Şimdi Ara

LG Optimus Black - Piksel Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Birkaç gün önce LG Optimus Black telefonumun ekranında, sadece siyah ekranda görünen bir mavi piksel keşfettim. Daha önce var mıydı, yoksa yeni mi oluştu bilmiyorum. :( Piksel testi yapan uygulamalarla test ettim ve diğer renklerde hiçbir sorun yok. Yani ölü piksele benzemiyor ama sadece siyah arka planda belli oluyor ve rahatsız ediyor. Telefonu alalı bir aydan uzun süre geçti. Ne yapmamı tavsiye edersiniz? LG'nin telefonlardaki piksel sorunlarıyla ilgili şartlarını bulamadım. Servise götürmem uygun olur mu sizce, yoksa başka bir çözümü olabilir mi?

• merhaba, bu sorunu ilk kez sende duyuyorum... daha yeni almışsın optimus black'i... bence servise götürsen daha iyi olur...
  • sonucu buraya yazarsan sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de ilk kez bu sorunla kendimin karşılaştığını görüyorum. :( Servise götürmeyi düşünüyorum ama LG'nin servisiyle ilgili hep olumsuz şeyler duyuyorum. Uzun süre telefonsuz kalıp, durumun çözümsüz kalmasını da istemem. Servisle ilgili deneyimleri olanlar paylaşabilirse çok sevinirim. Küçük bir sorun gibi görünebilir ama pahalı bir ürün alıp eksiksiz şekilde çalışmasını beklemem normal bir durum, yanılıyor muyum? :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Necrophobia -- 25 Ekim 2011; 16:31:03 >
  • bi arkadaş 25 gün önce verdi başka bi sorundan dolayı hala telefon ortalıkta yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: emredel1905

bi arkadaş 25 gün önce verdi başka bi sorundan dolayı hala telefon ortalıkta yok

İşte ben de bu tarz bir şey yaşamaktan korkuyorum. :( Satın alınan yerin veya servisin süre konusunda herhangi bir taahhütü olmuyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Necrophobia

quote:

bi arkadaş 25 gün önce verdi başka bi sorundan dolayı hala telefon ortalıkta yok

İşte ben de bu tarz bir şey yaşamaktan korkuyorum. :( Satın alınan yerin veya servisin süre konusunda herhangi bir taahhütü olmuyor mu?

aynı pikseli geçen bende farkettim ama açıkçası pek önemsemedim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG Optimus 4X HD P880
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: qreeneye

quote:

quote:

Sizde de siyah zemin üzerinde beliren bir piksel mi var?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: qreeneye

quote:

quote:

Sizde de siyah zemin üzerinde beliren bir piksel mi var?

evt... telefonu kapatırken ekran kararıyo ama ışıkları sönmüyor ya hemen o zaman fakettim... ekranın ortalarında...

• selam arkadaşlar görünce yazayım dedim.Problemim ekranın komple ölmüş olmasıydı.aldıktan 10 gün sonra ekran yanmıştı.
    3 ekimde ekran problemi için mecdiyeköy lg servise verdim.ilk 1 hafta yanlış tanı koydukları için telefonsuz kaldım.almaya gittiğimde problemi tekrar gösterdim.direkt olarak size bu durumda yeni bi p970 vericez dediler.sonraki 20 gün içinde 2 kez şu tarihte telefonunuzu vericez demelerine rağmen hala alamadım.yarın bir ümit arıycam tekrar.
    mecdiyeköy servis topu merkez lg servisine atıyor.merkez de şu tarihte göndericez diyor fakat göndermiyor.sonunda telefonda adamlara çıkıştım iki servis arasındaki konu beni ilgilendirmez diye ama nafile.durum böyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: colourcode

sonucu buraya yazarsan sevinirim

sonuç kök 2 çıktı kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turbo Turtle

quote:

Orijinalden alıntı: colourcode

sonucu buraya yazarsan sevinirim

sonuç kök 2 çıktı kardeşim

işlem hatası yapmışsın bir daha kontrol et kardeşim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.