Arkadaslar Telefon Alıcam Galaxy S2 yi çok begenmiştim ama yüksek fiyatı nedeniyle vazgecmek zorunda kaldım.Lg Blackle telefoncu bir arkadasım sayesinde tanıstık.kullanma fırsatım oldu hosumada gitti 999 lira fiyatı var dedi.markası Lg oldugundan kafamda bi kaç süphe olustu.x5 içinde aynı sekilde bu özelliklerin bu fiyata satılması beni kuskulandırdı.galaxy s 1100 lira ama samsung olması aklımı karıstırdı.acıkcası Lg ve X5 arasında seçim yapıcam ama cidden kararsızım.arada nerdeyse 300-400 lira fark var üstelik..
LG bircok üreticinin ana bileşenlerini üretiyor ekran vesaire ve büyük firmaların üretiyor. En büyük örneklerden Apple'nin cihazlarının. O yüzden LG hakkında bi ön yargıya düşme bende zamanında düşüyordum ama sonra optimus black ile tanıştım.. Ve fazla geçmeden aldım. Su an kullanıyorum çokta hoşuma gidiyor açıkçası.. Tasarım olarak harika bence ben aşık oldum bidahaki ay 2.2 froyo'dan 2.3'e geçicek cihaz ayrıca.. Şu an fiyat olara 899 lira sanırım.. Bence almalısın hocam inan pişman olmazsın.. Ekranında nova display özelliği var mesela o kadar parlakki güneşte bile gözünü alıyo o derece, ön kamerasının 2mp olmasıda bi ayrıcalık katmakta tabiki.. Şiddetle tavsiye ediyorum
Galaxy S
quote:
Orijinalden alıntı: ynscn1903
LG bircok üreticinin ana bileşenlerini üretiyor ekran vesaire ve büyük firmaların üretiyor. En büyük örneklerden Apple'nin cihazlarının. O yüzden LG hakkında bi ön yargıya düşme bende zamanında düşüyordum ama sonra optimus black ile tanıştım.. Ve fazla geçmeden aldım. Su an kullanıyorum çokta hoşuma gidiyor açıkçası.. Tasarım olarak harika bence ben aşık oldum bidahaki ay 2.2 froyo'dan 2.3'e geçicek cihaz ayrıca.. Şu an fiyat olara 899 lira sanırım.. Bence almalısın hocam inan pişman olmazsın.. Ekranında nova display özelliği var mesela o kadar parlakki güneşte bile gözünü alıyo o derece, ön kamerasının 2mp olmasıda bi ayrıcalık katmakta tabiki.. Şiddetle tavsiye ediyorum
kullanma fırsatım oldu gercekten hosuma gitti ama burda yani antalya kemerde 1000 lira olmasını anlayamadım bir türlü 100 lira fiyat farkı var nerdeyse dediğin fiyata bulamadım su anda burdaki telefoncularda.
İstersen istanbuldan al kargoyla gönderiyor zaten büyük alışveriş merkezleri.. Optimus black'i öyle tasarlamışlarki Galaxy S'ten küçük X5'ten büyük Karar senin kararın dostum. Ben başlıca özelliklerini söyledim gerisi sana kalmış bişeydir, saygılar.
quote:
Orijinalden alıntı: ynscn1903
İstersen istanbuldan al kargoyla gönderiyor zaten büyük alışveriş merkezleri.. Optimus black'i öyle tasarlamışlarki Galaxy S'ten küçük X5'ten büyük Karar senin kararın dostum. Ben başlıca özelliklerini söyledim gerisi sana kalmış bişeydir, saygılar.
saolasın yardımın için.
Rica ederim ne demek hocam, aldığın zaman resiminide paylaşırsan sevinirim resim ve görüşlerin
3ünün arasında bir seçim yapacaksan lg al görünüş olarak çok hoş cihazlar üretiyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme