Şimdi Ara

LG OPTIMUS BLACK P970 GINGERBREAD 2.3 ve ICS 4.0.4 ROOTLU ROMLAR (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.288
Cevap
12
Favori
109.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Augias

Smartflashtool ile romu yükleme tamamladıktan sonra açılan ClockworkMod Recovery ekranında ses tuşlarıyla seçenekler arası geçişi yapamıyorum daha önce böyle bir sorun yaşamamıştım, neyden kaynaklanıyordur ?

cwm zaten tuch dokunmatik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pupsik

quote:

Orijinalden alıntı: madmex123

Sizde durumlar nasıl bilemiyorum ama , 2 gündür yandexten dosya indiremiyorum , chrome,moziila , explorer denedim hta veriyor zaman aşımı diye.

BIN_PATCHED_LGP970_SEA_V30C_00.zip_CWM bu romu farklı bir siteye upload edebilir misiniz ?

BIN_PATCHED_LGP970_SEA_V30C_00_CWM.rar

Hocam merhaba, bende orijinal Türkiye romu (30A) yüklü ve bazı sorunlar yaşamaya başladım (com.android.phone gibi). V30C Singapur romuna geçmek istiyorum. Telefonumda cwm yok. Bu linkini verdiğin romu yükleyebilirmiyim, yoksa 1.sayfadaki cwm siz romu mu yüklemem gerekiyor. Veya tavsiye edebileceğin herhangi bir sorunsuz Avrupa romu varmı? Zahmet olmazsa önereceğin romun yükleme yönergelerini alıntı yapıp eklersen çok memnun olurum. Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: akys

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: madmex123

Sizde durumlar nasıl bilemiyorum ama , 2 gündür yandexten dosya indiremiyorum , chrome,moziila , explorer denedim hta veriyor zaman aşımı diye.

BIN_PATCHED_LGP970_SEA_V30C_00.zip_CWM bu romu farklı bir siteye upload edebilir misiniz ?

BIN_PATCHED_LGP970_SEA_V30C_00_CWM.rar

Hocam merhaba, bende orijinal Türkiye romu (30A) yüklü ve bazı sorunlar yaşamaya başladım (com.android.phone gibi). V30C Singapur romuna geçmek istiyorum. Telefonumda cwm yok. Bu linkini verdiğin romu yükleyebilirmiyim, yoksa 1.sayfadaki cwm siz romu mu yüklemem gerekiyor. Veya tavsiye edebileceğin herhangi bir sorunsuz Avrupa romu varmı? Zahmet olmazsa önereceğin romun yükleme yönergelerini alıntı yapıp eklersen çok memnun olurum. Teşekkürler

Öncelikle yüklediğiniz bütün romlarda yavaşlama olacaktır belli bir süre aralıksız kullandığınız zaman fakat V30C romuna geçmek istiyorsanız aşağıda alıntılamış olduğum adımları izlemeniz yeterli olacaktır.
    1. BIN_PATCHED_LGP970_SEA_V30C_00.zip_CWM, MD5: 5D89C26BB12C557E885E41FE9E759BF1
    arşivi indir. Herhangi bir klasörün içine zipin içindekileri açalım.
    2. SmartFlashTool_External.rar indirip arşivden çıkarıp C diskine kopyalıyoruz.
    3. Su.zip indir. Açmadan sdcarda kopyala.
    4. LG Optimus Black aleti kapatıyoruz.
    5. Ses + tuşuna basılı tutarak USB kabloyu takın (usb kablonun diğer ucu bilgisayara bağlı olmalı).
    6. Ekranda şu yazı çıkmalı - S/W upgrade please wait while upgrading
    7. B_SmartFlashTool_Extern.exe yi çalıştırın. (LGP970 bilgisayar sürücüsü yüklü olmalı. LGP970 WINDOWS USB DRIVER)
    8. Açılan program penceresinde üst menüden ROM copy D/L geç.
    9. CP file kısmına : BIN_LGP970_SEA_V30C_00_AP.bin dosyayı ekliyoruz.
    10. AP file kısmına : BIN_LGP970_SEA_V30C_00_CP.fls dosyayı ekliyoruz.
    11. Start düğümesine basıyoruz.
    12. Birkaç dakika içinde flashing tamamlanıyor ve telefon RECOVERY'ye geçecektir.
    13. recovery'ye geçer geçmez wipe data/factory reset, yapıyoruz.
    14. sdcard'a kopyaladığımız Su.zip dosyasını bulup yüklüyoruz. install zip from sdcard, choose zip from sdcard
    15. Reboot system now Telefonu yeniden başlatıyoruz.
    16. Ayarlar-Gizlilik - Fabrika ayarlarını sıfırlıyoruz.
    bunları bu konunun başında bulabilirsiniz indirme linkleri mevcuttur.

• 30D FRA ORANGE ROMU

Bir süredir bu romu kullanıyorum.
    Üzerine Boot_v0.2_blue_leds.zip kerneli yükledim gayet memnunum. CWM recovery'den yükleniyor.
    İşlemci en duşuk 300mhz de çalışıyor. bu sebeple diri kalıyor telefonun tepkisi çok iyi.
    Kernele mavi ışık eklenmiş.
    Derin uykuya da geçiyor. Enerji tasarrufu iyi.
     LG OPTIMUS BLACK P970 GINGERBREAD 2.3 ve ICS 4.0.4 ROOTLU ROMLAR

V30D_00 fra orange.zip
    Smartflashtool ile ROM yükleme şekli 1ci sayfada İCS için mevcut

CWM yükeme şekli:
    Telefonu rootladıktan sonra (unlocroot programıyla). Bootloaderi kırıp CWM yi yüklüyoruz, detaylı anlatım linkte mevcut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pupsik -- 9 Haziran 2013; 9:33:53 >

• quote:

30D FRA ORANGE ROMU

Üzerine Boot_v0.2_blue_leds.zip kerneli yükledim gayet memnunum. CWM recovery'den yükleniyor.
    İşlemci en duşuk 300mhz de çalışıyor. bu sebeple diri kalıyor telefonun tepkisi çok iyi.

V30D_00 fra orange.zip

CWM yükeme şekli:
    Telefonu rootladıktan sonra (unlocroot programıyla). Bootloaderi kırıp CWM yi yüklüyoruz, detaylı anlatım linkte mevcut

sizin romu denemek istedim hocam da ne yazık ki unlockroot programı telefonu root etmemekte kararlı acaba başka bir şekilde root etmem mümkün mü ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hendr1239 kullanıcısına yanıt
    surucuden dolayi yuklenmemiştir.
    Başka yöndem de var.
    v30d yi sft ile yükle. usb hata ayıklamayı işaretle (usb ayıklama yeri sistem ayarları-telefon hakkında-yazılım bilgisi-gelişmiş ayarlar)
    linkten dosyayı lgp970_cwm_installer.exe bilgisayara inir ve yükle cwm recoveryyi yükleyecektir. telefonun sürücüleri bilgisayarda yüklü olmalı.
    https://disk.yandex.ru/public/?hash=TTv4xGv9DVdSVxxBokVHjZVITDTOzzIu6NWUuKXRi8Q%3D
    Recovery ye geçerek herhangi bir superuser.zip dosyasını yükleyerek root edebilirsin.
  • quote:

Başka yöndem de var.
    v30d yi sft ile yükle. usb hata ayıklamayı işaretle (usb ayıklama yeri sistem ayarları-telefon hakkında-yazılım bilgisi-gelişmiş ayarlar)
    linkten dosyayı lgp970_cwm_installer.exe bilgisayara inir ve yükle cwm recoveryyi yükleyecektir. telefonun sürücüleri bilgisayarda yüklü olmalı.
    https://disk.yandex.ru/public/?hash=TTv4xGv9DVdSVxxBokVHjZVITDTOzzIu6NWUuKXRi8Q%3D
    Recovery ye geçerek herhangi bir superuser.zip dosyasını yükleyerek root edebilirsin.

20h de yaptığımız gibi yapabiliyoruz demek ki iyi oldu öğrendiğim ama şuanlık mackay roma geçtim idare ediyorum şuanda

• quote:

Orijinalden alıntı: hendr1239

quote:

Başka yöndem de var.

20h de yaptığımız gibi yapabiliyoruz demek ki iyi oldu öğrendiğim ama şuanlık mackay roma geçtim idare ediyorum şuanda

Şu ana kadar ICS den memnun değildim.
    v30d orange ve boot_0.2 kerneli yükledikten sonra, emektar Optimus Black yine hayata döndü.
    bence denemende yarar var. Takılma diye bir şey yok telefonda. 2.3 bukadar seri değildi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hendr1239

quote:

Başka yöndem de var.

Şu ana kadar ICS den memnun değildim.
    v30d orange ve boot_0.2 kerneli yükledikten sonra, emektar Optimus Black yine hayata döndü.
    bence denemende yarar var. Takılma diye bir şey yok telefonda. 2.3 bukadar seri değildi.

Sen bu kadar beğendiğine göre cidden iyi oluyor demektir eve gidince yaparım teşekkürler

• quote:

30D FRA ORANGE ROMU

V30D_00 fra orange.zip

CWM yükeme şekli:

cwm versiyonu linki varmı. yani direk flashlayamıyormuyuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toshiromifune53 -- 10 Haziran 2013; 19:15:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Toshiromifune53

quote:

30D FRA ORANGE ROMU

V30D_00 fra orange.zip

CWM yükeme şekli:

cwm yi ancak bootloaderi kırık telefona flaşlarsın.
    lgp970_cwm_installer.exe programı bootloaderi kırmakta ve aynı zamanda cwm yi yüklemektedir.
    http://forum.donanimhaber.com/m_59522528/mpage_17/f_//tm.htm#71964024

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pupsik -- 10 Haziran 2013; 22:21:58 >

• root ve cwm enjekte işini hallettim şimdi kurulu düzeni oluşturmaya hocam teşekkürler öneri için
  • pupsik P kullanıcısına yanıt
    hocam romu yükledim unlock rootla cwmyi de yükledim ama recovery moduna geçince install zip diyorum sd kart takılı değil diyo. ben de kernel değiştirmeden kullanıcam sorun olmaz demi. batarya falan uzun gider?
  • valla ben beğenmedim rom u . Tabi diğer ics lere nazaran iyi ama Bu telefonda ics olmuyor. artık ben denemekten bıktım.
  • Merhaba arkadaşlar,

Bugün rootlu ICS 4.0.4 ü yükledim gayet güzel görünüyor konuyu açan arkadaşa çok teşekkür ederim. Yalnız benim bir sorunum var; galerimde auto backup altında 3 tane fotoğraf var ve silemiyorum. Galiba google hesabıma yüklenmiş bu fotolar, nete bağlanınca her formattan sonra geri yüklendiler çünkü. Ben bu fotoları nasıl sileceğim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagdas_f1

hocam romu yükledim unlock rootla cwmyi de yükledim ama recovery moduna geçince install zip diyorum sd kart takılı değil diyo. ben de kernel değiştirmeden kullanıcam sorun olmaz demi. batarya falan uzun gider?

P970 icin cikan en son cwm yi yukle 6.,0,1,4 . Bir tek bunda duzgun calisiyor.

• quote:

valla ben beğenmedim rom u . Tabi diğer ics lere nazaran iyi ama Bu telefonda ics olmuyor. artık ben denemekten bıktım.

boot_v0.2_blue_leds kerneli yukle. denemeni tavsiye ederim.

• quote:

rootlu ve bootloaderi kirik telefonda su sekilde yukluyorum
    CWM RECOVERY
    http://download2.clockworkmod.com/recoveries/recovery-clockwork-touch-6.0.1.4-p970.img
    TWRP RECOVERY
    http://techerrata.com/file/twrp2/p970/openrecovery-twrp-2.5.0.0-p970.img
    linkten cwm veya twrp yi indir ismini recovery.img olarak deistir sdcarda kopyala ve android terminalden su komutlari uygula:

su
    dd if=/sdcard/recovery.img of=/dev/block/mmcblk0p4
    reboot

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    eger bootloader kirik degilse
    windowsdan lgp970_cwm_installer.exe ile yukluyorum program hem bootloaderi kiriyor hem de cwm yukluyor.
    http://yadi.sk/d/n9Z_1fUD2lT9B

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pupsik -- 12 Haziran 2013; 12:19:44 >

• pupsik P kullanıcısına yanıt
    cwm nin sitesinden 6.0.1.4 ü indirdim. ".img" dosyası olarak indiriyo bunu nası kullanıcam hiç bi bilgim yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagdas_f1

cwm nin sitesinden 6.0.1.4 ü indirdim. ".img" dosyası olarak indiriyo bunu nası kullanıcam hiç bi bilgim yok

Hemen ust mesajda anlattim img nasil yuklenir.

• 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.