Şimdi Ara

LG Optimus 3D P920 (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
812
Cevap
5
Favori
96.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lideramca

quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

quote:

Orijinalden alıntı: baver811

Bende telefonun siparisini vermistim amerikadan ama amazondan internatioal versiyon siparisi vermemize ragmen gelen telefonun kapaginda at&t yaziyormus yani gelen telefon thrill anladigim kadariyla. Yeni siparis vericek kadar vaktimiz yok, kardesim haftasonunda geliyor. İnternette baktigim kadariyla ayni romlar caliyor diyorlar ama emin olamadim birde bazi guncellemerde sadece international versiyonlar icindir yaziyor mesela yeni duyurulan 2.3 guncellemesi. Su rom konusunda sorun yoksa arka kapak zaten degisir. Siz ne dersiniz bir sorun olurmu sizce telefonu iade etsekmi?

1. O telefon gümrük den nasıl geçti çok merak ettim.
    2. Amazon ülkemize bu tür ürünleri göndermez normalde nasıl gönderdiler sana. (Forumlar da amazonun ülkemize teknolojik ürünleri göndermediği söyleniyor)
    3. Telefon gelmiş ise gümrük vergisi almış olmaları lazım senden o zamandan yurt dışından almanın bir yararı olmaz çünkü ülkemizdeki ile aynı maliyete çıkıyor gümrük vergisi konunca

Yanlış anlama ama bana biraz tuhaf geldi telefonun sorunsuz şekilde gelmiş olması.

amazon telefonu Türkiye ye değil baver811 arkadaşın amerika daki kardeşine yollamış.yanlış anlaşılma var.

Anladım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Emrah_Tr

pilin hiç dayanmadığı söyleniyor.. 1 günü bile çıkarmıyor mu? kullanan arkadaşlar yorumlayabilir mi?
    mesela 3g yi kapatarak, ekran parlaklıgı, ses vs. ayarları yaparak maximum ne kadar saat kullanabiliriz?

ekran parlaklığı için otomatiği seçmelisin (450 saat stand by süresine inanmamak lazım)
    ana ekranda kablsouz, bluetooth vs. simgelerin yanında var dokunacı
    her gün şarja takman lazım
    çok kurcalarsan bir gün gidiyor ( ki 3d video izleme ya da çekme olayına girmeden)
    pc nin usb sinde bağlı durursa kullanmadığın zamanlarda, şarj oluyor oradan... bu da pil ömrünü uzatıyor.

yalnız 3d si fena baş ağrısı yapıyor, sanki sürekli şaşı vaziette 10 dakika durmuş gibi oluyosun :)

normal video ya da resmi ise 3d ye çevirmede kısmen başarılı, kendi 3d si gibi değil ama güzel

hazır yazmışken en çok karşılaştırma yapılan htc evo ile yapılan karşılaştırmayı da ekleyeyim

LG Optimus 3D P920

• İyi günler arkadaşlar bu telefonu en uygun şuan nerden alınabilir. android telefonlar sitesi güvenilir midir? önerileriniz nelerdir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: maliaslaner

İyi günler arkadaşlar bu telefonu en uygun şuan nerden alınabilir. android telefonlar sitesi güvenilir midir? önerileriniz nelerdir?

ben telefonu vodafone'dan aldım (1450 tl). adroidtelefonlari.com'dan alışveriş yapan çok kişi var bu forumda. hepside siteden memnun olduğunu ilgili olduklarını söylüyor. güvenilirden kastın; "paramı alıpta ürünü göndermezlerse" tarzı birşeyse... güvenilir olduğunu söylüyorlar. dediğim gibi burdaki bir çok kişi ordan almış telefonu. tabi aslında karar vermen gereken en önemli nokta şu; vodafone'dan alırsan telefon LG resmi distribütör garantili. androidtelefonlari.com ise garantiyi kendisi veriyor. yani telefonda bir sorun olursa onlar kendileri hallediyorlar. aradaki fiyat farkına bak karar ver. tek fark garanti kapsamı açıkçası başka bir fark yok. benim için garanti önemliydi. o nedenle vodafone'dan aldım.

• arkadaşlar neden bu cihazın sayfası bu kadar cansız yahu kimse sevmiyormu bu canavarı? şimdi bu cihaza 2.3 güncellemsi çıktı mı acaba bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kntrli

arkadaşlar neden bu cihazın sayfası bu kadar cansız yahu kimse sevmiyormu bu canavarı? şimdi bu cihaza 2.3 güncellemsi çıktı mı acaba bilen var mı?

Kullanıcı grubumuz var. Paylaşım lar orda
  • arkadaşlar herkese merhaba

benim bir sorunum var. rom manager ile modaco rom yüklemeye çalıştım başarılı bir şekilde tamamlandı. wipe cache falan da yaptım. ancak telefona reset atamadım yeniden başlıyor ama lg logosundan ötesine geçmiyor ne yapmam gerek bilmiyorum. stock rom a dönmek de istiyorum telefonsuz kaldım lütfen yardım edin

tşk ederim
  • 2.3 modeli benim telefonum tarafindan desteklenmiyormus, vodafone'dan aldim. sorunun kaynagini ve cozumunu bilen varmi
  • Pil konusunda lg gayet basarili.....
  • Kardes buyukluk insana gore degisir ama bana buyuk gelmiyor...
  • Karded psx emulatoru yukluyorsun ve tum atari oyunlarini playstation 1,2 oyunlari oynaniyor mesala Quick vs hepsi oyun yelpazesi cok genis...
    gordugum en iyi bataryaya sahip android tellerde... bekleme suresi konusma suresi gayet iyi birde sahibinden sitesinde 2000mah batarya satiliyor ayni boyda kapak falanda degismeye gerek yok malzeme konusuna gelince muthis...
    tank fury online oyun oynuyorum isinma sifir nerdeyse ama htc veya samsung cihazlar yaniyo resmen... optms 3d en uugun olani...
  • Kaba degil kardes... buyuk ekran ve genis inceligi normal sadece biraz agir herhalde ici dolu ondan galaxy s2 s ve iphone cok hafif optimus 3d saglamlik hissi veriyor sadece agir o kadar....
  • 3d filmleri convert ile küçültüp telefona atıyorum fakat yanyana olan görüntü tek kare olmuyor. telefonun içinde kendinden gelen videolar var yanyana onlar tek kare oluyor. Bu telefonu kullanan varmı yada nasıl bir convert yapmalıyım yani çözünürlük codec tür olarak hangi programla. yardımcı olursanız sevinirim.
  • video izlerken altta 3d menüsünden o kareleri birleştirme oluyor o zaman 3d oluyor. telefonun da ağırlığı sanırsam içindeki parallax barier sebebiyle
  • arkadaşlar telefon hakkında bir dizi sorum var cevaplarsanız sevinirim. telefonu inceledim. htc yi de inceledim karşılaştırdım sanırım lg daha uygun. şimdi sorular:

öncelikle telefonu en ucuz bulduğum yer androidtelefonlari.com bu siteden telefonu almış olan var mıdır? güvenli midir? herhangi bir sıkıntı yaşamış mıdır? kargo süresi nedir? detaylı anlatırsanız sevinirim.
    ikinci olarak da site bir dizi teknik destek imkanı sunuyo: android verson yükseltme, root yapma, oyun ve uygulama yükleme gibi tabii ekstra ücret karşılığında bu tip bişiye gerek var mıdır? yoksa kullanıcı manuel olarak da bu işlemlerin üstesinden gelebilir mi? soruyorum çünkü feci teknoloji özürlüyüm şu anki telefonum nokia 1611 düşünün artık yani.

bir de genel olarak telefon kullanıcılarından görüşlerini bekliyorum + ları ve - lerini söyleyebilir misiniz?
  • ben iPhone 4 ü staıp android e geçmeyi dülünüyorum lakin kararsız kaldım:
    LG 3D P920
    SII
    Galaxy NOTE

bu 3 cihaz arasında kaldım. hangisi daha akıllı olur ?
  • Optimus 3d kullaniyorum..... cok memnunum ve arkadaslarda galaxy s2 var bunun yaninda sonuk kasa yapisina sahip...
    galaxy note bilmiyorum...
    onun icin optimus 3d diyorum...
  • bugün bizim şirkete galaxy note geldi, patronun arkadaşı getirdi 2 adet üstteki samsung'a yazılım yükletmek için hacı o telefonu yapacağına git tablet yap daha iyi.. kocaman bir şey o elde nasıl kullanılır yaa cebe sığmıyor telefon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profiteer -- 15 Aralık 2011; 1:25:16 >
  • Merhaba arkadaşlar ,

htc sens. mı gsg 2 mi derken birde aklıma optimus 3D takıldı?

Kullanıcı olan sizlerden destek rica ediyorum. optimus un HDMI çıkışı mıni değil sanırım bu durumun artıları ya da eksileri nelerdir?

mini HDMI çıkışlarını TV ye bağladığınızda aynı anda şarj olmaya da başlıyor optimus da böyle mi?

bazı sitelerde blueooth 3.0 olduğu yazıyor doğru mudur yoksa hala 2.1 mi?

1500 TL gsg2 ile 1250 TL optimus fiyat performans düşünürsek fikriniz nedir ?

cihaz şu anda froyo ama yakın zamanda gelecek olan ICS güncellemesi yapabilecek miyiz?

cihazın kronik bir sorunu var mıdır ? günde 2-3 saatlik telefon görüşmesi yapan birine şarjı ne kadar gider ?

Ekranı gorlla glass mıdır ve NOVA ekran mıdır ?

Bilgisi olan arkadaşların yardımlarını rica ediyorum. Belki bu konuları daha önce yazmışsınızdır ama malum konu ciddi sayfadan oluşuyor, vakit sıkıntım da var :P

Emeği geçen arkadaşlara şimdiden teşekkürler....

• Bildiklerimi yazayım;

-Şu anda Froyo değil Gingerbread ve ICS güncellemesi olacağını LG resmi olarak açıkladı.
    -Ekran Gorilla Glass
    -Sanırım sadece 2-3 saatlik görüşmeyle, fazla kurcalanmamsı durumunda 2 gün gider.
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.