Şimdi Ara

LG OPTIMUS 2X TEGRA 2 | 8 GB | HDMI OUT | 8 MP-AF | 1080p (ICS ÇIKTI!) (362. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.473
Cevap
9
Favori
175.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 360361362363364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aezeg187

quote:

Orijinalden alıntı: ZenithQ

Herkese merhabalar, telefonu 1.5 yıl önce bu forumdan almıştım pasaport kayıtlıydı fakat anlayamadığım bi şekilde imeisi çalındı ve telefon kapandı... Eskişehirde öğrenciyim ve buralarda bir teknik servis de bilmiyorum bu konuda bana yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı acaba? Şimdiden teşekkürler. yardımlarınızı özel mesaj ile bekliyorum :)

Hocam çalındı derken biraz konuyu açsan nasıl oldu? Ona göre bişeyler düşünelim

Walla hocam açıkçası bende bilmiyorum tam olarak, 1 yıl kadar sorunsuz kullandım. Telefonu alırken belge filanda istemedim. 3-4 ay önce mesaj geldi kapatılacak diye, sonra 1 ay daha kapatılmadı. bir gün çat diye gitti:) BTK dan bakınca kayıt dışı olduğu tespit edilmiştir yazıyor:) 2-3 aydır kullanamıyorum telefonu yatıyo :)

• quote:

quote:

quote:

Herkese merhabalar, telefonu 1.5 yıl önce bu forumdan almıştım pasaport kayıtlıydı fakat anlayamadığım bi şekilde imeisi çalındı ve telefon kapandı... Eskişehirde öğrenciyim ve buralarda bir teknik servis de bilmiyorum bu konuda bana yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı acaba? Şimdiden teşekkürler. yardımlarınızı özel mesaj ile bekliyorum :)

Hocam çalındı derken biraz konuyu açsan nasıl oldu? Ona göre bişeyler düşünelim

Walla hocam açıkçası bende bilmiyorum tam olarak, 1 yıl kadar sorunsuz kullandım. Telefonu alırken belge filanda istemedim. 3-4 ay önce mesaj geldi kapatılacak diye, sonra 1 ay daha kapatılmadı. bir gün çat diye gitti:) BTK dan bakınca kayıt dışı olduğu tespit edilmiştir yazıyor:) 2-3 aydır kullanamıyorum telefonu yatıyo :)

Bazen öyle olabiliyor benimde başıma böyle bir olay gelmişti kayıt ettirdiğim yere gittim baktirdim sistemden silinmiş dediler sonra tekrar kayıt ettiler bir sorun kalmadı onu bir denemeni tavsiye ederim önce sonra artık olmasa başka yollara bakarız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar bütün romları aşağı yukarı denedim şu an 3g batarya performansına ihtiyacım var siz hangisini önerirsiniz bootloader farketmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mss12 -- 16 Nisan 2013; 17:31:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mss12

Arkadaşlar bütün romları aşağı yukarı denedim şu an 3g batarya performansına ihtiyacım var siz hangisini önerirsiniz bootloader farketmez.

dm 1.3 rom kernel kovalski 110 u tavsiye ederim bende 3g acik bi gun cok rahat gidiyor tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pasolvon

quote:

Gb orijinal v20q kurun sonra legal bir imei bulun. sonra bana bir pm atin tarif edeyim.

pasolvon slm . Ben de orjinale dönmek istiyorum . Bilgiğin bi anlatım var mı link olarak . en son v30a kullanıyordum hatırlarsan . bi süre kullan sonra dönmek istersen yardımcı olruz ddemiştin . sanırım o an geldi . Ben telefonumu yine legal bir halde offical kullanmak istiyorum sanırım telefonun kalan günlerinde . Yazın sonuna kalmaz yeni bi tane almak istiyorum .
    Bu arada lg nin yeni optimus s i için ne düşünyorsunuz ?

• HOCALAR İKİ GÜNDÜR SD CARD CANT PREPARED HATASI ALIYORUM VE BÜTÜN UYGULAMALAR BİR BİR NOT STARTED HATASI VERİYOR SONRA AÇILMAYA BAŞLIYOR ANLAMADIM VİRÜS MÜ BULAŞTI NE. HA BİRDE İNTERNAL SD CARD NOT ENOUGH MEMORY HATASI VERİYOR. ZAMANIM YOK YEDEKLEYİP YENİDEN YÜKLESEM NE ÖNERİRSİNİZ (DATA HARİÇ TÜM WİPELARI YAPTIM OLMADI)
  • quote:

Orijinalden alıntı: drfettah

HOCALAR İKİ GÜNDÜR SD CARD CANT PREPARED HATASI ALIYORUM VE BÜTÜN UYGULAMALAR BİR BİR NOT STARTED HATASI VERİYOR SONRA AÇILMAYA BAŞLIYOR ANLAMADIM VİRÜS MÜ BULAŞTI NE. HA BİRDE İNTERNAL SD CARD NOT ENOUGH MEMORY HATASI VERİYOR. ZAMANIM YOK YEDEKLEYİP YENİDEN YÜKLESEM NE ÖNERİRSİNİZ (DATA HARİÇ TÜM WİPELARI YAPTIM OLMADI)

Hocam SD Kart ı Format la bi ara bende de öyle
    Olmuştu yasa başka bir hafıza kartı ile dene aynı sorunu yapacakmı diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orijinalden alıntı: aezeg187

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drfettah -- 20 Nisan 2013; 10:06:02 >
  • Orijinalden alıntı: drfettah

napiyim paşa artık yedek alıp wipe ladım sorun çözüldü ama bu çözüm degil işte. xda ya falan baktım çözüm yok. fix permission deneyin demiş birisi onu yapmadım bir tek. google market açılmadı. kişi listesi görünmedi yedek alamadım rehberi ama yapacak bşey yok googledaki rehber kadar kaldı işte. halen yetersiz hafıza diyor ama sorun internal sd gibi duruyor bilmiyorum tekrar ederse herşeyi değiştireceğim (rom,kernel baseband). hayır hata bir iki kere çıksa karşına görmezden gelirim kusursuzcu biri degilim de her tuşa bastığımda hata gelince kafayı yiyo insan teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drfettah -- 20 Nisan 2013; 10:07:00 >
  • Orijinalden alıntı: drfettah

napiyim paşa artık yedek alıp wipe ladım sorun çözüldü ama bu çözüm degil işte. xda ya falan baktım çözüm yok. fix permission deneyin demiş birisi onu yapmadım bir tek. google market açılmadı. kişi listesi görünmedi yedek alamadım rehberi ama yapacak bşey yok googledaki rehber kadar kaldı işte. halen yetersiz hafıza diyor ama sorun internal sd gibi duruyor bilmiyorum tekrar ederse herşeyi değiştireceğim (rom,kernel baseband). hayır hata bir iki kere çıksa karşına görmezden gelirim kusursuzcu biri degilim de her tuşa bastığımda hata gelince kafayı yiyo insan teşekkürler

Hocam gueste tool'da flock disable tutmuyorsun değil mi? flock böyle problemlere yol açabilir. açık olmasını öneriyor tüm geliştiriciler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nigodi

quote:

Orijinalden alıntı: Pasolvon

quote:

Gb orijinal v20q kurun sonra legal bir imei bulun. sonra bana bir pm atin tarif edeyim.

pasolvon slm . Ben de orjinale dönmek istiyorum . Bilgiğin bi anlatım var mı link olarak . en son v30a kullanıyordum hatırlarsan . bi süre kullan sonra dönmek istersen yardımcı olruz ddemiştin . sanırım o an geldi . Ben telefonumu yine legal bir halde offical kullanmak istiyorum sanırım telefonun kalan günlerinde . Yazın sonuna kalmaz yeni bi tane almak istiyorum .
    Bu arada lg nin yeni optimus s i için ne düşünyorsunuz ?

Orijinal derken şu anki en son resmi orijinal rom V30B.
    GB kullanmak istiyorsanız o ayrı. O zaman V20S son güncel rom.

Her iki durumda da KDZ'den yükleme yapacaksınız. XDA p990 konusunda detaylı açıklaması ve kdz dosyaları mevcut.

• HAYIR ama flock diye bir alan görmedim 2.2.1 guest kernel devam. bilmiyorum ilk defa boyle bişey başıma geldi.

edit: a evet flash zram kapalıymış 92 mb ram dan 88i kullanımda görünüyor onu açtım rahatladı tel. bu mu ki kastettiğim hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drfettah -- 22 Nisan 2013; 14:09:18 >
  • quote:

HAYIR ama flock diye bir alan görmedim 2.2.1 guest kernel devam. bilmiyorum ilk defa boyle bişey başıma geldi.

edit: a evet flash zram kapalıymış 92 mb ram dan 88i kullanımda görünüyor onu açtım rahatladı tel. bu mu ki kastettiğim hocam.

Zram iyidir ama ben sevmediğimden kullanmıyorum. Sistem rami yetiyor bana.

Benim bahsettiğim flock değildi yanlış söylemişim. Tweaks altındaki fsync'di. Ondan bahsediyordum. Onun açık olmasını öneriyor herkes. Aksi halde dosya sistemi bozulabiliyormuş. Hiç başıma gelmedi. Kaldı ki zaten artık telefonu kurcalamayı bıraktım. En son seninle beraber geçtik DM'e işte. Bırak rom denemeyi 10-15 gündür telefonu bile kapatmadım.

Eve de bir tane çin malı tablet aldım 10" tek çekirdekli 4 yaşındaki kızıma verdim. Telefonu kızımın gazabından da kurtardım. Artık bozulana ya da yeni telefon alana kadar da uğraşmayı düşünmüyorum.

Emekli oldum vesselam telefon konusunda Zaten işin gücün arasında yardım etmeye çalıştığım birinden laf yediğimde iyice soğudum ortamdan. Etliye sütlüye karışmıyorum artık önceden tanıdığım arkadaşlar dışında.

• KOY GİTSİN HOCAM yardım etmeyeceksin istemiyosa insanlar.dediğin opsiyon aktifti muhtemelen çökmeden oncede aktifti ya da ben oyle sanıyorum. ya not enough memory diyip duruyo canım sıkıldı evet en son sen le 1.5 rc4 e geçmiştik.ben hala ordayım yok bitmiştir artık lg 2x benim için bu sistemle devam da memory sıkınıtısı niye oldu bilmiyorum dediiğini bir kontrol edeyim. tablet konusu benim konum :D hangi modeli aldınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drfettah -- 22 Nisan 2013; 16:30:24 >
  • quote:

KOY GİTSİN HOCAM yardım etmeyeceksin istemiyosa insanlar.dediğin opsiyon aktifti muhtemelen çökmeden oncede aktifti ya da ben oyle sanıyorum. ya not enough memory diyip duruyo canım sıkıldı evet en son sen le 1.5 rc4 e geçmiştik.ben hala ordayım yok bitmiştir artık lg 2x benim için bu sistemle devam da memory sıkınıtısı niye oldu bilmiyorum dediiğini bir kontrol edeyim. tablet konusu benim konum :D hangi modeli aldınız

hiç araştırmadım hocam ben tablet konusunu. ilk bulduğum sıfır ucuz 1gb ramlı 10 inc ips tableti aldım. benim ufak kızım temple run hastası. bir de youtube'dan çizgi film izliyor o kadar. stormax diye birşey daha önce hiç duymamıştım. 230TL'ye aldım oyuncak niyetine. üstünde go launcher vardı nova launcher yükledim kendine geldi. kendine geldi derken tek çekirdekli bir alet ne kadar kendine gelirse o kadar işte.

Sen dahili karta windows üzerinden bir scandisk yapsana hocam. daha sonra da system partitionunda ne kadar boş yer görünüyor? (bunun için terminalde şu komutları girmen gerekiyor.

su
    df

burada /system olarak görünür Free altındaki değer boş yerdir. Sonradan kurduğun programlar buraya atıyor. Bende 220MB boş mesela. Az yer kaldıysa titanium pro ile en çok yer kaplayan programları sd karta taşırsın problem oysa olur biter.

Free sonuçlarını şöyle bir göz ucuyla göz gezdir hocam hangisi azalmışsa ona göre bir çözüm bakalım.

• yok hocam ben de biliyorum boş yer olduğunu da niye boyle oldu anlamadım. dediğin gibi mesela ben de 235 mb boş alan var. ama işte tel kafayı yedi bir kere ya içime dert oldu anlarsın sen. aman bişey yapmayım tekler durur. veriler kaybolur tasası bürüdü sorma.
  • pasolvon hocam yardımına ihtiyacım var (zamanın musaitse)
    hala civato rom ve kernel le devam ediyorum.
    eskiden savagedzen ve row max. 1200 mhz kullanıyordum (senin tavsiyenle)
    artık civatonun kernelinde bu Governor ve Scheduler yok
    xda da ki kullanıcıların imzalarında gordugum Lionheart-row kullanoyorum.
    pil sarfiyatim artmaya basladı. acaba governor ve Scheduler degistimem mi gerekiyor?
    su anda yeni kernelde sunlar var =
    lulzactive-interactive-conservative-ondemand-powersave-lionheart-userspace-performance
    noop-deadline-cfq-bfq-row-sio-vr-zen
    bunların ne oldugunu bilmiyorum. senin bir fikrin varsa hangi governor ve scheduler kullanayım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: huse55

pasolvon hocam yardımına ihtiyacım var (zamanın musaitse)
    hala civato rom ve kernel le devam ediyorum.
    eskiden savagedzen ve row max. 1200 mhz kullanıyordum (senin tavsiyenle)
    artık civatonun kernelinde bu Governor ve Scheduler yok
    xda da ki kullanıcıların imzalarında gordugum Lionheart-row kullanoyorum.
    pil sarfiyatim artmaya basladı. acaba governor ve Scheduler degistimem mi gerekiyor?
    su anda yeni kernelde sunlar var =
    lulzactive-interactive-conservative-ondemand-powersave-lionheart-userspace-performance
    noop-deadline-cfq-bfq-row-sio-vr-zen
    bunların ne oldugunu bilmiyorum. senin bir fikrin varsa hangi governor ve scheduler kullanayım?

lulzactive + row öneririm.
  • telefonum p999 ama sorun genel sanırım.
    The application Market(process com.android.vending) has stopped unexpectedly. Please try again.
    Hatasını alıp duruyorum 1 gündür niyeyse. Rom fln değiştim ama eskisinede döncem yine veriyor artık. data/cache clear, fix permission, ve market updates uninstall denedim, hatta başka gapps da kurdum fakat çözüme ulaşamadım.
    Birde CWM'de her zaman
    E:Can't mount /cache/recovery/command
    E:Can't mount /cache/recovery/log
    E:Can't open /cache/recovery/log
    E:Can't mount /cache/recovery/last_log
    E:Can't open /cache/recovery/last_log

yazısını almaya başladım. işlerimi etkilemiyor sanırım ama yinede bir kuşkulandım.

EDİT: 2.3.7 kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oondun -- 24 Nisan 2013; 16:25:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oondun

telefonum p999 ama sorun genel sanırım.
    The application Market(process com.android.vending) has stopped unexpectedly. Please try again.
    Hatasını alıp duruyorum 1 gündür niyeyse. Rom fln değiştim ama eskisinede döncem yine veriyor artık. data/cache clear, fix permission, ve market updates uninstall denedim, hatta başka gapps da kurdum fakat çözüme ulaşamadım.
    Birde CWM'de her zaman
    E:Can't mount /cache/recovery/command
    E:Can't mount /cache/recovery/log
    E:Can't open /cache/recovery/log
    E:Can't mount /cache/recovery/last_log
    E:Can't open /cache/recovery/last_log

yazısını almaya başladım. işlerimi etkilemiyor sanırım ama yinede bir kuşkulandım.

EDİT: 2.3.7 kullanıyorum.

Sizin cache partitionunuz bozulmuş gibi görünüyor sanki. cwm advanced altından mount /cache yaptıktan sonra format cache deneyin. ardından fix permission deneyip restart atıp bir bakın bakalım.

• 
Sayfa: önceki 360361362363364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.