Şimdi Ara

LG Optimus 4X hd P880 ANA KONU (226kişi) (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23.950
Cevap
96
Favori
1.076.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HeyPanpa

mecburen gecen hafta aldıgım telefonumu satmak zorundayım, 1100 liraya tüm kutu ve faturası dahil verecegim. en kücük cizik yoktur.

ne diyelim hayırlı olsun 2. ele konu açarsan daha çabuk sonuç alırsın
  • quote:

mecburen gecen hafta aldıgım telefonumu satmak zorundayım, 1100 liraya tüm kutu ve faturası dahil verecegim. en kücük cizik yoktur.

çok saçma 1 haftada ne değişebiliyorki
  • quote:

1100 zor hocam 1100 e yakın sıfırını satan siteler mevcut.

ama yinede hayırlı satışlar umarım işinizi görecek paraya çabucak satarsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahseer898

quote:

1100 zor hocam 1100 e yakın sıfırını satan siteler mevcut.

ama yinede hayırlı satışlar umarım işinizi görecek paraya çabucak satarsınız.

http://www.vatanbilgisayar.com/Cep%20Telefonu/lg-lg_p880_wh-lg_p880-optimus-4xhd-cep-telefonu-white/productdetails.aspx?I_ID=62526
    1200 100 tl veririm kafam rahat olur diye düşünmek daha mantıklı 800 e falan satarsın gibime geliyor 2-3 ay kullansanda 1 hafta kullansanda bence en fazla 800 falan eder

• quote:

Orijinalden alıntı: gigabit78

arkadaşlar geçenlerde antivirüs gereklimi değil mi tartışılmıştı
    dün gece başıma gelen olayı söyliyeyim
    hem böylelikle dikkatinizi çekebilir
    lg smart world dan serin sesler çevre diye proğramı indirecektim indirme esnasında antivirüsden uyarı geldi verilen izinlerde tehlike var diye inceledim imei mi kopyalama izni de istiyormuş
    eğer antivirüs kullanmıyorsak programların izin kısımlarını dikkatlice inceleyelim sonra mağdur olmayalım
    bence en güzeli sağlam bir antivirüs kullanmak

Icime kurt dusurdun bak simdiye kadar hic dikkat etmemistim izinlere ama genelde cok indirilen programlari indirdim umarim sikinti cikmaz. Antivirus kullanmak istemiyorum ama bundan sonra dikkat etmekte fayda var..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

1 haftalik telefon satilir mi madem satacaktin neden aldin ki ? begenmedim diyorsan neden arastirmadin derim bence bu kadar kolay carcur etme parani en az 200 tl zararin olur.

• V10c'de dead triger çok rahat çalışırken v10f'ye geçtikten sonra ufak takılmalar olmaya başladı. Wipe data-cache yapıldı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: enzomaresca

quote:

1 haftalik telefon satilir mi madem satacaktin neden aldin ki ? begenmedim diyorsan neden arastirmadin derim bence bu kadar kolay carcur etme parani en az 200 tl zararin olur.

konuyu bulandırmak istemem, ameliyat diyorum. gerisini sen anlarsın... iyi güzel direk ignelemeli yorumlar yazmıssınız. sahibinden üzerinden sattım telefonu akşama gelip alacak. kredi kartı olan var olmayan var. telefonu kötülemek gibi birsey söz konusu degil, 3 kisi öyle yazmıs... ameliyatlık bir durum var nakite sıkıstıgım icin satmak zorundayım. hangi **** kisi 1 haftada milyar verdigi cihazı satar ki diye düsünün ondan sonra yorumlamaya baslayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeyPanpa -- 16 Kasım 2012; 16:03:03 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: enzomaresca

quote:

konuyu bulandırmak istemem, ameliyat diyorum. gerisini sen anlarsın... iyi güzel direk ignelemeli yorumlar yazmıssınız. sahibinden üzerinden sattım telefonu akşama gelip alacak. kredi kartı olan var olmayan var. telefonu kötülemek gibi birsey söz konusu degil, 3 kisi öyle yazmıs... ameliyatlık bir durum var nakite sıkıstıgım icin satmak zorundayım. hangi **** kisi 1 haftada milyar verdigi cihazı satar ki diye düsünün ondan sonra yorumlamaya baslayın.

sende haklısın dostum ama birde etraftaki dolandırıcıları düşün hertürlü insan var etrafta.

• İzinlerde imei kopyalama gibi bir durum sorun yaratmaz arkadaşlar merak etmeyin. Çünkü imei hem telefonda sisteme kayıtlı hemde telefonun içinde fiziksel olarak yazılı olmalı ki bu durumda o imei'nin o cihaza ait olduğu kanıtlanmış olur.
  • 5-Bilgisayar-yönet-aygıt yöneticisi-modemler yolunu takip ederek ordaki lg modem in üzerine sağ tıklayarak modemi devre dışı bırakıyoruz.

ben bu yolu bir türlü win7'de bulamadım.

yardımcı olabilirmisiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mericx

5-Bilgisayar-yönet-aygıt yöneticisi-modemler yolunu takip ederek ordaki lg modem in üzerine sağ tıklayarak modemi devre dışı bırakıyoruz.

ben bu yolu bir türlü win7'de bulamadım.

yardımcı olabilirmisiniz ?

Bilgisayar'a sağ tıklatıp 2. sıradaki yöneti seçiyorsun açılan pencerenin sol kısmında sistem araçları altında aygıt yöneticisi'ne tıkladığında pencerede listelenen birimlerden biri modemler alacak ona tıklayıp oradaki LGE Android...yazan yere sağ yıklayarak devre dışı bırak diyorsun. Tabi modem o listede gözükmesi için öncelikle telefon driverlarının yüklü ve telefonun bağlı olması lazım. Umarım yardımcı olabilmişimdir.
  • bende modemler diye bir başlık yok :)
  • telefonu bir saat 10 dakika önce %100 iken sarjdan çıkardım ve hiç kullanmadım ve şu an sarj %86... Pek iç açıcı değil şu an durum
  • quote:

Orijinalden alıntı: lebron790

telefonu bir saat 10 dakika önce %100 iken sarjdan çıkardım ve hiç kullanmadım ve şu an sarj %86... Pek iç açıcı değil şu an durum

Ben de 2 saat 15 dakika once cekmisim sarjdan, 30 dk ekran acik kalmis 3g den internete girmistim ve su an %86. Sizde sikinti var biyerde root rom falan mi yaptiniz?

• Yok hayır telefon orjinal herşeyiyle şu an. Ama bu durum sürekli aynı olmuyo mesela dün akşamdan sabaha kadar hiç şarj yemedi bugün böyle oldu yarın ne olacağı ise belli değil yani sizinde başınıza gelebilir her an böyle bi durum. Şu an pil konusunda hiç stabil değil telefon demek istediğim her zaman aynı tepkiyi vermiyor...
  • Valla durduk yere neden kafasina gore pil kullansin telefon ya bi program ya da acik kalan baska bisey yuzundendir bence. ben aldigimdan beri ayni, ekran kapaliyken 10 saatte %1 sarj gidiyor acikken hizli tukeniyor..

• Çok fazla program kullanan biri değilim yüklü pek bişey yok ama veri açık. Senkronize kapalı olduğu için verinin açık olması da bu kadar şarj yemez diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: lebron790

Yok hayır telefon orjinal herşeyiyle şu an. Ama bu durum sürekli aynı olmuyo mesela dün akşamdan sabaha kadar hiç şarj yemedi bugün böyle oldu yarın ne olacağı ise belli değil yani sizinde başınıza gelebilir her an böyle bi durum. Şu an pil konusunda hiç stabil değil telefon demek istediğim her zaman aynı tepkiyi vermiyor...

ben de aynı şeyi farkettim
    bir akşam şarj ı fulledim sabaha kadar şarj seviyesi %93 e düştü,
    başka bir seferde ise şarj full dü sabaha kadar hiç şarj azalmamıştı 100%'dü.

bu arada ekran koruyucu tavsiyeleri için teşekkürler,
    mecidiyeköy LG servisinden yeni bir ekran koruyucu aldım.

bu arada GT Racing: Motor Academy Free+ oyununu yükledim;
    oyun açılıyor fakat grafikler düzgün çalışmıyor:
    mesela arabaların lastikleri yok beyaz bir boşuk var ,
    yarış alanı bembeyaz , yarışın yapıldığı parkurun haritasının gösterildiği yerde beyaz bir boşluk var.
    kısacası oyunu çalıştırıp başlatabiliyorum fakat grafikler doğru düzgün gösterilmiyor,
    bu oyunu başka yükleyen var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: itsmyturn

arkadaşlar bu telefonun 8 ve 16gb olmak uzere 2çeşidimi var? bir arkadaşa alacağız fakat urun acıklamasında 8gb yazıyor acaba yalnışmı yazıldı yoksa bilmediğimiz 8gb olan bir versiyonudamı var?

teknosa nın sitesinde 8 gb yazıyordu,
    ben teknosa mağazasından internet sitesinde yazan fiyattan satın aldım, , telefon 16 gb dahili hafızaya sahip.

bence yanlış yazılmış.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.