Şimdi Ara

LG Optimus g Almak için çok geç bir zaman mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben samsung galaxy note n7000 kullanıcısıyım. Ama artık telefonun boyutu çok canımı sıkmaya başladı ve değiştirme kararı aldım. Note da the hobbit ve clash of clans cok rahat bir şekilde çalıştırıyor. Keza sosyal ağ programlarıda öyle facebook instagram ve benzeri.

2 3 günden beri tel araştırıyorum. Lg optimus g e975 dikkatimi çekti. Aslında htc one alacağım ama oval hatlar sevmiyorum yuvarlatılmış köşeler ve arkasının oval olması... e975 tam istediğim bir telefon, benimde ihtiyaçlarımı karşılar diye umuyorum ama fikir alamadan da geçemeyeceğim.

Yorum yapan herkese şimdiden teşekkürler...

• Eskidi hocam,LG destek de vermiyor artik G2,Nexus 5,Xperia Z1,Z1 Compact bakın p butcede

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Crauls kullanıcısına yanıt
    Bende note var. Onunda desteği kesildi ama çok işime yarıyor. Sadece boyutu çok canımı sıkmaya başladı yoksa memnunum her açıdan. Ekranı 4.7 inch maksimum istiyorum. hoşuma da gitmişti aslında yaw
  • G2 alın onu alacağınıza.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütçem g2 ye yetmez. İkinci el alıcam zaten note u verip üstüne en fazla 250 300 lira verebilirim. Donanım olarak benim telefondan güçlü bir sıkıntı çıkarcağını düşünmüyorum eski olması benim için sıkıntı değil..
  • Ben kullanıyorum telefon çok iyi ama Allah bin belalarını versin dünyanın en iyi akıllı telefonu seçilmiş bir telefona hala bi kitkat getiremediler
    alma bu vakitten sonra
  • Suan o cihazin ustunde 4.4.2 surumu var. Kit kat geldi o cihaza

• Sen beni dinle alma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crauls

Eskidi hocam,LG destek de vermiyor artik G2,Nexus 5,Xperia Z1,Z1 Compact bakın p butcede

Ezbere konusmayin kit kat geldi cihaza yag gibi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkishDrifter

quote:

Orijinalden alıntı: Crauls

Eskidi hocam,LG destek de vermiyor artik G2,Nexus 5,Xperia Z1,Z1 Compact bakın p butcede

Ezbere konusmayin kit kat geldi cihaza yag gibi

Ben KitKat yok demedim ileride ne yapacak bunu söyledim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.