Şimdi Ara

LG Optimus 4X hd P880 ANA KONU (226kişi) (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23.950
Cevap
96
Favori
1.076.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: enzomaresca

Valla durduk yere neden kafasina gore pil kullansin telefon ya bi program ya da acik kalan baska bisey yuzundendir bence. ben aldigimdan beri ayni, ekran kapaliyken 10 saatte %1 sarj gidiyor acikken hizli tukeniyor..

evet haklısın wi-fi kapalı iken ve program arkada çalışmıyorsa şarj nerdeyse hiç harcamıyor
    ama mesela oyun oynanırsa hop şarj aşağıya yada internet ama genede mükemmel
    şarj konusu diğer telefonlara göre hala daha iyi birde şu 4.04 güncellemesi gelse
  • bir önceki telefonumda rehberde telefon numarası olmayanları göstermeme gibi bir ayar vardı , bu telefonda bulamıyorum yardımcı olur musunuz...
  • arkadaşlar siparişimde bir sorun yaşamama rağmen en sonunda telefonum ulaştı bana.
    bahsettiğiniz kronik olaylar bendede var şarjı çabuk bitiyor maalesef ama şarja takalı 1dk olmasına rağmende %25 doldu olarak gösteriyor ilginç.. navigasyon olayını nasıl çözdünüz igo uyumlu varmı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: itsmyturn

arkadaşlar siparişimde bir sorun yaşamama rağmen en sonunda telefonum ulaştı bana.
    bahsettiğiniz kronik olaylar bendede var şarjı çabuk bitiyor maalesef ama şarja takalı 1dk olmasına rağmende %25 doldu olarak gösteriyor ilginç.. navigasyon olayını nasıl çözdünüz igo uyumlu varmı acaba?

lg yi aradığımda bana ndrive proğramını yüklediğimde gps nin aktif olarak çalışacağı söylendi
    hakikatten o proğram yokken kurduğum 3 farklı navigasyonda gps bağlanmadı onu kurdum hepsi bağlanmaya başladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gigabit78 -- 16 Kasım 2012; 22:11:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gigabit78

quote:

arkadaşlar siparişimde bir sorun yaşamama rağmen en sonunda telefonum ulaştı bana.

lg yi aradığımda bana ndrive proğramını yüklediğimde gps nin aktif olarak çalışacağı söylendi
    hakikatten o proğram yokken kurduğum 3 farklı navigasyonda gps bağlanmadı onu kurdum hepsi bağlanmaya başladı

yani mutlaka ndrive kuracağız önce gps çalışması için çok enteresan..
    peki sonradan silelimi napalım silsek çalışmaya devam edermi ki :)
    güncel igo link varmı gigabit?

• Optimus jellybean alicakmi internette baltiklarimda hiç birsey bulamadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reanimate

Optimus jellybean alicakmi internette baltiklarimda hiç birsey bulamadim

resmi bir duyuru söz konusu değil. alacağını düşünüyoruz emin olmamakla birlikte
  • Beni de yazın. Gerçi geçen hafta aldım ama daha yeni sizlere ulaşabiliyorum.
    İlk sayfadan okumaya başlıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rainbow22

Beni de yazın. Gerçi geçen hafta aldım ama daha yeni sizlere ulaşabiliyorum.
    İlk sayfadan okumaya başlıyorum.

hayırlı olsun aramıza hoşgeldin umarım faydalı paylaşımlarda bulunuruz..
  • yazın benide
  • V10G yazılımı BETA buradan Almanya Fransa Polonyahttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1991284
  • abime bu telefondan aldırdım ilk izlenimlerim olumlu
  • evet arkadaşlar yarım saat 1 saate benden sizler gibi 4x kulanıcısı olucam inşallah beyaz renk olucak dün mediamarkta inceledim telefon süper geldi araştıryordum ztn elime alıp iice kurcalıyınca bide fiyatı 1199 olucan vatan alıcam alıdıgım zmn buraya yazıcam :)
  • Electro world lede 1299 tl

• Evet arkadaşlar bende sizlerden biri oldum LG OPTİMUS 4X HD P880 BEYAZ Telefonumu kurcalıyorum şuan alan herkeze hayırlı olsun alacak kişide bana her türlü sorusunu rahatca sorsun şuan çok şevinçliyim (tabi zar zor biriktirdigim 1100 TL gitti ama degdi :) )
  • quote:

Orijinalden alıntı: rendezvouss

Electro world lede 1299 tl

Extra bir hizmet var ama inceleme firsati bulamadim

• Aramiza yeni katilan arkadaslara hayirli olsun umarim guzel paylasimlarda bulunuruz

• quote:

Aramiza yeni katilan arkadaslara hayirli olsun umarim guzel paylasimlarda bulunuruz

saol arkadaşım ben şuan v10c de oynuyorum memnunum oyunlar tıkır tıkır çalşıo :)
  • Benim yazın rahat 10 gündür kullaniyorum vattandan aldim

• arkadaşlar lg den bootloader almak için bu formu dolduruyoruz:http://www.change.org/petitions/lg-electronics-seoul-we-would-like-to-get-the-opportunity-to-unlock-bootloader-in-lg-phones
    galiba 10000 kişi yeterliymiş xda da okudum. şuan 1820'de
    var mı bilgisi olan?
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.