mesajlarımı algılama şeklinize gerçekten şaşırdım. Bugün sorsanız sizin belirttiğiniz kriterler doğrultusunda ihtiyacınız için yine aynısını öneririm. Size gidip benim kullandığım konfigurasyonu önersem 2 günde bir restart atıyor bu deyip yine bana afra tafra yapacaksınız. Stabilite dediğiniz şey apayrı birşeydir. Hız apayrı. Stabilite dediğiniz telefonu açarsınız ve hiç kapatmadan günlerce kullanırsınız. Bu stabilitedir. Ancak hem telefonum tamamiyle stabil olsun hem müthiş hızlı çalışsın derseniz bu elindeki az bir birikimle az yakan çok kaçan yüksek model ikinci el araba arayanların isteklerine benzer. Asla bulunamaz.

Kurduğunuzun stok romdan farklı olduğunu mu düşünüyorsunuz? O zaman buyrun stok kullanmaya devam edin. Size önerdiğim zaten stok rom modifikasyonuydu. Üzerindeki tek fark stok romu bir adım hızlandıran kernel'dir. Ki sizin deyiminizdle ps2 grafiği alacağım diye gereksiz overclock romu değil. Nvidia'nın soc'larını inceleyin biraz. Bu soc'un 1.2ghz fabrika çıkışı olduğunu göreceksiniz. LG bunu bu telefona koyarken v10 serisindeki programların çok fazla işlemciye asılması nedeniyle underclok yapmış. Yani hız düşürmesine gitmiş. Endüstriye böyle lanse ettiği içinde sonraki sürümlerde yükseltmemiş. Yani siz bu soc'u 1.2ghz ile sürdüğünüzde overclock yapmış olmuyorsunuz.

Herhangi bir android telefonla iphone'i kıyaslayanlara da gerçekten şaşırıyorum. İkisi tamamiyle farklı işletim sistemleri. Ancak anladığım kadarıyla sizin kullanım tarzınıza daha yakın. Bir android telefona tabiri caizse saçının ucundan ayak parmaklarına kadar hükmedebilirsiniz. Android tercih edilmesinin genel sebebi de budur zaten. Ancak standart bir kullanımım olacak sadece kullanıcıyım kurcalamam derseniz siz zaten yanlış sularda yüzüyorsunuz. Hazır ip5 çıkmışken alın bir tane başınız ağrımaz.

Maalesef LG dünyası o kadar pembe değil. Hiç problemin olmadığı bir dünya yok. Saf stok kullanırsanız hızın dehşet yavaşlığı deliye döndürür. CM serisinden yükleyeceğiniz stable dışındaki romlar mutlaka bug doludur.

Son olarak bu dünyada yani açık kaynak dünyasında yerimiz kumsaldaki kum tanesi kadar küçük. Ancak bu dünyada yaptığınız herhangi bir şey için başka birisi sorumlu tutulamaz. Serzenişte bulunacak son dünyalardan burası.

Sonraki sorunuza da cevap vereyim. Smartflash ile yüklediyseniz romu yapacak başka birşey yok. Stok kullanın. Hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pasolvon -- 18 Mart 2013; 10:20:43 >

• quote:

quote:

Tepkinizi bende anlamadim Pasolvon bu bölümdeki en duyarli ve en iyi Rom tavsiyelerinde bulunan ve yardimci olan bi hocamizdir "django " önerilmistirde yalniz yazmamissiniz hangi django yu yuklediginizi yada hangi kernelle yuklediginiz ! eger kalkipta siz eger siz kalkipta django gibi bir Pasta yi uyumsuz bir aci kernelle kombine ederseniz telefonunuz kafayi yer. django nun degisik versiyonlari mevcut kernellerde bi okadar daha cesitli. sagolsun Pasolvon hocamin sayesinde bende django 1.3 kurdum ve uzerine sithloard 2.1 kernel kurdum modifiyeli telefon ulasabilecegi en stabil haline geldi 1 haftadir telefonu kapamiyorm (ben kendim restart atiyorum) sarj suresi gercekten cok iyiye geldi vs.

fakat siz gelirde gelistiricilerin Rom larini yuklerseniz o olmaz telefonunuza o yuzden Rica ediyorum (buradaki bütün arkadaslarin adina) öncelikle hangi rom u hangi kernelle kurdugunuza bi bakin ardindan sorununuzu yazin. boyle yapmis olsaydiniz ilk yardiminiza yetisecekte Pasolvon olacakti bunu bilin forum sayfalari 150 yi asmis durumda hickimse daha sizin gibi boyle mesaj yazmadi ve sizde tek 2x kullanicisi deilsiniz oyuzden

LÜTFEN BIRAZ DAHA SAYGILI OLALIM

Tesekkürler...

• quote:

Mesajlarımı algılama şeklinize gerçekten şaşırdım. Bugün sorsanız sizin belirttiğiniz kriterler doğrultusunda ihtiyacınız için yine aynısını öneririm. Size gidip benim kullandığım konfigurasyonu önersem 2 günde bir restart atıyor bu deyip yine bana afra tafra yapacaksınız. Stabilite dediğiniz şey apayrı birşeydir. Hız apayrı. Stabilite dediğiniz telefonu açarsınız ve hiç kapatmadan günlerce kullanırsınız. Bu stabilitedir. Ancak hem telefonum tamamiyle stabil olsun hem müthiş hızlı çalışsın derseniz bu elindeki az bir birikimle az yakan çok kaçan yüksek model ikinci el araba arayanların isteklerine benzer. Asla bulunamaz.

Kurduğunuzun stok romdan farklı olduğunu mu düşünüyorsunuz? O zaman buyrun stok kullanmaya devam edin. Size önerdiğim zaten stok rom modifikasyonuydu. Üzerindeki tek fark stok romu bir adım hızlandıran kernel'dir. Ki sizin deyiminizdle ps2 grafiği alacağım diye gereksiz overclock romu değil. Nvidia'nın soc'larını inceleyin biraz. Bu soc'un 1.2ghz fabrika çıkışı olduğunu göreceksiniz. LG bunu bu telefona koyarken v10 serisindeki programların çok fazla işlemciye asılması nedeniyle underclok yapmış. Yani hız düşürmesine gitmiş. Endüstriye böyle lanse ettiği içinde sonraki sürümlerde yükseltmemiş. Yani siz bu soc'u 1.2ghz ile sürdüğünüzde overclock yapmış olmuyorsunuz.

Herhangi bir android telefonla iphone'i kıyaslayanlara da gerçekten şaşırıyorum. İkisi tamamiyle farklı işletim sistemleri. Ancak anladığım kadarıyla sizin kullanım tarzınıza daha yakın. Bir android telefona tabiri caizse saçının ucundan ayak parmaklarına kadar hükmedebilirsiniz. Android tercih edilmesinin genel sebebi de budur zaten. Ancak standart bir kullanımım olacak sadece kullanıcıyım kurcalamam derseniz siz zaten yanlış sularda yüzüyorsunuz. Hazır ip5 çıkmışken alın bir tane başınız ağrımaz.

Maalesef LG dünyası o kadar pembe değil. Hiç problemin olmadığı bir dünya yok. Saf stok kullanırsanız hızın dehşet yavaşlığı deliye döndürür. CM serisinden yükleyeceğiniz stable dışındaki romlar mutlaka bug doludur.

Son olarak bu dünyada yani açık kaynak dünyasında yerimiz kumsaldaki kum tanesi kadar küçük. Ancak bu dünyada yaptığınız herhangi bir şey için başka birisi sorumlu tutulamaz. Serzenişte bulunacak son dünyalardan burası.

Sonraki sorunuza da cevap vereyim. Smartflash ile yüklediyseniz romu yapacak başka birşey yok. Stok kullanın. Hayırlı olsun.

Benim algimda herhangi bir problem yok, ne yazdiysaniz onun ustunden yorum yaptim. Ama siz sanirim benim anlatmak istedigimi anlamadiniz. Ben size telefonum muthis calissin demedim ki, hatta hiz falan da istemiyorum ama sacma sapan takilmalar, yavasliklar olmasin dedim. Yani az yakan cok kacan degil, aile arabasi tavsiyesi istedim ben sizden. Lutfen django ve sithlord ikilisine yazdiginiz eksileri bir daha okuyun. Mesaj ve cagrilarda asiri kasmalar, kilit ekrani gec acilmasi, restart gereksinimi, wifi ve 3g nin asiri sarj tuketmesi. Yahu zaten ben bunlar olmasin diye rom istiyorum, siz bana bu romu tavsiye edip sonra bunlari yazarsaniz tabiki de tepkimi gosteririm. Yazdiginiz artilar da zaten her telefonda normal calismasi gereken seyler ama tabi custom rom olunca sukrediyoruz calistiginda.

Hicbirseyi de iphonela kiyasladigim yok, sevmem hic hatta. Apple kelimesi cikinca agizdan, ezberlemis gibi cevap veriliyor hep, yok android acik sistemi herseyini kontrol edersin falan filan, ben androidden memnunum normal standart bir kullanici olarak da. Herhalde 2 soru sordum diye cahil telefonla sadece mesaj yazan biri sandiniz. Ben sizin dediklerinizi gayet iyi anliyorum ama bunlarin sadece belli bir kesime hitap eden gereksiz ugraslar oldugu gorusundeyim tecrubelerimden sonra.

Ayrica evet suan stocktayim ama hic yavas falan da degil, En azindan surpriz bir sekilde telefonun kilitlenip kalmayacagini, her ozelliginin duzgun calisacagini biliyorum. Stock yukledikten sonra, daha bir restart gerekmedi simdilik, pil iyi, kamera cok iyi calisiyor, yil oldu cm7 ye geceli, suan telefonda konustugumda sesim cok cok daha duzgun geliyor, konustuklarim fark ediyor, 1-2 sey disinda da custom romdan pek bir eksigi yok. Aksine son zamanlarda cm7 nin verdigi performanstan da iyi bir performansi var.

Siz telefonu acik kaynak falan diye de ovdunuz de, en fazla ne yapiyorsunuz yani? Bana anlatin bu kadar modifikasyonun, degisik romlarin, bir ton seyin amaci nedir? Elimdeki alet telefon yani, ozellikleri belli, CIA i mi hacklemek istiyorsunuz telefondan, yani nedir? Telefon mesaj internet, applikasyonlar, oyunlar yani budur aletin verecegi, elalemin yaptigi romda 3-5 goruntu ayar farkindan baska ne ozelligi var bunu da anlamis degilim acikcasi.

Son soru cevabi icin de tesekkurler, yani sayfalarca guide var, su kadar basit birseyin guideini zar zor buldum. Smartflash yukle, firmwarei yukle, youtubedan bak flashle yani bu kadar, kac aydir illallah geldi.

PS: Aezeg, tepkimin nedenini yukarida yazdim, herhangi bir saygisizlik da yok, yani tepki de gosteremeyecek miyiz? Sonucta ben de elimde aylardir bas agritan bir telefonlayim ve yardim bekledigim konularin, onerilen bir romun eksiler bolumunde oldugunu gormek tabiki de tepki gosterilecek bir sey.

• quote:

quote:

Benim algimda herhangi bir problem yok, ne yazdiysaniz onun ustunden yorum yaptim. Ama siz sanirim benim anlatmak istedigimi anlamadiniz. Ben size telefonum muthis calissin demedim ki, hatta hiz falan da istemiyorum ama sacma sapan takilmalar, yavasliklar olmasin dedim. Yani az yakan cok kacan degil, aile arabasi tavsiyesi istedim ben sizden. Lutfen django ve sithlord ikilisine yazdiginiz eksileri bir daha okuyun. Mesaj ve cagrilarda asiri kasmalar, kilit ekrani gec acilmasi, restart gereksinimi, wifi ve 3g nin asiri sarj tuketmesi. Yahu zaten ben bunlar olmasin diye rom istiyorum, siz bana bu romu tavsiye edip sonra bunlari yazarsaniz tabiki de tepkimi gosteririm. Yazdiginiz artilar da zaten her telefonda normal calismasi gereken seyler ama tabi custom rom olunca sukrediyoruz calistiginda.

Hicbirseyi de iphonela kiyasladigim yok, sevmem hic hatta. Apple kelimesi cikinca agizdan, ezberlemis gibi cevap veriliyor hep, yok android acik sistemi herseyini kontrol edersin falan filan, ben androidden memnunum normal standart bir kullanici olarak da. Herhalde 2 soru sordum diye cahil telefonla sadece mesaj yazan biri sandiniz. Ben sizin dediklerinizi gayet iyi anliyorum ama bunlarin sadece belli bir kesime hitap eden gereksiz ugraslar oldugu gorusundeyim tecrubelerimden sonra.

Ayrica evet suan stocktayim ama hic yavas falan da degil, En azindan surpriz bir sekilde telefonun kilitlenip kalmayacagini, her ozelliginin duzgun calisacagini biliyorum. Stock yukledikten sonra, daha bir restart gerekmedi simdilik, pil iyi, kamera cok iyi calisiyor, yil oldu cm7 ye geceli, suan telefonda konustugumda sesim cok cok daha duzgun geliyor, konustuklarim fark ediyor, 1-2 sey disinda da custom romdan pek bir eksigi yok. Aksine son zamanlarda cm7 nin verdigi performanstan da iyi bir performansi var.

Siz telefonu acik kaynak falan diye de ovdunuz de, en fazla ne yapiyorsunuz yani? Bana anlatin bu kadar modifikasyonun, degisik romlarin, bir ton seyin amaci nedir? Elimdeki alet telefon yani, ozellikleri belli, CIA i mi hacklemek istiyorsunuz telefondan, yani nedir? Telefon mesaj internet, applikasyonlar, oyunlar yani budur aletin verecegi, elalemin yaptigi romda 3-5 goruntu ayar farkindan baska ne ozelligi var bunu da anlamis degilim acikcasi.

Son soru cevabi icin de tesekkurler, yani sayfalarca guide var, su kadar basit birseyin guideini zar zor buldum. Smartflash yukle, firmwarei yukle, youtubedan bak flashle yani bu kadar, kac aydir illallah geldi.

PS: Aezeg, tepkimin nedenini yukarida yazdim, herhangi bir saygisizlik da yok, yani tepki de gosteremeyecek miyiz? Sonucta ben de elimde aylardir bas agritan bir telefonlayim ve yardim bekledigim konularin, onerilen bir romun eksiler bolumunde oldugunu gormek tabiki de tepki gosterilecek bir sey.

Ben size ne söylesem boş. Uzatmayalım bu konuyu. Buraya birşeyler paylaşmaya giren arkadaşlara haksızlık oluyor.

Stok romunuzu güle güle kullanın.

Bir probleminiz olursa biz buradayız bekleriz.

• quote:

Ben size ne söylesem boş. Uzatmayalım bu konuyu. Buraya birşeyler paylaşmaya giren arkadaşlara haksızlık oluyor.

Stok romunuzu güle güle kullanın.

Bir probleminiz olursa biz buradayız bekleriz.

Eyvallah, farkli zevkler yanlis anlasilma diyelim gecsin.

Tesekkurler. Gun gelir sikilir degisiklik ararsam ugrarim.
  • Guzel dostluklar kavgalarla başlarmis.tatliya bağlandığı na sevindim.

• Temasek cm7.2 kullanan var mi? bir onu denemedim populerler icinde. tutarli mi? bilinen bir problemi var mi?

• quote:

Temasek cm7.2 kullanan var mi? bir onu denemedim populerler icinde. tutarli mi? bilinen bir problemi var mi?

Ben eskiden kullanmıştım hocam hiç gerek yok girme o maceraya. Gunde bir kaç kez restartı vardı.

• quote:

1.7.1 deki guest 2.2.1, 1.5rc4 te yokmuş neyse guest 1.8 kurdum kerneli. hocam ayrı zipi varmıdır bu 2.2.1 guest? yoksa 1.7.1 mi kurayım baştan ne dersin

edit : oh bee dünya varmış kalsın aga ics i v30s çıkarsa kurarım artık :D guest 1.8 de yakıştı

restart var mı hocam?
  • Hocam firsatim olmadi 2.2.1 in hangi partini kuracagimi goremedmi yani orda birkac zip var .m 1.8 kerneldeyimicste basima gelen telefon konsmasinda 3 kere olan cizirti devam etmekte.sebebino bilmiyorum hangi 2.2.1 kurayim su an restrt yok
  • quote:

Hocam firsatim olmadi 2.2.1 in hangi partini kuracagimi goremedmi yani orda birkac zip var .m 1.8 kerneldeyimicste basima gelen telefon konsmasinda 3 kere olan cizirti devam etmekte.sebebino bilmiyorum hangi 2.2.1 kurayim su an restrt yok

Şunu indirip kur hocam.

http://www.mediafire.com/?ar44db00gqur2ue

Telefon konuşmasında olan 3 cızırtı problemiyle hiç karşılaşmadım. nedir o?
  • Pasolvon hocam bu dmx in 3g acikken yada (sithloard 2.1) sarji somurmesinin bir dermani daha bulunmadimi ? biktim valla hergun sarj aleti ile gezmekten valla iphone kullanan arkadaslarin alay konusu oldum valla
  • quote:

quote:

Hocam firsatim olmadi 2.2.1 in hangi partini kuracagimi goremedmi yani orda birkac zip var .m 1.8 kerneldeyimicste basima gelen telefon konsmasinda 3 kere olan cizirti devam etmekte.sebebino bilmiyorum hangi 2.2.1 kurayim su an restrt yok

Şunu indirip kur hocam.

http://www.mediafire.com/?ar44db00gqur2ue

Telefon konuşmasında olan 3 cızırtı problemiyle hiç karşılaşmadım. nedir o?

kurdum hocam eyvallah biraz kurcalayım inş boylelikle icsten kalma 3 lü cızırtı kaybolur baya karşı tarafın sesini falan götürüyor melet. 2.2.1 de bakalım bende restart olacak mı. geribildirimimi bekle.

• quote:

Orijinalden alıntı: aezeg187

Pasolvon hocam bu dmx in 3g acikken yada (sithloard 2.1) sarji somurmesinin bir dermani daha bulunmadimi ? biktim valla hergun sarj aleti ile gezmekten valla iphone kullanan arkadaslarin alay konusu oldum valla

Hocam pa kullandigim donemde kowalski exp110 kernelle kullaniyordum. 3g acikken bir hayli iyi gidiyordu sarj. denemeni tavsiye ederim. Karar verirsen haberim olsun ufak tefek ince ayarlari var onun yoksa surunuyor hizi.

• 
Sayfa: önceki 354355356357358
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.