Şimdi Ara

LG OPTIMUS BLACK P970 GINGERBREAD 2.3 ve ICS 4.0.4 ROOTLU ROMLAR (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.288
Cevap
12
Favori
109.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: madmex123

quote:

Orijinalden alıntı: pupsik

quote:

Arkadaşlar cihaz patladı galiba.

Yakın zamanda 28c yi kurmuştum. Bir sabah cihaz sarj almadı , kapattım açılmadı.

Gerek USB , Gerek ise normal sarj aletiyle sarj almıyor ama alıyormuş gibi cihazda ısınma var.

Smart Flash Tool görmüyor tavsiyeniz nedir ?

Pili çıkart, tekrar tak. Alet açıyorsa -

1. Fabrika ayarlarını sıfırla

sorun çözülmez ise -

2. Ayarlar - geliştirici seçeneklerden - usb hata ayıklama işaretle.

Smart flaş tool ile konu başında paylaşılmış romlardan v20d yükle.
    v20 ile şarz olayını kontrol et..

yine şarz etmiyorsa durum servislik.

hocam cihaz h,ç açılmadığı ,çin direk 1 ve 2 yi yapamıyorum ne yapalm servise vericez arrtk

hic acilmiyorsa evet telefon servislik.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Elm

@pupsik Üstat romları yüklemeden önce yaptığımız wipe data/cache/dalvik işlemleri ile rom yüklenirken gerçekleşen işlemler neticesinde önceki program ve romlardan kalan dosya kırıntıları tamamen temizleniyor mu? Yeni bir rom yükleyip ardından klavye kurarken "eski bir sürüm kurulu kaldırayım mı" uyarısı bana bunu düşündürdü.Kaldır dedim program listede bulunamadı dedi. Eğer kalabilme durumu varsa tam manasıyla telefona formatı atabilcek bi yöntem var mı? Bir de zeus romdan kurulumdan sonra mutlaka klavye hatası alıyorum. sonra kullanmamda sorun yaşatmıyor ama.

- SFT ile yuklenen romlarda acildiginda ilk yapilmasi gereken sey fabrika ayarlarini sifirlamak.

- wipe data/cache/dalvik işlemleri CWM den zipli rom yuklerken yapiliyor..

- Yukleme sonrasi fabrika ayarlarini sifirlaman lazim.
    Olmayan program ikonlari kaybolacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: suckan

merhaba. bim'deki kampanya ile bende 599 tl ye optimus p970 çiler kervanına katıldım. sanırım sayımız çok artacak. telefonun özelliklerini keşfetmeye çalışıyorum. ama ilk izlenimlerim olarak şunu söyleyebilirim. bu fiyata böyle bir cihazdan aldığım için çok mutluyum. valla tık demiyor ama 3g gps wifi felan açık bırakırsan şarjıda her telefonda olduğu gibi çabuk bitiyor. ekran kaymak gibi, parlaklığı harika, dokunmatik çok hassas, kibar ince hafif, herşey çalışıyor bir tek görüntülü görüşmeyi denemedim. bugün onada bakıcam. hepinize saygılar selamlar. bol bol paylaşımlar. bu arada bu telefondan isteyenler için bimeks te ve vatanda indirime girdi.

hayirli olsun.
    gule gule kullanin.
    verdiginiz paranin hakkini bu telefondan alacaksiniz.
    1 yildir kullaniyorum...

• Teşekkür ederim @pupsik :)

28 c romunu yükledim. Beta olmasına rağmen çok beğendim. Beni androidden soğutan Lg zamanında verseydi şu güncellemeyi keşke :S
    Neyse buna da şükür.
  • arkadaşlar bende bimden almıştım cihazı dün 20D var üzerinde unlockroot ile root işlemi uyguladığım zaman fail hatası alıyorum. Usb debug modunda sürücüler kurulu bir türlü rootlayamadım cihazı yardımcı olabilecek olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Free WiLL

arkadaşlar bende bimden almıştım cihazı dün 20D var üzerinde unlockroot ile root işlemi uyguladığım zaman fail hatası alıyorum. Usb debug modunda sürücüler kurulu bir türlü rootlayamadım cihazı yardımcı olabilecek olan var mı?

Yazdigin sekilde root olayi olmuyor.
    bootloader kiri;amadi.
    birinci sayfada CWM recovery entegre olan orjinal romlar mevcut onlardan birisini yukleyebilirsin
    ilk acilista alet cwm ye geciyor - cwm recoveryden de superuseri yukleyerek root elde ediliyor.
  • quote:

quote:

arkadaşlar bende bimden almıştım cihazı dün 20D var üzerinde unlockroot ile root işlemi uyguladığım zaman fail hatası alıyorum. Usb debug modunda sürücüler kurulu bir türlü rootlayamadım cihazı yardımcı olabilecek olan var mı?

bootloader kiri;amadi.
    birinci sayfada CWM recovery entegre olan orjinal romlar mevcut onlardan birisini yukleyebilirsin
    ilk acilista alet cwm ye geciyor - cwm recoveryden de superuseri yukleyerek root elde ediliyor.

onları az önce hallettim hocam recovery e nasıl girebiliyoruz acaba

• neyse rom manager kullanarak hallettim işimi 4.1.2 jb yüklüyorum şu anda bakalım umarım üzmez beni
  • v28c yüklemeye çalıştım ancak başarılı olamadım. 10. adımda start düğmesine bastığımda "TİMEOUT ERROR İS OCCURED"
     LG OPTIMUS BLACK P970 GINGERBREAD 2.3 ve ICS 4.0.4 ROOTLU ROMLAR

şeklinde hata veriyor
  • Driverleri yeniden yükledim sorun düzeldi arkadaşlar teşekkürler
  • quote:

quote:

quote:

bootloader kiri;amadi.

onları az önce hallettim hocam recovery e nasıl girebiliyoruz acaba

marketten quick boot programini yukle

• quote:

Orijinalden alıntı: romeoq

v28c yüklemeye çalıştım ancak başarılı olamadım. 10. adımda start düğmesine bastığımda "TİMEOUT ERROR İS OCCURED"

şeklinde hata veriyor

driverin düzgün çalışmıyordur.

edit: halletmişsin görmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pupsik -- 5 Aralık 2012; 16:38:40 >
  • acaba bi hata mı var altta ki kısımda..

8. CP file kısmına : LGP970_V30B_00_AP.bin dosyayı ekliyoruz.
    9. AP file kısmına : LGP970_V30B_00_CP.fls dosyayı ekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaner222

acaba bi hata mı var altta ki kısımda..

8. CP file kısmına : LGP970_V30B_00_AP.bin dosyayı ekliyoruz.
    9. AP file kısmına : LGP970_V30B_00_CP.fls dosyayı ekliyoruz.

farketmiyor
  • Bazı arkadaşlar 4.1.2 JB yüklediklerinden ve gayet stabil olduğundan bahsediliyor. Deneyen var mı nasıldır ve nasıl yükleyebiliriz acaba_?
  • quote:

Bazı arkadaşlar 4.1.2 JB yüklediklerinden ve gayet stabil olduğundan bahsediliyor. Deneyen var mı nasıldır ve nasıl yükleyebiliriz acaba_?

Şahsen stabil olduklarını düşünmüyorum.
    aşağıdaki linkten indirebilirsin.
    http://get.cm/?device=p970
  • quote:

quote:

Bazı arkadaşlar 4.1.2 JB yüklediklerinden ve gayet stabil olduğundan bahsediliyor. Deneyen var mı nasıldır ve nasıl yükleyebiliriz acaba_?

Stabil ve gecelik sürümlerini denemiş biri olarak kesinlikle stabil değil. Tavsiye etmem şahsen. Pupsik'e katılıyorum ve kendisinin ilk sayfada paylaştığı son resmi rom u kullanıyorum. Çook memnunum. :))

• quote:

quote:

quote:

Stabil ve gecelik sürümlerini denemiş biri olarak kesinlikle stabil değil. Tavsiye etmem şahsen. Pupsik'e katılıyorum ve kendisinin ilk sayfada paylaştığı son resmi rom u kullanıyorum. Çook memnunum. :))

Elm bir arkadaş bu romları tavsiye etmiş ama denemdim , sen denedin mi?

http://get.cm/?device=p970&type=stable

• quote:

quote:

quote:

quote:

Elm bir arkadaş bu romları tavsiye etmiş ama denemdim , sen denedin mi?

http://get.cm/?device=p970&type=stable

Stabil versiyon çıkmadan önce gecelik bir sürüm denemiştim. Gps de problem yaşamıştım. Yakın zamanda En son gecelik ve stabil sürümü denedim. Her ikisinde de klavye ile alakalı problem yaşattı. Belki klavye yükleyerek sorun çözülebilirdi, denemedim. Benim cihaz serisine has birşeyde olabilir. Merak uyandırdı ise yükleyin bakın derim.
    Ek olarak En son resmi romu yükledim. Froyo yüklü iken bluetooth kulaklık ile yaşadığım yankı sorunum geri gelmiş ne yazık ki. Umarım Tr sürümünde sorun çıkmaz. Ama genel anlamda son resmi romu herkese öneririm şahsen :)

• biriniz ics final sürümünü cp ve ap dosyalarını upload edebilir mi ?
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.