Şimdi Ara

LG Optimus 3D P920 (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
812
Cevap
5
Favori
96.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GuNTiS

Cevaplar için teşekkürler beyler sanırım LG alacağım. Ama bir sorum daha var. Telefonu Vodafone'dan aldğımında kredi kartından 69x12 mi çekecek yoksa cepnet fiyatını düşürüp öyle mi çekecek?

Vodafondan cihaz alacaksan 69x12 kredi kartından alıyor interneti içinde olaraktan ayriyeten birde konuşma paketi almak zorundasın en düşük heryöne 500dk olan pakette 29tl paket alırsın vodafonlu değilsen tabii 69x12=828tl aylıkta 29tl ödüyorsun...
    Yani aylık taksitin 98tl oluyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Staylıon2000

quote:

Cevaplar için teşekkürler beyler sanırım LG alacağım. Ama bir sorum daha var. Telefonu Vodafone'dan aldğımında kredi kartından 69x12 mi çekecek yoksa cepnet fiyatını düşürüp öyle mi çekecek?

Vodafondan cihaz alacaksan 69x12 kredi kartından alıyor interneti içinde olaraktan ayriyeten birde konuşma paketi almak zorundasın en düşük heryöne 500dk olan pakette 29tl paket alırsın vodafonlu değilsen tabii 69x12=828tl aylıkta 29tl ödüyorsun...

12 değil 24 ay arkadaşlar. Kampanya 24 ay. Sitelerini bir kenara bırakın bizzat vodafone bayisine sorulmuştur.

http://www.vodafone.com.tr/Kampanyalar/LG-Optimus-3D-kampanyasi.php

• quote:

Orijinalden alıntı: 61_arda_61

1 hafta once wodofondan aldım telefonumu ama boyutları sebeb kullanamıyorum almak isteyen olursa verebilirim herkeze iyi gunler

nasıl yani boyutlarından dolayı kullanamıyorsun? almadan önce hiç mi incelemedin?

3d videolar için gayet kullanışlı boyutları optimus 3d'nin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Staylıon2000

quote:

Cevap için teşekkürler.
  • Arkadaşlar ben de Lg optimusu ayırttım vadafone da ama hala htc mi lg mi düşünüyorum...3D için değer mi ? performans + ları ??? falan Ne dersiniz performans açısından fark var mı 3D ekran normal kullanımda gözü yorar mı ??? Kullanan arkadaşlar görüşleriniz neledir
  • quote:

Orijinalden alıntı: gassero

Arkadaşlar ben de Lg optimusu ayırttım vadafone da ama hala htc mi lg mi düşünüyorum...3D için değer mi ? performans + ları ??? falan Ne dersiniz performans açısından fark var mı 3D ekran normal kullanımda gözü yorar mı ??? Kullanan arkadaşlar görüşleriniz neledir

O konuda kesin bir şey denilemez. Tüm inceleme sitelerin de 3D özelliğinin gözde yorgunluk yapıp yapmayacağını kullanan kişinin gözüne bağlı diye belirtiliyor. Ne yazıkki de bu konuda üretici firmaların pek yapabileceği bir şey yok.

Kimi insanın gözü 3d izlemeye alışamaz. Bu konuda kullanmadan anlamak zor o sebeple. Kısaca deneyip kendin karar vermelisin.
  • Arkadaşlar beni en çok şaşırtan yanı gerçek 3 Boyutlu oluşu (öyle ki arkadaşın içine attığı filimdeki araba sahnelerinde araba üzerimden mi geçti diye kuşkulandım resmen) ve bu kadar özelliği olan bir çoklu ortam canavarının SAR değerinin yalnızca "0.39 Watt / Kilogram" olması. Tek sevmediğim yanı ağırlığı 168 gram gerçekten ağır abi cinsinden. Ne demişler her gülün bir dikeni vardır bununki de bu olsa gerek.

http://www.amazon.de/LG-Optimus-Smartphone-Touchscreen-Megapixel/dp/B004S9NDQC/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1306931400&sr=8-1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurtar72 -- 12 Ekim 2011; 2:46:14 >

• Günaydın arkadaşlar. Dün nette gezerken tesadüfen fark ettim 3d teknolojisinin telefonlara kadar indiğini. Şimdi genel olarak topiği okudum. Anladığım kadarıyla cihaz 3d videoyu 2 kamera vasıtasıyla çekiyor ve cihaz içinde bu izlenebiliyor. Peki 3d özelliği olmayan bir monitörde bunu izlemenin yolu var mı?. yani gözlükle falan. Var ise hangi tür gözlüklerle izlenebilir. Birde popüler mağazalarda teknosa vatan mediamarkt vs. bu ürün satılmıyor. neden acaba
  • 3D Video başka türlü çekemezsin zaten arkadaşım. 3D Filmler, 3D Video Klipler ve 3D videolar çift kamera il çekilir zaten. Daha doğrusu çift objektifli kameralarla çekilir.

Popüler mağazalarda satılmama sebebi ürünü ülkemize şuan Vodofone getiriyor ama dün itibariyle hepsiburada sitesi tarafından da bu ürün 1.448,99 TL fiyatlar satılmaya başlandı.
  • @soldier. Peki 3d özelliği olmayan bir monitörde bunu izlemenin yolu var mı?

evet var. Stereoscopic Player programı ile bilgisayarda renkli gözlükle izlenebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lideramca

@soldier. Peki 3d özelliği olmayan bir monitörde bunu izlemenin yolu var mı?

evet var. Stereoscopic Player programı ile bilgisayarda renkli gözlükle izlenebilir.

Cevap için teşekkürler. renkli gözlük derken ayrıntı verebilirmisiniz. kırmızı mavi veya kırmızı yeşil gözlükler var onlarla mı. birde cihazdaki gibi güzel görüntü( gerçi ne kadar güzel bilmiyorum yorumlar gayet başarılı olduğunu söylüyor) alınabilir mi bilgisayar monitöründen bu gözlük ve program vasıtasıyla.
    eşime hediye almayı düşünüyorum da. cihazdan bir kişi yaralanabiliyor. ancak monitörden de izleme şansı varsa 2 - 3 gözlükle çekilen videoyu bi kaç kişi izleyebilir. tabi filmler de cabası

• quote:

Orijinalden alıntı: soldier.

quote:

Orijinalden alıntı: lideramca

@soldier. Peki 3d özelliği olmayan bir monitörde bunu izlemenin yolu var mı?

Cevap için teşekkürler. renkli gözlük derken ayrıntı verebilirmisiniz. kırmızı mavi veya kırmızı yeşil gözlükler var onlarla mı. birde cihazdaki gibi güzel görüntü( gerçi ne kadar güzel bilmiyorum yorumlar gayet başarılı olduğunu söylüyor) alınabilir mi bilgisayar monitöründen bu gözlük ve program vasıtasıyla.
    eşime hediye almayı düşünüyorum da. cihazdan bir kişi yaralanabiliyor. ancak monitörden de izleme şansı varsa 2 - 3 gözlükle çekilen videoyu bi kaç kişi izleyebilir. tabi filmler de cabası

ben kırmızı mavi karton gözlük ile deneme yaptım.açıkçası telefondaki kadar güzel görüntü alamadım.fakat 3d tv veya 3d monitör ile çok daha iyi görüntüler alacağımızı tahmin ediyorum.

• arkadaşlar bu telefon türkiyede vadafone hariç başka yerlerde satılmıyormu arıyorum bulamıyorum bende androidli telefon almayı düşünüyorum en güzeli bu bence.
  • Evkur da satılıyor ama oraya hiç bulaşma hem 2.000 TL satıyorlar hem de garantisi sıkıntılıymış. Dün itibariyle hepsiburada sitesi de telefonu satmaya başladı. LG resmi distribütörü olan Netcell ve Brighstar garantisi ile satıyor hepsiburada LG telefonları.

Vodafone da zaten Brighstar üzerinden LG Optimus 3d ülkemize getiriyor.
  • arkadaşlar nokıa c7 yi sattım bu telefonu alıcam sizce doğru bir karar veriyormuyum yoksa samsung galas s plus yada galaxy ı9003 sl gibi modellere baksam iyi olurmu ?
  • hepsiburadada geçici olarak temin edilememektedir yazıyor sanırım bu telefonu türkiyede satmıcaklar satsalarda az sayıda satıcaklar.
  • birde e-mail desteği olarak yok yazıyor telefon üzerinden e-mail yazamıyormuyuz yani ?
  • E mail destegi var hb elinde yoktur
  • gelmesini bekliyorum hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_SeDo

hepsiburadada geçici olarak temin edilememektedir yazıyor sanırım bu telefonu türkiyede satmıcaklar satsalarda az sayıda satıcaklar.

Alakası yok. Hepsiburada sitesin de kimi ürün bittiğinde öyle yazar fakat sonra stok aldığında tekrar satmaya başlar. Ayrıca bugün hafta sonu hb hafta sonu çalışmıyor ve o sebeple elindeki yada ona ayrılan stok bittiğide için o yazının ora olması normal.
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.