Şimdi Ara

LG OPTIMUS BLACK P970 GINGERBREAD 2.3 ve ICS 4.0.4 ROOTLU ROMLAR (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.288
Cevap
12
Favori
109.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: chevolution73

selamün aleyküm v30c üzerine zeus 6.4 kurmaya çalıştım. önce v20d cwm siz ; daha sonra v20d cwmli kurup en son zeusu yükledim. Fakat lg kurulum sihirbazı başlatılamadı, uygulama kapanacak diye bir uyarı veriyor ve o ekranda kalıyor. kendi telefonuma aynı şekilde yüklediğimde bir sorun çıkmamıştı, arkadaşın telefonunda böyle bir sorunla karşılaştım. sebebini bilen var mı acaba?

Zeusu kurmadan once wipleri yaptin mi? Fabrika ayarlarini sifirlamayi dene.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • IZS 0.4 'den memnun olmayıp da başka ROM'a geçen var mı? Ben 2-3 aydır kullanıyorum şu ana kadar baya bir memnun kaldım.

Daha iyi bir ROM var derseniz geçerim ama.
  • merhaba arkadaslar benim telefon son 1 hafyadır görüntülü arama desteklenmiyor diyor fabrika ayarlarına döndüm sd kartı biçimlendirdim en sonda v30-sea yı yükledim hala aynı görüntülü arayamıyorum lütfen bir yardım edecek var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: neuro

IZS 0.4 'den memnun olmayıp da başka ROM'a geçen var mı? Ben 2-3 aydır kullanıyorum şu ana kadar baya bir memnun kaldım.

Daha iyi bir ROM var derseniz geçerim ama.

Memnunsan kalmanı tavsiye ederim. Biraz daha fazla güncelleme çıksın.
  • Çok yardımınızı gördüm,bu kadar güzel bir konu açan arkadaşa ve destek olan herkese teşekkür ederim.
  • fransa romunda da sd kart çıkarıldı hatası var mı acaba? bu yüzden tekrar gb versiyona döndürdü mecidiyeköy servis (( çözüm bulamadı..
  • yeni fransa romunda da sd kart çıkartıldı hatası veriyor mu? bu yüzden gb versiyona döndürdü mecidiyeköy servis..çözüm bulamadı ((
  • quote:

Orijinalden alıntı: sirius_75

yeni fransa romunda da sd kart çıkartıldı hatası veriyor mu? bu yüzden gb versiyona döndürdü mecidiyeköy servis..çözüm bulamadı ((

Henuz denemedim. Europa open romu bekliyorum. Sdcard hatasiyla ilgili operatorden operatore degistigini yaziyorlar. Ayarlardan hucre veri kapitildiginda hatayi vermiyormus. Ben denemedim custom kernel kllandigim icin.

• Teşekkürler..bir de ben deneyeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: sirius_75

yeni fransa romunda da sd kart çıkartıldı hatası veriyor mu? bu yüzden gb versiyona döndürdü mecidiyeköy servis..çözüm bulamadı ((

Yeni fransa sfr v30C yi kurdum. Sdcard hatasi vermiyor. Biraz iyilestirme var. Bootloaderi kirip cwm recovery yukledim.

• S.a arkadaşlar

Ben bu rom yükleme vs işlerinden pek anlamıyorum burada arkadaşların hazırladıkları rehberler sayesinde bikaç defa rom yükledim sadece. Şu an telefonum 4.0.4 30C-SEA-XX yüklü. Ben zeus 7,06 yüklemek istiyorum. Şuanki sürümümden zeusu nasıl yükleyebileceğime dair bir rehber falan var mı acaba_? (şurdan şunu flaşla falan derseniz flaşlamak nedir nasıl yapılır bilmiyorum) Yardımcı olanlara gerçekten teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: romeoq

S.a arkadaşlar

Ben bu rom yükleme vs işlerinden pek anlamıyorum burada arkadaşların hazırladıkları rehberler sayesinde bikaç defa rom yükledim sadece. Şu an telefonum 4.0.4 30C-SEA-XX yüklü. Ben zeus 7,06 yüklemek istiyorum. Şuanki sürümümden zeusu nasıl yükleyebileceğime dair bir rehber falan var mı acaba_? (şurdan şunu flaşla falan derseniz flaşlamak nedir nasıl yapılır bilmiyorum) Yardımcı olanlara gerçekten teşekkürler

selam

zeua 7.06 GB 2.3 versiyon.

zeusu indirip sdcarda kopyala.

4.0.4 ün üzerine direk yüklenir mi bilmiyorum zeus hiç kurmadığım için bilemiyorum.
    Garanti çalışır yöntem ise birinci sayfadan herhangi bir CWM'li 2.3 romu yükle. İlk açılışta recovery'e geçecektir.
    Geçer geçmez wipe leri yapıp sdcarda kopyaladığın zeus romunu yükle.

• En güzeli cm gerçekten yada zeus romu ıcs tırt bence hiç gerek yok, görsellik anlamında iyi ama ne yazık ki ram tüketimi çok
  • quote:

Orijinalden alıntı: _blackmamba_

En güzeli cm gerçekten yada zeus romu ıcs tırt bence hiç gerek yok, görsellik anlamında iyi ama ne yazık ki ram tüketimi çok

Evet, gözüküyor ki ics yi geliştrimeyecekler.
    şu anda en iyisi GB .
  • quote:

Orijinalden alıntı: pupsik

quote:

Orijinalden alıntı: _blackmamba_

En güzeli cm gerçekten yada zeus romu ıcs tırt bence hiç gerek yok, görsellik anlamında iyi ama ne yazık ki ram tüketimi çok

Evet, gözüküyor ki ics yi geliştrimeyecekler.
    şu anda en iyisi GB .

Yani o öylece kaldı çok güzel görüntüsü ancak telefon aşırı yavaşlıyor.. Ben şuan 2.3.6 kullanıyorum son derece iyi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: scudman

quote:

Orijinalden alıntı: sedatirgin

quote:

quote:

selamlar

işlemler başlıyor timeout error is occured diye yazı geliyor ve duruyor.

nedendir ?

Hangi romu yüklerken bu oluyor?

00:11.1 Sec :Success to erase
    00:11.1 Sec :Partition size is 600:33.7 Sec :Timeout error is occured
    00:33.7 Sec :error!

aynı sorun bende de var. sende düzeldi mi? ben iki defa denedim ama olmadı

başka pc de denedim oldu.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: scudman

quote:

quote:

quote:

selamlar

işlemler başlıyor timeout error is occured diye yazı geliyor ve duruyor.

nedendir ?

Hangi romu yüklerken bu oluyor?

00:11.1 Sec :Success to erase
    00:11.1 Sec :Partition size is 600:33.7 Sec :Timeout error is occured
    00:33.7 Sec :error!

aynı sorun bende de var. sende düzeldi mi? ben iki defa denedim ama olmadı

başka pc de denedim oldu.

2 olaya dikkat etmenizi öneririm.1.sft C:/ içinde olsun 2. Olarak kesinlikle rom flashlarken pc debaska islem yapmayin oda etki eder

• Sizde durumlar nasıl bilemiyorum ama , 2 gündür yandexten dosya indiremiyorum , chrome,moziila , explorer denedim hta veriyor zaman aşımı diye.

BIN_PATCHED_LGP970_SEA_V30C_00.zip_CWM bu romu farklı bir siteye upload edebilir misiniz ?
  • Smartflashtool ile romu yükleme tamamladıktan sonra açılan ClockworkMod Recovery ekranında ses tuşlarıyla seçenekler arası geçişi yapamıyorum daha önce böyle bir sorun yaşamamıştım, neyden kaynaklanıyordur ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: madmex123

Sizde durumlar nasıl bilemiyorum ama , 2 gündür yandexten dosya indiremiyorum , chrome,moziila , explorer denedim hta veriyor zaman aşımı diye.

BIN_PATCHED_LGP970_SEA_V30C_00.zip_CWM bu romu farklı bir siteye upload edebilir misiniz ?

BIN_PATCHED_LGP970_SEA_V30C_00_CWM.rar
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.