Şimdi Ara

LG OPTIMUS 2X TEGRA 2 | 8 GB | HDMI OUT | 8 MP-AF | 1080p (ICS ÇIKTI!) (365. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.473
Cevap
9
Favori
175.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 363364365366367
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Pasolvon

O linkleri xda'da bulamazsın hocam. carburanonun konuları silindi xda'da.

DjangoManouche 1.5RC4Q
    http://d-h.st/LcI

Gueste 2.2.1
    http://www.mediafire.com/?ar44db00gqur2ue

Bu efsane varyasyona geçeceksen önce telefonun basebandını V20Q'ya çekmeni öneririm. Ayrıca bir de tüyo vereyim. Lockscreen olarak kesinlikle stok seç. AOSP seçersen 2 günde bir reset yersin ki telefonu kırdırır insana.

hocam v 20q baseband 4 dosyalı.bunu nasıl flaşlayacağız.

• quote:

Buyur tek dosya olanı.

http://tonyp.hopto.org/Basebands/2011-0725-V20q-Baseband/LGP990AT-00-V20q-EUR-XX-JAN-24-2012%2B0_CP.fls

4 dosyalı olan recoverden mi yükleniyor hocam.
  • Hayır o da smartflash ile yükleniyor ancak zahmetli. hepsini eklemen lazım açıkcası ben de hiç yapmadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drfettah

quote:

Orijinalden alıntı: aezeg187

quote:

quote:

bu arada s3 ün fiyatlari ne alemde beyler ben bakiyorum hala 1400 tl civari anlamadim gitti neden hala dusmedi bunun fiyati ?

doğubanktan paralel ithalat 1100, kayıtsız spot olanları 850-900'e alabilirsin hocam. İkinci el kayıtsız yurtdışı efs imei basılmış cihaz istersen forumdan ikinci el bölümünden 650-750 arasına düşürebilirsin ki ben hepsinden vazgeçip alırsam son söylediğim opsiyonu alırım muhtemelen.

bu dogubank i cok duydum ama daha oralara gitmek nasib olmadi ama en guzeli ben buradan 2. el 250 - 300 euro ya kadar belki bitane alirim yada biraz daha bekleyip nexus 5 i alacam ondan sonra kabuga cekilecem en guzeli boyle olacak heralde :)

hiç inandırıcı degil

yok hocam inan ben Türkiye den yazmiyorum oyuzden istanbula kac kere geldin diye sorsan 3 ü gecmez onlarda sadece en uzunu 2 gün sürdü

• beyler sizlere danismak istedim suan benimde hevesim geldi telefonu degistirmeye karar verdim

ama sormak istedigim sizce Optimus 4x HD mi S3 mü ?

aralarinda 100 euro fark var (s3 daha pahalli olan)

kiymetli fikirleriniz onemli benim icin
  • AIO çok güzel de ben 20q basebanda geri döneceğm sizce wipe yapmadan ya da aio girmeden değiştirsem sorun olmaz peki aio ile bb geri dönsem ne gibi artısı olacak yani kullanılan bellek değişir mi. benim bildiğim baseband üzerine yazılınca sorun olmuyor.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bu arada s3 ün fiyatlari ne alemde beyler ben bakiyorum hala 1400 tl civari anlamadim gitti neden hala dusmedi bunun fiyati ?

doğubanktan paralel ithalat 1100, kayıtsız spot olanları 850-900'e alabilirsin hocam. İkinci el kayıtsız yurtdışı efs imei basılmış cihaz istersen forumdan ikinci el bölümünden 650-750 arasına düşürebilirsin ki ben hepsinden vazgeçip alırsam son söylediğim opsiyonu alırım muhtemelen.

bu dogubank i cok duydum ama daha oralara gitmek nasib olmadi ama en guzeli ben buradan 2. el 250 - 300 euro ya kadar belki bitane alirim yada biraz daha bekleyip nexus 5 i alacam ondan sonra kabuga cekilecem en guzeli boyle olacak heralde :)

hiç inandırıcı degil

yok hocam inan ben Türkiye den yazmiyorum oyuzden istanbula kac kere geldin diye sorsan 3 ü gecmez onlarda sadece en uzunu 2 gün sürdü

kabuguna cekilmen pek inandirici degil dedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hiç inandırıcı degil

kabuguna cekilmen pek inandirici degil dedim

Bak o konuda haklısın ben rahat Durmam eğer yenisini alırsam da

• Açtım satış konumu acelem yok. Vatana millete hayırlı uğurlu olsun.

http://forum.donanimhaber.com/m_74730980/tm.htm
  • quote:

Açtım satış konumu acelem yok. Vatana millete hayırlı uğurlu olsun.

ne aldikin ki pasolvon hocam ?
  • quote:

quote:

Daha almadim hocam. Note2 de karar kildim. S4 sarmadi. Operatorun avantajli teklifiyle s4 alip fark almak kosuluyla note 2 ile takasa ilan actim talep cok fazla. Su sartlar altinda gorunen o ki note 2 bedavaya gelecek bana. Pazartesi aksamina kadar teklif aliyorum. bu telefonu da artik ne zaman olsa satarim acelesi yok. tek kaybim operatore 3 sene baglanacak olmam.

• AROMA ile yüklerken ril seçimi çok mühim mi yani baseband la uyumlu olması gerekiyor mu. bir de aio ile old partitiona extended geçiş yapmasak ne olur.
    ben geçişlerde hep 512 k partition -extended seçiyorum.
  • quote:

quote:

quote:

Daha almadim hocam. Note2 de karar kildim. S4 sarmadi. Operatorun avantajli teklifiyle s4 alip fark almak kosuluyla note 2 ile takasa ilan actim talep cok fazla. Su sartlar altinda gorunen o ki note 2 bedavaya gelecek bana. Pazartesi aksamina kadar teklif aliyorum. bu telefonu da artik ne zaman olsa satarim acelesi yok. tek kaybim operatore 3 sene baglanacak olmam.

3 yil amanin amma uzunmus yaa

ama s4 un i9505 versiyonunu inceleseydin bence seni acardi ikisinide inceledim i9505 de LTE var performans olsun islemciler olsun ram olsun daha iyi ben baya bir kurcaladim telefonu kasmak icin basaramadim :D ama octa 5 versiyonunda islemci gecisleri oldugu icin performans kaybi yasaniyor malesef birde daha fazla ram kullaniliyor gecis yapildigi icin bence tek - yani 16 gb versiyonda sadece 9 gb olmasi o sinir edici ama s4 gercekten guzel olmus belki fikirlerini etkilerim :D

• Tablet aldığım için telefonda artık uygulama derdine düşmüyorum, oyun zaten hiç adetim değildir.

P990 BB bold 9900 ile takas etmek nasıl bir fikir olur ? Kar-Zarar açısından
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsyn_ua

Tablet aldığım için telefonda artık uygulama derdine düşmüyorum, oyun zaten hiç adetim değildir.

takas edeceginiz ürün nedir ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hsyn_ua

Tablet aldığım için telefonda artık uygulama derdine düşmüyorum, oyun zaten hiç adetim değildir.

takas edeceginiz ürün nedir ?

LG 2x P990 ile Bold 9900 veya 9870 i takas etmeyi düşünüyorum. Şarj süresi dert oldu iyice, mesaj ve e posta ağırlıklı kullanıyorum zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nandonundegaji -- 6 Mayıs 2013; 17:58:14 >
  • quote:

AROMA ile yüklerken ril seçimi çok mühim mi yani baseband la uyumlu olması gerekiyor mu. bir de aio ile old partitiona extended geçiş yapmasak ne olur.

Ben soruyu görmemişim hocam. ril seçimi mühim. Uyumsuz ril ve bb kullanımı sinyal düşüklüğüne/kopukluğuna dolayısıyla fazla pil tüketimine neden olur. Hangi ril'i seçtin? Hangi BB kullanıyorsun? GetRIL diye bir program var play store'da. Onunla check edebilirsin uyumlu mu değil mi diye.

AIO ile old partition table'a extended geçmezsen bazı romları kuramazsın hocam. extended iyidir. her romu kurarsın oldbl olanların. ayrıca extended kurmazsan system partitionu küçük olacağından fazla program kurduğunda artık kuramamaya başlarsın yer kalmadı der sana.

• quote:

quote:

AROMA ile yüklerken ril seçimi çok mühim mi yani baseband la uyumlu olması gerekiyor mu. bir de aio ile old partitiona extended geçiş yapmasak ne olur.

Ben soruyu görmemişim hocam. ril seçimi mühim. Uyumsuz ril ve bb kullanımı sinyal düşüklüğüne/kopukluğuna dolayısıyla fazla pil tüketimine neden olur. Hangi ril'i seçtin? Hangi BB kullanıyorsun? GetRIL diye bir program var play store'da. Onunla check edebilirsin uyumlu mu değil mi diye.

AIO ile old partition table'a extended geçmezsen bazı romları kuramazsın hocam. extended iyidir. her romu kurarsın oldbl olanların. ayrıca extended kurmazsan system partitionu küçük olacağından fazla program kurduğunda artık kuramamaya başlarsın yer kalmadı der sana.

eyvallah hocam 20q rili seçtim bb 20q artık ama iyi ya eskiden üç defa cız sesi çıkardı ne zaman çıkacağı belli olmuyordu daha çok az çekerken yapıyordu bir de malum low memory sinyali çok geliyordu şükür bunlar geçti. hatırlarmısın bir kaç önce senin önerdiğin bir bb vardı 20s o çok iyi bir bb degil hocam. getril ile bakalım uyarın için teşekkür ederim. EDİT: eşleşti ril bb uyumu galiba. matching yeşil tick li.
    bu arada artık sizin oralara daha yakınım tayinim yalovaya çıktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drfettah -- 7 Mayıs 2013; 22:53:38 >

• quote:

quote:

quote:

eyvallah hocam 20q rili seçtim bb 20q artık ama iyi ya eskiden üç defa cız sesi çıkardı ne zaman çıkacağı belli olmuyordu daha çok az çekerken yapıyordu bir de malum low memory sinyali çok geliyordu şükür bunlar geçti. hatırlarmısın bir kaç önce senin önerdiğin bir bb vardı 20s o çok iyi bir bb degil hocam. getril ile bakalım uyarın için teşekkür ederim. EDİT: eşleşti ril bb uyumu galiba. matching yeşil tick li.
    bu arada artık sizin oralara daha yakınım tayinim yalovaya çıktı

Hayirli olsun dostum. sen neredeydin ki? Birde meslek ne? Hic sormadim valla

• 
Sayfa: önceki 363364365366367
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.