Şimdi Ara

LG Optimus 4x P880 Custom rom yükleme klavuzu (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
586
Cevap
8
Favori
59.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Existencia

Sabahtan beri ne var ne yok denedim, pcye format ile çözdüm sorunu. Saolun

MTP driver larından kaynaklanıyor bu sorun sanırım. Komple driver'ları kaldırıp lg sitesinden indirerek çözmüştüm. Eğer bir daha olursa ve driver değiştirdiğinizdede aynı hatayı verirse recovery'den mount usb storage yaparak yığın bellek modunda çözebilirsiniz. Biraz geç oldu cevabım ama bir daha karşılaşmazsınız inşallah :)
  • crazywinner3 kullanıcısına yanıt
    inşallah :) Kernel atarkende aynı mantık değil mi ? install zip ile atıp reboot ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Existencia

inşallah :) Kernel atarkende aynı mantık değil mi ? install zip ile atıp reboot ?

Aynen hiçbir wipe işlemi yapmadan yapabilirsiniz problem olmaz :)
  • Arkadaşlar bu arada kernel ayarları için bir uygulama yazdım isteyen deneyebilir. Çok basit bir şekilde parametreleri yönetebilirsiniz.
    http://forum.donanimhaber.com/m_103819912/f_//tm.htm#103819912
  • programı indirdim kurdum sadece 2. resim geldi diğer ayarları göremedim ( kernel im desteklemiyor sanırım ) yinede işe yarar umarım. bu arada rom yükleyecek arkadaşlara bir çok ( baya fazla ) rom yükleyen biri olarak moltenmother 4.4.4 yüklemenzi öneririm. xposet ardından greenify set cpugravity box ve ds battery saver kurun gerekten mükemmel oluyor. günde 2-3 rom yükleyen ben bir kaç haftadır bunu kullanıyorum. bir kaç bug ve video kısmının çalışmamsı dışında hiç bir sıkıntı yok. video kameraya çözüm bulmya çalışıyorum çünki moltenmother öyle haftada bir her gün güncelleme sunmuyr ayda yılda bir çıkıyor güncellemesi. sorusu olan varsa buyursun ama rom yüklüyorsanız bu romu ve eklentileri muhakkak deneyin derim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: murratca

programı indirdim kurdum sadece 2. resim geldi diğer ayarları göremedim ( kernel im desteklemiyor sanırım ) yinede işe yarar umarım. bu arada rom yükleyecek arkadaşlara bir çok ( baya fazla ) rom yükleyen biri olarak moltenmother 4.4.4 yüklemenzi öneririm. xposet ardından greenify set cpugravity box ve ds battery saver kurun gerekten mükemmel oluyor. günde 2-3 rom yükleyen ben bir kaç haftadır bunu kullanıyorum. bir kaç bug ve video kısmının çalışmamsı dışında hiç bir sıkıntı yok. video kameraya çözüm bulmya çalışıyorum çünki moltenmother öyle haftada bir her gün güncelleme sunmuyr ayda yılda bir çıkıyor güncellemesi. sorusu olan varsa buyursun ama rom yüklüyorsanız bu romu ve eklentileri muhakkak deneyin derim..

sol taraftan menuyu cekerek tweaker dan ayarlari gorebilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Telefona Format attım.

Cynagenmod 11 'in en son sürümünü yükledim buradaki herşeyi harfiyyen uyguladım.

Fakat şu gapps'ı yükledikten sonra telefon kafayı yedi. Herşey durdu hatası veriyor hata hata hata ne yapacağımı bilemedim. İşlemleri yeniden yapıyorum yine düzelmiyor.. Off şu Gapps olayını yüklememem lazımdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: delioflu

Telefona Format attım.

Cynagenmod 11 'in en son sürümünü yükledim buradaki herşeyi harfiyyen uyguladım.

Fakat şu gapps'ı yükledikten sonra telefon kafayı yedi. Herşey durdu hatası veriyor hata hata hata ne yapacağımı bilemedim. İşlemleri yeniden yapıyorum yine düzelmiyor.. Off şu Gapps olayını yüklememem lazımdı.

konudaki gapps eski galiba. bu isinizi gorecektir.
    https://www.androidfilehost.com/?fid=95916177934538608

Üstadım teşekkür ederim.

Ben telefonu kurdum şu an CyM 11 var. Lakin Apk olarak Google Play Store yükleyemiyorum.

Telefonu biraz kurcaladım vs.

Bu Gapps'ı şimdi yüklesem olur mu? Yoksa yine komple sıfırlayıp mı yüklemeliyim?

Valla tez cevap verirseniz sevinirim dün gece 11 den beri telefon elimde
    Hocam sıfırlamadan sadece Gapps'ı kurdum oldu şükür. Teşekkür ederim ilgine gerçekten bunu içten söylüyorum.
  • quote:

Hocam sıfırlamadan sadece Gapps'ı kurdum oldu şükür. Teşekkür ederim ilgine gerçekten bunu içten söylüyorum.

Hocam biraz geç olduda bir şey değil :)
  • selam. moltenmother ın android 5.1 sürümü çıkmış ama ne yaptıysam xposed kuramadım var mıdır bir yolunu bilen arkadaşlar. xposed te olmadan olmuyor hakkaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murratca

selam. moltenmother ın android 5.1 sürümü çıkmış ama ne yaptıysam xposed kuramadım var mıdır bir yolunu bilen arkadaşlar. xposed te olmadan olmuyor hakkaten.

5.1 icin xposed suan icin yok. Gelistiricisi uzerinde calisiyor

• daha hızlı çalışsın :) xposet olmadan hakkaten rom dan soğuyorum halbuki moltenmother çok başarılı. 5.0.1 olanı için denemiştim oda olmamıştı inş. erkenden çıkarırlarda kavuşuruz gravity box a .. gravity gibi modulleri kullanmanın başka yolu yok sanırım dğil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semsengineer -- 28 Mart 2015; 12:57:11 >
  • Arkadaşlar iyi günler.

Geçenlerde CyangeMod Nigthly yüklemiştim sayenizde. Hanım telefondan çok memnun arada bende alıp karıştırıyorum donma takılma vs yok telefon çağ atladı başka bir şey oldu.

Dün güncelleme geldiğini gösterdi oradan direkt olarak indirsem otomatik kuracak mı güncellemeyi? Yoksa her şeyi baştan mı yapacağım? Veya yedek almam gerekiyor mu? Yani bu güncelleme normal update gibi mi yükleniyor onu sormak istedim.

Teşekkürler.
  • quote:

Arkadaşlar iyi günler.

Geçenlerde CyangeMod Nigthly yüklemiştim sayenizde. Hanım telefondan çok memnun arada bende alıp karıştırıyorum donma takılma vs yok telefon çağ atladı başka bir şey oldu.

Dün güncelleme geldiğini gösterdi oradan direkt olarak indirsem otomatik kuracak mı güncellemeyi? Yoksa her şeyi baştan mı yapacağım? Veya yedek almam gerekiyor mu? Yani bu güncelleme normal update gibi mi yükleniyor onu sormak istedim.

Teşekkürler.

Hocam eğer şu anda bir sorununuz yoksa sizin yerinizde olsam ben hiç kurcacalamazdım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • chatin_62 kullanıcısına yanıt
    Her hangi bir sorun yok görünürde. Sadece Güncelleme geldi diye bildirim var. İndirme işlemi yapılsın mı gibisinden soruyor, yapmadım. Dedim bilenlere sormak lazım.

Teşekkür ederim.
  • Arkadaşlar herkesten Allah razı olsun sayenizde rom yüklemesi yaptım telefona. Ancak bir maruzatım var. Telefonun 13 gb a yakın hafızası var ve ben bunun yaklaşık 3 gb ını kullanılabilir görüyorum. Bu normal midir? rom yüklerken yanlış birşeyler yapmış olabilir miyim? Eğer varsa kullanılabilir hafızayı arttırma yolu nedir? Şimdiden teşekkürler ilgililere.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mc_gs_1

Arkadaşlar herkesten Allah razı olsun sayenizde rom yüklemesi yaptım telefona. Ancak bir maruzatım var. Telefonun 13 gb a yakın hafızası var ve ben bunun yaklaşık 3 gb ını kullanılabilir görüyorum. Bu normal midir? rom yüklerken yanlış birşeyler yapmış olabilir miyim? Eğer varsa kullanılabilir hafızayı arttırma yolu nedir? Şimdiden teşekkürler ilgililere.

3GB boş dahili hafıza olmaması gerekir. Eğer öyle olsa bu telefonu kullanmam mümkün olmazdı. Demek ki hafızada kalmış bir sürü şeyleriniz var. Onları temizlerseniz düzelir.
  • chatin_62 kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle ilginize teşekkürler. Dediğiniz işlemi nasıl yapabilirim. Bu konuda çok acemi sayılırım. Kusura bakmayın belki çok kolay işlemlerdir ancak forumdaki arkadaşlara nazaran çok kötüyüm bu Android konularında. Yardımlarınız için tekrar teşekkür ederim.

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.