Şimdi Ara

LG Optimus 3D P920 (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
812
Cevap
5
Favori
96.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: efffsane

bende htc desire vardı optimus 3d aldım keşke almasaydım diyorum cihaz donanım olarak çok güçlü ama yazılım desteği yok gibi bişey o yüzden tavsiye etmiyorum 2.3 gingerbreade güncelleyemiyosun android 4.0 ice cream sandwichin bile bu cihaza geliceğinden şüpeliyim lg firması çok yavaş valla desirem varken daha mutluydum hiç olmassa sıkıldığımda costüm rom falan atıyodum vakit geçiriyodum :D

Tamam, LG güncelleme konusunda yavaş davranıyor ama, 2.2'de yetmeyen nedir...?

Ya da 1500 TL'lik telefon alırken hiç mi bakmadınız hangi versiyon olduğuna..

Yazılım desteği yok gibiymiş, Andorid Market'e bağlantınızda sorun mu var..? >200.000'den fazla yazılım mevcut, hangi programı 2.3 istediği için kuramadığınız oldu ki..

Bu arada, Optimus 3D için de custom rom'lar mevcut. bkz. xda developers

• a
    quote:

Orijinalden alıntı: cfiliz

quote:

bende htc desire vardı optimus 3d aldım keşke almasaydım diyorum cihaz donanım olarak çok güçlü ama yazılım desteği yok gibi bişey o yüzden tavsiye etmiyorum 2.3 gingerbreade güncelleyemiyosun android 4.0 ice cream sandwichin bile bu cihaza geliceğinden şüpeliyim lg firması çok yavaş valla desirem varken daha mutluydum hiç olmassa sıkıldığımda costüm rom falan atıyodum vakit geçiriyodum :D

Yazılım desteği yok gibiymiş, Andorid Market'e bağlantınızda sorun mu var..? >200.000'den fazla yazılım mevcut, hangi programı 2.3 istediği için kuramadığınız oldu ki..

dostum sen memlunsan sorun yok benim taleplerimi karşılamıyor en son yazdığımı iyi oku s2 için çıkan yazılımla cihazın ne duruma geldiğine bi bak istersen benim bahsettiğim buydu cihaz bu şekilde sıtandart olarak kalır lg firması ürününün güncellemelerini çıkarmassa androidi seçmemizin sebebide geliştirilibilir olması zaten yoksa ne diye uğraşalım alırız bi iphone 4S bakarız dalgamıza

• xda developersde öyle ahım şahım bi romda yok zaten pek ilgilenende yok kaç haftadır takip ediyorum
  • quote:

a
    quote:

quote:

dostum sen memlunsan sorun yok benim taleplerimi karşılamıyor en son yazdığımı iyi oku s2 için çıkan yazılımla cihazın ne duruma geldiğine bi bak istersen benim bahsettiğim buydu cihaz bu şekilde sıtandart olarak kalır lg firması ürününün güncellemelerini çıkarmassa androidi seçmemizin sebebide geliştirilibilir olması zaten yoksa ne diye uğraşalım alırız bi iphone 4S bakarız dalgamıza

Sonuçta kodları açık, oturup kafa patlatıp geliştirmenizi engelleyen yok.

LG'nin güncellemeler konusundaki tutumu belli. Bunu bile bile LG alıp sonrasında da güncelleme çıkmıyor diye hayıflanmayı anlayamıyorum sadece.

• quote:

quote:

a
    quote:

quote:

Sonuçta kodları açık, oturup kafa patlatıp geliştirmenizi engelleyen yok.

LG'nin güncellemeler konusundaki tutumu belli. Bunu bile bile LG alıp sonrasında da güncelleme çıkmıyor diye hayıflanmayı anlayamıyorum sadece.

Dostum sikintin ney senin adam bisey sormus bizde cevapladik tartiscak olsaydim konu acardim

• Bu arada yazılım güncellemesi çıkmış. 2.3 güncellemesi değil, 10b'den 10c versiyonuna yükleltmişler.

Hangi değişiklikler olduğuna dair release notes bulamadım gerçi

18 MB ve güncelleme için şarja bağlama istiyor...
  • selamlar
    optimus 3D nin bataryası nasıl?test edebilen varmı?batarya ile ilgili yorumlarınızı rica ediyorum.teşekkürler
  • quote:

Bu arada yazılım güncellemesi çıkmış. 2.3 güncellemesi değil, 10b'den 10c versiyonuna yükleltmişler.

Hangi değişiklikler olduğuna dair release notes bulamadım gerçi

18 MB ve güncelleme için şarja bağlama istiyor...

slm v10c güncellemesi çıktı demişsiniz bunu nerden ve nasıl indirip yüklicez biraz detay verebilirmisiniz size zahmet iyi çalışmalar
  • quote:

Orijinalden alıntı: nincakurba

Ekran gorilla yani cizilmez ama hepsi gibi bu da cizilebilir. froyo cihazlar aslinda skypede goruntulu konusma desteklemiyor ama internette bulacagin bir versiyon var, bununla sorunsuz goruntulu konusma yapiliyor ben kullaniyorum 3g'de.

duzeltme: imla.

ayrica eger merak ettiginiz ve sormak istediginiz herseye cevap verebilirim bu muhtesem telefon hakkinda :)

saygilar.

hocam sadece şarjı için detaylı bir yorum rica etsem.
  • arkadaslar dns olayını nasıl çözebileceğimizi bilen varmı acaba?
  • arkadaşlar cihazı root ettiğimizde; oyun yüklenemiyor uyarısı ,oyuna başında ana ekrana dönme ve ekran kartnı bahane eden bazı oyunları açabilirmiyiz?
  • şarzı yeterli normal kullanımda2 gün gayet güzel telefon fakat büyük boylular için yapılmış dev gibi cihaz uzay gemisi resmen gören kurcalıyo teknolojiden anlasın anlamasın nazar boncuğu takacam birinin gözü falan kalır
  • arkadaşlar cihazı root ettiğimizde; oyun yüklenemiyor uyarısı ,oyuna başında ana ekrana dönme ve ekran kartnı bahane eden bazı oyunları açabilirmiyiz?
  • Beyler cihaz güzel kullanımı rahat ve şarjı iyi gidiyor tek çözemediğim vadafonedan aldım cihazı, wi-fi den baglandığımda tüm her şey çalışırken operatör üzerinden internete girerken face, google tolg gibi sosyal ağlara ağlanamadım ??? ayarlarını bilen var mı...
  • arkadaşlar smurfs 3d yi çevirdim ve upload ettim linki paylaşıyorum. ilk sayfayada eklerseniz sevinirim.

http://www.wupload.com/file/1393753981/The_Smurfs.3DTV.HSBS.1080P-3DV.m4v
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagrimir

arkadaşlar smurfs 3d yi çevirdim ve upload ettim linki paylaşıyorum. ilk sayfayada eklerseniz sevinirim.

http://www.wupload.com/file/1393753981/The_Smurfs.3DTV.HSBS.1080P-3DV.m4v

eline sağlık cağrımir
  • Arkadaşlar almayı düşünen varsa sıfır, faturalı 24 ay ürkiye garantili olarak 1250 liarada veriyorum.
  • Bende telefonun siparisini vermistim amerikadan ama amazondan internatioal versiyon siparisi vermemize ragmen gelen telefonun kapaginda at&t yaziyormus yani gelen telefon thrill anladigim kadariyla. Yeni siparis vericek kadar vaktimiz yok, kardesim haftasonunda geliyor. İnternette baktigim kadariyla ayni romlar caliyor diyorlar ama emin olamadim birde bazi guncellemerde sadece international versiyonlar icindir yaziyor mesela yeni duyurulan 2.3 guncellemesi. Su rom konusunda sorun yoksa arka kapak zaten degisir. Siz ne dersiniz bir sorun olurmu sizce telefonu iade etsekmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: baver811

Bende telefonun siparisini vermistim amerikadan ama amazondan internatioal versiyon siparisi vermemize ragmen gelen telefonun kapaginda at&t yaziyormus yani gelen telefon thrill anladigim kadariyla. Yeni siparis vericek kadar vaktimiz yok, kardesim haftasonunda geliyor. İnternette baktigim kadariyla ayni romlar caliyor diyorlar ama emin olamadim birde bazi guncellemerde sadece international versiyonlar icindir yaziyor mesela yeni duyurulan 2.3 guncellemesi. Su rom konusunda sorun yoksa arka kapak zaten degisir. Siz ne dersiniz bir sorun olurmu sizce telefonu iade etsekmi?

1. O telefon gümrük den nasıl geçti çok merak ettim.
    2. Amazon ülkemize bu tür ürünleri göndermez normalde nasıl gönderdiler sana. (Forumlar da amazonun ülkemize teknolojik ürünleri göndermediği söyleniyor)
    3. Telefon gelmiş ise gümrük vergisi almış olmaları lazım senden o zamandan yurt dışından almanın bir yararı olmaz çünkü ülkemizdeki ile aynı maliyete çıkıyor gümrük vergisi konunca

Yanlış anlama ama bana biraz tuhaf geldi telefonun sorunsuz şekilde gelmiş olması.

• quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

quote:

Orijinalden alıntı: baver811

Bende telefonun siparisini vermistim amerikadan ama amazondan internatioal versiyon siparisi vermemize ragmen gelen telefonun kapaginda at&t yaziyormus yani gelen telefon thrill anladigim kadariyla. Yeni siparis vericek kadar vaktimiz yok, kardesim haftasonunda geliyor. İnternette baktigim kadariyla ayni romlar caliyor diyorlar ama emin olamadim birde bazi guncellemerde sadece international versiyonlar icindir yaziyor mesela yeni duyurulan 2.3 guncellemesi. Su rom konusunda sorun yoksa arka kapak zaten degisir. Siz ne dersiniz bir sorun olurmu sizce telefonu iade etsekmi?

1. O telefon gümrük den nasıl geçti çok merak ettim.
    2. Amazon ülkemize bu tür ürünleri göndermez normalde nasıl gönderdiler sana. (Forumlar da amazonun ülkemize teknolojik ürünleri göndermediği söyleniyor)
    3. Telefon gelmiş ise gümrük vergisi almış olmaları lazım senden o zamandan yurt dışından almanın bir yararı olmaz çünkü ülkemizdeki ile aynı maliyete çıkıyor gümrük vergisi konunca

Yanlış anlama ama bana biraz tuhaf geldi telefonun sorunsuz şekilde gelmiş olması.

amazon telefonu Türkiye ye değil baver811 arkadaşın amerika daki kardeşine yollamış.yanlış anlaşılma var.

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.