Şimdi Ara

LG OPTIMUS BLACK P970 GINGERBREAD 2.3 ve ICS 4.0.4 ROOTLU ROMLAR (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.288
Cevap
12
Favori
109.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu 30c'de zil sesini mp3 seçince kapatıp açıldığı zaman seçim devamlı pebbles'e dönüyor. Bir tek bana mı oluyor bu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S.a arkadaslar ics yüklü cihazimda fakat flas player olmuyor denedim markette yok. intden indirip kurdum yine olmuyor videolar acilmiyor çoğu 10.3 , 11, farkli versiyonlar denedim... yarfim lütfen

• quote:

Orijinalden alıntı: Sedat636

S.a arkadaslar ics yüklü cihazimda fakat flas player olmuyor denedim markette yok. intden indirip kurdum yine olmuyor videolar acilmiyor çoğu 10.3 , 11, farkli versiyonlar denedim... yarfim lütfen

Flash destekli internet tarayıcısı kullanmanız gerekiyor. puffin web deneyebilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Allix

quote:

S.a arkadaslar ics yüklü cihazimda fakat flas player olmuyor denedim markette yok. intden indirip kurdum yine olmuyor videolar acilmiyor çoğu 10.3 , 11, farkli versiyonlar denedim... yarfim lütfen

Flash destekli internet tarayıcısı kullanmanız gerekiyor. puffin web deneyebilirsiniz

tesekkürler deneyecegim. mozilla olmuyor mu acaba yukledim kapaniyor hep mozilla

• quote:

quote:

quote:

tesekkürler deneyecegim. mozilla olmuyor mu acaba yukledim kapaniyor hep mozilla

bende de mozzilla calismiyor.

• merhaba arkadaşlar,
    4.0.4 te g tuşunu kullanabiliyor musunuz. eskiden galeride gezinirken de telefona ufak bi dokunusla foto geçişi oluyordu ama şu an olmuyor. hareket kısmında g tusuna basılyuyup sallayın kamera açılır diyor fakat açılmıyor. tel çalarken sessize almak için g tusuna basın diyor çalışmıyor vs vs bu sorunlarla karşılanlar var mı acaba?
  • YENİ TEMA (LTE) 4.1.2 Optimus G'den

LG_Theme_LTE

LG OPTIMUS BLACK P970 GINGERBREAD 2.3 ve ICS 4.0.4 ROOTLU ROMLAR

Windows 8 TEMA

Win 8

PRADA TEMA

PRADA

• Pupşik tşk akşama deneyeceğim
  • Telefonda Lg nin yayınladığı orjinal rom yüklü kendi sitesinden yüklemiştim fakat radyo olmadığı için yeni rom kurmak istedim bugün.

BIN_LGP970_SEA_V30C_00 romunu zipten çıkarıp telefonu pc bağladıktan sonra açılan gelen klasöre direk gönderdim. Yani direk sdcard ın içine attım herhangi bir klasörün değil. Daha sonra telefonu kapattım hattı çıkardım. Ses+ tuşuyla birlikte kabloyu taktım "S/W Upgrade please wait while upgrading" yazısı geliyor fakat orada donup kalıyor. Ya da devam etmesi çok uzun sürüyor da ben mi beklemiyorum ? O ekranı geçmesi ortalama ne kadar sürüyor ?

Ben romu attıktan sonra sd cardda çok az bir alan kalıyor (ortalama 30-40 mb) bunun etkisi olabilir mi ?
    Üzerinde Lg nin yayınladığı orjinal rom (ics) olmasının etkisi olabilir mi ? Yardım ederseniz sevinirim.
  • Orijinalden alıntı: faker7

Telefonda Lg nin yayınladığı orjinal rom yüklü kendi sitesinden yüklemiştim fakat radyo olmadığı için yeni rom kurmak istedim bugün.

BIN_LGP970_SEA_V30C_00 romunu zipten çıkarıp telefonu pc bağladıktan sonra açılan gelen klasöre direk gönderdim. Yani direk sdcard ın içine attım herhangi bir klasörün değil. Daha sonra telefonu kapattım hattı çıkardım. Ses+ tuşuyla birlikte kabloyu taktım "S/W Upgrade please wait while upgrading" yazısı geliyor fakat orada donup kalıyor. Ya da devam etmesi çok uzun sürüyor da ben mi beklemiyorum ? O ekranı geçmesi ortalama ne kadar sürüyor ?

Ben romu attıktan sonra sd cardda çok az bir alan kalıyor (ortalama 30-40 mb) bunun etkisi olabilir mi ?
    Üzerinde Lg nin yayınladığı orjinal rom (ics) olmasının etkisi olabilir mi ? Yardım ederseniz sevinirim.

Hocam kurulumu yanlış anlamşsın sen sft programıyla yükleyeceksiniz herhangi bir komut girmeden sd karttan rom yüklemesini bekleyemezsiniz neyse kurulumu şu şekilde olacak :

Orijinalden alıntı: pupsik

LG OPTIMUS BLACK P970 ICS 4.0.4 ORJINAL ROMLAR

1. BIN_LGP970_SEA_V30C_00.zip, MD5: 484B812C79AAF7414E7717CB93310736,
    arşivi indir. Herhangi bir klasörün içine
    (BİLGİSAYARDAKİ- MÜMKÜNSE MASA ÜSTÜ) zipin içindekileri açalım.
    2. SmartFlashTool_External.rar indirip arşivden çıkarıp C (BİLGİSAYARDAKİ- MÜMKÜNSE MASA ÜSTÜ)diskine kopyalıyoruz.
    3. LG Optimus Black aleti kapatıyoruz.
    4. Ses + tuşuna basılı tutarak USB kabloyu takın (usb kablonun diğer ucu bilgisayara bağlı olmalı).
    5. Ekranda şu yazı çıkmalı - S/W upgrade please wait while upgrading
    6. B_SmartFlashTool_Extern.exe yi çalıştırın. (LGP970 bilgisayar sürücüsü yüklü olmalı (KURULUMDAN ÖNCE). LGP970 WINDOWS USB DRIVER)
    7. Açılan program penceresinde üst menüden ROM copy D/L geç.
    8. CP file kısmına : LGP970_V30C_00_AP.bin dosyayı ekliyoruz.
    9. AP file kısmına : LGP970_V30C_00_CP.fls dosyayı ekliyoruz.
    10. Start düğümesine basıyoruz.
    11. Birkaç dakika içinde flashing tamamlanıyor ve telefon yeniden başlayacak.
    12. Telefon açıldıktan sonra Sistem Ayarları-Yedekle&Sıfırla - Fabrika verilerini sıfırlıyoruz.

Bu şekilde romu yüklemeniz gerekiyor pupsik arkadaşımız gayet güzel anlatmış ama sizin dikkat etmediğiniz noktaları belirtmeye çalıştım

• Aslında yanlış da gitmemişim de hatayı telefondan ilerleiyip farklı bir ekran gelmesini bekleyerek yapmışım daha önce t10 için rom yüklemiştim ordan hatırladığımla aynı olacağını düşünmüşüm. Neyse yardımın için çok teşekkürler şuanda yükleme devam ediyor umarım rom beklediğimiz gibi çıkar. Özellikle de radyosu. Bir sorum daha, telefonda herhangi bir arızadan dolayı servise vermek istesek orjinal romuna dönmek zorunda kalırız sanırım. Ne yapmamız gerekir bu tür durumlarda ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: faker7

Aslında yanlış da gitmemişim de hatayı telefondan ilerleiyip farklı bir ekran gelmesini bekleyerek yapmışım daha önce t10 için rom yüklemiştim ordan hatırladığımla aynı olacağını düşünmüşüm. Neyse yardımın için çok teşekkürler şuanda yükleme devam ediyor umarım rom beklediğimiz gibi çıkar. Özellikle de radyosu. Bir sorum daha, telefonda herhangi bir arızadan dolayı servise vermek istesek orjinal romuna dönmek zorunda kalırız sanırım. Ne yapmamız gerekir bu tür durumlarda ?

Konunun başında orjianl romlar var aynı yöntemle yüklerseniz orjinal türkiye roma dönmüş olursunuz
  • Tekrar teşekkür ederim ilginiz için. Yüklemem de başarıyla gerçekleşti şuanda radyo da sorunsuz çalışmakta. Eski uygulamaları da yükledik mi tamamdır. Anlatım için tekrar teşekkür ederim.
  • Hocam bu sms karakterini nasıl fixliyorduk 160 yada 255 türkçe karakter sorununu cozsekte yeter

• İcs de flash sorununu yaşayan arkadaşlarhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1770480 linkten apk dosyasini indirip kurun. Kendi tarayicisinda denedim online oyun bile destekliyor....

• LWW yi satarsam bu cihaza geçmeyi düşünüyorum . Sizce değer mi ? 599TL e
  • quote:

Hocam bu sms karakterini nasıl fixliyorduk 160 yada 255 türkçe karakter sorununu cozsekte yeter

karakter degisikligi build.prop dosyasindan degistiriyorduk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pupsik

quote:

Hocam bu sms karakterini nasıl fixliyorduk 160 yada 255 türkçe karakter sorununu cozsekte yeter

karakter degisikligi build.prop dosyasindan degistiriyorduk.

Tesekkurler hocam bilgi icin

• quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

LWW yi satarsam bu cihaza geçmeyi düşünüyorum . Sizce değer mi ? 599TL e

Bu fiyata alabilecegin en iyi cihazlar arasinda diger cihazlar malum ates pahasi örnk verecek olursam galaxy ace plus 560 a ama degmez lg her bakimdan avantjli kamera görsellik görüntü kalitesi falan süper. Renk olarakta sakın bryaz almayin basit duruyor siyah süper adi üstündr optimus black iphone diye algilaniyor soran olursa sasirmayin :)

• XPERIA Z LAUNCHER

Xperia Z launcher

• 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.