Arkadaşlar bu telelefon Türkiye de ne zaman satılmaya başlar bilgisi olan var mı?Kendimi çok zor tutuyorum şu an android telefon almak için misal Samsung galaxy s 2 çıktı alan alana ve acaba diyorum bunu beklesek mi napsak???
quote:
Orijinalden alıntı: marseltalon
Arkadaşlar bu telelefon Türkiye de ne zaman satılmaya başlar bilgisi olan var mı?Kendimi çok zor tutuyorum şu an android telefon almak için misal Samsung galaxy s 2 çıktı alan alana ve acaba diyorum bunu beklesek mi napsak???
seninle aynı durumdayım vala eyliüle kaar beklicem ondan sonra alıcam bir tane
optimus 2x alıcaktım kesin gelmicek dediler gittim optimus black aldım bu telefon gelsin blacki eşime verip bundan alıcam çok hoşuma gitti özellikve tarzı çok iyi... Samsung düşünen arkadaşlara tavsiyem iyi düşünün tek çekim özelliği olarak amoled olan bir telefona 1700 tl değermi 1600-1700 e bunu getirsinler ben kıyarım o paraya ama samsunga asla...
Bu telefonu beklicem ama 3 ay ama 5 ay sonra yeter ki Türkiye de satılsın............
Beyler, daha Avrupa´ya gelmedi yaklasik 2 önce ödememi yaptim ; ama hala telefon satisa sunulmadi Avrupada.
Beklemedim :)
Daha avrupaya gelmemişse eğer türkiyeye kimbilir ne zaman gelir, çok merak ettim bak simdi optimus black almak üzereyim acaba paramı biriktirip 3d'mi alsam diye düşünüyorum..
Şu an itibari ile ebay da var gözüküyor yani satışa sunulmuş herhal.Benim için önemli olan Türkiye de satılması...
Arkadaşlar az evvel telefon ile ilgili video incelemelerine baktım netten offff yaw ağzımın suyu aktı resmen. gelsin artık şu telefon yaw..
quote:
Şu an itibari ile ebay da var gözüküyor yani satışa sunulmuş herhal.Benim için önemli olan Türkiye de satılması...
Satis var elbette ; ama telefon yok piyasada.
Hepsinin altinda , su tarih yaziyor , o tarih gelincede yani telefon gelmeyince ileri tarihe atiyorlar.
Sordugunda ise firmalara, LG, bize bu tarihler arasinda gelecegini söyledi diyorlar.
quote:
Orijinalden alıntı: pellegrino
quote:
Satis var elbette ; ama telefon yok piyasada.
Hepsinin altinda , su tarih yaziyor , o tarih gelincede yani telefon gelmeyince ileri tarihe atiyorlar.
Sordugunda ise firmalara, LG, bize bu tarihler arasinda gelecegini söyledi diyorlar.
Neyse bekleyelim bakalım...
bu telefon Türkiye'ye ağustos ayında kesin olarak gelecek ileriki tarihlerde kaç paradan piyasaya çıkacağını da yazacağım
quote:
Orijinalden alıntı: marine-gear
bu telefon Türkiye'ye ağustos ayında kesin olarak gelecek ileriki tarihlerde kaç paradan piyasaya çıkacağını da yazacağım
Büyük merakla bekliyorum...
Bu telefon, Avrupa´da bugünden itibaren stoklara girmeye baslamis.
Hadi hayirlisi olsun.
Telefon elime gecer gecmez , burada bilgilerimi paylasirim.
quote:
Orijinalden alıntı: pellegrino
Bu telefon, Avrupa´da bugünden itibaren stoklara girmeye baslamis.
Hadi hayirlisi olsun.
Telefon elime gecer gecmez , burada bilgilerimi paylasirim.
Haydi bakalım inşallah. İncelemeni merakla bekliyoruz. Youtube incelemelerinde falan 3 boyut anlaşılmıyor, mağazalara düşse de dünya gözüyle görsek.
Bidiğim kadarıyla LG'nin en iyi telefonu bu değil mi?
E , hocam raporla konuyu ve modlardan biri birlestirsin konuyu ve bu sayfada yazilanlarla o sayfada yazilanlar böylece kalir ve tek bir sayfadan devam edilir.
Buradan devam edilsin o zaman. Hiç gereği yok diğer konuya. Çok bir mesaj yok nasıl olsa.
quote:
Orijinalden alıntı: Juan Pablo Montoya
Buradan devam edilsin o zaman. Hiç gereği yok diğer konuya. Çok bir mesaj yok nasıl olsa.
Aynen doğru söylüyorsun,burası daha hareketli
şuan için cihazın piyasa fiyatı tahminen 1700 tl olacak ama daha net olarak belli değil