Şimdi Ara

LG Optimus 3D,HTC Sensation,İphone 4 hangisini seçmeliyim?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kardeşime iyi bir telefon almaya karar verdik.Vodafone'nun kampanyalı cihazlarından birisini alacağız.Kredi kartı taksiti yapamıyoruz bu yüzden faturaya ilave olarak yansıyacak.Elimizdeki alternatifler bunlar.Kardeşim SGS2 özelliklerinden dolayı ona kafayı takmış durumda ve ben bu 3 alternatifin o telefondan aşağı kalır yanının olmadığını anlatmaya çalışıyorum.Dahası daha önce Samsung kullanmış biri olarak hiç iyi deneyimlerim olmadığını söylemem gerekli.

Bu 3 telefondan sizce hangisini seçmeliyiz?Yorumlarınızı bekliyorum.Kardeşim yaptığı araştırmalarda özellikle sensation'un mesaj yazarken dokunmatiğinin geç tepki verdiğini öğrenmiş.Böyle bir durum mevcut mu?LG daha yeni tanıştığımız bir marka.Bende iphone 3g var ve halen çok memnun bir şekilde kullanıyorum.Ancak alacağımız iphone jb yapınca garanti kapsamından çıkıyor bildiğim kadarıyla.JB yapmayınca da iphone'un bir espirisi kalmıyor.

Sizce nasıl bir seçim yapmalıyız?

Teşekkürler

• sensationdaki sorunu yuzde bin cozmuslerdir imkansiz ole bisey. optimus 2x,optimus 3d,sensation,galaxy s 2 hangisini alsa memnun kalir. ayrica da iphoneun jb ile garantisi gitmiyor. restore et yolla garantiye. acilmayacak sekilde bozulduysa da serviste de acamazlar. sikinti yok.
  • Optimus3D derim Yeni iPhone 4s çıktı alınmaz Sensationun donanımı Daha guçsuz Lgden Hem lg nin kontrast değeri Daha ıyı Guneş altındaki başarımıda
  • Bence kardeşin doğru bir modele kafasını takmış durumda :) SGS2 gayet iyi onu tavsiye ediyorum... Hem Android hemde ben burdayim diyen özelliklere sahip bir cihaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Venduss

Bence kardeşin doğru bir modele kafasını takmış durumda :) SGS2 gayet iyi onu tavsiye ediyorum... Hem Android hemde ben burdayim diyen özelliklere sahip bir cihaz.

Ancak atladığınız bir durum var ki Vodafone'da SGS2 için bir kampanya mevcut değil.O yüzden zaten o seçeneği eledik.Dahası Samsung cep telefonlarıdndan benim ağzım yandığı için uzak durulması gerektiğini düşünüyorum.Özellikleri dediğiniz gibi çok güzel ancak dış görünüşü ve malzeme kalitesinin iç özelliklerine pek benzediğini düşünmüyorum.O yüzden Samsung'a karşı hep bir çekincem devam edecek.Kişisel fikrimi sorarsanız ben olsam HTC 3D Evo'yu tercih ederim.Ancak bu telefon da seçenekler arasında bulunmuyor.O yüzden Vodafone'daki kampanyalara göre bence Sensation ve LG Optimus 3D arasından birini seçeceğiz.LG'nin telefon sektörüne yeni girmiş olmasından dolayı benim kişisel seçimim Sensation olurdu.Ancak LG'de özellikleri bakımından fark yaratacak bir telefon.Bunu da gözardı edemem.

• iphone 4s fiyati uygun olursa yoksa en guclu donanim optimus 3d de onu alabilirsin.
  • LG Optimus al. Hem ucuz digerlerine göre hemde güzel ince hafif. Şarzıda digerlerine göre iyi gidiyor. 2 gün gider
    telefon gibi kullanırsan sadece 3 günü zorlarsın. power save die program yüklersen ..

Her türlü aksesuar kılıf sd card ekran koruyucu, batarya kablo , şarz vsvs. birçok şeyi bulabileceginiz çin siteleri var uygun güzel.http://bit.ly/pUhEq2 15 gün içerisinde kargo ücretsiz geliyor.
    1 dolara bile ürün satın alabilirsiniz kargo ücretsiz size teslim ediliyor. Bu konu da aşagıdaki linkte siteleri görebilirisiniz.

http://bit.ly/pUhEq2 Bu sitede alışveris sitelerinin karşılaştırılmasınıda bulabilrisiniz.

İyi alışverişler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: trakia_

quote:

Orijinalden alıntı: Venduss

Bence kardeşin doğru bir modele kafasını takmış durumda :) SGS2 gayet iyi onu tavsiye ediyorum... Hem Android hemde ben burdayim diyen özelliklere sahip bir cihaz.

Ancak atladığınız bir durum var ki Vodafone'da SGS2 için bir kampanya mevcut değil.O yüzden zaten o seçeneği eledik.Dahası Samsung cep telefonlarıdndan benim ağzım yandığı için uzak durulması gerektiğini düşünüyorum.Özellikleri dediğiniz gibi çok güzel ancak dış görünüşü ve malzeme kalitesinin iç özelliklerine pek benzediğini düşünmüyorum.O yüzden Samsung'a karşı hep bir çekincem devam edecek.Kişisel fikrimi sorarsanız ben olsam HTC 3D Evo'yu tercih ederim.Ancak bu telefon da seçenekler arasında bulunmuyor.O yüzden Vodafone'daki kampanyalara göre bence Sensation ve LG Optimus 3D arasından birini seçeceğiz.LG'nin telefon sektörüne yeni girmiş olmasından dolayı benim kişisel seçimim Sensation olurdu.Ancak LG'de özellikleri bakımından fark yaratacak bir telefon.Bunu da gözardı edemem.

Şahsi fikrine saygı duyuyorum kesinlikle seçim ve bütçe senin ben sadece tavsiye vererek yardımcı olabilirim : ) HTC 3D Evo da iyi ve kaliteli bir cihaz ki zaten HTC'de bu işin proflarından :) ben bu zamana kadar bir kaç telefon değiştirdim ve kısmet hep Samsung'a denk geldi bu yüzden tavsiye ettim :) şuanda da i9003 kullanıyorum.Bir cep telefonu teknik servisinde uzun süre çalıştım birazda burdan bilgilerim mevcut...dediğin gibi Lg nin özellikleri göz ardı edilemeyecek boyutta(Dünyanın İlk Çift Çekirdekli Telefonu LG Optimus 2X, Guinness Rekoru Aldı!) adamların böyle bir başarısı bile var :)

• Hemşerim Sensation'ı alın gitsin bana kalırsa :)
  • Donanımsal olarak Optimus 3D Sensation'u döver
    Tercih senin.
  • lg 3 d guzel telefon ve pesın vodafone da 1375 gıbı fıyat verrdıler banada
  • optimus 3d tavsiye ederim. en iyi donanıma sahip smartphone modellerinden bir tanesi şu anda. fiyatı da rakiplerine göre oldukça uygun. artı olarak vodafone'da kampanya mevcut. gözlüksüz 3d izlemeye yarayan ekranı ve 3d kayıt en büyük özellikleri.
  • Yorumlarınız için çok teşekkürler arkadaşlar.Kardeşim dün çıkıp telefonları incelemiş ve sonuç olara 1 ay daha bekleyip İphone 4s veya HTC Sensation XE modelinden birini almaya karar vermiş.Arşatırmalarına göre Vodafone Kasım ayında kontratlı olarak bu telefonları satışa çıkartacakmış.Yeni problemimiz hayırlı uğurlu olsun :=)))Bakalım daha fikirleri nasıl değişicek bekleyip göreceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arizona76 -- 8 Ekim 2011; 1:33:02 >
  • haber verirsiniz ne aldığınızı.........
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.