Şimdi Ara

LG OPTİMUS 3D MAX (P725) ANA KONU VE İNCELEME (82. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.755
Cevap
19
Favori
132.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: menem

Konun insaallah 3d max) p725) a da gelir @konun

sen telefonunu elden çıkardın zaten sana lazım değil bizi düşündüğün için de sağol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !MeVZuDeRiN! -- 29 Temmuz 2013; 15:27:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: !MeVZuDeRiN!

quote:

sen telefonunu elden çıkardın zaten sana lazım değil bizi düşündüğün için de sağol

Evet elden cikarttim ama kayincoda telefon
    gercekten guzel telefon tek eksigi yazilim ics bile guzl gelisme olur
    jealbean gelse cik super telefon
    peki hocam millet custom romlar ne alemde hala duselmedi mi yanki ve camera olayi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Evet elden cikarttim ama kayincoda telefon
    gercekten guzel telefon tek eksigi yazilim ics bile guzl gelisme olur
    jealbean gelse cik super telefon
    peki hocam millet custom romlar ne alemde hala duselmedi mi yanki ve camera olayi

valla gelirse mükemmel olacak ben bu telefon için iphone 5den vazgeçtim sadece ismi ve sürekli güncelleme alıyor normal 2milyar ver güncelleme alma kafayı yersin ben bunu 900 tlye aldım iphone tüm özellikleri aynı bizzat karşılaştırdım hatta iphonedan daha iyi sadece batarya ve güncelleme konusunda iphonedan düşük kalıyor yoksa her yönüyle iyi hız parlaklık her yön

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi konun -- 30 Temmuz 2013; 13:21:14 >

• Ozellikle gunes altindaki ekranin gorunme performansi cok iyi

• quote:

Ozellikle gunes altindaki ekranin gorunme performansi cok iyi

lg nin bu mantık hatalarını anlayamıyorum geçen televizyon internet gazetede yazdı lg telefon satışında 1.sırada diye yıllık gelirini bile açıkladı demekki kazandıkları yetti onlara ama ilginç olan bizim cihaz hariç tüm cihazlarına güncelleme verdiler o koyuyor insana böle bi cihaz nasıl güncelleme almaz ilginç arkasında dursa bu cihazın ne apple kalır ne samsung
  • quote:

Orijinalden alıntı: konun

quote:

Ozellikle gunes altindaki ekranin gorunme performansi cok iyi

lg nin bu mantık hatalarını anlayamıyorum geçen televizyon internet gazetede yazdı lg telefon satışında 1.sırada diye yıllık gelirini bile açıkladı demekki kazandıkları yetti onlara ama ilginç olan bizim cihaz hariç tüm cihazlarına güncelleme verdiler o koyuyor insana böle bi cihaz nasıl güncelleme almaz ilginç arkasında dursa bu cihazın ne apple kalır ne samsung

Alıntıları Göster
    arkadaşlar teknik destek sayfasına da yazdım sanırsam pek gören olmadı. mümkünse unroot olayını biien biri varsa bi yardım etse
    bir de bi sorum var : root yaptıktan sonra telefona herhangi bir rom yüklemedim sayaç artmış mıdır ? artmışşsa nasıl sıfırlanır ? triangle away programının sanırsam bizim sürüm için uygun olanı yok :(

• quote:

Orijinalden alıntı: ramcobox

arkadaşlar teknik destek sayfasına da yazdım sanırsam pek gören olmadı. mümkünse unroot olayını biien biri varsa bi yardım etse
    bir de bi sorum var : root yaptıktan sonra telefona herhangi bir rom yüklemedim sayaç artmış mıdır ? artmışşsa nasıl sıfırlanır ? triangle away programının sanırsam bizim sürüm için uygun olanı yok :(

Kardeş telefonu wipe data data factory reset yapinca yani fabrika ayarlarına dönünce bütün uygulamalar gidiyor ne süpersu kalıyor nede başka başka bişey bu adımdan sonrada ister toolstan rom yükle istersen de eğer telefon açılırsa sıfırlanmış vaziyette öyle kullan ben wipe data factory reset yaptım tel açıldı bu şekil sıfırdan kullanmaya başladım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ramcobox

Kardeş telefonu wipe data data factory reset yapinca yani fabrika ayarlarına dönünce bütün uygulamalar gidiyor ne süpersu kalıyor nede başka başka bişey bu adımdan sonrada ister toolstan rom yükle istersen de eğer telefon açılırsa sıfırlanmış vaziyette öyle kullan ben wipe data factory reset yaptım tel açıldı bu şekil sıfırdan kullanmaya başladım

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bir tanıdığımın bu telefonla sorunları var. şarj ısınınca telefonun ekran kilidi açılıyor kafasına göre bir yerlere giriyor. Mesaj yazarken kafasına göre harfler yazıyor. Şarjı çıkarınca sorun yok. Aranızda boyle bir hatayı yaşayan varmı.

• quote:

Orijinalden alıntı: trakyAli-1986

Arkadaşlar bir tanıdığımın bu telefonla sorunları var. şarj ısınınca telefonun ekran kilidi açılıyor kafasına göre bir yerlere giriyor. Mesaj yazarken kafasına göre harfler yazıyor. Şarjı çıkarınca sorun yok. Aranızda boyle bir hatayı yaşayan varmı.

2 tane kullanıyoruz ama ikisinde de böyle bir problem görmedim şimdiye kadar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeNNiSeR

quote:

2 tane kullanıyoruz ama ikisinde de böyle bir problem görmedim şimdiye kadar..

Alıntıları Göster
    Sizce sorun yazılımsal midir donanımsal mi. Yazılım sorunu ise tekrar rom yükleme seçeneğini deneriz donanımsal ise mecbur garantiye gidecek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

2 adet farklı şarj adaptörüm var. orjinalde böyle bir durum yok ama diğerlerinde bu problem yaşanıyor. Telefon çıldırıyor...bizim adaptörler telefona optimize..diğer akımlarda yada kablajda manyetik kirlilikten dolayı sapıtıyor tel. Orjinal şarj yada bataryada bu problem olmaz tahnminim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zobaa16

quote:

2 adet farklı şarj adaptörüm var. orjinalde böyle bir durum yok ama diğerlerinde bu problem yaşanıyor. Telefon çıldırıyor...bizim adaptörler telefona optimize..diğer akımlarda yada kablajda manyetik kirlilikten dolayı sapıtıyor tel. Orjinal şarj yada bataryada bu problem olmaz tahnminim...

Alıntıları Göster
    çok sağolun. Orjinal batarya arıyorum ülkemizde yok acaba yurt dışında bulabilirmiyim bir kablo birde adaptör gerek

• quote:

çok sağolun. Orjinal batarya arıyorum ülkemizde yok acaba yurt dışında bulabilirmiyim bir kablo birde adaptör gerek

tavsiyem bulabilirsen kaliteli 5v 1 amperlik adaptörleri dene (iphone adaptörleri). %90 sapıtmaz telefon ayrica orjinal s3 yada s4 adaptörü de işini görebilir. 15-20 dk şarj ederken teli denersin..batarya işi kısmet sahibinden.com yada sanalpazarda uygun bişeyler bulabilirsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zobaa16

quote:

tavsiyem bulabilirsen kaliteli 5v 1 amperlik adaptörleri dene (iphone adaptörleri). %90 sapıtmaz telefon ayrica orjinal s3 yada s4 adaptörü de işini görebilir. 15-20 dk şarj ederken teli denersin..batarya işi kısmet sahibinden.com yada sanalpazarda uygun bişeyler bulabilirsin...

Alıntıları Göster
    Tavsiyeleriniz için sağolun.ancak söylediklerinizi denedik iphone ve samsung adaptörler de ısınınca tlf kilidi açıldı kafasına göre menüler girdi kabloyu çıkartınca sorun yok az bekletip takınca yine sorun yok ama ısındığında saçmalama haline tekrar dönüyor. Bakalım yine yurt dışı menşeyli sitelere bakacam olmadı artık ben tlf u yeniler isem adaptöru verecem. Tekrar teşekkürler.

• eski telefonum optimus black ti bir süre şarj olurken harflere bastığımda değişik değişik harflere basıyordu
    tabi o zaman ekran kilidi pin ile açılıyordu mesela 2 ye basıyordum yarım saniye 377482847218483727473828 gibi rastgele basmış oluyordum
    klavye için de aynı sorun vardı birkaç gün sonra düzeldi tabi sanırım prizdeydi sorun. şarj cihazım.orijinal çünkü.

• quote:

orijinal bataryayı Ankara Lg servisinden bulabilirsiniz. Sanırım 60 lira civarındaydı. servisin tel: 03122316543 Çok ilgililer.
  • Çok sağolun arayıp sorarım belki adaptör ve kabloda bulunur.
  • quote:

Çok sağolun arayıp sorarım belki adaptör ve kabloda bulunur.
    Beyler bu telefonda 3d modunda 1080p video çekebiliyormu, eski olan versiyonu çekiyordu.Yoksa piyasada adam gibi 3d telefon yok zaten 3d işi yatar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevecen69 -- 14 Ağustos 2013; 16:57:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mavimelek²

Ben LG Optimus 3D (P920) kullanıcısıyım. 3D 'si olmadan Samsung Galaxy S2-S3 veya Iphone 4-5 S modellerinin hiç bir anlamı yok benim için. Evimde kullandığım her türlü elektronik cihaz farklı markalardır. Çünkü marka takıntım hiç olmadı. Önemli olan ihtiyacınızı, talebinizi ve beklentinizi karşılayan ve makul fiyatlı ürün olmasıdır. IPhone alan arkadaşlar kusuruma bakmasınlar çünkü yüzlerine karşı onlarla çok alay ettim: "IPhone alanın parası bol, aklı kıt" diye. Samsung işini iyi yapıyor ama gözlüksüz 3D olayına el atmadığı sürece benim için bir anlamı yok. Bu arada oğluma Galaxy Ghio ile telefon özellikli Galaxy Tablet de aldım. Eşimde çift hatlı Trident Android telefon kullanıyor. Arkadaşlarım sırarla Samsung Galaxy S2 aldılar.

Kullanamadıktan sonra ne 3D'nin, ne 2 çekirdeğin ne de 4 çekirdeğin anlamı yoktur.

Telefonunuza harici ücretsiz(!) bir navigasyon programı kurun. Ben IGO kullanıyorum internet bağlantısı gerektirmez. En azından GPS alıcısı bir işe yarasın(birçok ücretli programı internette ücretsiz olarak bulabilirsiniz).

Telefonuma bir yığın program kurup aşırı yüklendiğim için 512 MB RAM bellek taşıyan LG Optimus 3D yerine 3D MAX çok doğru bir seçim.

Güncelleme olayına gelince.. En son yaptığım müdahele ile telefonum kendisini LG Su760 modeli zannediyor. Android versiyonu ICS4.0.4 SU760 Kore, Baseband GB2.3 18a Amerika. Telefonumu şimdi daha çok seviyorum. 3D Maxın artısı diye tanımladığınız yazılım kaynaklı konular ICS 4.0.4 ile Optimus 3D de var artık. Yazılım geliştirmeleri için xdadevelopers sitesini ziyaret edin. LG Optimus 3D ve 3D Max içinhttp://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1073

Hangi telefonu alırsanız alın, güncellemeleri takip etmedikten ve yeni yazılımlarla işlevsel hale getirmedikten sonra sırf havalı bir telefonum olsun diye ne IPhone ne de Android telefonlara para verilmez. Nokiacılıar alınmasın o bu kategoriye hiç giremez bile. Onlar Windows 8 mobil üzerinde çalışa dursunlar millet uzaya çoktan çıktı bile.
    arkadaşlar birşey sormak istiyorum bu telefona sizce güncelleme gelicek mi çünkü 2.3 gerçekten artık baya eskidi ve telefondan soğutmaya başladı. güncelleme gelmeme gibi bir olasılık olabilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: sevecen69

Beyler bu telefonda 3d modunda 1080p video çekebiliyormu, eski olan versiyonu çekiyordu.Yoksa piyasada adam gibi 3d telefon yok zaten 3d işi yatar.

3d olarak 720p çekim yapabiliyor. 1080p sadece 2d olarak çekiyor.
  • 
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.