Şimdi Ara

LG Optimus Black vs Xperia Neo

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar. Bu iki telefon arasında kaldım. Telefonu alma amacım oyun oynamak (günde yarım saat), fotoğraf ve video çekmek (en önemsediğim şeyde bu), internete girmek. Ve tasarımı ile hava yapmak istiyorum (ama ukalalık olarak değerlendirmeyin ) Alında optimus black'in beyazını alcaktım çünkü incecik ve tasarımı süper. Ama hem gorilla glass değil hemde kamerası pek tatmin edici değil diye vazgeçtim. Tek iyi yönü 4'' ekranı olması. Zaten lg telefonlarına pek önem vermiyor güncelemelerden bu belli. Xperia neo'ya gelecek olursak kameraya diyecek söz yok herkes memnun. Ekranı soluk diyorlar (bu bence yanlış gözlem çünkü süper bir ekranı var), iPhone 3gs ve iPhone 4 kullananlarının neo'yu gördüklerinde ağızlarının suyu akması (şaka değil gerçek ve iPhone kullanıcıları telefonlarını yeni aldıklarında öve öve bitiremiyorlardı şimdi ise kulaklarıma kazınmış harika sözlerle anıyorlar apple firmasını) Ve o insanlar şuan xperia serisini en iyi telefonlar olarak değerlendiriyor. Kısa lafın özü şarjda uzun gitsin arkadaşlar. Geçen neoyu vatan bilgisayara sordum ama neo v ve optimus black vardı. Eğer optimus black'in kamerası beni tatmin edecekse ve teknik arızası yoksa onun beyazını alcam. Eğer yok neoyu al derseniz hepsiburada dan sipariş verecem. Çünkü en uygun fiyat şuan orda. Tecrübeli arkadaşlardan yorum bekliyorum ilk kez dokunmatik ve android kullanacağım. Parayı biriktirene kadar öldüm. Şimdiden teşekkürler.

• Neo nun işlemcisi daha yeni kamerası da iyi. Bu arada bütçe ne kadar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lewis Hamilton -- 1 Şubat 2012; 0:30:23 >
  • Optimuslar iyi ama boşver neo al sen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lewis Hamilton

Neo nun işlemcisi daha yeni kamerası da iyi. Bu arada bütçe ne kadar?

900 tl param var. Onu da zar zor biriktirdim. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ersel YILGIN

Optimuslar iyi ama boşver neo al sen.

Neden dostum ? Bir nedeni olmalı.
  • 1- Neonun ekran piksel'i 480 x 854 pixels, 3.7 inches (~265 ppi pixel density)
    Optimusun ekran pikseli 480 x 800 pixels, 4.0 inches (~233 ppi pixel density)
    Şimdi bu ne demektir.Neonun piksel aralıkları daha sık tabloya bakıldığında.Bu ne demek oluyor Neo'nun ekranı daha nettir.

2- Optimusun kamerası -5 MP, 2592 x 1944 pixels, autofocus, LED flash, check quality
    Neonun Kamerası -8 MP, 3264x2448 pixels, autofocus, LED flash, check quality
    Neonun kamerası daha iyi gördüğün gibi.

3- İkisininde işlemci hızı 1 GHZ bunu kıyaslamaya pek gerek yok ama sanırım Neo nun işlemcisi daha yeni.

Ekran olayı bile yeterli benim için mesela.
    Çünkü abimde galaxy s 2 var onun ekranı benim arc s den daha büyük.Ama benim telefonun ekran pikseli daha fazla yani daha net.
    Ayrıca Sonyericsson kalitesi var ben şahsen gidip LG ye para vermem.

4- Bu arada Neo da HDMI portu var LG optimusta yok bu özellik. Kullandığında ne kadar iyi bir özellik olduğunu anlıyorsun doğrusu.
    5- Neonun bekleme süresi konuşma süresi vs optimustan daha iyi. Yani şarjı daha iyi gider neonun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XperiaTM -- 1 Şubat 2012; 2:04:18 >

• Telefondaki amacın oyun oynamaksa se lg ye göre daha avantajlı diye düsünüyorum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FataIErroR -- 1 Şubat 2012; 9:25:09 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG GALAXY J7 PRO [ANA KONU]
    7 yıl önce açıldı
    SAMSUNG Odyssey G5 vs G3?
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sağolun beyler. Neo alıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.