Şimdi Ara

LG OPTIMUS 2X TEGRA 2 | 8 GB | HDMI OUT | 8 MP-AF | 1080p (ICS ÇIKTI!) (363. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.473
Cevap
9
Favori
175.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 361362363364365
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: drfettah

yok hocam ben de biliyorum boş yer olduğunu da niye boyle oldu anlamadım. dediğin gibi mesela ben de 235 mb boş alan var. ama işte tel kafayı yedi bir kere ya içime dert oldu anlarsın sen. aman bişey yapmayım tekler durur. veriler kaybolur tasası bürüdü sorma.

üstad can sıkmaya değmez. al bütün backuplarını. sonra aio tools ile baştan kur bana kalırsa tertemiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pasolvon
    Sizin cache partitionunuz bozulmuş gibi görünüyor sanki. cwm advanced altından mount /cache yaptıktan sonra format cache deneyin. ardından fix permission deneyip restart atıp bir bakın bakalım.

advanced altında yok bende mount/cache ancak mounts and storage altında var ne cacheyi mount yapıyor nede format atıyor.
    error formating /cache!
    error mounting /cache! alıyorum
  • quote:

quote:

yok hocam ben de biliyorum boş yer olduğunu da niye boyle oldu anlamadım. dediğin gibi mesela ben de 235 mb boş alan var. ama işte tel kafayı yedi bir kere ya içime dert oldu anlarsın sen. aman bişey yapmayım tekler durur. veriler kaybolur tasası bürüdü sorma.

üstad can sıkmaya değmez. al bütün backuplarını. sonra aio tools ile baştan kur bana kalırsa tertemiz.

KESİNLİKLE OYLE YAPACAĞIM ESKİ BB YE GERİMİ DÖNSEM NAPSAM. TIRSIYORUM DA BB İLE OYNAMAYA 20Q İLE BİRAZ DAHA STABİLDİ SANKİ ne diyim canım hocam.
  • quote:

quote:

quote:

KESİNLİKLE OYLE YAPACAĞIM ESKİ BB YE GERİMİ DÖNSEM NAPSAM. TIRSIYORUM DA BB İLE OYNAMAYA 20Q İLE BİRAZ DAHA STABİLDİ SANKİ ne diyim canım hocam.

ben v20q kullanıyorum. bir problemini görmedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: oondun

quote:

Sizin cache partitionunuz bozulmuş gibi görünüyor sanki. cwm advanced altından mount /cache yaptıktan sonra format cache deneyin. ardından fix permission deneyip restart atıp bir bakın bakalım.

advanced altında yok bende mount/cache ancak mounts and storage altında var ne cacheyi mount yapıyor nede format atıyor.
    error formating /cache!
    error mounting /cache! alıyorum

Sizin dosya sistemi sizlere ömür anladığım kadarıyla. P999 olduğu için pek yorum yapamayacağım ancak bizdeki şekilde nvflash ile recovery yapabilen bir tool varsa onunla düzeltebilirsiniz telefonu.
  • quote:

Sizin dosya sistemi sizlere ömür anladığım kadarıyla. P999 olduğu için pek yorum yapamayacağım ancak bizdeki şekilde nvflash ile recovery yapabilen bir tool varsa onunla düzeltebilirsiniz telefonu.

anladım sağolun biraz araştırayım ozaman ben
  • @Pasolvon

teşekkürler çözüldü sorun V21e diye orjinal sistemi kurdum nvflash yönetemiyle, sanırım telefon 0 oldu yani root flnda yok. Root atıp düzgün bir rom kuracağım. Aynı sorunlarla karşılacağımı zannetmiyorum.
  • selam arkadaşlar ics den gueste goodbye 2.0 roma ve geçtim ics de olan çok işime yarayan fast charge gueste romda kullanabileceğim karnel varmı? birde bu roma tavsiye edebileceğiniz camera mod

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

lulzactive + row öneririm.

tesekkurler cok sagol
  • http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=230966617876

pili eskiyenler icin kargo dahil 3.35 $
    ben iki gun once 2.95 $ a aldım dun zam gelmis
  • quote:

Orijinalden alıntı: huse55

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=230966617876

pili eskiyenler icin kargo dahil 3.35 $
    ben iki gun once 2.95 $ a aldım dun zam gelmis

bıraz once gordum ve hemen sıparıs verdım tesekkurler umarım en yakın zamanda gelır
  • S4 inceleme sansi olan bir arkadasimiz varsa yorumlarini duymak isterim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırım artık bu telefonu değiştirme vakti geldi. S4'ü de biraz kurcaladıktan sonra bizimki eskimiş artık diyor insan. 1-2 hafta S4 takibinde olacağım kullanıcı yorumlarını izleyeceğim. Ardından muhtemelen S4'e geçiş yapacağım.
  • quote:

Sanırım artık bu telefonu değiştirme vakti geldi. S4'ü de biraz kurcaladıktan sonra bizimki eskimiş artık diyor insan. 1-2 hafta S4 takibinde olacağım kullanıcı yorumlarını izleyeceğim. Ardından muhtemelen S4'e geçiş yapacağım.

al benden de o kadar optimus g çok dikkatimi çekiyor bu aralar ne diyorsun
  • quote:

quote:

Sanırım artık bu telefonu değiştirme vakti geldi. S4'ü de biraz kurcaladıktan sonra bizimki eskimiş artık diyor insan. 1-2 hafta S4 takibinde olacağım kullanıcı yorumlarını izleyeceğim. Ardından muhtemelen S4'e geçiş yapacağım.

al benden de o kadar optimus g çok dikkatimi çekiyor bu aralar ne diyorsun

Gerçekten çok güzel bir telefon optimus g. Ancak android dünyasında işin içine yazılım güncellemesi giriyor hocam seninde bildiğin gibi. S3 ICS ile çıktı 4.1 aldı şimdi 4.2 alacak testleri sürüyor. Her çıkan güncellemede telefon daha da bir hızlanıp şarj süresi uzadı. Aynı zamanlarda LG'nin çıkardığı O4X'e bakın bir de. Hala ICS takılıyor. Resmi 4.1 bile çıkmadı.

Bana kalırsa ya nexus ya samsung galaxy s serisi alınır android dünyasında. Nexusun da bilinen problemleri canımı sıktı. (Şarj süresi + harici ses kalitesi + wireless dengesizliği) Galiba kararım S4 olacak.

• nexusun bu problemlerinden inan haberim yoktu hocam. S4 ü gördüm kullanan bir iki arkadas da oldukça memnun olmazsa S4 alırız
  • quote:

S4 inceleme sansi olan bir arkadasimiz varsa yorumlarini duymak isterim.

Ben inceledim bizzat pasolvon hocam :-)
    Suan için uçak benzetmesi en uygun benzetme olur bence
    5 inç super AMOLED hd ekran gerçekten harika her renk detaylı
    1.9 s600 4 çekirdek işlemci gerçekten güzel olmuş
    LTE versiyonunu test ettim ve sana tavsiyem bu versiyonu all octa 5 çekirdek ten çok daha iyi
    Ve yeni paylaşım özellikleri vs. Birsürü şeyi beraberinde getiriyor
    Ve en güzeli samsung telefonlarını hep güncelliyor suan s2 jealy bean güncellemesi alacak buda heralde kanıt ve aldigim brifler samsung s4 u Android 6 ya kadar hep güncelleyecek yani kaçırma derim pasolvon hocam başka sorun varsa buyur sor :-)

• Rootlu v20 s fast charger nasil yukleriz.hangi kerneli yukleyecegim.rootlu stok roma olur mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: şazenuş

Rootlu v20 s fast charger nasil yukleriz.hangi kerneli yukleyecegim.rootlu stok roma olur mu?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1489682

Hiç denemedim ama Gueste kernel'da fastcharge modu var deniliyor.

quote:

merged/included FORCE_FAST_CHARGE - credits to chad0989

Sanırım harici bir program yükleyip açıp kapatabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pasolvon -- 29 Nisan 2013; 17:36:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: aezeg187

quote:

S4 inceleme sansi olan bir arkadasimiz varsa yorumlarini duymak isterim.

Ben inceledim bizzat pasolvon hocam :-)
    Suan için uçak benzetmesi en uygun benzetme olur bence
    5 inç super AMOLED hd ekran gerçekten harika her renk detaylı
    1.9 s600 4 çekirdek işlemci gerçekten güzel olmuş
    LTE versiyonunu test ettim ve sana tavsiyem bu versiyonu all octa 5 çekirdek ten çok daha iyi
    Ve yeni paylaşım özellikleri vs. Birsürü şeyi beraberinde getiriyor
    Ve en güzeli samsung telefonlarını hep güncelliyor suan s2 jealy bean güncellemesi alacak buda heralde kanıt ve aldigim brifler samsung s4 u Android 6 ya kadar hep güncelleyecek yani kaçırma derim pasolvon hocam başka sorun varsa buyur sor :-)

Kararımı verdim alacağım hocam. Ancak türkiye'de garantili snapdragon versiyonunu bulmak maalesef mümkün değil. Alırsam da garanti kapsamı dışında alırım yurt dışı. o da işime gelmiyor. Mecbur octa 4+4 çekirdekliyi alacağım.

Ben stok seven adamım. Nova launcher prime + exdialer pro ikilisiyle bu cihaz iyice canavar olur. İlk partide mikrofon sesi kötü diye bir söylenti var. İkinci partide mikrofon değiştirilecekmiş. O nedenle ikinci parti gelene kadar 1 ay kadar beklemeyi düşünüyorum. Elimdeki P990'ı da ancak satarım zaten o sürede.

Bu arada P990 ihtiyacı olan varsa satıyorum. Foruma takılanların bilgisine sunulur.

• 
Sayfa: önceki 361362363364365
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.