Şimdi Ara

LG OPTIMUS 2X TEGRA 2 | 8 GB | HDMI OUT | 8 MP-AF | 1080p (ICS ÇIKTI!) (364. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.473
Cevap
9
Favori
175.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 362363364365366
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eski dostlar selamlar herkese. arada bakıyorum ne var ne yok diye ama bu s4 muhabbetlerini görünce yazmak istedim

nacizane fikrim 2000 bin TL verip plastik kasalı bir telefon almak bence hiç mantıklı değil.
    kaldı ki samsungun piyasa değeri hızlıca düşüyor. 1 sene öncenin s3 şimdi yarı yarıya düştü. http://telefoncu.com/catalog/samsung-galaxy-s3-i9300/
    bunun yerine 200 tl daha cebinizde kalsın alın sony xperia z. hatta hepsiburada dan alın 200 tl hediye çeki 50 tl puan ile 1600'e gelsin telefon.
    (hediye çekleriyle hafıza kartı bluetooth kulaklık, kılıf film falan alırsınız ki insan alıyor :) )
    s4 pro ile s600 arasında asla büyük bir fark yok sadece hızı aşırtılmış gibi (antutu puanları 2000 falan farkediyor.)
    bunun yanında tasarımı ve kamerasına diyecek yok. su toz geçirmemzliğinden bahsetmiyorum bile.

yine de samsung diyorsanız gidin note 2 alın, devasa bir batarya ve s-pen gerçkten keyif verici.
    bu seferde 600 tl cebinize kalsın

yok kardeşim ben bu s4'ü sevdim illa da alacam diyorsanız azıcık bekleyin fiyatı düşsün. 2000 TL'nize yazık etmeyin.

eski bir lg 2x ci arkadaşınız olarak bunları yazmak istedim, amacım karalamak ya da reklam değil sizlerin iyiliği, nacizane fikirlerim bu yönde aklınıza takılan bir şey olursa da seve seve cevaplarım.
    hepinize iyi forumlar

• kardeşim çok duyarlısın, düşüncelisin. önerilerin çok önemli,
    teşekkür ederim.

bu arada hocam xperia z nin ekranı hoşuma gitmedi. yıllardır sony kullanmış birisi olarak panelini güzel beklerdim. senin görüşün ne bu konuda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drfettah

kardeşim çok duyarlısın, düşüncelisin. önerilerin çok önemli,
    teşekkür ederim.

bu arada hocam xperia z nin ekranı hoşuma gitmedi. yıllardır sony kullanmış birisi olarak panelini güzel beklerdim. senin görüşün ne bu konuda.

her ne kadar eski bir panel kullanılıyor olsada amoled olmasındansa tft olması bence daha iyi.
    s3 teki gibi renkler cıvık gelmiyor. siyahlar tam siyah, griler beyazlar daha net üstelik yakın zamanda çıkacak güncellemeyle beyaz dengesi ayarıda kullanıcıya bırakılacak. 3g bağlantımla full hd film izliyorum asla kötü bir yorumum yok ekrana.
    ayrıca ekranla panel arasındaki hava katmanı bu telefonda alındığından dokunmatik hissiyatı diğerlerine oranla çok daha iyi

• Guzel dileklerin icin cok tesekkurler dostum. Ama ben de inceledim xperiayi drfettah hocam gibi cok mat geldi gozume ekran. bir de android 6ya kadar guncelleme garantisi cezbediyor beni. fiyat konusunda haklisin 2000 verilmez ancak operatorum 900e veriyor bu telefonu bana 36 ay taahhut verirsem ayda 25 25 fatura edecek. note 3 gelsin bakalim bir de onu gorelim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pasolvon

Guzel dileklerin icin cok tesekkurler dostum. Ama ben de inceledim xperiayi drfettah hocam gibi cok mat geldi gozume ekran. bir de android 6ya kadar guncelleme garantisi cezbediyor beni. fiyat konusunda haklisin 2000 verilmez ancak operatorum 900e veriyor bu telefonu bana 36 ay taahhut verirsem ayda 25 25 fatura edecek. note 3 gelsin bakalim bir de onu gorelim.

Mat gelmesinin sebebi temanın grimsi olması hocam. Siyah bir walpaper açıp kontrol etme şansınız olsa farkı görebilirsiniz.
    3 sene operatör seni kendine bağlayınca o fiyat normal bir sene sonra s3 de olduğu gibi yarı yarıya düşecek nasılsa onlarda onu tahmin ediyolar.
    Yine de tercih sizin. Teknoloji biraz da şans işi şanssızlığı rastgelmesinde bizlere

• Bende htc one veya optimus g pro diyorum.
    xperia z nin ekrani banada mat ve konstrat dusuk geldi.
    htc one x ve one x plus kullanmis biri olarak htc nin cihazlarini gozu kapali alabilirsiniz derim ki htc one tasarim ve ozellik olarak xz ve s4 den daha iyi gibi geldi bana.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aezeg187

quote:

S4 inceleme sansi olan bir arkadasimiz varsa yorumlarini duymak isterim.

Ben inceledim bizzat pasolvon hocam :-)
    Suan için uçak benzetmesi en uygun benzetme olur bence
    5 inç super AMOLED hd ekran gerçekten harika her renk detaylı
    1.9 s600 4 çekirdek işlemci gerçekten güzel olmuş
    LTE versiyonunu test ettim ve sana tavsiyem bu versiyonu all octa 5 çekirdek ten çok daha iyi
    Ve yeni paylaşım özellikleri vs. Birsürü şeyi beraberinde getiriyor
    Ve en güzeli samsung telefonlarını hep güncelliyor suan s2 jealy bean güncellemesi alacak buda heralde kanıt ve aldigim brifler samsung s4 u Android 6 ya kadar hep güncelleyecek yani kaçırma derim pasolvon hocam başka sorun varsa buyur sor :-)

Kararımı verdim alacağım hocam. Ancak türkiye'de garantili snapdragon versiyonunu bulmak maalesef mümkün değil. Alırsam da garanti kapsamı dışında alırım yurt dışı. o da işime gelmiyor. Mecbur octa 4+4 çekirdekliyi alacağım.

Ben stok seven adamım. Nova launcher prime + exdialer pro ikilisiyle bu cihaz iyice canavar olur. İlk partide mikrofon sesi kötü diye bir söylenti var. İkinci partide mikrofon değiştirilecekmiş. O nedenle ikinci parti gelene kadar 1 ay kadar beklemeyi düşünüyorum. Elimdeki P990'ı da ancak satarım zaten o sürede.

Bu arada P990 ihtiyacı olan varsa satıyorum. Foruma takılanların bilgisine sunulur.

valla Pasolvon hocam buradan aldigin zaman Samsung (telefon, bilgisayar, tablet) dünya capinda garantisi var fiyat suan 679 euro da burada (Viyana) dedigim gibi alacaksan octa deilde s600 verisyonunu al derim bilgin olsun kesinlikle ama LG yi satiyormussun zor olmayacak mi ayrilmak :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Lojistikçi

eski dostlar selamlar herkese. arada bakıyorum ne var ne yok diye ama bu s4 muhabbetlerini görünce yazmak istedim

nacizane fikrim 2000 bin TL verip plastik kasalı bir telefon almak bence hiç mantıklı değil.
    kaldı ki samsungun piyasa değeri hızlıca düşüyor. 1 sene öncenin s3 şimdi yarı yarıya düştü. http://telefoncu.com/catalog/samsung-galaxy-s3-i9300/
    bunun yerine 200 tl daha cebinizde kalsın alın sony xperia z. hatta hepsiburada dan alın 200 tl hediye çeki 50 tl puan ile 1600'e gelsin telefon.
    (hediye çekleriyle hafıza kartı bluetooth kulaklık, kılıf film falan alırsınız ki insan alıyor :) )
    s4 pro ile s600 arasında asla büyük bir fark yok sadece hızı aşırtılmış gibi (antutu puanları 2000 falan farkediyor.)
    bunun yanında tasarımı ve kamerasına diyecek yok. su toz geçirmemzliğinden bahsetmiyorum bile.

yine de samsung diyorsanız gidin note 2 alın, devasa bir batarya ve s-pen gerçkten keyif verici.

yok kardeşim ben bu s4'ü sevdim illa da alacam diyorsanız azıcık bekleyin fiyatı düşsün. 2000 TL'nize yazık etmeyin.

eski bir lg 2x ci arkadaşınız olarak bunları yazmak istedim, amacım karalamak ya da reklam değil sizlerin iyiliği, nacizane fikirlerim bu yönde aklınıza takılan bir şey olursa da seve seve cevaplarım.
    hepinize iyi forumlar

valla emre hocam haklisin bencede note2 cok daha akillica bir cozum olur diye dusunuyorum tek fark yanlis anlamassan düzelteyim s600 serisi gercekten iyi isi cikariyor yeni bir mimari uzerine kurulmus durumda ve uzunca bir donem destek alacaklar yani a9 lar bu seneden sonra yine destegini cekerler firmalar yok yazilim kaldirmiyor yok falan filan s4 fiyat bakimindan bence cok ucmus 2000 tl ne aliyoruz boyle arabami ? :D bence tek buyuk fark (benim icin 2 gb ram kullanmis olmalari sonrasi zaten okadarda onemli deil )

yada beklerim diyen olursa eger nexus 5 beklesin derim o makina gercekten harika olacak eylül sonuna dogru gelecek o makina

s800 2.3 ghz 4 cekirdek islemci
    3 gb ram
    muhtemel buyukluk 5 inc full hd ips ekran
    15 mp kamera
    android 5
    vs zaten biliyorsunuz gerisinide :)

bu arada sende ne var Emre hocam ?

• quote:

quote:

eski dostlar selamlar herkese. arada bakıyorum ne var ne yok diye ama bu s4 muhabbetlerini görünce yazmak istedim

hepinize iyi forumlar

valla emre hocam haklisin bencede note2 cok daha akillica bir cozum olur diye dusunuyorum tek fark yanlis anlamassan düzelteyim s600 serisi gercekten iyi isi cikariyor yeni bir mimari uzerine kurulmus durumda ve uzunca bir donem destek alacaklar yani a9 lar bu seneden sonra yine destegini cekerler firmalar yok yazilim kaldirmiyor yok falan filan s4 fiyat bakimindan bence cok ucmus 2000 tl ne aliyoruz boyle arabami ? :D bence tek buyuk fark (benim icin 2 gb ram kullanmis olmalari sonrasi zaten okadarda onemli deil )

yada beklerim diyen olursa eger nexus 5 beklesin derim o makina gercekten harika olacak eylül sonuna dogru gelecek o makina

3 gb ram
    15 mp kamera
    android 5

Bu çekirdekleri, ramleri takip edeceksek yandık. Ben o işten vazgeçtim ve tasarımı bana göre hiç eskimeyecek bi xperia z aldım

• pasolvon hocam bu romun Django Manouche 1.5 RC4Q / Kernel = Gueste Krnl 2.2.1 linkini verirmisin.
  • degerli ustalarim yeni telefon muhabbetlerinize sadece bir fikrimi soyleyerek katılmak istiyorum.
    benim icin telefonda (ozellikle buyuk ekran) olmasi gereken en onemli ozellik pilinin degistirilebilmesi (eger cebimde dolu bir yedek pilim varsa hic kasmadan her isimi yaparım). diger ozellikleri zaten hemen hemen birbirine yakın.

bunu saglayan 2 tel one cıkıyor. 1-s4 2-lg optimus g pro

bence s4 ama su anda pahali paralel ithalat 1200 seviyelerine gelirse alinabilir. (4-5 ay sonra)
  • Kafam öyle bir karıştı ki anlatamam. Şöyle yapmaya karar verdim.

- 15 mayısta google i/o etkinliği var. android 5 ve nexus 5'in tanıtılması bekleniyor. onu bir bekleyeceğim.
    - samsung klasiği olarak galaxy s serisi ardından note serisi tanıtılır. onu bekleyeceğim.
    - htc one geldikten sonra elime alıp şöyle alıcı gözüyle bir inceleyeceğim.
    - bunların hiçbirisi hala beni çekmediyse 2. parti üretim bekleyip s4 alıp kabuğuma çekileceğim.
    - daha da olmadı s3'lerin fiyatları dibe vurmuşken benim telefonu satıp üstüne 250-300 ekleyip kendime bi tane daha s3 alacağım. bu telefona bile android 5 sözü verdi samsung.

ah be sony. şu ekranı en azından ips lcd kullansaydın ya. bunların hiçbirini düşünmeme gerek kalmazdı şimdi.

emre hocam. xperia z mobile bravia engine açıldığında ve kapalıyken nasıl sonuç veriyor? bizim LG'lerin IPS ekranlarını çarpar böler diyebiliyor musun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pasolvon -- 30 Nisan 2013; 14:16:39 >

• quote:

quote:

quote:

hepinize iyi forumlar

3 gb ram
    15 mp kamera
    android 5

Bu çekirdekleri, ramleri takip edeceksek yandık. Ben o işten vazgeçtim ve tasarımı bana göre hiç eskimeyecek bi xperia z aldım

valla sende haklisin emre hocam Xperi z de cok güzel telefon ama Pasolvon hocaminda dedigi gibi hem ekran konusunda problem yapiyorum hemde a9 islemci konusunda yani okadar para vereceksek bari performansi yuksek biseyler alalim yani oyuzden biraz daha bekleyip nexus 5 i alayim diyorum hem donanim yonunden hemde yazilim yonunden kafam rahat kalir guncelleme sorunu yok kasma sorunu yok hersey ok olur bende kabuguma cekilirim
    ama keske diyorum 2x 1 gb ram olsaydi ozaman hala bu telefonu kullanirdim :D

• bu arada s3 ün fiyatlari ne alemde beyler ben bakiyorum hala 1400 tl civari anlamadim gitti neden hala dusmedi bunun fiyati ?
  • s600 ile s4 pro arasında söylenildiği gibi büyük bir fark yok. benchmarkın kendi sitesinden bakabilirsiniz sonuçlara;
    http://www.glbenchmark.com/compare.jsp?D1=Sony+C6603+Xperia+Z&D2=HTC+One&cols=2

s3 de şuan 1000-1200 arası alınabilecek bir durumda link

• quote:

bu arada s3 ün fiyatlari ne alemde beyler ben bakiyorum hala 1400 tl civari anlamadim gitti neden hala dusmedi bunun fiyati ?

doğubanktan paralel ithalat 1100, kayıtsız spot olanları 850-900'e alabilirsin hocam. İkinci el kayıtsız yurtdışı efs imei basılmış cihaz istersen forumdan ikinci el bölümünden 650-750 arasına düşürebilirsin ki ben hepsinden vazgeçip alırsam son söylediğim opsiyonu alırım muhtemelen.
  • O linkleri xda'da bulamazsın hocam. carburanonun konuları silindi xda'da.

DjangoManouche 1.5RC4Q
    http://d-h.st/LcI

Gueste 2.2.1
    http://www.mediafire.com/?ar44db00gqur2ue

Bu efsane varyasyona geçeceksen önce telefonun basebandını V20Q'ya çekmeni öneririm. Ayrıca bir de tüyo vereyim. Lockscreen olarak kesinlikle stok seç. AOSP seçersen 2 günde bir reset yersin ki telefonu kırdırır insana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pasolvon -- 30 Nisan 2013; 14:18:45 >

• quote:

quote:

bu arada s3 ün fiyatlari ne alemde beyler ben bakiyorum hala 1400 tl civari anlamadim gitti neden hala dusmedi bunun fiyati ?

doğubanktan paralel ithalat 1100, kayıtsız spot olanları 850-900'e alabilirsin hocam. İkinci el kayıtsız yurtdışı efs imei basılmış cihaz istersen forumdan ikinci el bölümünden 650-750 arasına düşürebilirsin ki ben hepsinden vazgeçip alırsam son söylediğim opsiyonu alırım muhtemelen.

bu dogubank i cok duydum ama daha oralara gitmek nasib olmadi ama en guzeli ben buradan 2. el 250 - 300 euro ya kadar belki bitane alirim yada biraz daha bekleyip nexus 5 i alacam ondan sonra kabuga cekilecem en guzeli boyle olacak heralde :)

• quote:

quote:

quote:

bu dogubank i cok duydum ama daha oralara gitmek nasib olmadi ama en guzeli ben buradan 2. el 250 - 300 euro ya kadar belki bitane alirim yada biraz daha bekleyip nexus 5 i alacam ondan sonra kabuga cekilecem en guzeli boyle olacak heralde :)

hiç inandırıcı degil

• quote:

Kafam öyle bir karıştı ki anlatamam. Şöyle yapmaya karar verdim.

- 15 mayısta google i/o etkinliği var. android 5 ve nexus 5'in tanıtılması bekleniyor. onu bir bekleyeceğim.
    - samsung klasiği olarak galaxy s serisi ardından note serisi tanıtılır. onu bekleyeceğim.
    - htc one geldikten sonra elime alıp şöyle alıcı gözüyle bir inceleyeceğim.
    - bunların hiçbirisi hala beni çekmediyse 2. parti üretim bekleyip s4 alıp kabuğuma çekileceğim.
    - daha da olmadı s3'lerin fiyatları dibe vurmuşken benim telefonu satıp üstüne 250-300 ekleyip kendime bi tane daha s3 alacağım. bu telefona bile android 5 sözü verdi samsung.

ah be sony. şu ekranı en azından ips lcd kullansaydın ya. bunların hiçbirini düşünmeme gerek kalmazdı şimdi.

emre hocam. xperia z mobile bravia engine açıldığında ve kapalıyken nasıl sonuç veriyor? bizim LG'lerin IPS ekranlarını çarpar böler diyebiliyor musun?

bu telefonu hevesle aldım hocam ben. türkiyeye gelmesine 1 ay vardı hemde paralel aldım bide fazla para vererek.
    kumar oynadım birazda. telefon çıkmadan forumda ekran konusu çok konuşuldu. iki tip panel kullanılıyordu biri sharp biri jdc. sharp daha iyi jdc den deniliyordu. o zamanda isterse ölü piksel olsun kariması avutur beni diyodum.

her neyse sonuçta aldım ve ekran dahil konuşulan her konunun asılsız ve bir karalama old gördüm yani. full hd 440 ppi bir ekran zaten pikselleri gözle seçmek bile çok zor, nasıl kötü olabilir ki?
    mobil bravia engine 2 de işin içine girince gayet canlı bir ekran çıkıyor insanın karşısına, note2 var arkdaşımda aynı videoyu açıyoruz aynı boyutta o bile farkı hissediyor ki note 2 hd biliyosun
    evet biraz eski bir panel haklısın ama bak aşağıda s4 ile xperia z beyaz ekran var yan yana. xda'dan alıntı bir resim karar sana kalmış yani

• 
Sayfa: önceki 362363364365366
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.