Şimdi Ara

LG OPTIMUS BLACK P970 GINGERBREAD 2.3 ve ICS 4.0.4 ROOTLU ROMLAR (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.288
Cevap
12
Favori
109.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle emeği geçen bütün arkadaşlarım çok sağolun.. LGP970V30C_xx ROM yükledim, g tuşu ve ekran dönmesi sorunu yaşıyorum şuan için bunun haricinde bir sıkıntı görmedim.. Ayarlar>Hareketler menüsünde Tüm mimik özellilerini kullan seçeneğini seçtim işe yaramadı.. Üst bardaki döndürme seçeneğide aktif olmasına rağmen bir türlü çözemedim.. Bunun çözümünü bilen arkadaşların cevabını bekliyorum.. Şimdiden teşekkür ederim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: otomotorrr

Öncelikle emeği geçen bütün arkadaşlarım çok sağolun.. LGP970V30C_xx ROM yükledim, g tuşu ve ekran dönmesi sorunu yaşıyorum şuan için bunun haricinde bir sıkıntı görmedim.. Ayarlar>Hareketler menüsünde Tüm mimik özellilerini kullan seçeneğini seçtim işe yaramadı.. Üst bardaki döndürme seçeneğide aktif olmasına rağmen bir türlü çözemedim.. Bunun çözümünü bilen arkadaşların cevabını bekliyorum.. Şimdiden teşekkür ederim..

yeni yüklediyseniz fabrika ayarlarına dönün
  • İCS güncelleme çıktı STF Fransa.

http://csmgdl.lgmobile.com/swdata/WDLSW/LGP970/ASFRTL/V30c_00/V30C_00.kdz

Teşekkürler South Korea'ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pupsik -- 26 Mart 2013; 20:41:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pupsik

İCS güncelleme çıktı STF Fransa.

Hocam inceleme fırsatınız oldu mu daha bu gün çıktı ama Sae 30c den bir farkı var mı acaba?

Edit: Romu LG-P970 ROM COVERTER 2.1 ve 2.0 la .bin e çevirmeye çalışıyorum hata veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackcodetech -- 25 Mart 2013; 22:43:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Allix

quote:

Hocam inceleme fırsatınız oldu mu daha bu gün çıktı ama Sae 30c den bir farkı var mı acaba?

Edit: Romu LG-P970 ROM COVERTER 2.1 ve 2.0 la .bin e çevirmeye çalışıyorum hata veriyor.

Henuz denemedim.
    kdz dosyayi hatali indirmisin demekki.
    sft icin bin dosya var linkte
    BIN_LGP970_SFR_V30C

• quote:

quote:

quote:

Henuz denemedim.
    BIN_LGP970_SFR_V30C

Teşekkürler hocam lgp970_cwm_installer ile bu roma cwm yükleme yapılabilir sanırım

• quote:

quote:

quote:

quote:

Henuz denemedim.
    BIN_LGP970_SFR_V30C

Teşekkürler hocam lgp970_cwm_installer ile bu roma cwm yükleme yapılabilir sanırım

yukleme yapilir.

• arkadaşlar internet'in kapatılması ve telefonun sadece standart görüşme şeklinde kullanılması halinde ne kadarlık bir pil kullanımı olabilir ?
    farklı bir telefon adaptörü ile telefonumu şarj ettiğimden midir nedir kullanım yüzdesine bakıyorum 4. günde ve hala %65 civarı daha önce de telefonun internetini kapattığım oluyordu kendi şarjı ile 3 gün ancak gidiyordu
    şimdi o kadar görüşme yapmama rağmen ve 4 gün olmasına rağmen halen %65 olması biraz garip böyle giderse 1 haftayı da geçecek inş. bozulmamıştır böyle faklı bir şarj ile pilini doldurup aynı olayı yaşayan oldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: arbiter

arkadaşlar internet'in kapatılması ve telefonun sadece standart görüşme şeklinde kullanılması halinde ne kadarlık bir pil kullanımı olabilir ?
    farklı bir telefon adaptörü ile telefonumu şarj ettiğimden midir nedir kullanım yüzdesine bakıyorum 4. günde ve hala %65 civarı daha önce de telefonun internetini kapattığım oluyordu kendi şarjı ile 3 gün ancak gidiyordu
    şimdi o kadar görüşme yapmama rağmen ve 4 gün olmasına rağmen halen %65 olması biraz garip böyle giderse 1 haftayı da geçecek inş. bozulmamıştır böyle faklı bir şarj ile pilini doldurup aynı olayı yaşayan oldu mu?

Fazla görüşmeden kastınız nedir ne kadar mesela? normalde herkes şarjdan şikayetçi 2 gün dayanırsa iyi diyorlar ama sizde uzun süre gidiyormuş. Farklı aletle de şarj ettim ama bir değişiklik gözlemlemedim ben

• aslında görüşme de önemli değil daha önce görüşme yapmasam da maksimum 3 gün gidiyordu bekleme durumunda dahi şu an pil dolum oranı %56 ve yarın 5 güne girecek sarj bittiğin de tekrar kendi adaptoru ile doldurup süreyi hesaplayıp sonra tekrar bir önce ki farklı adaptör ile test edeceğim yine aynı sönuçlar çıkar ise zaten o adaptörü özel koruma altına alacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: arbiter

aslında görüşme de önemli değil daha önce görüşme yapmasam da maksimum 3 gün gidiyordu bekleme durumunda dahi şu an pil dolum oranı %56 ve yarın 5 güne girecek sarj bittiğin de tekrar kendi adaptoru ile doldurup süreyi hesaplayıp sonra tekrar bir önce ki farklı adaptör ile test edeceğim yine aynı sönuçlar çıkar ise zaten o adaptörü özel koruma altına alacağım

Hangi adaptörden bahsediyoruz peki? bu şekilde farklılık göstermesi ilginç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • önemli bir özelliği yok sadece farklı bir telefonun adaptoru sanırım samsung tam da dikkatli incelemedim .
  • Arkadaslar yardımcı olabilir misiniz bana ben dün telefonuma güncelleme yaptım LG PC SUİT ten yaptıgı güncellemede v30b-AME-XXX (AMERİKA ROMU GALİBA ) ben bu güncellemeyi yüklemek istemedim kendi yükedi ben türkiye güncellemesini yapıcaktım simdi nasıl yapacagım bilgim yok v30a yı nasıl yükleyebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: srypro

Arkadaslar yardımcı olabilir misiniz bana ben dün telefonuma güncelleme yaptım LG PC SUİT ten yaptıgı güncellemede v30b-AME-XXX (AMERİKA ROMU GALİBA ) ben bu güncellemeyi yüklemek istemedim kendi yükedi ben türkiye güncellemesini yapıcaktım simdi nasıl yapacagım bilgim yok v30a yı nasıl yükleyebilirim

Konunun birinci sayfasinda bilgi mevcut.

• Yeni çıkmış olan sfr france ics sürümünü yükledim ve ilk izlenimlerimi aktarıyorum...

Türkçe dahil tüm diller mevcuttur.
    Öncelikle açılış animasyonu değişmiş malum fransa romu
    Ortam taraması çok hızlı sürüyor ve şebeke hemen geliyor
    Yazıların büyüklüğüyle sanki değişmiş bana daha ufak ve zarif geldi güzel.
    Ekran geçişleri bariz derecede hızlanma var
    Cihaz hızlanmış gayet belli oluyor
    Bir kaç uygulama gelmiş fransızca ve birde oyun jeu ninja pizza adında gerek duymadım ben silme imkanı yok devre dışı bırakabilirsiniz
    Şarj konusunda ilerleyen zamanlarda aktarım yapacağım şimdilik bunlar arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat636 -- 31 Mart 2013; 4:45:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sedat636

Yeni çıkmış olan sfr france ics sürümünü yükledim ve ilk izlenimlerimi aktarıyorum...

Türkçe dahil tüm diller mevcuttur.
    Öncelikle açılış animasyonu değişmiş malum fransa romu
    Ortam taraması çok hızlı sürüyor ve şebeke hemen geliyor
    Yazıların büyüklüğüyle sanki değişmiş bana daha ufak ve zarif geldi güzel.
    Ekran geçişleri bariz derecede hızlanma var
    Cihaz hızlanmış gayet belli oluyor
    Bir kaç uygulama gelmiş fransızca ve birde oyun jeu ninja pizza adında gerek duymadım ben silme imkanı yok devre dışı bırakabilirsiniz
    Şarj konusunda ilerleyen zamanlarda aktarım yapacağım şimdilik bunlar arkadaşlar.

Verdigin bilgi icin tesekkurler.

• Meraba arkadaşlar ben telefonu alalı daha 1 hafta oluyor aldıpımnda beri sürekli telefon kapanıyor herşeyi deniyorum ilk önce v20 rootsuz rom atıyorum sonrada hangi romu yüklersem yükleyim en fazla 5 saat filan gidiyo sonra kendi kendine takılmaya başlıyo ve kapanıyo sonrada açılmıyo sıkıntısı ne anlamadım forumda ics nin üzerine direk kurmayın odun gibi oluyo yazmışlar da tmm öyle yapıyorum ama yine aynı v20 rootsuz rom yükleyip üstüne v28a romunu yükledim 2 gündür kullanıyodum sabah kalktım yine aynısı lütfen yardım edin tam olarak düzeltemedim telefonu niye böyle yapıyo anlamadım lütfen yardım edin...
  • Ha bide v30 rom yükleyemiyorum yükleyince bildirim çubuğunun olduğu bölgedeki dokunmatik işlemiyo v30 u denemedim ondada öyle yapıyomu fakat orası işlemeyince pekde önemli değil arkadaşlar lütfen yardım edin elimde kalıcak telefon o kadar telefonla ugrastım şimdiye kadar böylesini görmedim ve hala anlayamadım neden kaynaklandığını yardım edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hasan_Rüzgar

Ha bide v30 rom yükleyemiyorum yükleyince bildirim çubuğunun olduğu bölgedeki dokunmatik işlemiyo v30 u denemedim ondada öyle yapıyomu fakat orası işlemeyince pekde önemli değil arkadaşlar lütfen yardım edin elimde kalıcak telefon o kadar telefonla ugrastım şimdiye kadar böylesini görmedim ve hala anlayamadım neden kaynaklandığını yardım edin

Fabrika ayarlarina dönersen üst çubuk düzelir Diğer sorun için servise gitmen gerekebilir

• ANLADIM ÇOK TEŞEŞKKR EDERİM V30 DENİYORUM ŞİMDİ AMA BUNUN Bİ ÇÖZÜMÜ YOK MU KAPAANMA OLAYININ GARANTİSİ YOK TELEFONUN NE KADAR MASRAF ÇIKAR TAHMİNEN ?
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.