Şimdi Ara

LG OPTIMUS 2X TEGRA 2 | 8 GB | HDMI OUT | 8 MP-AF | 1080p (ICS ÇIKTI!) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.473
Cevap
9
Favori
175.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Baktım şimdi. Gerçekten böyle birşey varsa LG asrın hatasını yapıyor.
  • aynen abi ya gordum sok oldum varya gece hata yapiyor ki ne hata hemde ulkemizi zerre kadar kaale almiyorlar fakat bizim milletin buyuk bir musteri potansiyeline sahip oldugunu koca lg bilmiyorsa ki biliyordur neden bunu yapiyorlar dogruysa haber ki kaynak iyi
  • Aslında BL40 fazla tutmadı. Belki de 2X in başına da aynı şeyin geleceğini düşünüyorlar ama yanılıyorlar. Bu cihaz ile BL40 arasında dağlar kadar fark var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazloo

Aslında BL40 fazla tutmadı. Belki de 2X in başına da aynı şeyin geleceğini düşünüyorlar ama yanılıyorlar. Bu cihaz ile BL40 arasında dağlar kadar fark var.

aynen abi bl40 nereeeee optimus 2x nere biri java biri android EN AZINDAN bu yeter diğer farkları söylemiyom.Delirdi mi bu lg abi aslında arasak tepkimizi dile getirsek ki kaç kişiyiz ki topu topu hemi ???? bu banlar lg ye

• quote:

Orijinalden alıntı: androidfurkan

quote:

Aslında BL40 fazla tutmadı. Belki de 2X in başına da aynı şeyin geleceğini düşünüyorlar ama yanılıyorlar. Bu cihaz ile BL40 arasında dağlar kadar fark var.

aynen abi bl40 nereeeee optimus 2x nere biri java biri android EN AZINDAN bu yeter diğer farkları söylemiyom.Delirdi mi bu lg abi aslında arasak tepkimizi dile getirsek ki kaç kişiyiz ki topu topu hemi ???? bu banlar lg ye

Mesaj atabiliriz. Bu haber doğru mu diye. Doğruysa neden böyle bir politika benimseniyor diye v.b...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: androidfurkan

quote:

Mesaj atabiliriz. Bu haber doğru mu diye. Doğruysa neden böyle bir politika benimseniyor diye v.b...

aynen valla abi sende varmı bunların mail adresi verde atalım baskı yapalım bunlara soralım neden böyle yapıyorlar

• LG Mobile sayfasına gir. Orada iletişim bölümü vardır. Oradan ulaşabilirsin. Benim birinci önceliğim şu anlık 2X değil. O yüzden pek sorun etmiyorum ama yine de bir mesaj atarım. Ama LG çok büyük hata yapıyor. Türkiye gibi bir pazara böyle bir cihazı getirmemek büyük hata.
  • quote:

LG Mobile sayfasına gir. Orada iletişim bölümü vardır. Oradan ulaşabilirsin. Benim birinci önceliğim şu anlık 2X değil. O yüzden pek sorun etmiyorum ama yine de bir mesaj atarım. Ama LG çok büyük hata yapıyor. Türkiye gibi bir pazara böyle bir cihazı getirmemek büyük hata.

tamam abi lg nin hatasi konusunda katiliyorum sana senin onceligin hangi telefon ki abi ??
  • bende merak edip lg ye mesaj yolladım.gerçekten de doğruymuş.cihaz Türkiyeye gelmeyecekmiş.işte buda email
     LG OPTIMUS 2X TEGRA 2  | 8 GB | HDMI OUT | 8 MP-AF  | 1080p (ICS ÇIKTI!)
  • Gelmicekmiş, al buradan yok şimdi
  • lg firmasını anlamak zor hem büyümek istiyorsun hemde ürünü satmıyorsun bu ne biçim mantık.firmanın Türkiye ye verdiği önemi ortaya koyuyor
  • gidip eski 3310'numa pil alıp onu kullanıcam. Arkadaş yeter nedir bu ya HTC gelir 1580 'den satılır, vodafone 2500 lük tarifeden satar, LG alet çıkartır TR pazarına sunmaz.

Herşeyin en pahalısını, en dandiğini , en kazğını kullanan milletimize bir kazık daha attı LG sağolsun. Tegra beklemeye gerek kalmadı. Bi telefon alıp geçicem artık.
  • aynen arkadaslar bu lg yi anlayamadim simdi neden boyle birsey yapti ama varya bizi hic sayarak lg buyuk ayip yapti cok buyuk yaziklar olsun lg ye
  • önceden telefonlar geç geliyor diye yakınırdık şimdi ise hiç gelmeyecek diye yakınacağız anlaşılan
  • bu kadar şey konuşuldu videolar paylasıldı herkezın kursağında kaldı oldumu şimdi
  • Lazooo ya katılıyorum bl40 fazla tutmadı insanlar LGye pek guvenemıyorlar klasık Türk insanı Nokidan şaşmam lafıyla daha cok sey kaaybeder

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sangreal_1905 -- 11 Şubat 2011; 21:46:43 >
  • infolgetr@lge.com adresine mail attım bende.Sonunda bari ön sipariş şeklinde satıp talep kadar getirin dedim ama kim tınlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: sangreal_1905
    bu kadar şey konuşuldu videolar paylasıldı herkezın kursağında kaldı oldumu şimdi

aynen oyle oldu abi ban ki hemde ne ban varya
  • Yuhhh... yaaa... Neyse listemden bir telefon çıkmış oldu. Galaxy S 2,Nokia N9,SE Xperia Arc.
  • Ben böyle firma zihniyetine.... Yalandan yere daha fazla konuşmanında bir mantığı yok... KONU KİTLENSİN LG de ne halt ediyosa etsin...
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.