Şimdi Ara

LG Optimus 3D P920 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
812
Cevap
5
Favori
96.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evo ile yapipta lg ile kullanamadigin ozellikler neler acaba bence tek artisi guncel android surumu 1gblik hafizasiyla sadece sd kartta calisan uygulamarla iyi bi 3d deneyimi olmasa gerek gameloft oyunlarinin geneli sd kartta calismiyo dogru duzgun 3d yapan tek firma 1 oyun anca alir tabi benim gorusum bu kesinlikle htcyi tercih etmem herkezin gorusu farkliir tabi bu konuda zevkler tartisilmaz
  • Telefon , benimde bugün elime gecti.

2 aydan önce siparis vermistim anca geldi:o

3d özelligi süper bir seymis gözlüksüz yani.

Ayrica cihaz acayip hizli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pellegrino

Telefon , benimde bugün elime gecti.

hocam yabanci bir siteden siparis verdiniz de ulkemize mi gonderdiler?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lepanto

quote:

Orijinalden alıntı: pellegrino

Telefon , benimde bugün elime gecti.

hocam yabanci bir siteden siparis verdiniz de ulkemize mi gonderdiler?

Almanya´da yasiyorum.

Almanya´daki bir internet sitesinden aldim.
  • 2x yerine bunu mu alsaydım 3d cok farklı bir his yaşatıyormu ve hangi alanlarda 3d kullanabiliyoruz?
  • Valla adanlar yapmis 3d´yi.

Ilk basta biraz gözleri yoruyor gibi oluyor; ama 5 saniye sonra hemen alisiyor insanin gözleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pellegrino -- 16 Temmuz 2011; 20:28:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alpaydinalp

ya istanbulda yurtdisindan her telefonu 3 4 gun icinde getirebilen bi yer var kadikoyde avea carsi iletisim diye ordan 2000 tl ye aldim 3d yi gorunca acikcasi beklentimden cok daha fazla oldu cok ilgin ekranin icinde sanki 5 cm daha derinlik hissi veriyor. cok etkileyici kesinlikle tavsiye ederim

2000 tl yi trink verdiyseniz valla helal olsun bu ne sevda böyle
  • telefon resni olarak tr gliyor az once teknomobil mesji geldi gameloft ile anlasmali 3d oyunlar snuor.
  • kullanan arkadaşlar biraz bilgilendirse bizi almayı düşünüyorum bende boyutları çok rahatsız ediyomu mesala biraz büyük gibi
  • 2x ten çok çok büyük sayılmaz. ama sanki biraz daha ağır gibi. türkiyede eylül başı gibi piyasada olacak. fiyatı da 1400 tl civarı.
  • meraba arkadaslar bende iki gun once aldim root yaptim hemen ve xda dan king rom u yukledim cok hos cihaz :-)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shunter -- 7 Ağustos 2011; 19:48:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: juseppefrknsmyr

meraba arkadaslar bende iki gun once aldim root yaptim hemen ve xda dan king rom u yukledim cok hos cihaz :-)))

pil ömrü nasıl bende 2x var 3dye geçmeyi düşünüyorum 1 günü çıkartsa bile yeterli benim için
  • bir günü çıkartsa yeter diyosan geç dostum
  • quote:

meraba arkadaslar bende iki gun once aldim root yaptim hemen ve xda dan king rom u yukledim cok hos cihaz :-)))

Furkan hayırlı olsun, sende ama daldan dala geziyorsun

peki nasıl 3D, diğer cihazlardan sonra?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet-79

quote:

Furkan hayırlı olsun, sende ama daldan dala geziyorsun

peki nasıl 3D, diğer cihazlardan sonra?

valla reis beni biliyonya 3d kaliteli bir cihaz abi ses kaliteli hiz desen hizli 3d goruntusu desen bekledigimden cok cok daha iyi sarji icin bisu diyemicem fakat internet hizi s2 den bile daha hizli dusun yani sarji su anlik s2 ile ayni gibi gidiyo kullandikca gorcem tabi cyanogen rom cikarcak yakinda videosu varki akiyor valla o da bi gelse tamamdir :-))))

• birde telefonun ram miktarini karsilastiran arkadaslar unutmayalim ve atlamayalimki 3d nin ram i ddr2 ram

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shunter -- 8 Ağustos 2011; 0:26:04 >
  • bede kullanıyorum kardeşler
    galaxy s den buna geçtim.

3D süper, batarya süresi bir gün,
    özellikle 3d film bulmakta zorlanıyorum.
    yardımcı olurmusunuz ?

telefon diger telefonlardan çok farklı, 3d yi açınca herkezin çok ilgisini çekiyor.
  • Ben de bugün itibariyle aranıza katıldım,herkese merhaba diyeyim.Burda pek hayat yok galiba,inşallah telefonu alanlar çoğalırda burasıda hareketlenir.Bence sadece 3 d si değil,azda olsa ilave menüleri ve hızı bence süper.
    Bence radyosunun olmayışı bir eksiklik ama tabiki artılarıda çok fazla.
  • arkadaşlar bu telefonun önyüz kamerası var mı? bir türlü bulamadım.
  • Kamerayı açtığınız zaman sol tarafta parmağınızı gezdirdiğinizde yani ayarlara girdiğinizde sol üstteki kamera resmini tıklayınca ön kamera açılır ve kendinizi görebilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.