Şimdi Ara

LG Optimus 3D P920 (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
812
Cevap
5
Favori
96.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bandeod

ya arkadaşlar, lütfen daha önce açıklandı bu konu deyip kesip atmayın. öncellikle affınıza sığınarak ve sayfalarıda en az 5 defa okuduğumu belirterek fakat anlamadığımı da belirterek bir kaç sorum olacak.

1. p925 thrill kullanıcısıyım, eğer root eder isem şebeke üzerinden video arama özelliğim şu an telefon menusünde yok (ATT e ait rom var) o gelir ve video arama yetkisine sahip olur muyum?

2. p920 e ait türkçe dili olan bir rom u kurabilir miyim? şu an telefonum ingilizce orjinal rom; lgp925-v20p-feb-22-2012.

şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara tşkler.

1. sorunun cevabı hayır
    2. sorunun cevabı p920 romu kurabilirsin. o zaman 1. sorudaki video arama özelliğinde gelir.
  • ICS

Deneyen veya denemeyi düşünen varmı?
  • arkadaşlar...

LG Optimus 3D P920 8 GB .... almayı düşünüyorum da...

tavsiye edermisiniz...

pişman olma ihtimalim var mı.. aldıktan sonra..
  • quote:

Orijinalden alıntı: decard_cain

arkadaşlar...

LG Optimus 3D P920 8 GB .... almayı düşünüyorum da...

tavsiye edermisiniz...

pişman olma ihtimalim var mı.. aldıktan sonra..

tavsiye ederim kesinlikle pişman olmayacağınız bir telefon.
  • arkadaşlar jarzı ne kadar gidiyor.
  • Bende aldım yarın aşkam elimde olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: şazenuş

quote:

Orijinalden alıntı: ozancn

rehbere kayıtlı gelen mesajları, mesaj widget inde mesaj gönderen kişinin resmini neden göstermiyor? Ayrıca wireless kapalı iken ekranın sağ üst kısmında kıçan E veya H harfleri ne manaya geliyor. teşekkürler.

Arkadasim resimleri gorebilmen icin rehberi telefon hafizasina kopyalaman gerek.rehbere girip ayarlardan bunu yapabilirsin.e ve h harfleri mobil sebeke baglantisi isaretleridir.e edge h hsdpa demektir.mobil sebeki aktif etmek icin ustbari asagiya cekip en sagdaki ok isaretlerini tiklaman yeterli.

Arkadaşım bir sorum var. Peki bu işaretlerin hep açık olması şebekenin aktif olması mı demek. Şarjı emiyor sanırım. Nasıl kapatayım onu ? gözükmesin orada yahu.

• 4.0.4 Ice Cream resmi güncellemesi çıkmadımı hala? Wifi den güncellemeye çalıştım hala çıkmamış görünüyor. Epeydir takip etmiyorum haberi olan varmı acaba?
  • arkdaşlar bu tel hız nasıl aryüzlerde geçişler programların çalışması videoların akıcılığıasıl acil cevap istyorum..işlemciye pek güvenmedim..daha önce qtek 8500 telefonu kullandım memnundum fakat arada bir sapıtyrdu yada donuyordu işlemci texas aitti..
  • Bu telefonun uygulama hafızası ne kadar acaba bilen var mı?
  • Arkadaşlar bu sitede bu telefon için ROOT ve ROM ile ilgili ana konu yok mu?
  • Sizden bir konuda yardım istiyorum. Telefonumu , lg p920 yi android 4e yükseltirsem, içindeki sağlam sürüm yani v20 bilmem kaç olan silinir mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asaf_asaf

Sizden bir konuda yardım istiyorum. Telefonumu , lg p920 yi android 4e yükseltirsem, içindeki sağlam sürüm yani v20 bilmem kaç olan silinir mi ?

Ice Cream resmi güncellemesi 4.0 çıktımı yoksa diğer yöntemlerle mi yükleyeceksiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: falcon08

quote:

Sizden bir konuda yardım istiyorum. Telefonumu , lg p920 yi android 4e yükseltirsem, içindeki sağlam sürüm yani v20 bilmem kaç olan silinir mi ?

Ice Cream resmi güncellemesi 4.0 çıktımı yoksa diğer yöntemlerle mi yükleyeceksiniz

güncelleme çıktı diyorlar ama telefondan nasıl güncelleme yapacağımı bilmiyorum.
  • quote:

quote:

quote:

güncelleme çıktı diyorlar ama telefondan nasıl güncelleme yapacağımı bilmiyorum.

O basit iki şekilde yapılabiliyor en kolayı telefonun wi-fi internet açıkken şarz da full iken "Ayarlar">>>"Cihaz Hakkında">>>"Yazılım Güncelleştirme" den yapılıyor. Ben telefonu ablama verdim. Kendime de S3 aldım. Ablam yakınımda olmadığı için kendisine tarif edecem artık. Diğer yöntem de daha sağlam bi yöntem aslında "LGMobile Support Tool" Programıyla yapılabiliyor. Program Telefonun kendi hafızasında olması gerekiyor. Bulamazsanız LG nin sitesindede var. Veya en basiti google danaratıverin çıkar biryerlerden. Kurulu olduktan sonra gerekli yönergeleri izleyin telefonu buluyor modelini saptıyor mevcut sürümü kontrol ediyor eğer güncelleme çıkmışsa telefondaki sürümle karşılaştırıp zaten güncel veya şimdi güncellenecek şeklinde uyarıyor En önemlisi yedeklemenizi istiyor onu mutlaka yapın. Telefon defterini özellikle. Sonra yükleme başlıyor yasal güncelleme bu şekilde oluyor. Atladığım bir iki şey olabilir onu daha uzman arkadaşlar görüp uyaracaktır zaten. Kolay gelsin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

O basit iki şekilde yapılabiliyor en kolayı telefonun wi-fi internet açıkken şarz da full iken "Ayarlar">>>"Cihaz Hakkında">>>"Yazılım Güncelleştirme" den yapılıyor. Ben telefonu ablama verdim. Kendime de S3 aldım. Ablam yakınımda olmadığı için kendisine tarif edecem artık. Diğer yöntem de daha sağlam bi yöntem aslında "LGMobile Support Tool" Programıyla yapılabiliyor. Program Telefonun kendi hafızasında olması gerekiyor. Bulamazsanız LG nin sitesindede var. Veya en basiti google danaratıverin çıkar biryerlerden. Kurulu olduktan sonra gerekli yönergeleri izleyin telefonu buluyor modelini saptıyor mevcut sürümü kontrol ediyor eğer güncelleme çıkmışsa telefondaki sürümle karşılaştırıp zaten güncel veya şimdi güncellenecek şeklinde uyarıyor En önemlisi yedeklemenizi istiyor onu mutlaka yapın. Telefon defterini özellikle. Sonra yükleme başlıyor yasal güncelleme bu şekilde oluyor. Atladığım bir iki şey olabilir onu daha uzman arkadaşlar görüp uyaracaktır zaten. Kolay gelsin.

Evet bu LG Mobile Support Tool yönteminden haberim var. Daha önce HTC kullanıyordum , onun menüsünde vardı güncelleme ama LG 3D nin menüsünde maalesef yok. Telefon Hakkında ya girdiğiniz zaman batarya bilgileri , seri numarası falan geliyor ama güncelleme hakkında birşey yok. Bu arada telefon V20e versiyonla çalışıyor ve android 2.3.6 yüklü şuan. Aldığımda öyleydi. V20e versiyonu silinir mi ben kendi başıma bunu android 4 yapsam ? Çünkü diğer versiyonlarla hayalet çağrı diye bir şeyler ortaya çıkıyormuş

• Hocam siz bilirsiniz garantinizi bitirecek bir durum. Ama katılmıyor da değilim zaten 2 yıldan fazla kullanmayacağız. Yükleyin düzgün bir rom gitsin :). Birde programlar Menüsünde güncelleme olması lazı.m yeşil bir simgeydi ynlış hatırlamıyorsam. Neysr kolay gelsin size.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam siz bilirsiniz garantinizi bitirecek bir durum. Ama katılmıyor da değilim zaten 2 yıldan fazla kullanmayacağız. Yükleyin düzgün bir rom gitsin :). Birde programlar Menüsünde güncelleme olması lazı.m yeşil bir simgeydi ynlış hatırlamıyorsam. Neysr kolay gelsin size.

Valla ben öyle bir güncelleme bölümü göremedim telefonda
  • quote:

4.0.4 Ice Cream resmi güncellemesi çıkmadımı hala? Wifi den güncellemeye çalıştım hala çıkmamış görünüyor. Epeydir takip etmiyorum haberi olan varmı acaba?

hala yok
  • arkadaşlar bu teşefondan var ben hattımı takıyorum şebeke ılkın bazen cekıyor bazen cekmıyordu şim hiç yok şebeke bu büyük bir sorun mu nasıl çözülür hattım avea??? telefonu fabrıka ayarlarına gerı dondurdum olmadı ayrıyeten format attım telefon kapalı ıken ses kısama tusu ıle yıne duzelmedı sızce benım yapabılecegım bısey var mı daha ??? acil cevap verırsenız sevınırım böyle bır sorunla karsılasan var mı..
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.