Şimdi Ara

LG Optimus 4X hd P880 ANA KONU (226kişi) (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23.950
Cevap
96
Favori
1.076.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bimeks'te web'e özel satılan bazı indirimli ürünler altında bu yönde bir not olmak kaydı ile teşhir ürünü vs. olabiliyor. Bu da belki öyle belki değil...
  • maalesef öyle kapatılmıyormuş bir dünya program arka planda çalışıyor. Rami komple temizleyim tek tuşla kapatma olayı olması lazım ama bulamadım işte yoksa tektek hepsini durdurmayla uğraşılmaz..
  • Selam arkadaşlar... Bu telefonu almak istiyorum yada xperia s....nasıl alabilecek bir cihazmı? ama lütfen objektif kullanıcı yorumları yaparsanız memnun olurum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendi görüşüm xperia s netten izlediğim kadarıyla çok güzel ama elime alınca çok kaba geldi bana. Performans olarak ise 4x çok daha önde...
  • 8 dakika beach buggy blitz oynadım,%5 şarj harcadı.
    Bu kadar canlı,parlak bir ekranın bedeli,şarj süresi elbette =D
    nexus 7'de film performansı,güç tasarruf çekirdeği (5.çekirdek) çalıştığından,bayağı iyiydi. tegra 3 cihazların özelliği bu olacak denilmişti. 4x hd ile bu testi yapan var mı?
  • Beyler ben geçenlerde alacaktım çıktım ama gaziosmanpaşa şubesinde bitmiş :D bu hafta geliyormuş almayı düşünüyorum lg kullanan bir arkadaşla aramızda sohbet geçti ghost call mı ne bişi varmış bu telefonda mevcut mu ?? Bide cm10(custom jelly bean ) falan yüklenebiliyormu bu telefona
  • arkadaş daha önce msj yazmıştımda beni aranıza yazmamışsınız benide yazın lütfen benim ne eksigim var telefonum rengi beyaz diemi :D ilk izlenimlerim telefon 1 saat 2 saat ölece dursun(wifi açık şekilde) %1 sarj yemio nazar deymisin performans konusunda çok ii dead trigger oynarken baya ii donanım haber incelemesindeki hıçkırma olayı olmuyor tıkır tıkır zombi öldürüyorum her oyunu dedim kasılma yok sadece telefon çok ısınınca eliniz terlio ve bu yüzden bazen temple run ve benzer oyunlarda sag saol dönmek isterken dönemeyebilirsiniz ben bunu ekran koruyucuya bagladım ama neyse benim için bu telefon hem parası olsun hem performans olsun uygulama mükkemmel s3den daha ii gündüz güneş ışıgından (bulurlu degil açık havada) ekran güzel gözüküyor hız olarak diecek laf yok internet hızı mükkemmel ben htc wildfire s ten film izleyemezken bundan hd film izliyorum kamerasına gelince bana göre kamerası ii en son yakınlaştırmada ayrıtıları net gösterio video çekimini ise BERBAT nokia 3100 classic video çekimi daha çeker ama kamerası asla lafım yok kutusu herkez dio ama dop dolu kılıf kalem masa üstü sarj yedek bartar 16 gb hafıza ekran koruyucu mükkemel kısacası htc one x s3 xpreia s almayı düşünüosanız bunu şiddetle tavsiye ederim ha lg nin sabıkası var güncelleme konusunda güncelleme gelecektir alanlar ilk menü girdiginde android güncelleme uygulaması var ben burdan şunu çıkarttım güncelleme alıcak ztn vatan mediamarkt teknosaya sordum dediler bu güncelleme almasın lg telefon üretmesin ha 2x de ıcs vermedi o ayrı mesele ama bu haliyle dahi yeter eger oyun oynamak için alıcaksanız ve paranız kısıtlıysa benim gibi zar zor denkleştirip alydıysanız bunu almalısınız ŞİDDETLE TAVSİYE EDİYORUM (bende v10c var bunuda belirtiyim)

• quote:

Orijinalden alıntı: lebron790

Kendi görüşüm xperia s netten izlediğim kadarıyla çok güzel ama elime alınca çok kaba geldi bana. Performans olarak ise 4x çok daha önde...

bence 4x al bende senin gibi xperia s düşünüoodum playstore hdmı için ama sonra elime aldım ilk gördügümde hoşuma gitmişti alamya karar verdigimde gördüm dedim ben nasıl begendim bu telefonu sonra telefon araştırken 4xi gördüm baktım tam benlik oyun fln öle aldım sana diecegim alacagın 4x olsun hem daha ucuz hem daha ii ben lg taraftarı degilim ben marka tarftarıda degilim ama 4x i bir kullanıcı olarak çok rahat önerebilirim
  • Merhaba arkadaşlar,
    Baktım toplam 28 kişisiniz içim elvermedi ve bu sayıyı arttırmak istedim. Bu yüzden de hizlial'da 1.299 TL'ye gördüğüm bu telefonu Hepsiburadan 1.199 TL 6 taksit olarak aldım. Galaxy S bölümünden bir arkadaş varsa beni iyi tanır. Aslında gönlümde Şubat ayından beri beklediğim Huawei D Quad vardı ama fazla naz aşık uzandırır hesabı ben de usandım. Sonra da gönlüm bu telefona kaydı. Ne yapalım kısmet artık. Salı yada Çarşamba günü buluşmak üzere.
  • Hayirli olsun dostum. Gorev yoneticisinde hepsini durdur diyerek kapatiyoruz acik programlari. Birde flash player nasil kurdunuz arkadaslar markette yok sitedede destek kaldirilmis? Apk diyceksiniz sanirim ama guvenlimi diycem bende?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi itsmyturn -- 18 Kasım 2012; 22:10:38 >
  • dostum peki tüm programları vs kapatıldığında nekadar ram boşta kalıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonozan

dostum peki tüm programları vs kapatıldığında nekadar ram boşta kalıyor?

435mb

• Buralar şenlenecek arkadaşlar, hele bir de Jelly Beam güncellemesi alırsak varya demeyin keyfimize.
  • arkdaşlar benim cihazda güç düğmesine basınca ekran 1 2 saniye sonra gelmeye başladı bu neden olur bilgisi olan varmı ?
  • Merhaba arkadaşlar bende bi 10 gündür kullanıyorum ama aranıza yeni katıldım
    iki gündür de yazılanları okuyordum yeni bitirdim.
    Benide kayıtlı kullanıcı yapmanızı rica ederim
  • Cihazı almadan önce çok düşündüm LG Nexus 4 ve LG Optimus G E973 ile karşılaştırdım sürekli

LG Nexus 4 de adobe flash var fakat çizilmez ekran yok
    LG Optimus G E973 de de tam tersi çizilmez ekran var ama flash desteği yok

ne saçma iş

üstelik LG Optimus G E973 da LTE kullanılmış 100 Mpbs hız varmış da vırttı zırtı bizim ülkemize gelmesi nerden baksan 4-5 yıl

O yüzden ikisini de almadım ve hiç beklemedim aldım bu cihazı

Ne dersiniz ? Bu cihazlardan birisi ya da bi başkası beklenmeli miydi ? Fikirlere saygı duyulur.
  • Arkadaşlar kayıtlı kullanıcılardan kaç kişi bu cihazı ekran bantlı ve arka kapaklı kullanıyor ?
    ve kaç kişi korumasız çıplak olarak kullanıyor ?

Gerçekten merak ettim bunun bir anketini yapabilirmiyiz çünkü ben

Telefona dünyanın parasını verip de ekranına bant takıp, kendisine kılıf geçirip, o telefona dokunamamaya karşıyım doğrusu, ama bir türlü de ekran bandını söküp kılıfsız bir şekilde bodoslama kullanamıyorum da

siz ne düşünüyorsunuz ?

Bence bu kör çelişkiyi burada sonlandıralım ve bu işi bi sonuca bağlayalım.
  • flashplayer isteyenler bunu bi denesin. flashplayer markette var fakat aradiginizda karsiniza cikmaz. google hesabinizla siteye giris yapin, yukle deyin. telefonunuz da bu arada internete bagli olsun. otomatik yuklenecek. yuklendikten sonra da telefonunuz rootlu ise yedegini almanizda fayda var, ilerleyen gunlerde burdan da kalkabilir.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.adobe.flashplayer

• quote:

Orijinalden alıntı: fkfk

flashplayer isteyenler bunu bi denesin. flashplayer markette var fakat aradiginizda karsiniza cikmaz. google hesabinizla siteye giris yapin, yukle deyin. telefonunuz da bu arada internete bagli olsun. otomatik yuklenecek. yuklendikten sonra da telefonunuz rootlu ise yedegini almanizda fayda var, ilerleyen gunlerde burdan da kalkabilir.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.adobe.flashplayer

Emegine saglik fakat link storedanda tarayicidanda acilmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: enrique26

Arkadaşlar kayıtlı kullanıcılardan kaç kişi bu cihazı ekran bantlı ve arka kapaklı kullanıyor ?
    ve kaç kişi korumasız çıplak olarak kullanıyor ?

Gerçekten merak ettim bunun bir anketini yapabilirmiyiz çünkü ben

Telefona dünyanın parasını verip de ekranına bant takıp, kendisine kılıf geçirip, o telefona dokunamamaya karşıyım doğrusu, ama bir türlü de ekran bandını söküp kılıfsız bir şekilde bodoslama kullanamıyorum da

siz ne düşünüyorsunuz ?

Bence bu kör çelişkiyi burada sonlandıralım ve bu işi bi sonuca bağlayalım.

arkadaşım iyi diyorsun hoş diyorsun doğru diyorsun ama
    işte birde o ama var ya
    gerçekten kılıf ve koruyucu bütün ihtişamını alıp götürse de daha yepyeni telefonun ufak bir kazadan dolayı çizilmesi insanın canını çook sıkar
    bende kendi halinde kullanmayı çok istiyorum ama en fazla 10-20 dakika sonra gene takıyorum kılıfı

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.