Şimdi Ara

LG OPTİMUS 3D MAX (P725) ANA KONU VE İNCELEME (83. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.755
Cevap
19
Favori
132.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gtagucu

quote:

Orijinalden alıntı: sevecen69

Beyler bu telefonda 3d modunda 1080p video çekebiliyormu, eski olan versiyonu çekiyordu.Yoksa piyasada adam gibi 3d telefon yok zaten 3d işi yatar.

3d olarak 720p çekim yapabiliyor. 1080p sadece 2d olarak çekiyor.

Eski telefonda çekebiliyordu.

Buna güncelleme gelince çekmesi gibi bir olasılık varmı ?
  • Yok guncelleme onu degistiremez fakat telefona guncelleme gelicek mi ki ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: apocam

Yok guncelleme onu degistiremez fakat telefona guncelleme gelicek mi ki ?

Güncellemeyi boşuna beklemeyin çıksaydı şimdiye çoktan çıkardı zaten cihazda mevcut bulunan yazılım gayet stabil o yüzden güncellemeyi bu kadar dert etmeyin derim bu arada cihazı değiştirip optimus g aldım ama 3d max den her hangi bir memnuniyetsizliğim yoktu öyle denk geldi işte :)
  • Ben dert etmiyorum, eşimde kullanıyor bende, ikimizde cihazdan ve üzerinde ki yazılımdan memnunuz..
    Şükür sıkıntı yok sorun yok, kullanmaya devam, güncelleme gelmese de olur, gelecek güncellemenin bu kadar sorunsuz olacağını zannetmiyorum çünkü.
  • Aşlında cihaz güzel ve dikkat çekici bir çok özelliği var. Başta 3D resim ve video çekimleri yapması ve bunları gözlüksüz olarak kullanıcıya izletebilmesi. Ancak bir çok defa yaşadığım donma sorunu, özellikle bir çagrı geldiği anda veya cagrı yaparken, tam bir işkence ve sinir bozucu bir hal alıyor.

Örnegin cağrı yapmak için tuşlama yapıyorsunuz ancak telefon görüntüsel olarak tepkisiz kalıyor, o anda telefon başka bir işlem yapmanıza izin vermiyor, ancak bi 10 sn kadar bekleyince cagrı ekranı geliyor ve cogu zaman aradığınız kişi çoktan telefonunu açmış oluyor.

Bir başka sikayet edilebilecek yönü aşırı düşük batarya kapasitesi. Bu denli güçlü işlemciye ve 3D resim video işleme özelliği bulanan bir cihaza bu denli düşük güçlü bir batarya koyarsanız, insanları sarj cihazları ile tümleşik yaşamaya mahkum edersiniz.

Yazılım güncellemesi gelir mi gelirse de benim yaşadığım sorunlara ne denli çözüm olur bilemiyorum.

Bir tane aldım kullanıyorum ama bu fiyat aralığına alınabilecek daha verimli telefonlar olduğu için, şimdilik kimseye önermiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elektropol -- 21 Ağustos 2013; 16:35:37 >

• https://www.facebook.com/media/set/?set=a.452860521487849.1073741825.285474421559794&type=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeNNiSeR -- 30 Ağustos 2013; 14:52:06 >

• Thundersnap 2.2 rom'da 3D çalışıyor mu acaba? Bilginiz var mı? Teşekkürler.

• Bide ben 2.1 yuklemisdim ilk basda turkce berbatdi yukleyen arkadas varsa ne gibi sorunlari var ve turce dil sorunu varmii bakabilirse cok iyi olur...

• quote:

Orijinalden alıntı: TeNNiSeR

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.452860521487849.1073741825.285474421559794&type=1

beyler eklovyanın yaptığı bu romu biriniz deneyebilirmi ben sordum bi sıkıntı varmı diye hiçbi sıkıntı yok yazmış faceden ekle linkini vereyim bile demiş ama bakmaya vaktim olmadı biriniz el atabilirmisinz eklovyayla konuşup halledelim şu işi sonunda güzel bi rom çıktı gözüküyor

• Eklovya 20 dolar bagıs ıstıyor o rom ıcın , param yok dıyıncede 5 dolar yolla ozaman dıyor.

ve 3d hala calısmıyor cıhazın total ram mıktarı 700 - 800 mb olarak goruyor .

tam olarak hala stabıl degıl anlıyıcagın . birde bu bagıs ısını mecburı yapınca .... dıyesım geldı eklovyaya...
  • LG'nin, OPTİMUS 3D MAX kullanıcılarını düşürdüğü şu duruma bakın!

Bu nitelikte bir telefonun yeniliklerin gerisinde kalması anlaşılır gibi değil. Yazık...

• selamın aleyküm arkadaslar cm 10.1 den ses yokmu hala stabil liği sagalamadılarmı _? cm 10 kulanan arkadaslar benim en cok sıkıntım rehberden sim karta kart vizit aktarımı yapıamıyordu hala aynı sorun devam ediyormu _?_
  • arkadaşlar bu download sayacı ne oluyor nasıl sıfırlanıyor garanti açısından sorun teşkil ediyor mu?
  • Arkadaşlar bu cihaz 4.0.4 mi kullanıyor acaba???

• quote:

Orijinalden alıntı: denizci535

Arkadaşlar bu cihaz 4.0.4 mi kullanıyor acaba???

2.3.6

• quote:

Orijinalden alıntı: menem

quote:

Orijinalden alıntı: denizci535

Arkadaşlar bu cihaz 4.0.4 mi kullanıyor acaba???

2.3.6

Sağ olun.

• telefonum için değişim kararı çıktı bakalım benim cihaza karşılık ne vericekler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marine-gear

telefonum için değişim kararı çıktı bakalım benim cihaza karşılık ne vericekler.

Tam olarak neyi vardi

• quote:

quote:

telefonum için değişim kararı çıktı bakalım benim cihaza karşılık ne vericekler.

Tam olarak neyi vardi

power tuşu sert basınca çalışıyordu bana göre çok basit bir arıza bir de şarjı az gidiyor diye bırakmıştım

ama bu 5.ve ya 6. kez servise bırakmam ondan olabilir. daha önce bıraktıklarım 2 defa şarj için 1 defa kasa çatlamıştı 1 de ekran değişmişti serviste.
  • quote:

quote:

quote:

Tam olarak neyi vardi

power tuşu sert basınca çalışıyordu bana göre çok basit bir arıza bir de şarjı az gidiyor diye bırakmıştım

ama bu 5.ve ya 6. kez servise bırakmam ondan olabilir. daha önce bıraktıklarım 2 defa şarj için 1 defa kasa çatlamıştı 1 de ekran değişmişti serviste.

Mutlaka ust versiyon tlfon ile degisim yaparlarr

• 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.