Şimdi Ara

Lg optimus 3d max P725 yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
4.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar tam 5 aydır lg optimus 3d max p720'yi bekliyorum.Türkiyeye p725 olarak getirtildi.Ve öğrendiğime göre p720 ile aynı özellikleri tasımıyor . yani yurt dısındaki cihazla bazı özellikleri aynı değil.mesela nfc gibi.Ama ben yinede pazartesi alıcam büyük bir ihtimal.Bu ürün hakkında bilgisi olan varmı.Yada henüz ürünü satın alan.Lg servisleri satısa basladı çünkü. Ürün hakkında bilgisi olan yada ürüne sahip olan biri bir inceleme videosu yapabilirmi yada ürün hakkında bilgi verebilirmi.Teşekkürler.

• yahu kimsede bu telefon yokmu.olan birileri biraz yardımcı olsa telefon hakkında bilgi verseeeee
  • Ben sahibim bu telefona ;
    Nfc yok sanırım, google play store'dan Nfc task launcher programına baktığımda telefonumla uyumsuz diyor. Forumlardan okuduğum kadarıyla radyosu varmı diye merak ediliyor ; var.

3d olayı çok güzel, gözlüksüz 3 boyutlu resimler,filmler izleyip çekmek çok güzel bir deneyim. Başkalarının 3d resmini çekip gösteriyorum herkes hayran kalıyor. 3d içeriği kullanırken bende göz ağrısı yapmadı ama bu subjektif bir durum kişiye göre değişir.

3d özelliği dışında diğer android telefonlarla pek farkı yok. Pili 1 gün civarında gidiyor.

Bulduğum olumsuz yanları ;

Hoparlörü pek kaliteli değil ; sesler biraz boğuk geliyor.
    Telefon ısınıyor (Elimi yakacak kadar değil ama sıcaklık hissediyorsunuz).
    Telefonla beraber bir sürü silinemeyen programlar geliyor ; Garanti, Yapı kredi bankalarının programları, izlesene.com'un programı ki bu programı çalıştırdığımda benim telefonu desteklemediğini söylüyor vs.

Bunların dışında merak ettiğiniz sorularınız varsa cevaplamaya çalışırım.

• 3 güne kadar bu telefonu almayı çok istiyordum fiyatının 1400tl oldunu duydum.Bnun yerine 300tl daha berip galaxys3 almaya karar verdim. Yahtc one x yada galaxy s3 alacaktım s3 karar verdim bugun gidio alıccam
  • merhabalar.. telefonu dün gold dan aldım...999 TL (3 günlük özel indirim vardı. hepsiburadada aynı gün 1400 TL)... öncelikle şarj konusu sıkıntı yaratacak gibi.. düne kadar kullandığım xperia neo v ye göre %30 çabuk tükeniyor.. eğer güncellemeyle beraber android sürümü 2.3.6 dan 4.1 e çıkarsa iyileşebilir sanırım.. ısınma sorunu neo v ye göre yok denecek kadar az.. 2-2.5 saat şarjı tükettim çok fazla ısınma olmadı.. bana göre çok önemli eksiği hdmı çıkışı olmaması.. neo v ile televizyona bağlanıp pc gibi kullanıyor kablosuz fare ve klavye ile internete giriyordum bazen... estetik telefonun buyutları dokunmatik ekran içinde tek elle kullanmaya uygun, ancakk telefonun güç düğmesi tepesinde bulunması uykuda olan telefonu açmak için mutlaka iki elle kullanmayı gerektiriyor.. bu çok sinir bozucu bir durum... birde video yada oyun oynatılırken ses açıp kapamak çok zor..kamerayı zoom yaparkende aynı sorun var, elin terste kalıyor.. bunların dışında olumlu konuşabiliriz.. hızı, 3d kamersı, ful hd video kaydı, 3d video kaydı çok güzel.. kullanma alışkanlığı edinirsem sorunlarıda giderebilirim belki.. Bilgilendirebilmişimdir İnşallah..

• Teli 2aydirvkullaniyorum. Kendimce sunu soyleyebilirim. 4 inc klasmaninda piyasadaki en iyi telefon. iddiam 2012 en iyi telefonu oldugudur.
    avantajlari;
    1) ddr2 ramden dolayi kasma ve isinma problemi diger teller gibi olmuyor. soz gelimi bende 110 uygulama yuklu telefon ilk gunku gibi hizli. ayni programlari samsung veya sony yukle kasar bence.
    2) dahili hafiza. ki bu ozellikle torrent indirmede iyi oluyor.
    3) piyasadaki en parlak ekran. Dolayisiyla gunduz guneste kullanim cok iyi.
    4) Kacimizda 3d kamera ve fotograf makinesi var ki ve bayada pahali. Ayrica 3d tv varsa bu telle video ve fotolarinizi izleyerek 3d hakkini veriyorsun. hatta 3d icin phereo sosyal paylasim sitesi de var. orda paylasiyorsun ve 2d foto video olayi tatmin etmez oluyor.
    5) gozluksuz 3d. bakmayan bilemez. hatta 2d uygulamalari 3d yapiyor. bazilarinda basarisiz bazilarinda iyi oluyor. ayrica you tube 3d uygulamasi var.markette game loftun pahali oyunlari 3d yuklu geliyor. hatta online oynuyorsunuz.
    6) erkeksi tasarim. oyle kiz telefonu gibi degil. Karizma.
    7) saglamlik 2 kere 2 metreden telefonu betona dik dusuren biri olarak soyluyorum. cizik yok.zaten kilif kullanmaniza da gerek yok.

Dezavantajlari
    1) 3d oyunlar 3~4saatten sonra gozu yoruyor. Hatta agliyorsunuz. uzun sure sakin bakmayin benim gibi. ozellikle yaris oyunu golf vs derken kaptirmayin kendinizi. sadece resim video da 3d ye sarin derim.
    2) ekran parlakligi sarji cok tuketiyor. E tabi sony samsung full parlakligina getirince bu telde dusuk parlakliga denk geldiginden bu da goreceli. 3d uygulamalarda parlaklik ototmatik maksimum oluyor.
    3) mhl kablo ile hdmi baglantisi. aslinda buda avantaj zira arc s ile hdmi baglanti yaptim. bir filmde sarj bitti. Ki arc s cok daha iyi sarj konusunda. ancak 4 sezon fringe dizisini izledim lgden mhl~Hdmi ile. sonuc cok iyi. Bu arada fringe muthis bir dizi tavsiye ederim. yani hdmi ile youtube1080p film vs. izleyecekseniz sarj acisindan mhl baglantisinin daha iyi olusu.
    4) Sony ve samsungcularin kiskancligi.
    5) aileniz telle fazla mesgul oldugunuzdan size kuse bilirler. hatta uyumadan kurcalarken saati 3~4 yapip ise gec kaliyorsunuz.

ben aslinda androidi begenmiyorum. yazilim hizi ile donanim hizi ayni gelismedi. cogu telefonda ram ve hafiza sorunu vs var. windows 9 ~10 bence gelecek yillarda telefon piyasasini ele gecirecek. cunku ms bu konuda cok tecrubeli. pentium 3 ve windows98 yillarini dusunurseniz demek istedigimi anlarsiniz. android herseyi yapmak istegen tuketici icin hicbirseyi tam yapamayan bir sistem bana gore. Kullanim omrude cihazlarin 1 yili gecmiyor. Tele tablete yatirim yapip kendimizi aptal gibi hissediyoruz. nokianin son telini inceledikten sonra boyle dusunmeye basladim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• şarjı ne kadar gidiyor?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG Optimus 4X HD P880
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sarj olayi acik bilesenlere gore degisiyor. ozellikle 3d ve full ekran pqrlakligi 2~3 saatte sarji bitirir.

ama wifi 3g gprs vs. kapali ise 1~2 gun gidebiliyor.

ben hergun sarja takiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefon 10 numara. s2 ye falan güzel giydiriyor . antutu puanı 6000 .. 3d .. ne lazımdı başka ?
  • bende bu telefonu 2 gün önce aldım çok güzel bi telefon s2 ile kıyaslanamaz bile ama s3 le yarışır ihtiyaca göre karar verilir ben 1100 e aldım s3 1700 liraydı
    şarjı 1 gün gidiyor oda çok oynamazsan
    3d olayı harika bende 3d tv var bu telefonu almam da onunda etkisi büyük video çeker çeker tv de izlerim :)
    bu gün s3 le ekran parlaklığı testi yaptım bana lg daha parlak geldi.
    android sürüm güncellemeside bir an önce gelse ii olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: ömercaparoglu

bende bu telefonu 2 gün önce aldım çok güzel bi telefon s2 ile kıyaslanamaz bile ama s3 le yarışır ihtiyaca göre karar verilir ben 1100 e aldım s3 1700 liraydı
    şarjı 1 gün gidiyor oda çok oynamazsan
    3d olayı harika bende 3d tv var bu telefonu almam da onunda etkisi büyük video çeker çeker tv de izlerim :)
    bu gün s3 le ekran parlaklığı testi yaptım bana lg daha parlak geldi.
    android sürüm güncellemeside bir an önce gelse ii olacak

Aynen güncelleme gelse dediğin gibi çok çok iyi olacak, hayırlısı beklemekte fayda var.. bende Optimus Black var, güncelleme olarak ICS fransa çıktı onu kullanıyorum hakikaten telefonum iyice kendine geldi gözüme daha bir hoş geliyor :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.