Şimdi Ara

LG Optimus 4X hd P880 ANA KONU (226kişi) (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23.950
Cevap
96
Favori
1.076.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar temiz faturalı, garantili, full kutu içeriğ,i beyaz renk tercihli p880 alacam...860-900 nakit telefona göre verebilirim...satan arkadaşlar pm den ulaşsınlar..
  • bimeks beni çıldırttı yaaa....
  • Alacak arkadaşlara tavsiyem biraz beklemeniz olacaktır.
    Taleb arttııkça fiyat artacak veya aynı kalacaktır.
    Talebi azalırsa fiyat düşecektir.
    Bimeks yapar gene birşeyler.
    Şu hali ile bile 1123-TL'lik fiyatı Vatan'dan uygun.
  • Bencede yakinda fiyati artacaktir hizli bir sekilde alici kitlesi artiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bimeks kutu içeriği tammı peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rendezvouss

Kutudan cikan NFC arac icin cikti..herkeste aynımı yoksa farklı modda cıkan var mı (ev modu,is modu gibi)

kutudan 2 adet çıkıyor.biri ofis,diğeri araç modu olarak yazılmış.
    aslında araç için değil. ona göre modlanmış lg nfc+ programıyla,önce etiketi silip sonra istediğiniz biçimde modlayabilirsiniz.
  • quote:

Bencede yakinda fiyati artacaktir hizli bir sekilde alici kitlesi artiyor.

katılıyorum.
    bunlar,bir nevi "reklama" dönük fiyatlar. Cihaz belli bir satış seviyesini geçtiği an,fiyatları artacaktır.
    900 harika fiyatmış bu arada =D ben geçen hafta 1199'a aldım. Almayı düşünen arkadaşlar,bilin ki,her kuruşuna değecek bir cihaz.
  • Bimekste 900 tl iken siparis verdim ama havale yapmadim daha. alsam satilir mi acaba forumda

• Vay arkadaş, öğleden önce baksaymışım siteye 900 e alırdım ben bunu. Şans işte, böyle deli indirimler olduğu zaman yazın haberimiz olsun. Aklıma da geldi valla pazar pazar yapar birileri inidirim diye, neyse iyi forumlar.
  • alanlara hayırlı olsun almayanlarda sıcak fırsatlarda konusu var 4x ıcın sıcak fırsatlar dıye ordan bılgı paylaşımına devam edebılırler bu konuyu fıyatla şişirmeyelim paylaşıma devam
  • bimeks linki var mı ?
  • bimeks'te bitmiş. 1123 TL'den de alamıyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Profizocker

Bimeks kutu içeriği tammı peki?

Sorumu cevaplarsanız sevinirim
  • telefon kapalı konumda iken şarjı 1 saat sürüyot açıkkende fazla kullanılmazsa ortalama 1.5 max 2 saatte şatjı tamamlanıyor.
    Bu arada igo primo kurdum s3 için 1280*720 sorunsuz çalışıyor yalnız üstteki durum çubuğunu program açıkken aşağı alamadım %100 uyumlu olmayabilir program,s3 4.8inc benimki 4.7 belki bundandır diye düşünüyorum ama sorun değil programı açmadan önce gpsi açıyorum sorun yok bu konudada.. daha öncede belirttiğim gibi gps alıcısı inanılmaz güçlü odamda pc başındayken net konumumu rahatça buluyor, s3 burada bulamıyordu camın dibine gitmem gerekmişti bu anlamda gerçekten çok güzel, zaten programıda s3 e yüklemek için indirmiştim 4x'ede kısmet oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: enzomaresca

Bimekste 900 tl iken siparis verdim ama havale yapmadim daha. alsam satilir mi acaba forumda

Tüh ya kaçırdık desene. ne zaman 900 tl idi hocam ?
  • arkadaşlar lg 4x hd telefonunda hiçbir program veya başka birşey açık olmadan nekadar ram kullanılıyor münkünse ekran fotoğrafı paylaşırsanız sevinirim :)
  • samsungda rami boşalt olayı varya bunda nasıl olduğunu öğrenemedim ama 15program yuklu ki yaklaşık 10u çalışıyor 560mb ram kullanıyor benimki. bu rami boşaltmayı bilen varmı acaba nasıl oluyor bulamadım ben?
  • quote:

Orijinalden alıntı: itsmyturn

samsungda rami boşalt olayı varya bunda nasıl olduğunu öğrenemedim ama 15program yuklu ki yaklaşık 10u çalışıyor 560mb ram kullanıyor benimki. bu rami boşaltmayı bilen varmı acaba nasıl oluyor bulamadım ben?

ev tuşuna basılı tut ve çıkan kısayolları sola doğru kaydır.... açmış olduğun bütün uygulamaları kapatmış olursun...

• quote:

quote:

samsungda rami boşalt olayı varya bunda nasıl olduğunu öğrenemedim ama 15program yuklu ki yaklaşık 10u çalışıyor 560mb ram kullanıyor benimki. bu rami boşaltmayı bilen varmı acaba nasıl oluyor bulamadım ben?

ev tuşuna basılı tut ve çıkan kısayolları sola doğru kaydır.... açmış olduğun bütün uygulamaları kapatmış olursun...

onu biliyorum fakat oyle olduğunu bilmiyordum. samsunglarda basılı tutunca uygulama yöneticisine basıyordum orda rami boşalt diyordu tum arka plan uygulamalarını durduruyordu.
    yardım için teşekkürler

• quote:

quote:

quote:

onu biliyorum fakat oyle olduğunu bilmiyordum. samsunglarda basılı tutunca uygulama yöneticisine basıyordum orda rami boşalt diyordu tum arka plan uygulamalarını durduruyordu.
    yardım için teşekkürler

peki kapattığında nekadar ram boşta nekadarı kullanılıyor

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.