Şimdi Ara

LG OPTIMUS 2X TEGRA 2 | 8 GB | HDMI OUT | 8 MP-AF | 1080p (ICS ÇIKTI!) (357. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.473
Cevap
9
Favori
175.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 355356357358359
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Pasolvon

quote:

Orijinalden alıntı: aezeg187

Pasolvon hocam bu dmx in 3g acikken yada (sithloard 2.1) sarji somurmesinin bir dermani daha bulunmadimi ? biktim valla hergun sarj aleti ile gezmekten valla iphone kullanan arkadaslarin alay konusu oldum valla

Hocam pa kullandigim donemde kowalski exp110 kernelle kullaniyordum. 3g acikken bir hayli iyi gidiyordu sarj. denemeni tavsiye ederim. Karar verirsen haberim olsun ufak tefek ince ayarlari var onun yoksa surunuyor hizi.

dene diyorsan iyidir hocam varmi bi linki yoksa xda da bulabilirmiyim bunu ? hemen simdiden bir yükleyeyim ben 3 g acikken abarti etmiyorum 30 dk da yüzde 30 sarj yedi resmen telefon kafayi yedim yaa resmen

• bayağıdır kurcaladım ses düzeldi bu arada 3lü boğucu cızırtı kalmadı. ve restart yok şu an

tabi daha erken bakalım. bu arada guleceksiniz ama telefona gelen uyarilar ve mail gibi bildirilerde titresim calisiyor kapatamadim titresimi zirt pirt titriyo melet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drfettah -- 21 Mart 2013; 10:53:42 >
  • baya bi kernel vardi pengus77 nin valla hangisini indiricegimi sasirdim valla Pasolvon hocam !
  • bu arada Pasolvon hocam su xperia z launcher i apk olarak nasil ypkleriz bir bilgin varmi onu bir turlu bulamadim cwm ile de ugrasmak istemedim oyuzden xperia home ver.5 apk olarak indirdim onada yüklenemedi deyip duruyor LG nin kendi launcher i ni biliyorsun zaten ne kadar adam deli eder cinsten varsa bi bilgin bunun icinde paylasirmisin bi zahmet :)
  • quote:

baya bi kernel vardi pengus77 nin valla hangisini indiricegimi sasirdim valla Pasolvon hocam !

Şunu yükleyeceksin hocam.

http://www.xdafileserver.nl/Files/LG/Optimus%202x%20(P990)/ROMS/Pengus77/kowalski/Nightlies/kk-exp-20130224-110-newbl.zip

Kurmadan evvel varsa SetCPU'yu kaldır sisteminden. SetCPU kowalskiye düzgün hükmedemiyor.

Kurduktan sonrahttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.bigeyes0x0.trickstermod&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5iaWdleWVzMHgwLnRyaWNrc3Rlcm1vZCJd adresinden Trickster MOD kurup programı açtıktan sonra programın içinden Kernel Generals tabından işlemci max frekansını 1200000 olarak ayar yapıp hemen altındaki Governor Control'dan maxfreq değerini 1200000 olarak değiştirmen yeterli hocam. Sağ üstteki uygula çek butona basmayı unutma bunları yaptıktan sonra.

Sen bu işe başlamadan önce full CWM backup al ne olur ne olmaz. Hiç denemedim bu kernel'i ICS ile. Benim denediğim Paranoid'di.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pasolvon -- 21 Mart 2013; 12:12:48 >

• quote:

bu arada Pasolvon hocam su xperia z launcher i apk olarak nasil ypkleriz bir bilgin varmi onu bir turlu bulamadim cwm ile de ugrasmak istemedim oyuzden xperia home ver.5 apk olarak indirdim onada yüklenemedi deyip duruyor LG nin kendi launcher i ni biliyorsun zaten ne kadar adam deli eder cinsten varsa bi bilgin bunun icinde paylasirmisin bi zahmet :)

Buyur hocam.

ra3al yine yapmış yapacağını. Bak bunu denemek isterdim. Deneyemiyorum

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2103403

• Pasolvon hocam ellerine saglik teksin vallahi
  • xda dan "kernel", ultimatePhoneburner, guestkrnl-powersaver bunu indiriyorum hocam dogrumuyum ??
  • ok ok buldum
  • quote:

quote:

baya bi kernel vardi pengus77 nin valla hangisini indiricegimi sasirdim valla Pasolvon hocam !

Şunu yükleyeceksin hocam.

http://www.xdafileserver.nl/Files/LG/Optimus%202x%20(P990)/ROMS/Pengus77/kowalski/Nightlies/kk-exp-20130224-110-newbl.zip

Kurmadan evvel varsa SetCPU'yu kaldır sisteminden. SetCPU kowalskiye düzgün hükmedemiyor.

Kurduktan sonrahttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.bigeyes0x0.trickstermod&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5iaWdleWVzMHgwLnRyaWNrc3Rlcm1vZCJd adresinden Trickster MOD kurup programı açtıktan sonra programın içinden Kernel Generals tabından işlemci max frekansını 1200000 olarak ayar yapıp hemen altındaki Governor Control'dan maxfreq değerini 1200000 olarak değiştirmen yeterli hocam. Sağ üstteki uygula çek butona basmayı unutma bunları yaptıktan sonra.

Sen bu işe başlamadan önce full CWM backup al ne olur ne olmaz. Hiç denemedim bu kernel'i ICS ile. Benim denediğim Paranoid'di.

dediklerini yaptim Pasolvon hocam bakalim bu kernel nasilmis bide bunu deneyelim sagolasin tekrardan :)

• quote:

xda dan "kernel", ultimatePhoneburner, guestkrnl-powersaver bunu indiriyorum hocam dogrumuyum ??

ultimatePhoneburner iyiymiş.
  • Galiba bu dm gb romlardaki restart probleminin sebebini buldum. Aosp lockscreen kullaniyordum hep. bastan kurup stok lockscreen ile kurunca dmyi restart problemi ortadan kalkti gibi gorunuyor. 3 gundur acik telefon gul gibi gecinip gidiyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xperia z launcher nasil olmus hocam memnun musun?

• quote:

Galiba bu dm gb romlardaki restart probleminin sebebini buldum. Aosp lockscreen kullaniyordum hep. bastan kurup stok lockscreen ile kurunca dmyi restart problemi ortadan kalkti gibi gorunuyor. 3 gundur acik telefon gul gibi gecinip gidiyoruz.

gozun aydin hocam bendede stok lockscreen vardi. ya bu notifications titresimini kapatamadim bastan mi kurmak lazim bu arada restart yok super -25mv 1100 mhz super batarya 3g devamli acik

• quote:

Xperia z launcher nasil olmus hocam memnun musun?

valla memnunum suana kadar gercekten cok stabil ve iyi caliyor ben begendim tavsiye ederim hocam :) yalniz kernelde simdiye kadar iyi cikti valla tesekkürler Pasolvon hocam telefen kendine geldi valla

ama merak ettigim bi sorum var bu telefon her yonden iyi tek kotu yani ve bell kiran tarafi ram 512 mb bu telefondan sonra hangi telefona gecmeyi dusunuyorsun hocam ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: drfettah

quote:

Galiba bu dm gb romlardaki restart probleminin sebebini buldum. Aosp lockscreen kullaniyordum hep. bastan kurup stok lockscreen ile kurunca dmyi restart problemi ortadan kalkti gibi gorunuyor. 3 gundur acik telefon gul gibi gecinip gidiyoruz.

gozun aydin hocam bendede stok lockscreen vardi. ya bu notifications titresimini kapatamadim bastan mi kurmak lazim bu arada restart yok super -25mv 1100 mhz super batarya 3g devamli acik

hocam bahsettigin rom jb mi ?
  • yok hocam gb ;) dm yi ilk kesfettiren romlardan 1.5rc4 gueste kernel 2.2.1

• quote:

Orijinalden alıntı: drfettah

yok hocam gb ;) dm yi ilk kesfettiren romlardan 1.5rc4 gueste kernel 2.2.1

hocam ics den sonra gb ye inmek acayip bi gariplik bi ara yaptim geri dondum ama adama tokat atmis gibi geliyor valla gene helal olsun sen dönebilmissin
  • bu arada bu kernelden sonra dikkatimi ceken bi hata yakaladim yada bug mu desem bilmiyorum ama ekran parlakligi ayarlanmiyor oto ya alinca zayifliyor kapatmaya calisinca ise full oluyor yani ayari tutmuyor dikkatimi ceken suana kadar sadece bu idi bu kowalski kernelde
  • quote:

bu arada bu kernelden sonra dikkatimi ceken bi hata yakaladim yada bug mu desem bilmiyorum ama ekran parlakligi ayarlanmiyor oto ya alinca zayifliyor kapatmaya calisinca ise full oluyor yani ayari tutmuyor dikkatimi ceken suana kadar sadece bu idi bu kowalski kernelde

ben kowalskideyken bunu duzeltecegini belirtmisti ben de 105 kuruluydu onda ssadece oto parlaklik calisiyordu gelisme var yani . ya hoca tabi gb ye donmek zor ama en uygun rom su an bu gibi cunku 3gyi cok kullanoyprum vs gercekten hep acik ken sarji kokluyor hele ki kernelden volt mhz ayari yok mu tele hakim oldugumu hissetiriyor ics de fgordum uzun bi sure gbde kalirim gibi

• 
Sayfa: önceki 355356357358359
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.