Şimdi Ara

LG Optimus 4x P880 Custom rom yükleme klavuzu (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
586
Cevap
8
Favori
59.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şuan için en iyi rom AOSP LP 5.0 xda developers'ta bulabilirsiniz. Sadece kamerada biraz problem var onun dışında harika
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazywinner3

Arkadaşlar şuan için en iyi rom AOSP LP 5.0 xda developers'ta bulabilirsiniz. Sadece kamerada biraz problem var onun dışında harika

bahsettiğin rom [ROM] AOSP Lollipop 5.0.2 | MoltenMotherBoard bumu ? nasıl bir rom? biraz açıklarmısın? ben cm kullanıyorum 4.4.4.. batarya performans durumu nedir kamera yada olması gerekipte olmayan özellikler yani artı eksikleri nelerdir? ve türkçeyi destekliyor mu ? yüklemek isteyenler için biraz açıklar mısın ?tşkler şimdiden. ben cm 10.1.3 stabil ve 4.4.4. kurdum şu ana kadar iodak kerbel ve werewolf denedin bide..
  • dün yükledim AOSP Lollipop 5.0.2 | MoltenMotherBoard, 4.4.4 omniromdan daha yavaş gibi geldi ama batarya performansı bariz daha iyi
  • peki cm 11 e göre nasıl sence? cm 10.1.3 hızlıydı ama şarjı çok hızlı yiyordu. cm 11 şarj fena değil ama o kadar da hızlı değil. kamerasıda kötü.ve buna uygun gaaps paketini nerden buldun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: murratca

peki cm 11 e göre nasıl sence? cm 10.1.3 hızlıydı ama şarjı çok hızlı yiyordu. cm 11 şarj fena değil ama o kadar da hızlı değil. kamerasıda kötü.ve buna uygun gaaps paketini nerden buldun ?

cm11 e göre daha hızlı gibi geldi bana. Ama kamera problemli şuan biraz yeni rom'da. Gapps paketini burdan indirebilirsiniz
    https://www.androidfilehost.com/?fid=95916177934525402
  • teşekkürler. bir süre daha kullanıp bide bunu denemek lazım.
  • arkadaşlar kardeşim de bu telefondan var ve yaklaşık bir hafta önce telefonu twrp den full formatlayıp (uygulamalar, medya dosyaları vb. herşey) hafıza kartı kullanarak cm11 in en son tarihli nigtlies sürümünü kurdum. telefonun performansı hiç bu kadar iyi olmamıştı. geçişler filan oldukça hızlı şu an. batarya performansı da normal sayılır. omni, mokee, vanir i daha önce denemiştim ama bunun hepsinden iyi olduğunu söyleyebilirim. bunda full formatında etkisi olabilir tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdinc90

arkadaşlar kardeşim de bu telefondan var ve yaklaşık bir hafta önce telefonu twrp den full formatlayıp (uygulamalar, medya dosyaları vb. herşey) hafıza kartı kullanarak cm11 in en son tarihli nigtlies sürümünü kurdum. telefonun performansı hiç bu kadar iyi olmamıştı. geçişler filan oldukça hızlı şu an. batarya performansı da normal sayılır. omni, mokee, vanir i daha önce denemiştim ama bunun hepsinden iyi olduğunu söyleyebilirim. bunda full formatında etkisi olabilir tabi.

erdinç90 bendede snapshot var onu kullanıyorum batarya iyi ama performans kötü gibi. bide ön sensörüm tepki süresi çok kötü. alarm da ters çevirince ertelemesi baya sürüyor. kamerasıda kötü. birini arayınca aradaığına dair bilgi ekrana geç geliyor yanlış kişiyi aradım iptal edinceye kadar adama çağrı gitti. yani can sıkcı sıkıntıları var gibi. en son nightly sürümünde böyle sıkıtılar varmı ? yoksa moltenmother yada magic rom pro v1 yükleeycem.teşekkürler şimdiden.

• telefon kardeşimin olduğu için ayrıntılı bilgi edincek kadar fazla kullanmadım. ama buna benzer sorunlar yaşamadı kardeşim. bence sende bir şans ver nigtlies'e ve eğer mümkünse benim yaptığım gibi telefona full format atarak yap bu işlemi. ben ilk defa denedim full formatı gerçekten fark ettirdiğini söyleyebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ŞİMDİ 5.0 IMI ÖNERİRSİNİZ 4.4 MÜ ?
  • quote:

telefon kardeşimin olduğu için ayrıntılı bilgi edincek kadar fazla kullanmadım. ama buna benzer sorunlar yaşamadı kardeşim. bence sende bir şans ver nigtlies'e ve eğer mümkünse benim yaptığım gibi telefona full format atarak yap bu işlemi. ben ilk defa denedim full formatı gerçekten fark ettirdiğini söyleyebilirim.

full formattan kastın wipe işlemleri mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NotimeTodie

ŞİMDİ 5.0 IMI ÖNERİRSİNİZ 4.4 MÜ ?

birkaç gün kullandım önermiyorum...
  • akıllıdeli06 A kullanıcısına yanıt
    4.4 kurdum mutluyum :)

• AOSP Lollipop 5.0.2 | MoltenMotherBoard yükledim arkadaşalr 5.0.2 .. yalnız root izni gitti sanki artık root izinli programalrım çalışmıyor rotsuz oldu. çok hızlı bataryada fena değil. oyun oynayan biri değilim ama performans baya güzel. aramayı ters çevirip sessize alma yok malesef.kamera ise hakkaten berbat ve arada hata verip kapanıyor ( özellikle ön arka kamera değiştirildiğinde ). kişiselleştirmede pek yok yinede fena değil cm 11 in en son çıkan sürümünüde deneyecem. cm 12 yani lolipop beta var . deneyipte tavsiyede buunacağınız rom varmı ? root iznini geri getirebilmeye yardım edeebilecek olanınız varmı ? ilk sayfadaki haliyle olmuyor rom manager ile flashladığım için artık Apply update from ADB die seçenek yok artık başlangıçta .
  • quote:

AOSP Lollipop 5.0.2 | MoltenMotherBoard yükledim arkadaşalr 5.0.2 .. yalnız root izni gitti sanki artık root izinli programalrım çalışmıyor rotsuz oldu. çok hızlı bataryada fena değil. oyun oynayan biri değilim ama performans baya güzel. aramayı ters çevirip sessize alma yok malesef.kamera ise hakkaten berbat ve arada hata verip kapanıyor ( özellikle ön arka kamera değiştirildiğinde ). kişiselleştirmede pek yok yinede fena değil cm 11 in en son çıkan sürümünüde deneyecem. cm 12 yani lolipop beta var . deneyipte tavsiyede buunacağınız rom varmı ? root iznini geri getirebilmeye yardım edeebilecek olanınız varmı ? ilk sayfadaki haliyle olmuyor rom manager ile flashladığım için artık Apply update from ADB die seçenek yok artık başlangıçta .

Recovery de sunu yukleyin root a geri kavusacaksiniz :)

http://download.chainfire.eu/supersu

• Euphoria-OS Android 5.0 kullanıyorum ben de arkadaşlar tabi 5.0 daha beta baya bir çok çok nadir arada kasılmalar ğluyor ama rom gayet stabil
    http://forum.xda-developers.com/optimus-4x-hd/development/rom-euphoria-os-1-0-beta-unofficial-t2990338

bundan önce de magıc rom
    [ROM][JB][4.1.2][V20b][MAGIC ROM PRO EDITION v1] kullandım o da gayet güzel performansı ve şarj arayüz vb hoç ve gayet güzel onu da tavsiye ederim .
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2799599

• quote:

Orijinalden alıntı: turkıshpower cw

Euphoria-OS Android 5.0 kullanıyorum ben de arkadaşlar tabi 5.0 daha beta baya bir çok çok nadir arada kasılmalar ğluyor ama rom gayet stabil
    http://forum.xda-developers.com/optimus-4x-hd/development/rom-euphoria-os-1-0-beta-unofficial-t2990338

bundan önce de magıc rom
    [ROM][JB][4.1.2][V20b][MAGIC ROM PRO EDITION v1] kullandım o da gayet güzel performansı ve şarj arayüz vb hoç ve gayet güzel onu da tavsiye ederim .
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2799599

ikisini kıyaslayabilir misin peki ? ben bu günlerde baya bir değiştiriyorum da romu telefon elimde kalacak en son. şu an cm 11 en son çıkan nighty kullanıyorum (16/02/2015 tarihli ). bide cm12 ve senin verdiğin euphoria-os denemek lazım biraz daha açıklar mısın biraz peki.kamerası bataryası diğer lolipop sürümlerine göre nasıl ? moltenmother de root gitmişti yukarıda arkadaşın verdiği yöntemi henüz denemedim ama deneyecem tekrar yüklediğimde. kullndığımız rom ları daha ayrıntıllı incelersek kullanacak olan arkadaşlara rehber olur arkadaşlar.

• Arkadaşlar eski romları araştırırken şöyle bir jb rom'una rastladım. Dün yükledim. Performans lp'lere göre çok iyi bataryayı yeterince test edemedim fakat iyi gibi görünüyor %60 dı ilk açılışta şuan %4 ve 2 saat ekran açık süresi var. İsteyen indirip deneyebilir
    https://goo.im/devs/demetris/OptimusX4HD/LiquidSmooth/Liquid-JB-v2.9-OFFICIAL-p880.zip/
    buda gapps pakedi
    http://goo.im/gapps/gapps-jb-20130301-signed.zip

• quote:

quote:

telefon kardeşimin olduğu için ayrıntılı bilgi edincek kadar fazla kullanmadım. ama buna benzer sorunlar yaşamadı kardeşim. bence sende bir şans ver nigtlies'e ve eğer mümkünse benim yaptığım gibi telefona full format atarak yap bu işlemi. ben ilk defa denedim full formatı gerçekten fark ettirdiğini söyleyebilirim.

full formattan kastın wipe işlemleri mi ?

hayır değil format kısmında herşeyi silmek için bir seçenek vardı alt kısımda tam hatırlayamadım. ama yaptıktan sonra tüm data dosyaları siliniyor. resim, video, müzik ve uygulamalar hepsi dahil.

• quote:

Orijinalden alıntı: crazywinner3

quote:

AOSP Lollipop 5.0.2 | MoltenMotherBoard yükledim arkadaşalr 5.0.2 .. yalnız root izni gitti sanki artık root izinli programalrım çalışmıyor rotsuz oldu. çok hızlı bataryada fena değil. oyun oynayan biri değilim ama performans baya güzel. aramayı ters çevirip sessize alma yok malesef.kamera ise hakkaten berbat ve arada hata verip kapanıyor ( özellikle ön arka kamera değiştirildiğinde ). kişiselleştirmede pek yok yinede fena değil cm 11 in en son çıkan sürümünüde deneyecem. cm 12 yani lolipop beta var . deneyipte tavsiyede buunacağınız rom varmı ? root iznini geri getirebilmeye yardım edeebilecek olanınız varmı ? ilk sayfadaki haliyle olmuyor rom manager ile flashladığım için artık Apply update from ADB die seçenek yok artık başlangıçta .

Recovery de sunu yukleyin root a geri kavusacaksiniz :)

http://download.chainfire.eu/supersu

hocam sana bir sorum olacak eskiden telefonun ayarlar menüsünde supersu diye root menüsü görünürdü şimdi yok ve de recovery den çıkarken her zaman root fix diye bir seçenek çıkıyor her seferinde yes dememe rağmen düzelmiyor bir de root izni verdiğim uygulama bir süre sonra tekrar izin istiyor bunu nasıl çözebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D632BC968 -- 18 Şubat 2015; 0:32:11 >

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.