Şimdi Ara

LG Optimus 3D P920 (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
812
Cevap
5
Favori
96.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşım benim ekrandada o dediğin sarı lekeler var.senin ekrandakiler geçtimi yoksa hala varmı???
  • S.a arkadaşlar dün itibari ile bende lg p920 kullanıcıları arasına katıldım android marketten bisürü uygulama indirdim gerçekten aldığıma deydi yanlı bu cihazı hem multimedia uygulamalar hemde oyun açısından nasıl canlandırabiliriz cihaza orjinal arka kapağınıda aldım on numara oldu orda sıkıntı yokta bugün heryeri alt üst ettim ama ekranına koruyucu jelatin bulamadım nerden bulabiliriz ..
  • s.o.s58 slm orjinal arka kapagını nerden aldın banada lazım ekran koruyucu gg bir sürü var
  • Arkadaşlar custom rom yüklemek için indirdiğimiz rom dosyasını sd karta mı atmak gerekiyor? Telefon hafızasına atarak yapamıyor muyuz?
  • her ikisinede atabilirsin fark etmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzmete

s.o.s58 slm orjinal arka kapagını nerden aldın banada lazım ekran koruyucu gg bir sürü var

a.s valla kardeş arka kapak yazmışım orjinal arka kılıf aldım anlıcan :) ama görüntüsü gayet iyi kılıfın nette aynısını bulamadım..Netten jelatin alma gibi bir şansım yok jelatini elden alabileceğim bir yer lazım..?
  • gittidigiyor.com'dan kılıf (suni deri kapaklı, telefon içerisindeki sert plastiğin içine oturuyor, telefon kılıftan çıkartmadan kullanılabiliyor) ve 3'lü paket ekran filmi aldım - toplam 20 ya da 22 TL gibi bir fiyata. Kılıf da ekran filmi de beklediğimden çok daha iyi çıktı.

Açıkçası ekran filmi kendim düzgün yapıştırabilir miyim diye endişe ettim, ama hiç sorunsuz oldu... Çok da memnunum.. (reklam gibi oldu ama, satıcı ile hiç bir bağlantım yoktur).
  • bu telefonu kullanan arkadaşlar telefondan memnunlarmı acaba bende almayı düşünüyorum ama samsung ile lg arasında gidip gelıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: turkattack

quote:

Orijinalden alıntı: sauron86

Arkadaşlar linkteki hafıza kartı optimus 3d ile uyumlu mudur?

http://www.hepsiburada.com/Liste/team-32-gb-class-10-ultra-yuksek-hizli-sdhc-hafiza-karti-tmsd32gc10/productDetails.aspx?productId=bd750515&categoryId=1100011

hayır hocam micro-sd kart alacaksın.sonra ıde ıslemı ıle ugrasma
    http://www.hepsiburada.com/Liste/team-32gb-micro-sd-class4-flash-kart-2-adaptor-minisdsd-tmmsd32gc4/productDetails.aspx?productId=ft130195&categoryId=1100011
    mesala bu urun

Cevap için teşekkürler peki class 4 ile class 10 arasında hız konusunda ne kadar fark vardır?

• quote:

Orijinalden alıntı: framerate

navigasyon için igo yükledim sorunsuz şekilde çalışıyor

Merhaba

İgonun hangi sürümünü kurdunuz
  • arkadaşlar LG Optimus 3D ile uyumlu 3d filmler indirebileceğimiz siteleri paylaşabilirsek güzel olur. benim indirdiklerimde hep sorunlar çıktı. mesela avi uzantıları formatdesteklenmiyor diyerek çalıştırmadı
  • arkadaşlar bende 3d menüde youtube yok nasıl eklerim?
  • menüler arasında geçiş yaparken takılma oluyr mu ? oluyorsa 2.3 ile gider mi ?
    öndeki kamera msn skype için mi görüntülü görüşme için mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezermsk

menüler arasında geçiş yaparken takılma oluyr mu ? oluyorsa 2.3 ile gider mi ?
    öndeki kamera msn skype için mi görüntülü görüşme için mi ?

Hayır, menü geçişlerinde hiç takılma yok.

Ön kamera görüntülü görüşmeyi destekliyor. MSN veya skype'de denemedim.
  • Arkadaşlar telefonu kullanan arkadaşlardan yorumlarını bekliyorum bende bu telefondan almayı düşünüyorum lg, ericson, samsung v.s derken en sonunda uzun araştırmamın ardından bu telefonu alma kararına vardım vodafon dan almayı düşünüyorum hepsiburadada yok halen birde evkurda var vodafone ile arasında 400 tl oynuyor o yüzden vodafone almayı düşünüyorum ordan alsam bir sorun yaşarmıyım garantide sorun olurmu eksileri ve artıları ile değerli yorumlarınızı bekliyorum saygılar.
  • bende htc desire vardı optimus 3d aldım keşke almasaydım diyorum cihaz donanım olarak çok güçlü ama yazılım desteği yok gibi bişey o yüzden tavsiye etmiyorum 2.3 gingerbreade güncelleyemiyosun android 4.0 ice cream sandwichin bile bu cihaza geliceğinden şüpeliyim lg firması çok yavaş valla desirem varken daha mutluydum hiç olmassa sıkıldığımda costüm rom falan atıyodum vakit geçiriyodum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: efffsane

bende htc desire vardı optimus 3d aldım keşke almasaydım diyorum cihaz donanım olarak çok güçlü ama yazılım desteği yok gibi bişey o yüzden tavsiye etmiyorum 2.3 gingerbreade güncelleyemiyosun android 4.0 ice cream sandwichin bile bu cihaza geliceğinden şüpeliyim lg firması çok yavaş valla desirem varken daha mutluydum hiç olmassa sıkıldığımda costüm rom falan atıyodum vakit geçiriyodum :D

evet bende duydum lg güncelleme konusunda biraz duyarsız davranıyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_SeDo

quote:

Orijinalden alıntı: efffsane

bende htc desire vardı optimus 3d aldım keşke almasaydım diyorum cihaz donanım olarak çok güçlü ama yazılım desteği yok gibi bişey o yüzden tavsiye etmiyorum 2.3 gingerbreade güncelleyemiyosun android 4.0 ice cream sandwichin bile bu cihaza geliceğinden şüpeliyim lg firması çok yavaş valla desirem varken daha mutluydum hiç olmassa sıkıldığımda costüm rom falan atıyodum vakit geçiriyodum :D

evet bende duydum lg güncelleme konusunda biraz duyarsız davranıyormuş.

Samsung Galaxy S II için siyah karnel yayınlamışlar Quadrant puanı 8000′leri bulur diyolar bizde 2.3 bekliyoz :D

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.