Şimdi Ara

LG Optimus 4X hd P880 ANA KONU (226kişi) (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23.950
Cevap
96
Favori
1.076.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar yeni klasör nasıl oluturulor telefonda fazla oyun yükledimde 1 klasör almadı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: lebron790

Yok hayır telefon orjinal herşeyiyle şu an. Ama bu durum sürekli aynı olmuyo mesela dün akşamdan sabaha kadar hiç şarj yemedi bugün böyle oldu yarın ne olacağı ise belli değil yani sizinde başınıza gelebilir her an böyle bi durum. Şu an pil konusunda hiç stabil değil telefon demek istediğim her zaman aynı tepkiyi vermiyor...

bende de ayni sorunlar mevcut.lg yi aradim servise goturup akimlarini bi olcturun dedi.bakalim ne olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar,telefondan çıkan nfc stickerler haricinde,bugün 3 tane xperia smart tag aldım. Gerçekten büyük kolaylık.
    Bu arada,smart connect'i yüklemenizi öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: swashbuckler55

arkadaşlar,telefondan çıkan nfc stickerler haricinde,bugün 3 tane xperia smart tag aldım. Gerçekten büyük kolaylık.

nfc stickerler ne işe yarıyor tam olarak nasıl kullanılıyor? smart connect nedir ne işe yarar nerden yuklerız dostum nelerden bahsedıyorsun sen boyle :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: kavcakarugur

quote:

Orijinalden alıntı: lebron790

Yok hayır telefon orjinal herşeyiyle şu an. Ama bu durum sürekli aynı olmuyo mesela dün akşamdan sabaha kadar hiç şarj yemedi bugün böyle oldu yarın ne olacağı ise belli değil yani sizinde başınıza gelebilir her an böyle bi durum. Şu an pil konusunda hiç stabil değil telefon demek istediğim her zaman aynı tepkiyi vermiyor...

bende de ayni sorunlar mevcut.lg yi aradim servise goturup akimlarini bi olcturun dedi.bakalim ne olacak

gelişmelerden haberdar edersen sevinirim dostum öyle bir sorun varsa bende göndereyim...
  • site yine patladı heralde
  • Benim gps ile ilgili sikintim var bazen konumumu bulamiyor google maps. Bununla ilgili gonderiler vardi onceki sayfalarda ancak ben tam olarak ne yapacagimi anlamadim yardimci olur musunuz ndrive indirdim kurdum ise yaramadi kaldirdim

• quote:

Orijinalden alıntı: itsmyturn

quote:

arkadaşlar,telefondan çıkan nfc stickerler haricinde,bugün 3 tane xperia smart tag aldım. Gerçekten büyük kolaylık.

nfc stickerler ne işe yarıyor tam olarak nasıl kullanılıyor? smart connect nedir ne işe yarar nerden yuklerız dostum nelerden bahsedıyorsun sen boyle :)))

telefon kutusunun içinden çıkan etiketlerin üzerinde,telefonu tek dokunuşla ayarlayabileceğiniz moda(sessiz,ev modu) geçirecek nfc çipler var.Bu çiplerin açacağı programları,uygulayacağı ayarları siz seçebiliyorsunuz.bu telefonu alırken en dikkat ettiğim özelliklerden biridir bu.
    Smart tags,sony markasının telefonları için ürettiği nfc aparatları. ufak anahtarlık gibi :) telefonumuzdaki lg tag+ programı sayesinde,bu aparatları modluyoruz.
    smart connect'i marketten yüklüyoruz =D
    ne işe yaradığına örnek olarak, program telefona yüklüyken, gece 22:00 - sabah 07:00 arası,telefonu sessize alıyor,istediğiniz bir saate alarm kuruyor. Bende ek olarak,gece modunda bir de tam ekran saat uygulaması açıyor,ve bir masa saati görevi de görüyor =D nfc etiketleri olmadan,telefonda istediğimiz herşeyi,tekrar tekrar uğraşmadan yapmamızı sağlıyor =D

• quote:

Orijinalden alıntı: enzomaresca

Benim gps ile ilgili sikintim var bazen konumumu bulamiyor google maps. Bununla ilgili gonderiler vardi onceki sayfalarda ancak ben tam olarak ne yapacagimi anlamadim yardimci olur musunuz ndrive indirdim kurdum ise yaramadi kaldirdim

ben 1kere denedim ndrive olayı olmadan gps calısmaz dedıler, maps tam konumumu buldu ki evin içindeydim camada yakın değildim demekki sağlam bir gps var s3 bizim evde bulamadı konumumu cama çıkmak zorunda kalmıştım bura artısı :)
    eğer sende kapalı bır yerdeysen bulamıyor olabılır sıkışık alanlarda zor gps bağlantısı açık yerde bırdaha denemenı onerırım
  • quote:

quote:

quote:

telefon kutusunun içinden çıkan etiketlerin üzerinde,telefonu tek dokunuşla ayarlayabileceğiniz moda(sessiz,ev modu) geçirecek nfc çipler var.Bu çiplerin açacağı programları,uygulayacağı ayarları siz seçebiliyorsunuz.bu telefonu alırken en dikkat ettiğim özelliklerden biridir bu.
    Smart tags,sony markasının telefonları için ürettiği nfc aparatları. ufak anahtarlık gibi :) telefonumuzdaki lg tag+ programı sayesinde,bu aparatları modluyoruz.
    smart connect'i marketten yüklüyoruz =D
    ne işe yaradığına örnek olarak, program telefona yüklüyken, gece 22:00 - sabah 07:00 arası,telefonu sessize alıyor,istediğiniz bir saate alarm kuruyor. Bende ek olarak,gece modunda bir de tam ekran saat uygulaması açıyor,ve bir masa saati görevi de görüyor =D nfc etiketleri olmadan,telefonda istediğimiz herşeyi,tekrar tekrar uğraşmadan yapmamızı sağlıyor =D

yahu ben çok geride kalmışım ama kendimi update ederek çozebılecek gıbıde deılım bana yenı versıyon lazım:)
    ınan anlattıklarından pek bısey anlamadım ama guzel seylerden bahsedıyorsun cozebılırsem ıns. bu ozellıklerdende faydalanırım :)

• quote:

quote:

Benim gps ile ilgili sikintim var bazen konumumu bulamiyor google maps. Bununla ilgili gonderiler vardi onceki sayfalarda ancak ben tam olarak ne yapacagimi anlamadim yardimci olur musunuz ndrive indirdim kurdum ise yaramadi kaldirdim

ben 1kere denedim ndrive olayı olmadan gps calısmaz dedıler, maps tam konumumu buldu ki evin içindeydim camada yakın değildim demekki sağlam bir gps var s3 bizim evde bulamadı konumumu cama çıkmak zorunda kalmıştım bura artısı :)
    eğer sende kapalı bır yerdeysen bulamıyor olabılır sıkışık alanlarda zor gps bağlantısı açık yerde bırdaha denemenı onerırım

Kapali mekanda degildim.. ndrive yuklemeli miyim sonuc olarak play store daki program mi ndrive tam olarak nedir ?

• Kliksa'dan sipariş verip aranıza katıldım, telefon geldiğinde bir değerlendirme yaparım inşallah.
  • Benim de lg p880 cihazım var.navigasyonu kullanamıyorum.bir yerden açmak mı gerekiyor? navigasyonun kullanılabilmesi için internet bağlantısı mı olması gerekiyor?yoksa çevrimdışı kullanılabiliyor mu?becerebilen birisi detaylı anlatırsa çok memnun olacağım...
  • Kutudan cikan NFC arac icin cikti..herkeste aynımı yoksa farklı modda cıkan var mı (ev modu,is modu gibi)

• Merhabalar ,

Dün cihaz alan arkadaşlara üzücü , bugün yarın cihaz almayı düşünen arkadaşlara iyi bir haber vermek isterim.
    Bimeks'te Web'e özel , Word karta 10 taksit 900-TL.
    İlgilenen arkadaşlar buradan bakabilirler.
  • işe bak be dün alanlar vardı iade edip bimekstenmi alsak. bu kazıkçıların boyle bı ındırım yapacagını 40yıl dusunsem aklıma gelmezdi..
  • Bimekste 900 tl mi? Sansa bak yaa

• quote:

işe bak be dün alanlar vardı iade edip bimekstenmi alsak. bu kazıkçıların boyle bı ındırım yapacagını 40yıl dusunsem aklıma gelmezdi..

Özellikle cep telefonunda olan bir olay arkadaşlar.
    Bir model tutulur. Büyük bir firma bir kaç hafta hafta sonları kampanya ile fix fiyata çeker.
    Cihaz tutulur, satış artar. Bunu gören bir başka büyük mağaza basar indirimi , satış yapar.

Optimus Black P970 cihazımı Bimeks'ten almıştım. Tüm firmalar 1050 TL seviyesinden satarkan 870TL Bimeks satmıştı.
  • quote:

Bimekste 900 tl mi? Sansa bak yaa

Ben siyahı sipariş verdim 905 TL'ye. 2 dakika sonra tekrar 1125 TL oldu.
  • bimeks 2 dakikada fiyatı değiştirdi be sipariş veremedik..
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.