Şimdi Ara

LG Optimus 3D P920 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
812
Cevap
5
Favori
96.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar bu telefon su an elime gecti sorunuz varsa merak ettginiz yanitlayabilirim
  • nerden aldın ve kaca aldın 3d cekım ve goruntu kalıtesı nasıl?
  • ya istanbulda yurtdisindan her telefonu 3 4 gun icinde getirebilen bi yer var kadikoyde avea carsi iletisim diye ordan 2000 tl ye aldim 3d yi gorunca acikcasi beklentimden cok daha fazla oldu cok ilgin ekranin icinde sanki 5 cm daha derinlik hissi veriyor. cok etkileyici kesinlikle tavsiye ederim
  • Hocam , sen bu aleti TR´ye getirtebildiysen helal olsun demekten baska bir sey yok.

Ama benim aldigim site Almanyanin en iyi sitelerinden biri oldugu halde,oraya bile tedarik olmamis olmasi ve senin TR´de eline gecmesi cok entresan.

Zaten piyasaya sürüleli 1 hafta oldu veya olmadi.
  • bu ayin 13 yada 15 inde bayaa bi parti gelior dedigim yere fiyati 1950 tl den haberiniz olsun
  • Hocam ,adi ne bu sitenin peki ?
  • site degil kadikoyde bi telefoncu
  • Acaba , o kadiköy´deki magaza , yurtdisindan hangi siteden getirtiyor ?
  • onun hakkinda hic bi fikrim yok soyliyecegini de sanmiyorum :)
    bana sahis araciligiyla getiriyorum dedi ama ne kadar dogru bilemem
  • 2000 tl cok fazla resmı olarak tr de satısa cıktıgındada bole olursa kımse almaz evo 3d bıle 1700 cıvarı cıkacak sgs2dende pahalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sangreal_1905 -- 10 Temmuz 2011; 23:38:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alpaydinalp

arkadaslar bu telefon su an elime gecti sorunuz varsa merak ettginiz yanitlayabilirim

Hocam öncelikle hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.Telefonun video çekimleri nasıl misal gerek 2D 1080p ya da 720p 3D çekimleri nasıl?sonra resim foto kalitesi nasıl kameranın sanırsam çift kamera ve 5 mp idi...Ekranın görüntü kalitesi nasıl misal HD film izledin mi?
    sonra dokunmatik hassasiyeti nasıl?pil durumu nasıl kaç gün gidiyor?Telefonu kullandıkça ısınma sorunu var mı?şimdilik aklıma gelen sorular bunlar...Çok teşekkür ederim cvp lar için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marseltalon

quote:

arkadaslar bu telefon su an elime gecti sorunuz varsa merak ettginiz yanitlayabilirim

Hocam öncelikle hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.Telefonun video çekimleri nasıl misal gerek 2D 1080p ya da 720p 3D çekimleri nasıl?sonra resim foto kalitesi nasıl kameranın sanırsam çift kamera ve 5 mp idi...Ekranın görüntü kalitesi nasıl misal HD film izledin mi?
    sonra dokunmatik hassasiyeti nasıl?pil durumu nasıl kaç gün gidiyor?Telefonu kullandıkça ısınma sorunu var mı?şimdilik aklıma gelen sorular bunlar...Çok teşekkür ederim cvp lar için.

Telefonun fotoğraf çekimleri gayet güzel tatmin edici, ekran kalitesine gelince tabi eski samsung kullanıcısıyım bi galaxy s2 deki amoled kontrastı canlılığı yok ama htc desıre a gore daha ıyı oldugunu soyleyebilirim tabi şahsi fikrim. 3d ye gelirsek çekimleri beni cidden çok şaşırttı özellikle kendi galerisinde olan ve youtube 3d de bulunan videoları izledikçe çok şaşkınlık içerisinde kaldım. kendi 3d çekimlerim bazen çok gerçekçi bazen bulanık oluyor ideal bir çekim şekli, ışık ayarı veya mesafesi oldugunu düşünüyorum ve netten bunu araştırmaktayım. tek tuş ile 2d veya 3d ye geçebiliyorsunuz. dokunmatik hassasiyeti çok güzel. telefon şimdi sabah akşam 3d oyna et sürekli kurcalamakta oldugunda sağlıklı bir kullanı ömri söyleyemiyeceğim ama normal bir kullanıcının 1 bucuk gün sarjının gideceğini dusunuyorum. bu kadar telefon ile oynamama ragmen daha bir ısınma yapmadı ben telefondan daha sıcagım havalar malum. ama bana ram i biraz az gibi geldi arka ekranda skype meebo maıllerım falan acık olldugunda ram ın yuzde 75 ı falan kullanımda oldugunu gordum 512 mb ram ı var bu arada. Ama dediği gibi bu telefonun asıl alınma amacı 3d oldugu için bence alınmaya değer fotograflarda videolar 3d yi gayet başarılı bi şekilde hissettiriyor. telefonu alıcak olanlarda internete baglanma problemi olucaktır ilk gun giremedim turkcell in sitesinden göndermedigim lg telefon ayarı kalmadı ama sonunda başarabildim.

• quote:

quote:

quote:

Telefonun fotoğraf çekimleri gayet güzel tatmin edici, ekran kalitesine gelince tabi eski samsung kullanıcısıyım bi galaxy s2 deki amoled kontrastı canlılığı yok ama htc desıre a gore daha ıyı oldugunu soyleyebilirim tabi şahsi fikrim. 3d ye gelirsek çekimleri beni cidden çok şaşırttı özellikle kendi galerisinde olan ve youtube 3d de bulunan videoları izledikçe çok şaşkınlık içerisinde kaldım. kendi 3d çekimlerim bazen çok gerçekçi bazen bulanık oluyor ideal bir çekim şekli, ışık ayarı veya mesafesi oldugunu düşünüyorum ve netten bunu araştırmaktayım. tek tuş ile 2d veya 3d ye geçebiliyorsunuz. dokunmatik hassasiyeti çok güzel. telefon şimdi sabah akşam 3d oyna et sürekli kurcalamakta oldugunda sağlıklı bir kullanı ömri söyleyemiyeceğim ama normal bir kullanıcının 1 bucuk gün sarjının gideceğini dusunuyorum. bu kadar telefon ile oynamama ragmen daha bir ısınma yapmadı ben telefondan daha sıcagım havalar malum. ama bana ram i biraz az gibi geldi arka ekranda skype meebo maıllerım falan acık olldugunda ram ın yuzde 75 ı falan kullanımda oldugunu gordum 512 mb ram ı var bu arada. Ama dediği gibi bu telefonun asıl alınma amacı 3d oldugu için bence alınmaya değer fotograflarda videolar 3d yi gayet başarılı bi şekilde hissettiriyor. telefonu alıcak olanlarda internete baglanma problemi olucaktır ilk gun giremedim turkcell in sitesinden göndermedigim lg telefon ayarı kalmadı ama sonunda başarabildim.

forumda galaxy s 2'nin çok ısındığından bahsediliyordu hep misal 40 derece civarı falan....Demek ram'i yetersiz geldi size...ne yapsak hangi teli alsak acaba offf...

• ram eksik geldi ama yavaşlama yapmadı yani sadece içeride ayarlardan bakınca biraz şaşırdım.
    ama 3d teknolojisini bi deneyin geldiği zaman ona göre karar verin yani 3d ye gereksiz deniyor ama denenmdediğinden dolayı diye düşünüyorum. sonuçta arkdaşınızın videosunu çekerken görünen gerçekçilik mükemmel
  • resimlerini çekebilir misin birde ekranı 2d den 3d ye cevirme tuşu var mı?
  • Evet evet resimlerle biraz teli görsek,misal senin çektiğin resimleri veya videoları görsek hoş olurdu.Aklıma birde şöyle bir soru geliyor:Acaba diyorum HTC evo 3d mi?yoksa LG 3D mi?
  • quote:

Evet evet resimlerle biraz teli görsek,misal senin çektiğin resimleri veya videoları görsek hoş olurdu.Aklıma birde şöyle bir soru geliyor:Acaba diyorum HTC evo 3d mi?yoksa LG 3D mi?

youtuba da lg optimus 3d dogfight yazarsan evo 3d ile karsılaştırmayı görebilirsin
  • tamam arkadaslar en yakin zamanda koyucam cektigim fotolari bvu arada 2d 3d tusu var yaninda ama 3d fonksiyonu bi tek foto video cekerken bide goruntulerken ouyor yani menudeyken basinca bi anda 3d olmuyor. 3d menu diye ayri bi sekme var oraya girince 3d menu oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ooO RACE Ooo

quote:

Evet evet resimlerle biraz teli görsek,misal senin çektiğin resimleri veya videoları görsek hoş olurdu.Aklıma birde şöyle bir soru geliyor:Acaba diyorum HTC evo 3d mi?yoksa LG 3D mi?

youtuba da lg optimus 3d dogfight yazarsan evo 3d ile karsılaştırmayı görebilirsin

evet amac 3d ise lg optimus
    amac diger ozellikler ise htc evo
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.