|
Bildirim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 14 Şubat 2024; 21:13:27 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Subat guncellemesi gec kalindi ayi yarilayacagiz rezalet ... 7 yil derken aylik guncellemeleri ustelik ilk guncellemeyi bari guvenlik kisimlari icin cikart sonra diger kendine has seyler icin de ayrica tekrardan yayinla ... Gec kaldik kalacagiz ... Olme essegim bahar geldi ... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart1978 -- 14 Şubat 2024; 22:50:39 > |
|
S23'e daha hızlı güncelleme verdiler. |
10 bit ekranın kullanılmaması ilginç o da ayrı bir nokta. Ultra alıyorsun hala 16 milyon renk. |
ne anladınız da ne anlatıyorsunuz? Forumdaki Galaxy Tab S9 başlığına girerseniz şayet sürüyle kullanıcının Samsung'un Tab S9 serisindeki renkleri soluk bulduğunu, daha canlı ve vivid renk beklentisinde olduklarını görürsünüz. cihazın mevcut ekranı ve ekran kalibrasyonu profesyoneller için olabilecek en iyi halde (hedef kitle Apple'ın iPad Pro'su ile içerik üretenler olduğundan mütevellit bu doğru bir seçim), lakin insanımız cart kırmızı ile göze tecavüz eden mavi, türbe şeyili ile yenidoğan kakası renginde sarı görmediğinde hafakanlar basıyor bunları. velhasılkelam işbu haber içeriği altında yer alan ve Galaxy S24 serisi için geleceği belirtilen ayar/seçki Tab S9'a da gelirse o zaman işaret ettiğim kesimin habire ahkam kesen çenecağızlarını kapatmalarını sağlayacak bir seçenek olurdu. ben bunu anlatıyorum fakat siz mevzuyu benim söylediğim ile (neticede doğrudan konuya yorum atmayıp benim mesajımdan alıntı yaparak cevap vermişsiniz) almış alakasız bir yöne sürüklemişsiniz. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UnicornKnight -- 17 Şubat 2024; 12:59:32 > |