Şimdi Ara

LG Optimus 4x P880 Custom rom yükleme klavuzu (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
586
Cevap
8
Favori
59.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: crazywinner3

quote:

Orijinalden alıntı: Mevsimyaz

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

cm10.1.3 cyanogenmod rom v08 iodak kernel kullanıyorum fakat geç şarj durumunu olmadı çözemedim saatlerçe şarjda kalıyor bazen 10 bazen 24 kapalıyken şarj ediyormu etmıyormu onu bıle anlamadım, ama sanırım etmiyor,kalibre ettim ama fark yok wipe işlemlerinde pil kalibre kısmınıda göremedim özel bir kod yada bir program önerebilirmisiniz nedir bu sorunun kaynagı?nasıl hızlı şarja yeniden ulaşabılırım

orjinal şarj makinesini kullandığınıza eminmisiniz

düne değin bir sorun yoktu evet bataryada telefonda kabloda orjinal

DS battery saver'ı indirin ds'nin ayarlarında deepsleep>battery>recharge'ı ignore yapın.Daha sonra slumberer modunda şarj edin. Fark ederse bana yazın

dediğiniz programla da denedim hala değişen birsey yok, hala hızlı şarj yapmıyor hocam nedir bunun derdi anlamadım gitti

Hem şarj olmayıp hem durduğu yerde ısınıyorsa yeni bir rom'la deneyin derim. Ama ısınmıyorsa büyük ihtimal problem bataryada

problem şarj kablosundaymıs yeni aldım duzeldi, teşekkürler

Cozdugunuze sevindim herseyi denemistik baska ihtimal kalmamisti zaten

üstadım şarj sorununu çözdüm ama şimdi yeni bir sorunum var:) telde iodak v08 kernel var ve rom cyanogenmod 10.1.3 sorunuma gelirsek telefonda aşırı ısınma ve şarj cabuk tükeniyor.. bana ısınma yapmayan ve batarya dostu uygun bir kernel önerirmisin? en iyi ve stabil olanı hangisi

İodak v10 un final versiyonu cikti. Ben kullaniyorum 1 ghz e cektim islemciyi 3,5 saat ekran acik suresi aldim.

e bende deneyim ozaman v10u, peki ısınma durumu nasıl

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

cm10.1.3 cyanogenmod rom v08 iodak kernel kullanıyorum fakat geç şarj durumunu olmadı çözemedim saatlerçe şarjda kalıyor bazen 10 bazen 24 kapalıyken şarj ediyormu etmıyormu onu bıle anlamadım, ama sanırım etmiyor,kalibre ettim ama fark yok wipe işlemlerinde pil kalibre kısmınıda göremedim özel bir kod yada bir program önerebilirmisiniz nedir bu sorunun kaynagı?nasıl hızlı şarja yeniden ulaşabılırım

DS battery saver'ı indirin ds'nin ayarlarında deepsleep>battery>recharge'ı ignore yapın.Daha sonra slumberer modunda şarj edin. Fark ederse bana yazın

dediğiniz programla da denedim hala değişen birsey yok, hala hızlı şarj yapmıyor hocam nedir bunun derdi anlamadım gitti

Hem şarj olmayıp hem durduğu yerde ısınıyorsa yeni bir rom'la deneyin derim. Ama ısınmıyorsa büyük ihtimal problem bataryada

üstadım şarj sorununu çözdüm ama şimdi yeni bir sorunum var:) telde iodak v08 kernel var ve rom cyanogenmod 10.1.3 sorunuma gelirsek telefonda aşırı ısınma ve şarj cabuk tükeniyor.. bana ısınma yapmayan ve batarya dostu uygun bir kernel önerirmisin? en iyi ve stabil olanı hangisi

İodak v10 un final versiyonu cikti. Ben kullaniyorum 1 ghz e cektim islemciyi 3,5 saat ekran acik suresi aldim.

Isınma hala aynı. Tegra 3'ün kronik problemi bu artık alıştım ben

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Isınma hala aynı. Tegra 3'ün kronik problemi bu artık alıştım ben

ne yapalım bu ısınmaya çözüm bulunana dek mecbur katlanacagız en azından şarj durumunu kurtarmış oluruz,son olarak v10u çakarken wipe işlemlerini yapmama gerek varmı acaba yoksa sadece flashlayıp işi bitireyimmi

• Mevsimyaz kullanıcısına yanıt
    cache ve dalvik cache'i wipe'lamanız yeterlidir
  • quote:

dostum iodak v10u cyanogenmod 10.1.3 üstüne flashladım wipe işleminide yaptım fakat lg yazılımında kaldı açmadı,sanırım iodakın v10 serisi 10.1.3de uyumlu değil yine lgnin stock kernele dönecegim tel anca öyle açılıyor cyanogen modda, sen nasıl yaptın 10.1.3de?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mevsimyaz -- 6 Ağustos 2014; 11:49:35 >
  • quote:

quote:

dostum iodak v10u cyanogenmod 10.1.3 üstüne flashladım wipe işleminide yaptım fakat lg yazılımında kaldı açmadı,sanırım iodakın v10 serisi 10.1.3de uyumlu değil yine lgnin stock kernele dönecegim tel anca öyle açılıyor cyanogen modda, sen nasıl yaptın 10.1.3de?

Ben 11 kullanıyorum 10.1 baya eskidi artık. Daha doğrusu omnirom 4.4.4 kullanıyorum problem yok
  • quote:

quote:

quote:

Ben 11 kullanıyorum 10.1 baya eskidi artık. Daha doğrusu omnirom 4.4.4 kullanıyorum problem yok

anladım o halde belki bilmeyen ve benimki gibi cyanogenmod 10.1.3 serisinde olanlar için bu v10 kernel çalışmıyor uyumlu değil bilgilerine sunarım,

• arkadaşlar twrp recovery ile omnirom attıktan sonra telefon rootsuz görünüyor. nasıl düzeltebilirim. yardımcı olabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdinc90

arkadaşlar twrp recovery ile omnirom attıktan sonra telefon rootsuz görünüyor. nasıl düzeltebilirim. yardımcı olabilir misiniz?

Bunu indirip twrp araciligiyla yukleyin.
    http://download.chainfire.eu/452/SuperSU/UPDATE-SuperSU-v2.02.zip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

arkadaşlar twrp recovery ile omnirom attıktan sonra telefon rootsuz görünüyor. nasıl düzeltebilirim. yardımcı olabilir misiniz?

teşekkürler sorun çözüldü.

• quote:

quote:

çok soru sordum ama omniroma iodak kernel yüklemek için iodakX3_v10_CM.zip ve iodakX3_v10_stock.zip den hangisini yüklemem gerekiyor. birde bu kernel yükleme işlemi direk recovery den install zip şeklinde mi oluyor.http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2270308

• quote:

quote:

quote:

çok soru sordum ama omniroma iodak kernel yüklemek için iodakX3_v10_CM.zip ve iodakX3_v10_stock.zip den hangisini yüklemem gerekiyor. birde bu kernel yükleme işlemi direk recovery den install zip şeklinde mi oluyor.http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2270308

Cm olanini yukleyeceksiniz direk install zip diyerek yukluyorsunuz

• quote:

quote:

quote:

quote:

Cm olanini yukleyeceksiniz direk install zip diyerek yukluyorsunuz

teşekkürler.

• arkadaşlar bu cwm ile CM11 kurabilir miyiz yoksa farklı cwm mi lazım
  • crazywinner3 kullanıcısına yanıt
    Hocam merhabalar,
    Devlet bu cihazı, görme engellilere içine görengöz adlı bir navigasyon uygulaması yükleyerek ulaştırma bakanlığının yürüttüğü bir proje kapsamında ücretsiz dağıttı.
    Fakat stok rom ve içine yüklenen ekran okuyucunun türkçe sentezleyicisi vs systemi çok kasıyor.
    Ben cihaza CM 4.4.4 kurdum fakat bu sefer cihazı hiç kullanamıyorum.
    Şöyleki, cihazı gören bir arkadaş normal koşullarda kullanıyor, ben ne zaman ki ekran okuyucu "talkback" uygulamasını açıyorum, cihaz donuyor. hiç işlem yapılmaz hale geliyor. Uygulamayı kapatınca tekrar düzeliyor.
    Bazı arkadaşlar adb ile hafıza kartından swap yöntemiyle ram artırrarak bu durumu çözmüşler.
    Bende adb üzerinde Bir kaç kod uygulaması denedim fakat hata alıyorum.
    CM romun kernal'ı acaba swap'a izin mi vermiyor?
    Eğer böyleyse kernal değişimini nasıl yapıyoruz?
    Swap işlemini yaparken forumlarda cm recovery'de, advance altında, extornal partition seçeneğinin olması gerektiğini yazmışlar, fakat elimdeki cm recovery'de böyle bir seçenek yok.
    Bu işlemleri çözmemiz durumnda, işlemleri diğer bir çok arkadaşımın cihazında da uygulayarak, cihazı kullanılabilir bir hale getirmek istiyoruz, bu konu gerçekten bizim için önemli. Boş vakitlerinizde yardımcı olursanız sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ugur_gurbuz39

Hocam merhabalar,
    Devlet bu cihazı, görme engellilere içine görengöz adlı bir navigasyon uygulaması yükleyerek ulaştırma bakanlığının yürüttüğü bir proje kapsamında ücretsiz dağıttı.
    Fakat stok rom ve içine yüklenen ekran okuyucunun türkçe sentezleyicisi vs systemi çok kasıyor.
    Ben cihaza CM 4.4.4 kurdum fakat bu sefer cihazı hiç kullanamıyorum.
    Şöyleki, cihazı gören bir arkadaş normal koşullarda kullanıyor, ben ne zaman ki ekran okuyucu "talkback" uygulamasını açıyorum, cihaz donuyor. hiç işlem yapılmaz hale geliyor. Uygulamayı kapatınca tekrar düzeliyor.
    Bazı arkadaşlar adb ile hafıza kartından swap yöntemiyle ram artırrarak bu durumu çözmüşler.
    Bende adb üzerinde Bir kaç kod uygulaması denedim fakat hata alıyorum.
    CM romun kernal'ı acaba swap'a izin mi vermiyor?
    Eğer böyleyse kernal değişimini nasıl yapıyoruz?
    Swap işlemini yaparken forumlarda cm recovery'de, advance altında, extornal partition seçeneğinin olması gerektiğini yazmışlar, fakat elimdeki cm recovery'de böyle bir seçenek yok.
    Bu işlemleri çözmemiz durumnda, işlemleri diğer bir çok arkadaşımın cihazında da uygulayarak, cihazı kullanılabilir bir hale getirmek istiyoruz, bu konu gerçekten bizim için önemli. Boş vakitlerinizde yardımcı olursanız sevinirim.

Hocam cihaz problemli biraz o konuda. Ama swap için yardımcı olabilirim. Kernel'inizin destekleyip desteklemediğini öğrenmek için terminal emulator'e free yazıyorsunuz en altta swap bölümü varsa destekliyordur ki büyük ihtimal destekler. İlk önce sd kartınızdaki herşeyi yedekleyin çünkü sd kart formatlanacak. Daha sonrahttp://speedy.sh/Rs4WH/TWRP-2710.zip dosyasını indirerek recovery ile kurun ve recovery'i yeniden başlatın twrp olacak. Advanced'dan Partition SD card deyin . Altta Ext3 seçin üstte'de EXT size'ı ne kadar swap alanı açacaksanız o kadar yapın swap size'ı ise 0 yapın. Altta işlemi onaylayın ve bitmesini bekleyin. Bittikten sonra telefonu yeniden başlatın ve google play'den swapper for root adlı uygulamayı indirin. Açınca basit bir ekran gelecek önünüze active swap on boot'u işaretliyorsunuz sd card ext partition'u seçiyorsunuz. Ve bi altında ne kadar alan olduğunu girip en altta apply diyorsunuz ve telefonu yeniden başlatıyorusnuz. Kontrol etmek içinde terminal emulator'e free yazarsanız swap ın karşısında swap alanınızın büyüklüğünün yazması gerekmekte
    Not: Şuan denemeden yazdım hata olabilir bi sorun çıkarsa her zaman burdayım hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazywinner3 -- 24 Ağustos 2014; 18:48:39 >

Hocam ilk önce ilginizden dolayı gerçekten çok teşekkür ediyorum.
    Verdiğiniz dosyayı indirdim ve kurulumunu gerçekleştirdim.
    Recovery'de menüler aktif oldu.
    Advance menüsünden Partition SDCard seçeneğine geldim ve ex3 seçerek, ex size alanını 1024, swap size alanını da 0 olarak ayarladım ve işlemi onayladım.
    Telefon belli bir süre işlem yaptı ve complete fild hatasını verdi.
    İşlemin tamamlanması başarısız olunca değerleri 2048' e 0, 1024'e 224 değiştirerek tekrarladım.
    Fakat aynı hatayı alıyorum.
    ayrıca adb Shell modunda free komutunu girdiğimde swap gözüküyor.
    swap değeri 0.0.0 olarak gösteriliyor.
    Cihazda Clas 10 16GB bu gün yeni aldığım hafıza kartı bulunuyor.
    Önerebileceğiniz farklı bir yöntem olursa bekliyorum.
  • quote:

Hocam ilk önce ilginizden dolayı gerçekten çok teşekkür ediyorum.
    Verdiğiniz dosyayı indirdim ve kurulumunu gerçekleştirdim.
    Recovery'de menüler aktif oldu.
    Advance menüsünden Partition SDCard seçeneğine geldim ve ex3 seçerek, ex size alanını 1024, swap size alanını da 0 olarak ayarladım ve işlemi onayladım.
    Telefon belli bir süre işlem yaptı ve complete fild hatasını verdi.
    İşlemin tamamlanması başarısız olunca değerleri 2048' e 0, 1024'e 224 değiştirerek tekrarladım.
    Fakat aynı hatayı alıyorum.
    ayrıca adb Shell modunda free komutunu girdiğimde swap gözüküyor.
    swap değeri 0.0.0 olarak gösteriliyor.
    Cihazda Clas 10 16GB bu gün yeni aldığım hafıza kartı bulunuyor.
    Önerebileceğiniz farklı bir yöntem olursa bekliyorum.

Hocam bilgisayarda hp usb disk storage tool ile hafiza kartini formatlayip swap size i 32 yapip deneyin

Tekrar merhaba hocam
    Dediğiniz gibi hafıza kartını bilgisayarımda hp usb tool ile biçimlendirdim.

Sonrasında işlemleri tekrarladım.
    Aldığım hatayı aşağıya yazıyorum. umarım bir başka yolunu bulabiliriz.
    unable to locate sd-ext partition
    complete faild
  • quote:

Tekrar merhaba hocam
    Dediğiniz gibi hafıza kartını bilgisayarımda hp usb tool ile biçimlendirdim.

Sonrasında işlemleri tekrarladım.
    Aldığım hatayı aşağıya yazıyorum. umarım bir başka yolunu bulabiliriz.
    unable to locate sd-ext partition
    complete faild

Recovery le ilgili sanirim sunu dener misiniz ?
    http://d-h.st/omp

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.