Aynen. Yöneticiye mesaj atıyorum konuyu silin diye. İleride birisi alırsa artık kendisi açar konusunu. 3D nin başlığını da sildireceğim Türkiye ye gelse bile protesto ediyoruz.
Aaaa... dur la. Aramızda yönetici var zaten. Yazılımcı Online bir zahmet şu konuları kaldırır mısın?
burda yetkim yok yav sildiririm biraz sonra ama silinmese de faydası olur belki kaçak falan getirip alanlar olabilir ilerde siz bilirsiniz isterseniz sileriz :D
quote:
Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online
burda yetkim yok yav sildiririm biraz sonra ama silinmese de faydası olur belki kaçak falan getirip alanlar olabilir ilerde siz bilirsiniz isterseniz sileriz :D
O zaman kendileri açar konuyu. Ama burada diğer video paylaşan,bilgi paylaşan arkadaşların onayınıda almak gerekir. Herkes onay veriyorsa sildir. Hakkınızı helal edin misali.
hevesimizi kursagimizda koydular lg senin neyse ... almayacam be abiler bu telefonu galaxy 2 alirim ban bun lg ye ban ban BAN BAN BAN lg nin yetkilileri acsada bizim bu konuyu okusa bir gerci sallamazlarki bizi abiler valla sinirlendim ya yaziklar olsun bu lg ye bizi millet olarak hic sayiyorlar
Eski bir LG Renoir kullacısı olarak ben de geleceğinden pek umutlu değildim zaten şaşırmadım...Renoir'de de böyle olmuştu..
var mı böyle saçmalık. resmen 3. dünya ülkesi muamelesi görüyoruz.
Hade toplanıp desire HD konusuna gidiyoruzz
quote:
Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online
Hade toplanıp desire HD konusuna gidiyoruzz
Aynen. Burayı dağıtıp çıkıyoruz arkadaşlar.
Valla gelmiyorsa kendileri kaybederler zaten 4inç'lik ekran beni pek sarmamıştı galaxyS2'alırz bizde :D
merak edip email attım.gelen cevap resimde.çok saçma cevap
Kendileri bilirler valla.
gelmezse gelmez arkadaşlar bu kadar üzülmeyin,gider samsung galaxy s 2 alınır ;) lg yeni gelin gibi nazlanıyor kesin bırakın nazlansın korede satsınlar telefonlarını.
motorola atrix, optimus 2x veya 3d, galaxy s2, desire hd2 modellerinden hangisi önce cıkarsa onu alacaktım yurtdısından veya türkiyeden. ama artık lg nin tüm telefonlarını listemden siliyorum, bunu motorola yapsa anlayışla karşılardım, dolandırıp yollamıştık adamları çünkü. ama LG neden bunu yapıyor. 2x gelmezse 3d hiç gelmez bence. LG yi silersek galiba önce galaxy s2 çıkacak. samsung yeni telefonlarını mayısta çıkarıyor . sana kolay gelsin LG.
Buda benim Gönderdiğim Ne Bu PEKİ????
17.1.2011 Senin cevap eskimiş.
quote:
Orijinalden alıntı: lazloo 17.1.2011 Senin cevap eskimiş.
:)
quote:
Orijinalden alıntı: lazloo
:D:D ewt benim kızdığım başta bilgin yok demekki niye nisan sonu diye sallıosun :D:D
quote:
Orijinalden alıntı: batuhanc05
quote:
Orijinalden alıntı: lazloo
:D:D ewt benim kızdığım başta bilgin yok demekki niye nisan sonu diye sallıosun :D:D
arkadaşlar lg'nin bir suçu yok suç lg Türkiye'nin adamlar kar oranı düşük ürünleri getirmiyorlar sırf bu yüzden lg Türkiye'de bu durumda keşke adam akıllı bir distribütör'ü olsa lg'nin biz de faydalansak