Şimdi Ara

LG OPTIMUS BLACK P970 GINGERBREAD 2.3 ve ICS 4.0.4 ROOTLU ROMLAR (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.288
Cevap
12
Favori
109.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • orjinal ics çıktımı arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: OMERKAHVECİ

orjinal ics çıktımı arkadaşlar

EVET ORJİNAL TEST ROMU ÇIKTI TR DİL VAR ,ROMU PUPSİK ARKADAŞIMIZ 10. SAYFADA PAYLAŞTI,BİN DOSYA SFT İLE KURULUYOR,ÇOK GÜZEL BİR ROM
  • quote:

Orijinalden alıntı: glorya_

quote:

orjinal ics çıktımı arkadaşlar

EVET ORJİNAL TEST ROMU ÇIKTI TR DİL VAR ,ROMU PUPSİK ARKADAŞIMIZ 10. SAYFADA PAYLAŞTI,BİN DOSYA SFT İLE KURULUYOR,ÇOK GÜZEL BİR ROM

tamam kardeş sağol akşam kurarım
  • arkadaşlar kurdum çok güzel ama karşıdakine sesim çok az gidiyor anlaşılmıyor bunun sebebi ne olabilir yardımlarınızı bekliyorum
  • quote:

arkadaşlar kurdum çok güzel ama karşıdakine sesim çok az gidiyor anlaşılmıyor bunun sebebi ne olabilir yardımlarınızı bekliyorum

v28c yi kur o daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pupsik

quote:

arkadaşlar kurdum çok güzel ama karşıdakine sesim çok az gidiyor anlaşılmıyor bunun sebebi ne olabilir yardımlarınızı bekliyorum

v28c yi kur o daha iyi.

tamam kurdum kardeş sağol
  • quote:

Orijinalden alıntı: agritux

yeni 20chttp://csmg.lgmobile.com:9002/swdata/RNDTESTSW/LGP970/FRA/Y650RBAJJC/V28c_00/V28C_00.kdz bugün yüklendi

dünkünden farkı yok
    kurmayın

# MD5 checksums generated by MD5summer (http://www.md5summer.org)
    # Generated 10.11.2012 14:00:58

7136c891fc5877070e81cc20f2565123 *V28C_00.kdz

# MD5 checksums generated by MD5summer (http://www.md5summer.org)
    # Generated 10.11.2012 14:00:45

7136c891fc5877070e81cc20f2565123 *V28C_00.kdz

• v28c de ses sorunu düzeldi arkaaşlar
  • ICS v28c için Yüzkontrol (Face control)

systemface
    CWM recovery kullanamadığımızdan dolayı dosyaları açık şekilde arşivledim.
    dosyaları system/ klasörün içine teker teker atıyoruz. Gerekli yetkileri veriyoruz.

LG OPTIMUS BLACK P970 GINGERBREAD 2.3 ve ICS 4.0.4 ROOTLU ROMLAR LG OPTIMUS BLACK P970 GINGERBREAD 2.3 ve ICS 4.0.4 ROOTLU ROMLAR LG OPTIMUS BLACK P970 GINGERBREAD 2.3 ve ICS 4.0.4 ROOTLU ROMLAR

PERMISSIONS *************** CHANGE OWNER
     LG OPTIMUS BLACK P970 GINGERBREAD 2.3 ve ICS 4.0.4 ROOTLU ROMLAR LG OPTIMUS BLACK P970 GINGERBREAD 2.3 ve ICS 4.0.4 ROOTLU ROMLAR
     LG OPTIMUS BLACK P970 GINGERBREAD 2.3 ve ICS 4.0.4 ROOTLU ROMLAR LG OPTIMUS BLACK P970 GINGERBREAD 2.3 ve ICS 4.0.4 ROOTLU ROMLAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pupsik -- 17 Kasım 2012; 10:53:36 >

• arkadaşlar ilk sayfadaki romlardan hangisini kurmalıyım anladığım kadarıyla gingerbreadin en son romu V20D bunumu kurayım yoksa ics test versiyonunumu hangisi daha iyi sorunsuz stabil çalışıyor
    ben marketten çok uygulama indiriyom o yüzden ics nin çalıştıracağı uygulama sayısı gb den daha fazla dır diye düşünüyorum ama öbür taraftan test versiyonu olması düşündürüyor arada kaldım siz hangisini tavsiye edersiniz.bu romlarda radyo varmı. ayrıca benim şimdiki android sürümü 2.2.2 yazılım versiyonu v10a bunda gps bulmuyor hopörler açıkken ses az gidiyor şarj az gidiyor ve arayanın resmi küçük çıkıyor vs gibi sorunlar yeni romda düzelirmi son olarak rom atmak çok risklimi riski nedir.sık sık rom atmanın zararı varmı
    (kusura bakmayın biraz fazla soru oldu ama bu konuda hiçbilgim yok sora sora öğreniyoz işte:))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koza012 -- 12 Kasım 2012; 5:27:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: koza012

arkadaşlar ilk sayfadaki romlardan hangisini kurmalıyım anladığım kadarıyla gingerbreadin en son romu V20D bunumu kurayım yoksa ics test versiyonunumu hangisi daha iyi sorunsuz stabil çalışıyor
    ben marketten çok uygulama indiriyom o yüzden ics nin çalıştıracağı uygulama sayısı gb den daha fazla dır diye düşünüyorum ama öbür taraftan test versiyonu olması düşündürüyor arada kaldım siz hangisini tavsiye edersiniz.bu romlarda radyo varmı. ayrıca benim şimdiki android sürümü 2.2.2 yazılım versiyonu v10a bunda gps bulmuyor hopörler açıkken ses az gidiyor şarj az gidiyor ve arayanın resmi küçük çıkıyor vs gibi sorunlar yeni romda düzelirmi son olarak rom atmak çok risklimi riski nedir.sık sık rom atmanın zararı varmı
    (kusura bakmayın biraz fazla soru oldu ama bu konuda hiçbilgim yok sora sora öğreniyoz işte:))

En son çıkan ics sürümünü kurabilirsin.
    herşeyi düzgün çalışmakta. Pili biraz hızlı tüketiyor.
    Radyo türkiye romlarında yok.

• beyler cmw 6 olan bütün romlarda link kırık yardımcı olabilecek var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: simaros

beyler cmw 6 olan bütün romlarda link kırık yardımcı olabilecek var mı

linler hepsi açık çalışıyor....
  • Windows 8 ile uyumlu driver olmadığı için yükleyemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Augias

Windows 8 ile uyumlu driver olmadığı için yükleyemiyorum.

2 gün önce v28c yi win8 ile ben yükledim. Başka bir nedeni vardır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pupsik

quote:

Orijinalden alıntı: Augias

Windows 8 ile uyumlu driver olmadığı için yükleyemiyorum.

2 gün önce v28c yi win8 ile ben yükledim. Başka bir nedeni vardır.

Halletim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Augias -- 13 Kasım 2012; 4:26:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefonu root'layamadım unlockroot telefonu görmüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dhye_bakmadan_asla

telefonu root'layamadım unlockroot telefonu görmüyor.

Driver sorunu var demek. Adb driveri yuklu olmali.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.