Şimdi Ara

LG OPTIMUS BLACK P970 GINGERBREAD 2.3 ve ICS 4.0.4 ROOTLU ROMLAR (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.288
Cevap
12
Favori
109.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: -Gassal-

quote:

Orijinalden alıntı: pupsik

quote:

Yardım Lütfen.......

Telefon Açılmıyor.

SmartFlashTool_External ile V20p atarken program hata verdi ve yarıda kapandı.

Artık Telefonum Hiç Açılmıyor. Tüm uğraşlarıma rağmen telefonda en ufak bir hareketlenme yok.

Telefonda Ekran Bile Gelmiyor. 5 10 dk batarya çıkardım olmadı. Upload modda açmayı denedim olmadı.

Bilgisi olan var mı?

yükleme esnasında şarz bitmiş olmasın. Yüklemeleri full şarzla yapalım arkadaşlar.

Ses + tuşuna basılı tutarak USB kabloyu tak (usb kablonun diğer ucu bilgisayara bağlı olmalı).

Ekranda - S/W upgrade please wait while upgrading - yazısı çıkıyor mu??

Kurtarma modu çalıştıysa smartflashtool ile tekrar yüklemeyi dene.

üzgünüm ama telefon hiç açılmıyor ekrana ışık falan hiç bişey gelmiyor.
    S/W upgrade please wait while upgrading bile gelmiyor.

Pili çıkart Ses + tuşuna basılı tutarak USB kabloyu tak (usb kablonun diğer ucu bilgisayara bağlı olmalı).

S/W upgrade açılmıyorsa olay servislik.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yardım Lütfen.......

Telefon Açılmıyor.

SmartFlashTool_External ile V20p atarken program hata verdi ve yarıda kapandı.

Artık Telefonum Hiç Açılmıyor. Tüm uğraşlarıma rağmen telefonda en ufak bir hareketlenme yok.

Telefonda Ekran Bile Gelmiyor. 5 10 dk batarya çıkardım olmadı. Upload modda açmayı denedim olmadı.

Bilgisi olan var mı?

yükleme esnasında şarz bitmiş olmasın. Yüklemeleri full şarzla yapalım arkadaşlar.

Ses + tuşuna basılı tutarak USB kabloyu tak (usb kablonun diğer ucu bilgisayara bağlı olmalı).

Ekranda - S/W upgrade please wait while upgrading - yazısı çıkıyor mu??

Kurtarma modu çalıştıysa smartflashtool ile tekrar yüklemeyi dene.

üzgünüm ama telefon hiç açılmıyor ekrana ışık falan hiç bişey gelmiyor.
    S/W upgrade please wait while upgrading bile gelmiyor.

Pili çıkart Ses + tuşuna basılı tutarak USB kabloyu tak (usb kablonun diğer ucu bilgisayara bağlı olmalı).

S/W upgrade açılmıyorsa olay servislik.

onuda denedim olmadı. korkarım servise göndermek zorundayım.

• Arkadaşlar telefonu rootladım ama içindeki lgnin bazı proğramları titanium da listede görünmüyor bu nedenle silemiyorum ne yapabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Augias -- 12 Ağustos 2012; 14:53:38 >
  • arkadaşlar ICS arayüzlü bir rom'a geçmek istiyorum, siz hangisini önerirsiniz? bir de türkçe karakter desteği olması önemli benim için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Augias

Arkadaşlar telefonu rootladım ama içindeki lgnin bazı proğramları titanium da listede görünmüyor bu nedenle silemiyorum ne yapabilirim?

Ilk acilista cwm recoverye gecti mi telefon? Superuser yukledin mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tyln_izmir

arkadaşlar ICS arayüzlü bir rom'a geçmek istiyorum, siz hangisini önerirsiniz? bir de türkçe karakter desteği olması önemli benim için.

Ikisi bi arada yok) )
    Ics tema en guzeli cis_v20c icin var. Birinci sayfada mevcut.

Turkce karakter sonu giderilmis agritux arkadasimizin v20c uzerinde bir calismasi var onu yukleyebilirsin.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Augias

Arkadaşlar telefonu rootladım ama içindeki lgnin bazı proğramları titanium da listede görünmüyor bu nedenle silemiyorum ne yapabilirim?

Ilk acilista cwm recoverye gecti mi telefon? Superuser yukledin mi?

Root olmuş :)
  • quote:

quote:

arkadaşlar ICS arayüzlü bir rom'a geçmek istiyorum, siz hangisini önerirsiniz? bir de türkçe karakter desteği olması önemli benim için.

Ikisi bi arada yok) )

Turkce karakter sonu giderilmis agritux arkadasimizin v20c uzerinde bir calismasi var onu yukleyebilirsin.

peki msj olarak gelen türkçe karakterler ne şekilde görünüyor?ben kendim standart keybord u kullanıyorum yani benim türkçe karakter yazmaktan çok almakta beklentim var. şu an telefonumda v20b var root lu, cis_v20c yüklemek için ilk msj daki adımları aynen uygulayacağım sanırım?

• quote:

quote:

quote:

Ikisi bi arada yok) )

peki msj olarak gelen türkçe karakterler ne şekilde görünüyor?ben kendim standart keybord u kullanıyorum yani benim türkçe karakter yazmaktan çok almakta beklentim var. şu an telefonumda v20b var root lu, cis_v20c yüklemek için ilk msj daki adımları aynen uygulayacağım sanırım?

Evet birinci sayfadan yukleyebilirsin. Bana turkce karakterli mesaj atilmadigi icin cevap veremiyorum.

• Singapore LGP970 ASEA V20h bunu ayıkladınmı usta
    @pupsik
  • telefona cevap verirken sesin geç gelmesinin ve zil sesinin kısık başlamasının çözümü için bir link vardı,gören duyan var mı? fiesta 4 yerine ilk paylaşılanı kuruyorum, temayı recovery modda rom u kurduktan sonra kuracağım değil mi?bir de brightness eklentisi var, o da mı aynı şekilde kurulacak? brightness ın ağırlaştırdığını okudum az önce,tel i yeniden başlatınca sorun çözülmüş sanırım doğru mudur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Basri Mutaf

Singapore LGP970 ASEA V20h bunu ayıkladınmı usta
    @pupsik

sadece cwm recovery entegre ettim.
  • quote:

telefona cevap verirken sesin geç gelmesinin ve zil sesinin kısık başlamasının çözümü için bir link vardı,gören duyan var mı? fiesta 4 yerine ilk paylaşılanı kuruyorum, temayı recovery modda rom u kurduktan sonra kuracağım değil mi?bir de brightness eklentisi var, o da mı aynı şekilde kurulacak? brightness ın ağırlaştırdığını okudum az önce,tel i yeniden başlatınca sorun çözülmüş sanırım doğru mudur?

dogrudur romu kurduktan sonra kurulacak. ikinci dosya da aynı şekilde cwm recoveryden yuklenerek kuruluyor.Ağırlaşma gibi bir durum ben yaşamadım.
  • LG UI3.0 tema v20 versiyonlar için.

cwm recovery'den yükleniyor.
    LGUI3_theme_v1.0

LG OPTIMUS BLACK P970 GINGERBREAD 2.3 ve ICS 4.0.4 ROOTLU ROMLAR LG OPTIMUS BLACK P970 GINGERBREAD 2.3 ve ICS 4.0.4 ROOTLU ROMLAR LG OPTIMUS BLACK P970 GINGERBREAD 2.3 ve ICS 4.0.4 ROOTLU ROMLAR
     LG OPTIMUS BLACK P970 GINGERBREAD 2.3 ve ICS 4.0.4 ROOTLU ROMLAR LG OPTIMUS BLACK P970 GINGERBREAD 2.3 ve ICS 4.0.4 ROOTLU ROMLAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pupsik -- 14 Ağustos 2012; 14:02:43 >

• quote:

quote:

telefona cevap verirken sesin geç gelmesinin ve zil sesinin kısık başlamasının çözümü için bir link vardı,gören duyan var mı? fiesta 4 yerine ilk paylaşılanı kuruyorum, temayı recovery modda rom u kurduktan sonra kuracağım değil mi?bir de brightness eklentisi var, o da mı aynı şekilde kurulacak? brightness ın ağırlaştırdığını okudum az önce,tel i yeniden başlatınca sorun çözülmüş sanırım doğru mudur?

dogrudur romu kurduktan sonra kurulacak. ikinci dosya da aynı şekilde cwm recoveryden yuklenerek kuruluyor.Ağırlaşma gibi bir durum ben yaşamadım.

açıklamalarınız için çok teşekkürler,sorunsuz kurdum ve çok beğendim,çekinen herkese tavsiye ederim hem sıkıldığım arayüz değişti,hem de go launcher gibi bir süre sonra telefonu kasmayacak. fakat bir sorunum var,bu rom u kurduktan sonra hem wi-fi ile hem de 3g ile bağlantıda ara ara sıkıntı yaşıyorum..

• quote:

quote:

quote:

açıklamalarınız için çok teşekkürler,sorunsuz kurdum ve çok beğendim,çekinen herkese tavsiye ederim hem sıkıldığım arayüz değişti,hem de go launcher gibi bir süre sonra telefonu kasmayacak. fakat bir sorunum var,bu rom u kurduktan sonra hem wi-fi ile hem de 3g ile bağlantıda ara ara sıkıntı yaşıyorum..

Rica ederim.
    3g ve wifi de Nasıl bir sorum yaşıyorsun??
    Ayarları sıfırlayarak çözmeye çalıştın mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pupsik -- 14 Ağustos 2012; 9:08:22 >

• quote:

LG UI3.0 tema v20 versiyonlar için.

LGUI3_theme_v1.0

LG OPTIMUS BLACK P970 GINGERBREAD 2.3 ve ICS 4.0.4 ROOTLU ROMLAR LG OPTIMUS BLACK P970 GINGERBREAD 2.3 ve ICS 4.0.4 ROOTLU ROMLAR LG OPTIMUS BLACK P970 GINGERBREAD 2.3 ve ICS 4.0.4 ROOTLU ROMLAR
     LG OPTIMUS BLACK P970 GINGERBREAD 2.3 ve ICS 4.0.4 ROOTLU ROMLAR LG OPTIMUS BLACK P970 GINGERBREAD 2.3 ve ICS 4.0.4 ROOTLU ROMLAR

Bunun her 20'li versiyonda çalışacağını düşünmüyorum ben

• quote:

Orijinalden alıntı: South Korea

quote:

LGUI3_theme_v1.0

Denedinmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: South Korea

quote:

LGUI3_theme_v1.0

Deneyenlere gore v20c ,o ,q calisiyor. Ben de resimlerde goruldugu gibi v20q da denedim.

• Eğer sadece içinde patch dosyası onun içindede image dosyaları varsa muhtemel 20 lerde çalışır direk apk lar varsa çalışmaz.Büyük ihtimal bu dosyada image patch olarak var ben indirip bakmadım.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.