Şimdi Ara

LG OPTIMUS BLACK P970 GINGERBREAD 2.3 ve ICS 4.0.4 ROOTLU ROMLAR (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.288
Cevap
12
Favori
109.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cagdas_f1

bende V28A_P970.zip sürümü vardı şimdi son sürümünü indiriyorum teşekkürler pupsik.

rica ederim.
    v28C yi denedin mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pupsik

quote:

bende V28A_P970.zip sürümü vardı şimdi son sürümünü indiriyorum teşekkürler pupsik.

rica ederim.
    v28C yi denedin mi?

evet onu indirdim şimdi ama rootlamak istiyorum telefon pcye takılı ama unlockroot programında roota basınca şu hata geliyor

LG OPTIMUS BLACK P970 GINGERBREAD 2.3 ve ICS 4.0.4 ROOTLU ROMLAR

• quote:

quote:

quote:

rica ederim.
    v28C yi denedin mi?

evet onu indirdim şimdi ama rootlamak istiyorum telefon pcye takılı ama unlockroot programında roota basınca şu hata geliyor

USB hata ayiklama isaretli mi???

AYarlar - Gelistirici secenekler de
  • quote:

quote:

quote:

quote:

rica ederim.
    v28C yi denedin mi?

USB hata ayiklama isaretli mi???

AYarlar - Gelistirici secenekler de

Tamam oldu öyle yapınca. teşekkürler tekrar :D

• ben yeni aldım bugün. şarjını vb yaptım bakıyorum. lg sadece televizyonum var. ilk defa lg cep tel aldim. LCpcsuite kurdum, bağladım, update sowftware dedim, telefonun güncel update gereksiz dedi. Android 2.3.4. Peki 4.04 müdür en son güncelleme? Neden göremiyorum LGPCSuit ile o halde arkadaslar?
  • Selamalr. Bugün aldım cihazı. Sabahtan bu yana şarjda idi. Şimdi çıkarttım PC ye bağladım. Suite kurdum. Güncelleme bulamadı, versiyonunuz güncel diyor (20d).

Android versiyonum 2.3.4 görünüyor. Bu 20b android 2.3.4 mü demek oluyor? Bu cihaza kurabileceğim en son Android nedir, 4.04 mü? Peki neden PCSuite te görünmüyor?
    LG LD350 televizyonum var. Bu iki cihaz uyumlu mu dur, neler yapabilirim sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi twingonote -- 1 Aralık 2012; 18:45:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: twingonote

ben yeni aldım bugün. şarjını vb yaptım bakıyorum. lg sadece televizyonum var. ilk defa lg cep tel aldim. LCpcsuite kurdum, bağladım, update sowftware dedim, telefonun güncel update gereksiz dedi. Android 2.3.4. Peki 4.04 müdür en son güncelleme? Neden göremiyorum LGPCSuit ile o halde arkadaslar?

Güle güle kullan birader.
    Türkiye için en son çıkan orjinal rom gb 2.3.4 - v20d.

Ics 4.0 orjinal rom henüz çıkmadı.
    Varolan romlar v28 a ve c ise test romudur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar cihaz patladı galiba.

Yakın zamanda 28c yi kurmuştum. Bir sabah cihaz sarj almadı , kapattım açılmadı.

Gerek USB , Gerek ise normal sarj aletiyle sarj almıyor ama alıyormuş gibi cihazda ısınma var.

Smart Flash Tool görmüyor tavsiyeniz nedir ?
  • quote:

quote:

ben yeni aldım bugün. şarjını vb yaptım bakıyorum. lg sadece televizyonum var. ilk defa lg cep tel aldim. LCpcsuite kurdum, bağladım, update sowftware dedim, telefonun güncel update gereksiz dedi. Android 2.3.4. Peki 4.04 müdür en son güncelleme? Neden göremiyorum LGPCSuit ile o halde arkadaslar?

pupsik tşk. O halde 4 versiyonunun çıkmasını bekleyeceğiz. Çıkınca bir yerden otomatik olarak cebe mesaj vb gelir mi, yoksa buralardan takip mi etmeliyiz?

• elinize sağlık çok çok teşekkür ediyorum günlerdir denemediğim paylaşım kalmamıştı olmuyordu sonunda oldu !
  • quote:

Orijinalden alıntı: madmex123

Arkadaşlar cihaz patladı galiba.

Yakın zamanda 28c yi kurmuştum. Bir sabah cihaz sarj almadı , kapattım açılmadı.

Gerek USB , Gerek ise normal sarj aletiyle sarj almıyor ama alıyormuş gibi cihazda ısınma var.

Pili çıkart, tekrar tak. Alet açıyorsa -

1. Fabrika ayarlarını sıfırla

sorun çözülmez ise -

2. Ayarlar - geliştirici seçeneklerden - usb hata ayıklama işaretle.

Smart flaş tool ile konu başında paylaşılmış romlardan v20d yükle.
    v20 ile şarz olayını kontrol et..

yine şarz etmiyorsa durum servislik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pupsik -- 2 Aralık 2012; 14:49:37 >
  • quote:

quote:

quote:

pupsik tşk. O halde 4 versiyonunun çıkmasını bekleyeceğiz. Çıkınca bir yerden otomatik olarak cebe mesaj vb gelir mi, yoksa buralardan takip mi etmeliyiz?

Forumu takip et çıkınca paylaşılır.

• quote:

Orijinalden alıntı: themaykk

elinize sağlık çok çok teşekkür ediyorum günlerdir denemediğim paylaşım kalmamıştı olmuyordu sonunda oldu !

rica ederim.
    güle güle kullan...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: madmex123

Arkadaşlar cihaz patladı galiba.

Pili çıkart, tekrar tak. Alet açıyorsa -

1. Fabrika ayarlarını sıfırla

sorun çözülmez ise -

2. Ayarlar - geliştirici seçeneklerden - usb hata ayıklama işaretle.

Smart flaş tool ile konu başında paylaşılmış romlardan v20d yükle.
    v20 ile şarz olayını kontrol et..

yine şarz etmiyorsa durum servislik.

hocam cihaz h,ç açılmadığı ,çin direk 1 ve 2 yi yapamıyorum ne yapalm servise vericez arrtk

• merhaba. bim'deki kampanya ile bende 599 tl ye optimus p970 çiler kervanına katıldım. sanırım sayımız çok artacak. telefonun özelliklerini keşfetmeye çalışıyorum. ama ilk izlenimlerim olarak şunu söyleyebilirim. bu fiyata böyle bir cihazdan aldığım için çok mutluyum. valla tık demiyor ama 3g gps wifi felan açık bırakırsan şarjıda her telefonda olduğu gibi çabuk bitiyor. ekran kaymak gibi, parlaklığı harika, dokunmatik çok hassas, kibar ince hafif, herşey çalışıyor bir tek görüntülü görüşmeyi denemedim. bugün onada bakıcam. hepinize saygılar selamlar. bol bol paylaşımlar. bu arada bu telefondan isteyenler için bimeks te ve vatanda indirime girdi.
  • @pupsik Üstat romları yüklemeden önce yaptığımız wipe data/cache/dalvik işlemleri ile rom yüklenirken gerçekleşen işlemler neticesinde önceki program ve romlardan kalan dosya kırıntıları tamamen temizleniyor mu? Yeni bir rom yükleyip ardından klavye kurarken "eski bir sürüm kurulu kaldırayım mı" uyarısı bana bunu düşündürdü.Kaldır dedim program listede bulunamadı dedi. Eğer kalabilme durumu varsa tam manasıyla telefona formatı atabilcek bi yöntem var mı? Bir de zeus romdan kurulumdan sonra mutlaka klavye hatası alıyorum. sonra kullanmamda sorun yaşatmıyor ama.
  • Bu arada bu soldaki G+ tuşunun nasıl kullanılacağını ben hala çözemedim.
  • Bu arada bu soldaki G+ tuşunun nasıl kullanılacağını ben hala çözemedim.
  • quote:

Bu arada bu soldaki G+ tuşunun nasıl kullanılacağını ben hala çözemedim.

g tuşuna basıp telefonu sağa sola çevirdiğin zaman sensörler devreye giriyor misal cihaz bekleme konumundayken hemen kamerayı açmak için g tuşuna basılı tutup cihazı salladın mı kamera açılıyor tabi bunun için hareketi etkinleştirmek lazım bu arada bende az önce bimden meraktan 599 tl ye satın aldım
  • heralde lg elinde kalan bütün optimus p970 leri satmayı düşünüyor. 5 gün önce 750 den aşağı hiç bir yerde bulamadığımız telefon, 30 kasımda 599 a düştü şimdide 575 e indi vatanda.
    http://www.vatanbilgisayar.com/lg-lg_p970_black-lg-p970-optimus-black-cep-telefonu/productdetails.aspx?I_ID=55063
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.