Şimdi Ara

LG Optimus 4x HD .apk kurma sorunu (YARDIM) ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

başlıktan da anlaşılacağı gibi telefonum Optimus 4X HD,Android 4.1.2(v20d),kernel 3.1.10,rootlu...

telefonumu 2 ay kadar önce rootladım ve hiç bir sıkıntı yaşamıyordum fakat son 1 haftadır dış kaynaklardan(google play store harici) download edip telefonuma kurmak istediğim .apk ler ile ilgili sorun yaşıyorum,.apk dosyasına tıkladığımda "doğrula ve yükle" ya da "paket yükleyicisi" seçeneklerinden birini seçiyorum,.apk nın kurulum sayfası geliyor,en allta solda "iptal" sağda "yükle" seçeneklerinden "yükle" ye tıklayarak devam etmem gerekiyor ama "yükle" butonuna tıklayamıyorum,"iptal" butonu çalışıyor,diğer dokunmatik fonksiyonlar çalışıyor fakat "yükle" çalışmıyor, nerde sorun olabilir,nasıl düzeltebilirim,yazılımımı yeniden güncelledim,yeniden rootladım v.s. ama işin içinden çıkamadım,yardımcı olursanız sevinirim...

((( "geliştirici seçenekleri" nden "sahte konumlara izin verir" tiki, "usb hata ayıklama" tiki aktif durumda... )))

• Bu arada google play store dan uygulama kurmakta bir sıkıntı yaşamıyorum, sıkıntı play store harici .apk larda,yardım lütfen :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yok mu fikri olan arkadaşlar :) ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG DE WİFİ SCREEN SHARE OLMUYOR.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.