Şimdi Ara

LG Optimus 3D P920 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
812
Cevap
5
Favori
96.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cihazda radyo donanımın olduğu söyleniyor.ilerde unlock edilip radyo aktif edilebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şazenuş -- 10 Ağustos 2011; 12:36:01 >
  • bu cihazla ilgili bir sürü araştırma yaptım.özellikle yabancı sitelerde.ve hepsinde de fm radyo özelliği var dendiğini gördüm.
  • Dun geceden beri kurcaliyorum teli
    sonuc:harika
    htc legend ten sonra iphone 4 e gecip uyuz olanlardanim
    androide geri donme cabalari icinde iken tesadifen 3d lg sahibi oldum 3d de ne lazim falandiyordum kendikendime ama acaip basarili bukadarini beklemiyordum :)
    hizi super nette acaip hem wi-fii den denedim hemde 3g den (burada abonesi oldugum 3g 7mb/s )3gd bilöe cok hizli
    cektigim 3d resimlerde demolardaki kaliteyii goremedim ama her halukarda enteresan bi deneyim gozluksuz 3d super
    3d ile ilgili benim gibi onyargisi olanlara tavsiyem teli bi gorsunler
    :)
  • şu telefonu kullanan arkadaşlar asphalt 6 nın performansını özel doku efektleri göstermedeki sonucunu,ayrıca hoparlör ve karşıda tarafa giden ve gelen aramalardaki ses performansınıda paylaşırlarsa süper olur.Birde telefonda ısınma varmı.sgs2 yi sırf ısınmadan dolayı sattım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şazenuş -- 10 Ağustos 2011; 13:06:15 >
  • bende bu cihazdan aldım bi arkadaştan sıfır cihaz 1200 lira verdim üstelik kayıtlı cuma elimde olacak gelsin görelim bakalım.....
  • Bu telefonu bugün deneme şansım oldu. 3D özelliği gerçekten çok güzel. Bulgaristan'dayım. Burda Vivacom operatörü veriyor telefonu. Ayda 24ay x 40 TL ye içinde konuşma mesajlaşma ve sınırsız internet paketi dahil. Bizzat denedim telefonu 3D özelliğini çok beğendim. Galaxy S II düşünüyordum ama şimdi bunu görünce kararsız kaldım açıkçası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nucLear

Bu telefonu bugün deneme şansım oldu. 3D özelliği gerçekten çok güzel. Bulgaristan'dayım. Burda Vivacom operatörü veriyor telefonu. Ayda 24ay x 40 TL ye içinde konuşma mesajlaşma ve sınırsız internet paketi dahil. Bizzat denedim telefonu 3D özelliğini çok beğendim. Galaxy S II düşünüyordum ama şimdi bunu görünce kararsız kaldım açıkçası.

dostum bende bir kaç günle kacırdım onu eğer htc evo 3d varsa bulgaristanda onu al yoksa sgs falan boş er direk optimus 3d al
  • quote:

Orijinalden alıntı: sergerdar

şu telefonu kullanan arkadaşlar asphalt 6 nın performansını özel doku efektleri göstermedeki sonucunu,ayrıca hoparlör ve karşıda tarafa giden ve gelen aramalardaki ses performansınıda paylaşırlarsa süper olur.Birde telefonda ısınma varmı.sgs2 yi sırf ısınmadan dolayı sattım.

Ben pek oyun oynamam ama hem karşı tarafın sesi hem sizin sesiniz gayet net,üstelik ben arc ,atrix ve sgs 2 kullandım wifi bağlantısı hepsinden daha güçlü.Benim evin balkonunda kablosuzdan radyo dinlerken her üç telefondada kesiklikler oluyordu,dün bu telefonla dışardan balkonun 3-4 metre daha ilersinden kesintisiz bağlandım.
    Sgs2 de bundaki ısınmanın enaz 2-3 misli oluyordu atrix ve arc ile aynı sayılır tabi ısınma sayılırsa.Bence şu ana kadar gördüklerimle problemsiz bir telefon.Şarzı arc ve atrix kadar iyi değil ama enaz sgs 2 kadar belkide ondan daha iyi.Tabi batarya tam performansla çalışmadığından henüz karar için erken ama 1 günü rahat çıkarır gibi geliyor.

• teşekkürler dostum
  • Elimize ilk gecen kullandığımız ilk 3 D li cep telefonu. beklediğimden daha da iyi görüntü elde ettim.

Bence LG piyasada iddialı
  • Bencede,sadece 3d si değil,hızı menüsü ve özellikleri ile çok güzel bir telefon.2d kamerası biraz bulanık gösteriyor,daha iyi olabilirdi.Birde fm radyo koymaları lazımdı.Özelliklerin çoğunda var görünüyordu ama belki yazılımla faal hale gelir.
  • arkadaşlar internet ayarlarını yapabldinizmi benimki bir türlü bağlanmıyor operatör türkcell
  • neyse hallettim....arkadaşlar galaxys2 ve sesation kullandım ama bu cihaz başka yaa...ele avuca oturuyor ekran sesationdan güzel s2 ninki malum 3d olayıda baya hoş birsey ...biraz bızıklayayımda yazarım
  • Cihazı bekleyen arkadaşlar için 2 yıl garantili olarak en geç 22 ağustosa kadar satışlarına başlanıyor.benim gibi bekleyen arkadaşlara bilgi vermek istedim.

http://www.androidtelefonlari.com/catalog/lg-optimus-3d-p920/
  • arkadaşlar cihazın ses kalitesi nasıl, mesela kulaklıktan gelen ses yeterince iyi mi? veya dış hoparlör stereo mu? bir de cihazı dışarıda güneşin altında kullandığınızda ekranı net görebiliyor musunuz.ve son olarak ürünü Almanya' dan alsam Türkiye' de garantisi geçerli sayılır mı?
  • dıs ses gayet iyi yuksek cıkıyor kulaklığını denemedim umrumda da değil:)) güneşin altında gayet iyi sorun yaşamıyorsun...2.2 olmasına ragmen gayet hızlı bir makina menü geçişlerinde ufak takılmaları hissediyorsun aama oda 2.2 den sürüm yükselince oda kalmaz sanırım
  • youtube3d uygulaması acılıyor ve hemen "uzgunuz dıye" bır mesaj verip kapanıyor. nasıl cozebılırız bilen var mı acaba? turkiye de calimıyor mu acaba bu uygulama?

bu arada tel i bugun tahtakale den 1400 e aldım. iphone 4 den sonra hafif buyuk geldi ama alısırım herhalde.
    ekran, 3d olayı, bedava app ler, usb, usb den sarj ve 32gb stick (ben aldım), flash fln cok memnunum tabiki..

sarjı konusunda suphelerim var. biraz kullanıp onu da belirtirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mamboking

youtube3d uygulaması acılıyor ve hemen "uzgunuz dıye" bır mesaj verip kapanıyor. nasıl cozebılırız bilen var mı acaba? turkiye de calimıyor mu acaba bu uygulama?

bu arada tel i bugun tahtakale den 1400 e aldım. iphone 4 den sonra hafif buyuk geldi ama alısırım herhalde.
    ekran, 3d olayı, bedava app ler, usb, usb den sarj ve 32gb stick (ben aldım), flash fln cok memnunum tabiki..

sarjı konusunda suphelerim var. biraz kullanıp onu da belirtirim.

Güle güle kullan arkadaşım.
    Evet maalesef bendede aynısı oluyor.Çok kurcalarsanız şarzı pek uzun süre dayanmıyor.Gerçi zamanla daha uzun dayanacaktır ama bence motorola atrix gibi bunada amperi daha büyük bir pil koymaları gerekirmiş.Atrix de 1930 ma batarya var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grolof -- 13 Ağustos 2011; 18:54:19 >

• Ben de aldım,turkcell internet ayarları nasıl yapılıyor çözemedim henüz.Neyse uzun bir süre şarjda bırakayım sonra kurcalarım...
  • Turkcell i ara ayar gonderiyorlar cihazinbu modelin ayari yok androidli oldugunu soyle gonderiyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.