Şimdi Ara

LG Optimus 4x P880 Custom rom yükleme klavuzu (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
586
Cevap
8
Favori
59.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bilen arkadaşlarada sorum olacak. acaba cm10.1.3 teki kamerayı yada custom rom daki kamerayı cm nin başka bir serisine yada farklı bir rom a portlayabilir miyiz?
  • YARDIM!!!
    Bootloader nasıl kapatılır lütfen yardım edin ya hiç bir yerde bulamadım !!
  • quote:

Orijinalden alıntı: NotimeTodie

YARDIM!!!
    Bootloader nasıl kapatılır lütfen yardım edin ya hiç bir yerde bulamadım !!

musteaTR arkadaşımızın bu konuyla ilgili videosuna bakın lütfen.
    http://forum.donanimhaber.com/m_66724328/mpage_321/f_//tm.htm#80943089

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatin_62 -- 20 Şubat 2015; 9:39:36 >
  • android 5.0.2 de xposed çalışmıyor yapabilen varmı arkadaşlar europan mod yeni sürümünü indirdim yine olmadı xposed in.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murratca

android 5.0.2 de xposed çalışmıyor yapabilen varmı arkadaşlar europan mod yeni sürümünü indirdim yine olmadı xposed in.

Önce burdaki zip i indirip recovery aracılığıyla kurunuz.
    http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=3164266&d=1423864887
    Daha sonra burdaki apk'yi indirip telefonunuza kurun
    http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=3164198&d=1423860398
    Lollipop için xposed henüz çok yeni modüllerin %70 i falan çalışmıyor ama idare edilebilir bence

• quote:

Orijinalden alıntı: crazywinner3

quote:

android 5.0.2 de xposed çalışmıyor yapabilen varmı arkadaşlar europan mod yeni sürümünü indirdim yine olmadı xposed in.

Önce burdaki zip i indirip recovery aracılığıyla kurunuz.
    http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=3164266&d=1423864887
    Daha sonra burdaki apk'yi indirip telefonunuza kurun
    http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=3164198&d=1423860398
    Lollipop için xposed henüz çok yeni modüllerin %70 i falan çalışmıyor ama idare edilebilir bence

teşekkürler deneyecem 5.0.2 yi tekrar kurunca. şu ana kadar moltenmoter 5.0.2 ; cm12 ; europa rom (lolipop ); vanir rom lolipop; slim rom lolipop; kurdum lolipop olarak en iysi molten mother bence. vanir kamerayı ve mobil data yı çalıştırmıyor ama 600 mb tan fazla boş ram bırakıyor kişiselleştirmeside daha fazla. cm12 çok kötü 20 dakika dayanbildim çok kasıyor . slim rom fena değil gbiydi ama bir dondu öylece kaldı bataryayı çıkardım. molten ise stabil güzel kişiselleştirmesi yok bide xposette ve root yetkisinde sıkıntı çıkarıyordu onuda senin verdiğin yöntemle deneyecem tekrar. şu an magic rom yüklü stock roma çok benziyor ama batarya diğer romlara göre kötü ger kalan herşeyde ezer geçer ( lg g2 gibi çift tıkla kapa var açma olduğunuda söylüyor ama bende olmadı ). yani diyeceğim şu bu kadara bu romları denedim halende devam ediyorum denemeye ama kafaa göre bulamdım varmıdır batarya; stabilite; kişiselleştirme; performans açısından tavsiye edebileceğiniz sıkıntısız yada sıkıntısı az olan bir rom ?

• moltenmoter 5.0.2, 4.4.4 OmniROM, 4.1.2 Zaiben RC17 kullandım,
    hız, pil ve denge açısından açık ara zaiben önde

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2203700
  • quote:

Orijinalden alıntı: akıllıdeli06

moltenmoter 5.0.2, 4.4.4 OmniROM, 4.1.2 Zaiben RC17 kullandım,
    hız, pil ve denge açısından açık ara zaiben önde

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2203700

şimdi indirip deneyecem. moltenmother kurdum yeniden yalnız xposet yine olmadı hata verdi manuel olarak kurun diyor cmw den kuruncada hata vermiyor ama olmuyorda.en kötü tekrar cm11 nighty le dönerim oda fena değildi. vanir 4.4 kullanan varmı forumda baya güzel demişler de indiremedim sunucuları gitmiş hata veriyor. teşekkürler bu arada. keşke 4.1.2 yerine daha üst sürümede çıkmış olsaydı.

• 4.1.2 de kalmasaydı bu kadar hızlı olmaz dı diye düşünüyorum... farklılık arıyorsan olmadı tema ları değiştirirsin ubuntu fena durmuyor
  • tema launcher rom hepsiini denedim. bide vanir indirebilirsem inş. onuda denim sonra ya stock yada cm11 başka çaresi yok bu telinde gücü anca bu demekki.
  • quote:

tema launcher rom hepsiini denedim. bide vanir indirebilirsem inş. onuda denim sonra ya stock yada cm11 başka çaresi yok bu telinde gücü anca bu demekki.

Forumda stock rom üzerine eklemeler yapılmış bir rom var ENOX rom.
    İsterseniz bir de onu deneyin.
    Edit:Link atarım isternseiz özelden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NotimeTodie

quote:

tema launcher rom hepsiini denedim. bide vanir indirebilirsem inş. onuda denim sonra ya stock yada cm11 başka çaresi yok bu telinde gücü anca bu demekki.

Forumda stock rom üzerine eklemeler yapılmış bir rom var ENOX rom.
    İsterseniz bir de onu deneyin.
    Edit:Link atarım isternseiz özelden.

biraz formdan araştırdım en son sürümü sizde mecvutsa link atabilir misiniz? bide bunu deneyeyim. bu vanir deim olmadı en son yine cm 11 e geçip kalacam artık. teşekkürler şimdiden.
  • Arkadaşlar Herkese merhaba.

Bu telefonu bir süre ben kullandım sonra Hanım benden aldı.

Telefonda Orijinal sürümü ile kullanıyor lakin Telefon artık donmaktan başka bir şey yapmıyor. Her şey de donuyor kilitleniyor yavaş felaket bir durumda.

Daha önce başka bir telefona Rom attım kullandım. Başka bir telefonu da yaktım.

Neyse velhasılkelam Ben hanımın telefona ROM atmak istiyorum.

En Stabil Rom hangisidir. Ve bunu detaylı bir şekilde anlatan bir sayfa vs tavsiye edebileceğiniz yer adres rom vs vs yardımlarınızı bekliyorum çok teşekkür ederim şimdiden.

İlk Mesajda anlatılanlar yeterli midir?

Oradan Hangi Rom'u yüklemeliyim?

Dediğim gibi Hanıma İnstagram, Facebook kullanacak Kamera'da resim çekecek. Stabil bir şey lazım. Şarjı da iyi olsun yeter.

Çok şey istedim galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delioflu -- 26 Şubat 2015; 16:41:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: delioflu

Arkadaşlar Herkese merhaba.

Bu telefonu bir süre ben kullandım sonra Hanım benden aldı.

Telefonda Orijinal sürümü ile kullanıyor lakin Telefon artık donmaktan başka bir şey yapmıyor. Her şey de donuyor kilitleniyor yavaş felaket bir durumda.

Daha önce başka bir telefona Rom attım kullandım. Başka bir telefonu da yaktım.

Neyse velhasılkelam Ben hanımın telefona ROM atmak istiyorum.

En Stabil Rom hangisidir. Ve bunu detaylı bir şekilde anlatan bir sayfa vs tavsiye edebileceğiniz yer adres rom vs vs yardımlarınızı bekliyorum çok teşekkür ederim şimdiden.

İlk Mesajda anlatılanlar yeterli midir?

Oradan Hangi Rom'u yüklemeliyim?

Dediğim gibi Hanıma İnstagram, Facebook kullanacak Kamera'da resim çekecek. Stabil bir şey lazım. Şarjı da iyi olsun yeter.

Çok şey istedim galiba.

ilk sayfa yetrlidir. bende oradan okuyup yaptım sıkıntı yaşamadım. şu ana kadar baya rom yükledim .ilk önce lolipop tan uzak dur bence henüz hazır değil bizim tele. sen ya cm11 nighty kullan yada enox .. şu an enox deniyorum ben şarj normal ama stabil. çift tıklama ile kapama yapılmış ama uyanmıyor çift tıklama ile. bu arada telefonu nasıl yaktın sorabilir miyim? yani ben b aralar günde 2-3 tane rom attığım oluyor elimizde kalmasın sonra:) nasıl yaktın telefonu ? varsa önerecek olan onuda denemek isterim ama . sormak istediğin bişey varsa burdan sor baya bilgili arkadaş var. kolay gelsin.

• Hocam cevabınız için teşekkür ederim :)

Hafta sonu yükleyeceğim inşallah.

Şöyle yaktım telefonu; Ben bir arkadaştan ikinci el almıştım. Şarj girişinde problem varmış yükleme yaparken kopukluk yaşadım tabi ben bunun farkında değilim. Bu kopukluk telefonu yaktı işte.

Sonra LG yetkili Servisine gönderdim telefonu yapamadılar. Açıklamasında "Değişmeyen Parça Arızası" yazıyordu. Bende 300 liraya aldığım telefonu Yanmış bir şekilde 100 liraya sattım. Modelini şimdi hatırlamıyorum.

Ustam Enox veya CM11 in linki nerede var acaba? Birinci sayfada yok da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delioflu -- 27 Şubat 2015; 10:36:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: delioflu

Hocam cevabınız için teşekkür ederim :)

Hafta sonu yükleyeceğim inşallah.

Şöyle yaktım telefonu; Ben bir arkadaştan ikinci el almıştım. Şarj girişinde problem varmış yükleme yaparken kopukluk yaşadım tabi ben bunun farkında değilim. Bu kopukluk telefonu yaktı işte.

Sonra LG yetkili Servisine gönderdim telefonu yapamadılar. Açıklamasında "Değişmeyen Parça Arızası" yazıyordu. Bende 300 liraya aldığım telefonu Yanmış bir şekilde 100 liraya sattım. Modelini şimdi hatırlamıyorum.

Ustam Enox veya CM11 in linki nerede var acaba? Birinci sayfada yok da.

selam .http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2577742 bu enox . cyanogenmod diye googlede taratırsan direk çıakr zaten tel modelini seçeckesin sadece.orada stabil olan da var 4.2.2 snapshot yani stabilin bir altı da var ama ben gece sürümü nighty ile snapshot arasında fark göremedim.olurda yavaş gelirse kernel deneyebilirsin iodek bende kernel işe yaramamıştı ama denemekk lazzım ben herhalde 10 dan fazla rom denedim. en son cm ye dönüş yapacam.

• Hafızaya zip atmaya çalışırken kopyalanamıyor, aygıt yanıt vermeyi durdurmuş veya bağlantısı kesilmiş olabilir hatası geliyor. Nasıl çözebilirim bu sorunu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Existencia

Hafızaya zip atmaya çalışırken kopyalanamıyor, aygıt yanıt vermeyi durdurmuş veya bağlantısı kesilmiş olabilir hatası geliyor. Nasıl çözebilirim bu sorunu ?

MTP'nin salaklığı olabilir. Telefonu yada olmazsa bilgisayarı kapatıp yeniden açın.
  • chatin_62 kullanıcısına yanıt
    Sabahtan beri ne var ne yok denedim, pcye format ile çözdüm sorunu. Saolun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Existencia

Sabahtan beri ne var ne yok denedim, pcye format ile çözdüm sorunu. Saolun

Geçmiş olsun.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.