Şimdi Ara

LG Optimus 3D P920 (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
812
Cevap
5
Favori
96.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Htc 3d ile kiyaslamayin bile gercekten lg p920 daha iyi samimiyetime guvenin fakat su an almaya niyetli iseniz almayin yeni modeli piyasaya girdi girecek onu alin derim

Rock solid evet var sistem biraz karisik uygulamalar basligindan bulabilirsin

Bende bir soru soracagim. Aramada ekran isginimkapiyorsa kulaktanncekince gec geliyor isik aramayi sonlandirmak uzuyor bu konuda yardimci olabiliecek varsa lutfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neos11 -- 28 Nisan 2012; 12:23:23 >
  • Dahili 8GB sözde hafıza 5,76GB olarak duruyor birkaç oyun yükledim hepsi doldu beraberinde gelen 2GB Kartta doldu bende 16GB clas 10 hfz kartı aldım. Benim problemim bu hafıza kartına oyunları kurmak veya taşımak, direkt hafıza kartından herşey çalışsın istiyorum nasıl yapacaz?
  • glaxys2 de ram 1 gb ... bunda 512 mb sizce bu 512 mb sıkıntı çıkarırmı dersiniz.. 3d yi bir kenara bırakırsak .. sg2 mi p920 3d mii ..

yani tıkanma söz konusu olurmu yetersiz bellek gibisinden uyarı alırmıyız çok programn kuracam oyun vs telefonu yoğun kullanıcam .. ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan1216 -- 11 Mayıs 2012; 20:06:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkan1216

glaxys2 de ram 1 gb ... bunda 512 mb sizce bu 512 mb sıkıntı çıkarırmı dersiniz.. 3d yi bir kenara bırakırsak .. sg2 mi p920 3d mii ..

yani tıkanma söz konusu olurmu yetersiz bellek gibisinden uyarı alırmıyız çok programn kuracam oyun vs telefonu yoğun kullanıcam .. ?

3d 512 ddr2ram bulunuyor 1gb ramden daha hizlive kulanisli bence 3d s2 isiniyor oyuzden satan cok olmus 3d sarj peoblemi var 1 1.5 anca gidiyor oda sikarsan 1.5 gun olur onun disinda bundan hizli tel yok arastir nedmk istedgmi anliyacaksin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahenk21

quote:

glaxys2 de ram 1 gb ... bunda 512 mb sizce bu 512 mb sıkıntı çıkarırmı dersiniz.. 3d yi bir kenara bırakırsak .. sg2 mi p920 3d mii ..

3d 512 ddr2ram bulunuyor 1gb ramden daha hizlive kulanisli bence 3d s2 isiniyor oyuzden satan cok olmus 3d sarj peoblemi var 1 1.5 anca gidiyor oda sikarsan 1.5 gun olur onun disinda bundan hizli tel yok arastir nedmk istedgmi anliyacaksin

ddr2 ok ama uygulama tıkanmıyormu 1 gb daha çok alan var sistem için ama 512 mb ta daha düşük bi kapasite sonuçta.. telefon sonra düşük sistem belleği gibisinden uyarı yapmasın o yüzden kafama takıldı siz ne dersiniz ?

birde radyo varmı yokmu anlıyamadım bir türlü

• quote:

quote:

quote:

ddr2 ok ama uygulama tıkanmıyormu 1 gb daha çok alan var sistem için ama 512 mb ta daha düşük bi kapasite sonuçta.. telefon sonra düşük sistem belleği gibisinden uyarı yapmasın o yüzden kafama takıldı siz ne dersiniz ?

Teli bende yeni aldim 6 7 uygulamyi soylebdiyim internet 5 sayfa oyun ve ebook. arti uygulama aciyorum daha hafiza yetersiz die bisey duymadim ve hizindan hic pot kirmadi ben laptoptan bu kadar sey aciyorum kasyo samsung laptopim var yeni olmasina ragmen Ddr2 512x2 1024 es deger dir 1gb oluor hizida s2 hizli hicbir uygulamada takilma olmuyor radyo da marketten file manager indiryosun radyo apk sini tele indiryosun file managerde kuruluyor ve telde radyo oluyor lg bndrol yuzunden yuklememis radyo cipi telde bulunuyor ben radyo yu kurdum kulaniyorum:)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Teli bende yeni aldim 6 7 uygulamyi soylebdiyim internet 5 sayfa oyun ve ebook. arti uygulama aciyorum daha hafiza yetersiz die bisey duymadim ve hizindan hic pot kirmadi ben laptoptan bu kadar sey aciyorum kasyo samsung laptopim var yeni olmasina ragmen Ddr2 512x2 1024 es deger dir 1gb oluor hizida s2 hizli hicbir uygulamada takilma olmuyor radyo da marketten file manager indiryosun radyo apk sini tele indiryosun file managerde kuruluyor ve telde radyo oluyor lg bndrol yuzunden yuklememis radyo cipi telde bulunuyor ben radyo yu kurdum kulaniyorum:)

anladım yani toplamda 1024 mb bellek oluşuyor doğrumuyum ?

• http://resim.donanimhaber.com/favorites_add.asp?m=58380154&fromMobile=yes Usta buraya gel burda tercubeli kisler cok seni yaniltmiyim benim bildgm kadaryla ole istedgni bu bolumde sor forum aktif

• quote:

http://resim.donanimhaber.com/favorites_add.asp?m=58380154&fromMobile=yes Usta buraya gel burda tercubeli kisler cok seni yaniltmiyim benim bildgm kadaryla ole istedgni bu bolumde sor forum aktif

sağolasın oraya da yazdım .. alacam istediğim cevabı alırsam
  • quote:

quote:

http://resim.donanimhaber.com/favorites_add.asp?m=58380154&fromMobile=yes Usta buraya gel burda tercubeli kisler cok seni yaniltmiyim benim bildgm kadaryla ole istedgni bu bolumde sor forum aktif

Naptin usta tel aldin mi⸮

• quote:

quote:

quote:

Naptin usta tel aldin mi⸮

yokı işten çıkartıllar telefon alacaktım yalan oldu kısa sürede olsa..

• arkadaşlar bu cihaz için 999 TL distribütör garantili nasıl fiyat ?
  • Hasarlı ürünü olan yedek parça için kullanmak adına benim ile iletişime geçerse sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: GARMIN

Merhaba arkadaşlar ,

htc sens. mı gsg 2 mi derken birde aklıma optimus 3D takıldı?

Kullanıcı olan sizlerden destek rica ediyorum. optimus un HDMI çıkışı mıni değil sanırım bu durumun artıları ya da eksileri nelerdir?

mini HDMI çıkışlarını TV ye bağladığınızda aynı anda şarj olmaya da başlıyor optimus da böyle mi?

bazı sitelerde blueooth 3.0 olduğu yazıyor doğru mudur yoksa hala 2.1 mi?

1500 TL gsg2 ile 1250 TL optimus fiyat performans düşünürsek fikriniz nedir ?

cihaz şu anda froyo ama yakın zamanda gelecek olan ICS güncellemesi yapabilecek miyiz?

cihazın kronik bir sorunu var mıdır ? günde 2-3 saatlik telefon görüşmesi yapan birine şarjı ne kadar gider ?

Ekranı gorlla glass mıdır ve NOVA ekran mıdır ?

Bilgisi olan arkadaşların yardımlarını rica ediyorum. Belki bu konuları daha önce yazmışsınızdır ama malum konu ciddi sayfadan oluşuyor, vakit sıkıntım da var :P

Emeği geçen arkadaşlara şimdiden teşekkürler....

1aydir bu telefonu kullaniyorum. Aramalarda uzun konusma sonrasinda ekran donmalari oluyor. En buyuk sikayetim arama sonlandirma yapmak icin ekranin aydinlanmasini bekliyorum ekran sensoru iyi degil gec geliyor telefonu kapatacagim kulagimdan cekiyorum ve 10 sn bekliyor .

Bence bu urunu almayin 3d vs gereksi telefonda iphone 4 kullaniyordum sıkıldım. Android kullanmamistim bence cok saglikli bir sistem degil hosuma gitmedi.

Telefon almaya niyetlimisen su an alinacak telefon, htc one x ve bir kac gun icinde tr ye gelecek olan galaxs 3 sakin iphone 4 s vs dusunmeyin kasa eskidi ekran kucuk 5 beklemek gerekiyor.

Lg p920 bende hayal kirikligi yaratti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neos11 -- 24 Mayıs 2012; 22:22:17 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: framerate

Merhabalar, merak edenler vardır belki, telefonu hdmi ile 3d destekli televizyona bağladım sonuclar gayet iyi. Kendi çektiğim 3 boyutlu videolar tv den gözlükle sorunsuz şekilde izleniyor. Derinlik algısı da gayet başarılı. Ayrıca kendim 3 boyutlu basit bir animasyon hazırladım ve telefona attım oda sorunsuz şekilde telefondan izlenebiliyor.

Birde navigasyon kullanan varmı, gps i açıyorum ama konumlama yapmıyor. Ya wireless yada telefon hattı üzerinden internet bağlantısı varsa kullanılıyor. Dahili gps var diye biliyorum ben bu alette. Yani navigasyon cihazları gibi internet bağlantısı olmadan navigasyon kullanmanın bir yolu varmı ?

Üstad telefonu yeni aldımda konuya tam hakim değilim. Telefona HDMİ bagladıktan sonra TVye bağladım ama görüntü gelmedi bir tuşu falanmı var televizyona aktarmak için

• quote:

Orijinalden alıntı: kublay

quote:

Orijinalden alıntı: framerate

Merhabalar, merak edenler vardır belki, telefonu hdmi ile 3d destekli televizyona bağladım sonuclar gayet iyi. Kendi çektiğim 3 boyutlu videolar tv den gözlükle sorunsuz şekilde izleniyor. Derinlik algısı da gayet başarılı. Ayrıca kendim 3 boyutlu basit bir animasyon hazırladım ve telefona attım oda sorunsuz şekilde telefondan izlenebiliyor.

Birde navigasyon kullanan varmı, gps i açıyorum ama konumlama yapmıyor. Ya wireless yada telefon hattı üzerinden internet bağlantısı varsa kullanılıyor. Dahili gps var diye biliyorum ben bu alette. Yani navigasyon cihazları gibi internet bağlantısı olmadan navigasyon kullanmanın bir yolu varmı ?

Üstad telefonu yeni aldımda konuya tam hakim değilim. Telefona HDMİ bagladıktan sonra TVye bağladım ama görüntü gelmedi bir tuşu falanmı var televizyona aktarmak için

http://resim.donanimhaber.com/fb.asp?fromMobile=yes&m=58380154 bu linke tikla gelen sayfada sor aktif forum

• nissan juke kulüp diye donanım habere girdim bi baktım sonunda banada telefonumu değiştirtdiniz helal vallaha telefon gerçek bir teknoloji harikası nevigasyon ve İBB YÜKLÜ YOLLARDA sorun yok daha ilk günüm biraz karıştırayım size yazarım ama pil durumu düşündürüyor.selamlar
  • Garantili cihazlara 2.3 güncellemesi servislerde ücretsiz yapılıyor bilginize. telefonun orjinali 2.2
  • ben optimus 3d kullanıyorum cihazın hdmi micro diye geçiyor ben kablosunu 35 tl. ye aldım televizyonumda lg taktığım an görüyor . 3d filmleri direk optimusdan aktarıp izleyebiliyorum sıkıntı çıkartmıyor. hdmi dan şarz olma özelliği yok ilk defa sizden duydum. samsung gs2 mi optimus mu derseniz tartışmasın optimus derim. En başta 3d olayı zaten herşeyin üzerinde. şarz 2- 3 saatlik konuşmayla bitmez . Ama ekran boyutlarına ve cihazın performansına görede pil yemesi gayet normal. ben oturup 3 saatlik film izledim 3d normal telefon konuşmalarımıda yaptım 2 gün gitti. Ben gorilla glass diye biliyorum . android 2.3 güncellemesini servisler ücretsiz yapıyor. öyle kendini kasan donan sıkıntı çıkaran bir cihaz değil beklentilerinin kat kat üzerinde bir cihaz olduğunu anlarsın aldığın zaman. zaten androidli telefonların bir çoğunda görüntülü görüşme yok. buda +dır.
  • Konu biraz eski kalmış ama hala Lg optimus 3D arıyorsanız 2 yıl garantili olarak satılmakta.www.brightmobil.com
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.