Şimdi Ara

LG Optimus Black P970 2 GB mi yoksa Samsung Galaxy S i9000 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
45.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İncehasap hakkında pek bir fikrim yoktu. Açıkçası cesaret edemedim. Hepsiburadadan lg sipariş ettim. Bu aralar son derece hantal çalışıyor hepsiburada. Umarım hafta sonunda dek göndermeyi becerebilirler. Bu gün salı ya, umarım pazartesiye falan kalmaz siparişim...
  • LG fiyatı bir iki ay içinde 850 - 900TL civarına düşerse alıcısı çok olacaktır diye düşünüyorum.
  • Bende teknosaya gelmesini bekliyorum LG Optimus P 970'in çok güzel bir telefon fiyatına göre.
  • Bencede teknosa yı beklemek daha akıllıca. Arada en fazla 50-60 lira fark oluyor. Siparişi vereli 2 gün oldu hala tedarik sürecinde. 1000 lira para veriyorsun telefon alıyorsun sonrada günlerce bekliyorsun ki hepsiburada zahmet edipte göndersin diye...
  • quote:

Orijinalden alıntı: muzunman

İlk defa başıma böyle bir şey geliyor. sgs için gittigidiyordan ekran koruyucu yedek pil ve yedek usb kablosu bile almıştım. Onlarıda iptal ettim. Şimdi hepsiburdanın para iadesini bekliyorum. Sabah kesin karar verip sgs siparişini iptal ettim. Şimdi ise acaba iptal etmesemiydim diye düşünmeye başladım. Hatta para iadesinden sonra tekrar sgs siparişi mi versem diye düşünüyorum. Eski telefonum beni internetten soğuttu. Omnia 2. Windows mobile dan nefret ettim. kameradaki Flash benim önemli. İnternette de kasılma istemiyorum. Çok fazla uygulama kullanmam. Lg nin servisi ne durumda? Türkiye web sayfasını bile bulamadım. Çok kararsız kaldım çoook...

Türkiye Web Sitesi:http://www.lg.com/tr/cep-telefonu/tum-lg-telefonlari/

LG Optimus Black P970 Web Sayfası:http://www.lg.com/tr/cep-telefonu/tum-lg-telefonlari/LG-P970.jsp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi setcom_2000 -- 25 Mayıs 2011; 12:59:59 >

• http://www.hizlial.com/telefon/cep-telefonlari/lg-p970-optimus-black_02.044.1165.0167.htm?ref=akakce&v=1.95.7

hizlial da gayet uygun bir fiyat ve ödeme seçeneği var şimdi al eylülde öde tam benlik gibi ama cihazı hiç görmedim alan arkadaş yazarsa tecrubesini süper olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muzunman

Bencede teknosa yı beklemek daha akıllıca. Arada en fazla 50-60 lira fark oluyor. Siparişi vereli 2 gün oldu hala tedarik sürecinde. 1000 lira para veriyorsun telefon alıyorsun sonrada günlerce bekliyorsun ki hepsiburada zahmet edipte göndersin diye...

Benim nedenim o değil hem teknosada ürünü deneyip alırım hemde General Mobile DSTL1 iade aldılar çek hediye verdiler geriye onu harcamak için mecburen bekliyorum..
  • Hocam naçizane bir tavsiyede bulunayım telefon seçimi yaparken Custom Rom olayını da dikkate alın derim. Galaxy S bir senedir piyasada ve nerdeyse 100 e yakın Custom Rom mevcut. Kıyaslama yaptığınız telefonu yeni duydum ama henüz bu konuda XDA veya Modaco gibi işin ehli sitelerde konular bile açılmamış. Bunu da değerlendirmenize dahil edin derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr.bahaeddin

Hocam naçizane bir tavsiyede bulunayım telefon seçimi yaparken Custom Rom olayını da dikkate alın derim. Galaxy S bir senedir piyasada ve nerdeyse 100 e yakın Custom Rom mevcut. Kıyaslama yaptığınız telefonu yeni duydum ama henüz bu konuda XDA veya Modaco gibi işin ehli sitelerde konular bile açılmamış. Bunu da değerlendirmenize dahil edin derim.

Tavsiyen oldukça yerinde, zaten sırf sizin tavsiyelerinizi almak için açtım bu konuyu. Bu mesajı siparişimi iptal edip lg almadan önce görseydim belki lg den vazgeçebilirdim. son derece haklısın. Ama bildiğim kadarıyla custom rom telefonu garanti dışı bırakıyor ve market yasağı var. Ne yapsam tekrar iptal mi etsem? Bu gün 2. gün ve hala bekliyorum. Siparişim tedarik aşamasında. Hepsiburdanın ilanında Türkiye'de sadece bizde diye reklamını gördüm 3 gün önce. Sonra inceledim sizlerden fikir aldım mantıklı geldi ve sgs siparişimi iptal ettim. Sandımki hemen gönderirler. Bekliyoruz bakalım. Şimdi bunuda iptal edip tekrar sgs istesem bir hafta daha beklerim her halde!

• Garanti mevzusunu kafanıza takmayın şöyle ki:Telefonu ilk aldığınızdaki içindeki Rom (Galaxy S için konuşacak olursak) samfirmware.com sitesinde mevcut. demem o ki eğer garantilik bir durum olduğunda yüklemiş olduğunuz Custom Romu silip bu orjinal Romları yüklediğinizde servis hiçbir şekilde garantinizi bozacak bir uygulamaya rastlamayacaktır.

Lg'nin telefonu hakkında hiç malumatım yok. Yukardaki mesajlara bakılırsa birçok özellikte (ekran da dahil) Lg'nin üstünlüğü var ise alınabilir gibi duruyor. zamanla da Custom Rom muhabbeti gelişecektir. Kaldı ki pekde kurcalamam Custom Rom yükleyip garantimi riske etmek istemem diyorsanız üstün olan cihazı alın derim.
  • Galaxy S daha iyi bir seçim olurdu
  • Merhaba;

Telefon 31.05 den önce satışa giremeyecek.LG nin gümrükte yaşadığı bahsedilen sıkıntılar var.Sipariş veren ve almayı düşünen arkadaşların bilgisi olsun
  • Evettt nihayet hepsiburda mesaj gönderdi. Hemde durup dururken;

Vermiş olduğunuz 0017493058 no lu siparişte bulunan,

" LG Optimus Black P970 2 GB " ürünü,

30.05.2011 tarihinde stoklarımızda olacaktır.

Dilerseniz ürünün teslimatını bekleyebilir yada bu ürünün siparişini
    iptal edebilirsiniz.Gecikmeden dolayı özür dileriz.

Gıcık bir durum bu!
  • Satıcı firmaların hatası değil LG Türkiyenin yada distirübütörün hatası
  • Bence hata LG nin değil.Sonuçta sen bir satıcı olarak stoğuna gireceği net olmayan bir ürünü neye istinaden satmaya çalışıyorsun.Burada temel problem bu aslında.

Ben dün veryansın edip aldığım firmaya mail yazdım.Onlarda en başta yapması gerekeni yaparak "önsipariş" olarak sayfayı güncellediler.

Yapacak bir şey yok 1 hafta daha bekleyeceğiz.
  • Sgs alsaydım kullanmaya başlayalı 1 hafta olacaktı. Hala bekliyoruz optimus black gelecekte kullanacağız. Böyle şeyler hep bana denk gelir zaten. Ayın 30'unda gönderceğiz dediler hepsi buradadan bari daha fazla gecikmeseler...
  • LG nin sitesine girdim bu gün. Sgs için olan kies programımın aynısı optimus black içinde var. indirdim. Kuruluşta Türkçe'yi seçtim. sonra kurcalarken birden program soru işaretleri ile doldu. sanırım tam Türkçe dil desteği yok. Sonradan kitlendi kaldı. Bana oldukça başarısız göründü bu program. Hiç görmeden aldım ya bu telefonu umarım pişman olmam. Yarın telefon stoklara giriyor hepsi buradada. Bakalım gönderebileceklermi?
  • Süre doldu. Bu gün göndermeleri gerekiyor. Hepsiburada da ses yok hızlıal hala ön sipariş ile satıyor. Bu iş yalan olacak gibi!
  • Herkese Selam;

Telefon bugün elime geçti.Detaylı bilgi vereceğim fakat şarzı bitti şimdi şarz oluyor tam inceleyemedim.

Telefonu alan diğer arkadaşlara sormak istediğim, telefonunuz turkcell yazılımı ile beraber mi geldi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: piraruku

Herkese Selam;

Telefon bugün elime geçti.Detaylı bilgi vereceğim fakat şarzı bitti şimdi şarz oluyor tam inceleyemedim.

Telefonu alan diğer arkadaşlara sormak istediğim, telefonunuz turkcell yazılımı ile beraber mi geldi acaba?

Hocam detaylı bir inceleme bekliyoruz o zaman sizden.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.