Şimdi Ara

LG Optimus G E975 ROOT/Unbrick/Recovery Menu/Tweak Rehberi (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
262
Cevap
10
Favori
31.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Stock kernel paylasan kimseyi gormedim hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evomania -- 6 Mayıs 2014; 11:04:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı resimler açılmıyor bakabilir misiniz ?
  • Dun farkettim ben de. Zaten revize etmek gerekiyor rehberi. Yarin aksam toparlayayim ilk mesaji hocam.

• aldğım hata bu şekilde ve cihazı download mode dan çıkartamıyorum ne yapmam gerek ?
     LG Optimus G E975 ROOT/Unbrick/Recovery Menu/Tweak Rehberi

Ben çok karıştım biri bana yardım etsinnnnnnnnnnnnnn undefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi y0Se -- 29 Mayıs 2014; 18:46:31 >

• Klasorun icindeki msxml programini kurun tekrar deneyin hocam
  • teşekkürler @evomania işleme başladı fakat şarzım yeterli değildi heralde cihaz res attı kendine açılabilmesi için daha fazla şarza ihtiyacı var dedi ve işlem lparam=99 dedi ve tekrar lparam=1 de takıldı cihazı açmam gerekirmi ? @Evomaniaundefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi y0Se -- 29 Mayıs 2014; 19:16:25 >
  • Sarj edin sonra acin. Sorun olur muhtemelen. Acilmazsa tekrar kurun hocam.
  • güzel paylaşım teşekkürler
  • arkadaşlar benim cihaz ingilizce. Türkçe dili nasıl yükleyebiliriz?
  • Software update de 10F KDZ yi seçtikten sonra Unpacking KDZ deyip yanıt vermemeye başladı şimdi telefonu çekmeye de korkuyorum belki işleme çoktan başlamıştır, yarıda kalırsa mala bağlar diye

böyle takılması normal mi? 15dk bekledim hala yanıt vermiyor.
  • Klasörün içindeki msxml dosyasını da kurun hocam. Sorunsuz atması lazım o zaman.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlbertdeeSalvo -- 30 Haziran 2014; 11:55:06 >

• Selam arkadaşlar yurt dışından F180 aldım kore versiyon turkcel ve vodafone sadece 3G görüyor 2G çekmiyor. Ama aveada 2G ve 3G çekiyor. Kaçtane rom attım değişen olmadı 2G görmüyor bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.
  • ARKADAŞLAR ELİMDEKİ CİHAZ SOFT BRİCK OLDU NASIL DÜZELTEBİLİRİM ? BİR TÜRLÜ DÜZELTEMEDİM ACİLL
  • Bu hata neden oluyor ya kafayı yiyicem nasıl çözücem bunu cihaz soft brick oldu acillll yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Morpheause -- 16 Ağustos 2014; 23:57:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanesnn

Bu hata neden oluyor ya kafayı yiyicem nasıl çözücem bunu cihaz soft brick oldu acillll yardım

hocam aynı hatayı bende 10J kurmaya çalışırken alıyorum. pc telefonu download modda tanımıyor.usbden bilinmeyen aygıt olarak hata veriyor.

• Evomania kullanıcısına yanıt
    Usta stok firwayi atınca cihazın phone kilidi kapanırmı yoksa rotlayıp freege ile tekrar kapatmakmı gerekir cihazı güncelliyecem

• Stock attiginiz anda orijinal hale doner. Guncellemeyi yapabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Birde pc cihazı tanımıyor driver yukledim cihaz gözükmüyor ldz yuklerken eror veriyor
    ,

Yukarıdaki arkadasın aldıgı hatayı bende alıyorum bunu nasıl cözeriz

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.